- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.921
ya kızlar allahaşkına bana cevap verin benmi cahilim anlamadım gitti arkadan rahatlıkla girio p... hatta idrara sıkışma hissi bile gelio ama arkadan vajiye giriş olabilir dimi yani makat değildir sanmıyorum nette araştırdım hep makat olarak çıkıo karşıma ama arkadan girio önde malesef of anlamıyorum yalnz gecen aynayla baktım bayağı genişlemiş gördüm ya bilinçsizlik ne kötü
arkadaslar 3 gun once vajinismusu yendim su anda alisma donemindeyim bi sikintim yok cok sukur gayet iyi ilerliyorum bu hastaliktan kurtulmak isteyen arkadaslara kadinin ustte oldugu pozisyonu tavsiye ediyorum inanin oyle rahat oluyo ki hic hissetmiyosun bile ilk basta insana itici geliyo nasil olacak falan gibi ama en rahati oyle bence
bana aparat gönderebilirmisniz ri,ca etsem çok ihtiyacım var birşeyler yapmaya
arkadanda vajinaya giris olabilir tabiki canim niye olmasin ki bide makat olsa zaten anlarsin onu
canım ekledim çok teşekkürederim eğer olursa sana nasıl dua ederim allahım yüzümüzü güldür inşallahh
Aparat yapmayı burdan öğrenmiştim. Aslında bayanlar bi aparatı kolayca kendinizde yapabilirsiniz. Şahsen ben adres bile vermeyi düşünmüyorum. Ama aparat dediğiniz o şey daha etkili bi sonuç veriyorsa bir kez daha düşünmem gerekecek sanırım.
Evde yaptığımız aparattan tam olarak ne farkı var ki.
Bilemedim 😅
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun bacım bende yeneli 15 gün oluyo aynen üst pozisyon en uyguunu eşinize sırtnız dönük kontrol sende oluyo ozaman.. ve aparatla içinizdeyken evde dolanını bol bol kasılmalarınızı kontrol ediyorsunuz ozaman beyin kabbulleniyor içinize birşey girebileceğini aparat egz . ve içizde ggezin evde ıkının bol bol ıkının aparatı sokun olucak inşallah...
işte anlarım tabikide ozaman girio bildiginz ama daha önce bi sevinçlew doktora g,tt,m zorlamışssınız ama olmamaış dedi hayal kırıklığına uğramak istemediğimden gitmek istemiyorum
Kalbiminteksahibi ekleme felan gelmddi bana ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar hep okuyorum burda yazılanları ama sanki bi mucize bekliyorm bundan kurtulmak içn ama yok işte inanın o kadar hap ilaç aldım ki uyku hapı o bolgeyi uyusturack ilaclar yok iste istek artirici damlalar vucut uyusturan hap kas gevsetici daha neler neler ama olmadi internetten bayiltici sprey diye birsey gordm tabi sevndm hemen siparis verdim neyse geldi ki 2 liralk parfm geldi öyle dolandirildm yok işte icki ictm yine olmadi yanii olmuyor hic egzersz yapmadm yapamamda imkansz yani iste boyle neyse arkadaslar size bi sorum olacak distan bosalmayla hamile kalsam ve normal dogum yapsam vijiden kurtula bilirmiyim varmı boyle kurtuln? ???
kızlar nasıl yapıosunuz....iftardan sonra hiç vakit yok..oruçluyken de olmaz heralde..gerçi bugün çok kafam attı nerdeyse yapıcaktım egzersizi çok bunaldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?