Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yendiniz mi ? Ne güzel. Ben de artık huzura etmek istiyorum 5 yılım gitti

bana aparat gönderebilirmisniz ri,ca etsem çok ihtiyacım var birşeyler yapmaya

Yendiniz mi ? Ne güzel. Ben de artık huzura etmek istiyorum 5 yılım gitti

evet canım bahsettigim grup sayesinde yendim.bende ilk zamanlar aktiftim snra gizli gizli okuyarak aylarım gitti sanki sihirli degnek bekliyodum okuyunca olacakms gibi. neyse canım allahın izniyle yeneceksin bi mesajımı oku olmazsa yardım ederm elimden geldigince.

Mesajınız nerde :/ ayrı bi yere mesaj mı gönderdiniz. Siteyi kullanmayı daha yeni öğreniyorum. Mesaj kutum boş görünüyorda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu zamana kadar aktif olup bütün çektiklerimi paylaşmalıydım belkide..
Ama çok çalkantılı bir evlilik yaşadım. Evimde internetim olmadığı gibi ne bilgisayar ne de internet giren bi telefonum vardı. Şimdi Allah'a şükür maddi zorlukları aştık o yönde hersey yolunda . Sıra vajiye geldi . 5 yıllık çileme siz kızlarla aşabilirim umudu var.
Vay ve diyorum ne kadar tek ve yalnız kalmışım. Düşündükçe ağlayasım geliyor .
Bugün aparat denemesini yazdım yukarda. Hergün yaparsam alışır miyim kızlar :/ ilerleme var 2 sene önce bi kere denemiştim yine 6 cm almıştım ama devam etmedim . Aradan çok zaman geçti bugün yine denedim. Ilerleme olur umut var di mi. Hergün denersem olur mu ki , daha rahat yapar mıyım

kızlar dua edin bana bugün aparat egzersizlerime baslıyorum

Allah yardımcın olsun. Ben de bu gün niyetli değildim oturdum denedim . Penis kadar bi aparat değil penisin yarı kalınlığında 6cm aldım . Kontrol bende olunca biraz bişeyler oldu ama sanırım hergün egzersiz yapmalıyız aksatmadan alışmak için

aminn canım hepimizi olsun insallah. daha ilk denemelerde normal canım olmaması bakalım ilerledikçe alısırız ınsallah

Özüm haksızlık etme lütfen vallahi erkek değilim ben.
Özüm öz bayan mı kızlar ? Bende tereddütte kaldım . Biri yardımcı olursa sevinirim.
Problemimi yukarda yazdım , hiç olmazsa burdan destek olan çıkar umarım. Güven kazanınca gerçek Face adresimi de paylaşabileceklerin çıkar sanırım . Daha yeniyim, o yüzden güvensizlik var sanırım .

bende bu hastalığı 4 ay çektim..her günüm zehir gibi geçti .yeni evliydim ama hiç mutlu olamıyordum bu sorun olduğu sürece .neyseki yendim.ben mum kullanarak ve eşimin yardımıyla parmak egzersiziyle yendim..yaşadığımı yeni yeni anladım..Allah herkesin yardımcısı olsun..arkadaşlar mumla çok kolay oluyor..eşim mum ile vajinaya yavaş yavaş ittiriyordu.bende sürekli ıkındım .ıkınmak vajinayı iyice açıyor..öne nefes alın ve nefes verirken ıkının eşiniz o esnada mumu ittirsin.ağrı duyduğunda çıkarma mumu yerinde beklet.vajina kendiliğinden açılır sen kasamıyorsun..deneyin mutlaka..yeneceksiniz mutlaka..

Son düzenleme:
ÖZELLİKLER GİZLİDEN OKUYANLAR
APARAT ALAMAM DOKTORA GİDEMEM MADDİ MANEVİ SIKINTISI OLUP GİZLİDEN OKUYANLAR LÜTFEN EKLESİN YARDIMCI OLALIM HEM APARAT GÖNDERELİM HEMDE KIZLARLA YAPMASINA YARDIM EDELİM... BİR ZAMANLAR 2010 YILLARINDA GİZLİDEN GİZLİDEN OKURDUM BURAYI SİZ ÖYLE YAPMAYIN EKLEYİN YARDIMCI OLALIM KURTULUN. İNŞALLAH.....

Face grubuma üye olmak istedim ama özüm özz benim bayan olduğuma emin olmadı

Kişinin bayan olduna emin olmadan gruba almam biz orda mahrem konusuyoruz yatak odası konusuyoruz şöyle yapın böyle yapın böyle yapsanız daha kolay yaparsınız diyoruz .. Oyüzden bayan olduna net emin olmadan alamam gruba ... Ve grupta herkes sahte hesapla değil kendi hesabıyla girende var sahte hesapla girende var ... Biz burda kendini akıllı sanan çok erkek gördük vajınusms gibi davranmaya çalışan gerizekalılarla çok karşılaştık artık tecrübeliyiz malesefki...

Haklısın , ki ben yeni üyeyim.
Kimseyi tanımıyorum daha.
O yüzden aynı tereddüt bende de var. Biraz buralardayım bu sorunu aşana kadar forumlardan yardım almaya çalışacağım.
Sorun yok.
Burda da kimse cvp vermiyor kolay kolay.
Erkek olup kadın gibi davranıp burda yazan mı oldu gerçekten 😳
Doğrudur tabi. Arızalı çok.

Aparat yapmayı burdan öğrenmiştim. Aslında bayanlar bi aparatı kolayca kendinizde yapabilirsiniz. Şahsen ben adres bile vermeyi düşünmüyorum. Ama aparat dediğiniz o şey daha etkili bi sonuç veriyorsa bir kez daha düşünmem gerekecek sanırım.
Evde yaptığımız aparattan tam olarak ne farkı var ki.
Bilemedim 😅

Son düzenleme:
ya kızlar allahaşkına bana cevap verin benmi cahilim anlamadım gitti arkadan rahatlıkla girio p... hatta idrara sıkışma hissi bile gelio ama arkadan vajiye giriş olabilir dimi yani makat değildir sanmıyorum nette araştırdım hep makat olarak çıkıo karşıma ama arkadan girio önde malesef of anlamıyorum yalnz gecen aynayla baktım bayağı genişlemiş gördüm ya bilinçsizlik ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…