- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.901
özümm, gizem benben de burada çaresiz dolaşırken hülya grubumuza getirdi ve gönderilen aparatlar sayesnde yendim o yuzden şimdi yardım etmek istiyorum benim gibilere. bir kız da kurtulsa ne mutlu bize. gizli gizli okuyup aglardım siz de aglamayın yalnız degilsınız,özüme ya da bana ulaşın yeterli.
Kızlar biz burdaki arkadaşlarla facebook ta giZli grup kimsenin görmediği grup açtık birbirimizi vajınusmusla ilgili yardımlarımız oluyor .. Buraya girmek zor oldundan o şekilde yardımcı olmamız daha kolay oluyor .. Gelmek isteyen gelsin çok arkadaşomız yendi gelin sizede yardımcı olalım ... Tereddütünüz varsaa geçmiş paylaşımlarımı okuyun sapık değilim bendende sapık olmaz zaten😄😄😄 neyse dediğim gibi geçmiş yazılarıma bakabilirsiniz güvenmiyorsanız .. Kendi isminizle gelmek zorunda değilsiniz sahte hesap alın gelin yeterki kurtulun yeterki yardımcı olalım aparatta gönderioruz birbirimize ücretsiz haberiniz olsun ...profilim bu..Eki Görüntüle 1194293
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yendiniz mi ? Ne güzel. Ben de artık huzura etmek istiyorum 5 yılım gitti
kızlar dua edin bana bugün aparat egzersizlerime baslıyorum
Allah yardımcın olsun. Ben de bu gün niyetli değildim oturdum denedim . Penis kadar bi aparat değil penisin yarı kalınlığında 6cm aldım . Kontrol bende olunca biraz bişeyler oldu ama sanırım hergün egzersiz yapmalıyız aksatmadan alışmak için
Kızlar biz burdaki arkadaşlarla facebook ta giZli grup kimsenin görmediği grup açtık birbirimizi vajınusmusla ilgili yardımlarımız oluyor .. Buraya girmek zor oldundan o şekilde yardımcı olmamız daha kolay oluyor .. Gelmek isteyen gelsin çok arkadaşomız yendi gelin sizede yardımcı olalım ... Tereddütünüz varsaa geçmiş paylaşımlarımı okuyun sapık değilim bendende sapık olmaz zaten😄😄😄 neyse dediğim gibi geçmiş yazılarıma bakabilirsiniz güvenmiyorsanız .. Kendi isminizle gelmek zorunda değilsiniz sahte hesap alın gelin yeterki kurtulun yeterki yardımcı olalım aparatta gönderioruz birbirimize ücretsiz haberiniz olsun ...profilim bu..Eki Görüntüle 1194293
evet canım bahsettigim grup sayesinde yendim.bende ilk zamanlar aktiftim snra gizli gizli okuyarak aylarım gitti sanki sihirli degnek bekliyodum okuyunca olacakms gibi. neyse canım allahın izniyle yeneceksin bi mesajımı oku olmazsa yardım ederm elimden geldigince.
bende bu hastalığı 4 ay çektim..her günüm zehir gibi geçti .yeni evliydim ama hiç mutlu olamıyordum bu sorun olduğu sürece .neyseki yendim.ben mum kullanarak ve eşimin yardımıyla parmak egzersiziyle yendim..yaşadığımı yeni yeni anladım..Allah herkesin yardımcısı olsun..arkadaşlar mumla çok kolay oluyor..eşim mum ile vajinaya yavaş yavaş ittiriyordu.bende sürekli ıkındım .ıkınmak vajinayı iyice açıyor..öne nefes alın ve nefes verirken ıkının eşiniz o esnada mumu ittirsin.ağrı duyduğunda çıkarma mumu yerinde beklet.vajina kendiliğinden açılır sen kasamıyorsun..deneyin mutlaka..yeneceksiniz mutlaka..Mum değil ama 4 cm çapında bi aparatla 6cm ilerledim . Yanma ve kasılmalar oldu . Zaman zaman gevşettim kendimi. İşte tam o noktada birden titreme vuruyor kasılıyorum. Sanırım sürekli egzersiz ile bu kasılmaları da azaltabilirim.
Benim için 6cm mucize ama 5 seneden sonra artık bu bile mutlu etmiyor beni. Bir an önce çözmek istiyorum artık . Keşke benim eşimde anlayışlı olsaydı. Bu sebeple çok kavgamız oldu bizim. Boşanmayı düşünüp ömür boyu kimseyle evlenmemeyi düşünüyordum artık ama sanırım bi süre daha sabırla egzersize devam edip son bi şans vermeliyim kendime
bana aparat gönderebilirmisniz ri,ca etsem çok ihtiyacım var birşeyler yapmaya
Face grubuma üye olmak istedim ama özüm özz benim bayan olduğuma emin olmadı
Kişinin bayan olduna emin olmadan gruba almam biz orda mahrem konusuyoruz yatak odası konusuyoruz şöyle yapın böyle yapın böyle yapsanız daha kolay yaparsınız diyoruz .. Oyüzden bayan olduna net emin olmadan alamam gruba ... Ve grupta herkes sahte hesapla değil kendi hesabıyla girende var sahte hesapla girende var ... Biz burda kendini akıllı sanan çok erkek gördük vajınusms gibi davranmaya çalışan gerizekalılarla çok karşılaştık artık tecrübeliyiz malesefki...
ÖZELLİKLER GİZLİDEN OKUYANLAR
APARAT ALAMAM DOKTORA GİDEMEM MADDİ MANEVİ SIKINTISI OLUP GİZLİDEN OKUYANLAR LÜTFEN EKLESİN YARDIMCI OLALIM HEM APARAT GÖNDERELİM HEMDE KIZLARLA YAPMASINA YARDIM EDELİM... BİR ZAMANLAR 2010 YILLARINDA GİZLİDEN GİZLİDEN OKURDUM BURAYI SİZ ÖYLE YAPMAYIN EKLEYİN YARDIMCI OLALIM KURTULUN. İNŞALLAH.....
canım ekledim çok teşekkürederim eğer olursa sana nasıl dua ederim allahım yüzümüzü güldür inşallahhBeni ekle gönderelim sana hemen elimizde yedek kullanılmamış varr gönderelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?