Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadanda vajinaya giris olabilir tabiki canim niye olmasin ki bide makat olsa zaten anlarsin onu

arkadaslar 3 gun once vajinismusu yendim su anda alisma donemindeyim bi sikintim yok cok sukur gayet iyi ilerliyorum bu hastaliktan kurtulmak isteyen arkadaslara kadinin ustte oldugu pozisyonu tavsiye ediyorum inanin oyle rahat oluyo ki hic hissetmiyosun bile ilk basta insana itici geliyo nasil olacak falan gibi ama en rahati oyle bence

hayırlı olsun bacım bende yeneli 15 gün oluyo aynen üst pozisyon en uyguunu eşinize sırtnız dönük kontrol sende oluyo ozaman.. ve aparatla içinizdeyken evde dolanını bol bol kasılmalarınızı kontrol ediyorsunuz ozaman beyin kabbulleniyor içinize birşey girebileceğini aparat egz . ve içizde ggezin evde ıkının bol bol ıkının aparatı sokun olucak inşallah...

hayırlı olsun bacım bende yeneli 15 gün oluyo aynen üst pozisyon en uyguunu eşinize sırtnız dönük kontrol sende oluyo ozaman.. ve aparatla içinizdeyken evde dolanını bol bol kasılmalarınızı kontrol ediyorsunuz ozaman beyin kabbulleniyor içinize birşey girebileceğini aparat egz . ve içizde ggezin evde ıkının bol bol ıkının aparatı sokun olucak inşallah...

kızlar aparatınız yapmak için size tavsiyem mum alın bildiğimiz klasik mum önce bunla başlayın aynanın karsısına geçin ıkının ıkının bol bol deliği görünce ittirin zeytinyağı kullunmıştım ben sızma zeytinyağı daha da iyi olur çok şükür sıkıntı olmadı öyle öyle ilerledim sonra dedim ki bunun daha kalının ne yapsam diye çünkü mumla yapınca (beyaz bakkal mumu) kendime güvenim geldi ve Allahım affetsin ama mecburdum kızlar gittim havuç aldım havucu bir güzel streçledim yağladım içime onuda alabilmiştim okadar sevinmiştim ki o gün dedim ki tamam bu iş bitti diye tabii 10 gün sonra yendim şükür demem o ki ; hiç aparat olmasa bile çözüm okadar çok ki kızlar lütfen pes etmeyin düşünün her gün bir havucla bile EGZERSİZ YARIM SAAT yapın yenmemeniz imkansız Allah'ın izniyle inşallah... bir havuç hayatımı değistirdidüşünün... belki komik gelebilir size ama durum bu ..çok şükür rabbime..inşallah sizlerde yeneceksiniz..

bENİM HİKAYEM ;
kızlar aparatınız yapmak için size tavsiyem mum alın bildiğimiz klasik mum önce bunla başlayın aynanın karsısına geçin ıkının ıkının bol bol deliği görünce ittirin zeytinyağı kullunmıştım ben sızma zeytinyağı daha da iyi olur çok şükür sıkıntı olmadı öyle öyle ilerledim sonra dedim ki bunun daha kalının ne yapsam diye çünkü mumla yapınca (beyaz bakkal mumu) kendime güvenim geldi ve Allahım affetsin ama mecburdum kızlar gittim havuç aldım havucu bir güzel streçledim yağladım içime onuda alabilmiştim okadar sevinmiştim ki o gün dedim ki tamam bu iş bitti diye tabii 10 gün sonra yendim şükür demem o ki ; hiç aparat olmasa bile çözüm okadar çok ki kızlar lütfen pes etmeyin düşünün her gün bir havucla bile EGZERSİZ YARIM SAAT yapın yenmemeniz imkansız Allah'ın izniyle inşallah... bir havuç hayatımı değistirdidüşünün... belki komik gelebilir size ama durum bu ..çok şükür rabbime..inşallah sizlerde yeneceksiniz..

Valla kaç kişi adres verdi aparat gönderdik kime ne sapıklık yaptık kızlar söylesin burdalar .. onuda bırak hiç bir arkadaşn bende ne teli ne adresi vardır kargoları ulaştıktan sonra hepsini sildim ... Silmeyip ne yapacam❓❓❓❓

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar işaret parmagımın 2 boğumunuda yaptım cok sukur sımdı ne yapmalıyım lutfen yardım ????
ayrıca kızlar ben jelle yapamıyorum kendım ıslatıyorum parmagımı ıtıyorum kayganlaştırıcı surunce korkuyorum ve yapamıyorum surmeyınce daha rahat yapıorum

tskler canim aslinda cok basit olan bisey icin korkuyomusuz onu anladim ama egzersiz sart gercekten

işte anlarım tabikide ozaman girio bildiginz ama daha önce bi sevinçlew doktora g,tt,m zorlamışssınız ama olmamaış dedi hayal kırıklığına uğramak istemediğimden gitmek istemiyorum

oyle rahat oluyosan denemeye devam et esin baksin canim eliyle girmis mi girmemis mi belki zarin durdugu icin doktor oyle demistir

Vajinusmusu yenmişim haberim yok sanırım.
İlk gecemde o duvarlar karşılaştım bende.
Sağolsunlar Burdaki ve birçok yerdeki bilgileri okuya okuya ve kendi çabamla orda duvar olmadığını anladım.
Benim için çok uzun sürdü 5 yıllık evliyim ve daha yeni geçen gün yeniden egzersiz denemesi yaptım sonuç olarak aparatla 1 buçuk boğum kadar başarılı oldum ama bu noktada tıkanıp kalıyorum.
Yalnız şunu bilin ki orda duvar falan yok. Kendimizi o kadar çok kasıyormuşuz ki o kasların gücünede hayran kaldım. Ne kadar güçlüymüş o kaslar.
Demekki en büyük sorun gevşemek ve düzenli egzersiz ile bu gevşeme olayını kontrol edebiliriz sanırım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar hep okuyorum burda yazılanları ama sanki bi mucize bekliyorm bundan kurtulmak içn ama yok işte inanın o kadar hap ilaç aldım ki uyku hapı o bolgeyi uyusturack ilaclar yok iste istek artirici damlalar vucut uyusturan hap kas gevsetici daha neler neler ama olmadi internetten bayiltici sprey diye birsey gordm tabi sevndm hemen siparis verdim neyse geldi ki 2 liralk parfm geldi öyle dolandirildm yok işte icki ictm yine olmadi yanii olmuyor hic egzersz yapmadm yapamamda imkansz yani iste boyle neyse arkadaslar size bi sorum olacak distan bosalmayla hamile kalsam ve normal dogum yapsam vijiden kurtula bilirmiyim varmı boyle kurtuln? ???

canim o kadar para harcamissin bende senin gibiydim kesinlikle egzersiz yapamam diyordum tek basima bu sikintidan kurtulamazdim gercekten biraz maddi durumun iyiyse saygin micozkadiogluna git ben gittim ve hic yapamadigim egzersizleri cok rahat bi sekilde yapmaya basladim 4 kez gittim seansa ve yendim cok sukur. vajinismusken nasil normal dogum yapicaksin ki canim ayrica yapsan bile gayret etmeden bu durumu asamazsin

kızlar nasıl yapıosunuz....iftardan sonra hiç vakit yok..oruçluyken de olmaz heralde..gerçi bugün çok kafam attı nerdeyse yapıcaktım egzersizi çok bunaldım....

kızlar nasıl yapıosunuz....iftardan sonra hiç vakit yok..oruçluyken de olmaz heralde..gerçi bugün çok kafam attı nerdeyse yapıcaktım egzersizi çok bunaldım....

orucluyken olmaz tabi canim ama ben hep iftardan sonra yapiyodum sahura kadar vakit var nasil olsa esin yattiktan sonra bile yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…