Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bundan 10ay önce aktiftim tatlım ama tembellikten ve okul yuzünden bu zamana kaldı 12temmuzda aparatlar sayesnde yendim:) kaderim,gayed,avesra,egeguezeli89 fln eskiler tanır beni:)

aa cok sevındım canım tebrık ederım ınsallah bızlerde yenecez destegınızle . bende aparatımı beklıyorum gelsınde bende baslıcam hemen

aa cok sevındım canım tebrık ederım ınsallah bızlerde yenecez destegınızle . bende aparatımı beklıyorum gelsınde bende baslıcam hemen

sagol canım, tabiki diledigini sorabilirsin :) artık vaji konusunda kitap bile yazabilir bnm gibi arastırıp yenenler:) dualarım diger kızlara inşallah yeneceksiniz hepiniz

rabbim bu mübarek gunlerde yenmemi sağladı ne kadar sukretsem az.hala bunu soylerken gözlerim doluyor inan.bol bol dua, istek, azimle yenersiniz hepiniz canım allahın izniyle.

ne mutlu sana canım ınsallah :)) artık uzulme aglama yeterınce agladık hala da aglıyoruz zaten :)))

kulak çubugu ile kenarindan kenarindan yavas yavas yarisindan fazla bir kismini albilmeyi basardim :) insAllah bende yenicem hep beraber kurtuluruz insallah bu rahatsizliktan parmak otici geliyor nedense bana burada okumustum 1 kulak copune iyice alisim 2 ye cikaricam o sekil devam etmeyi dusunuyorum birde bu aparat diyorsunuzya nereden aliyorsunuz birde kulak cubugunu yaptimya simdi dusunuyorum sonucta ince o minicik delikten daha buyuk birsey nasil ittiricem iceriye dogru benim aynada gordugum asagi popo yonune dogru et gibi bir parca var kulah copunu yerlestirip oyle ittiyorum ama daha kalin birsey ittirirken onun icerisine nasil yerlestiricem

kuzucukkk yeni üye oldugum icin msj atamiyorum gercekten iki haftada yenebilirmiyimki o aparatlari nasil edinicem peki

canım aslize de bahsettigim gruba katıldı.bu siteden özüm,hulya,ipek,merve daha bicok arkadas var grubumuzda.aparatları düsünme aparatlar ücretsiz,ben sana mesajda mailimi verdim ulaşırsan detaylı anlatırım karar senin kuzum:)

slm kizlar benimde su andan itibaren sikintili gunlerim geride kaldi vajiyi yendim 10 ayin sonunda rabbime sukurler olsun bununla ugrasan herkes en kisa zamanda kurtulur insallah ama egzersiz sart tabikide allah herkesin yardimcisi olsun...

scarlatina88 yardimci olbana sen yenmissin galiba darisi bizimde basimiza

Canım kusurabakma giremedim internete şehirdışındayım okudum yazdıklarını cok güzel ilerlemişsin böyle devam et evet popo yönüne doğru arkadaşların dediği gibi ıkınarak ve nefes alıp vererek ittir aparatı kendinde yapabilirsin yada dışardan edinebilirsin kendin yapıcaksan nası yapıcagın konusunda yardımcı olurum burdaki arkadaşlarda anlatır zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım o delikten cocuk çıkıyor aparat sokmak parmak sokmak daha zor parmak kemikli ama peniste kemik yok girdiği yerin şeklini alıyor hiç böyle düşünme yani inan penis daha kolay herkes yapıyor sendr yapabilirsin hiç bir eksiğin yok diğer kadınlardan

Kızlar biz burdaki arkadaşlarla facebook ta giZli grup kimsenin görmediği grup açtık birbirimizi vajınusmusla ilgili yardımlarımız oluyor .. Buraya girmek zor oldundan o şekilde yardımcı olmamız daha kolay oluyor .. Gelmek isteyen gelsin çok arkadaşomız yendi gelin sizede yardımcı olalım ... Tereddütünüz varsaa geçmiş paylaşımlarımı okuyun sapık değilim bendende sapık olmaz zaten😄😄😄 neyse dediğim gibi geçmiş yazılarıma bakabilirsiniz güvenmiyorsanız .. Kendi isminizle gelmek zorunda değilsiniz sahte hesap alın gelin yeterki kurtulun yeterki yardımcı olalım aparatta gönderioruz birbirimize ücretsiz haberiniz olsun ...profilim bu..

Burdada bahsedilmiş kimsin kız 😄 gruptaki nikin neydi 😄

Arkadaşlar bende 18 aylık evliyim eşimle ilk iliskimiz oldu ama ondan sonra bende de bu vajinusmus denilen şey olduğunu anladım her şey çok güzel ilerliyor ama o an gelince kendini kasıyorum ne yapacağımi bilmiyorum ne olur bana yardımcı olun ön sevişme falan çok iyi islaklik da fazlasıyla oluyor bence ama o ana gelince olmuyor ya of lütfen yardım edin yaa

Parmagim ile bi kaç defa denedim orta parmağını rahatlıkla girdirip çıkardım ama neden böyle oluyor ya biran önce kurtulmak istiyorum bu illetten

Burdada bahsedilmiş kimsin kız gruptaki nikin neydi

iPhone 'den Kadınlar Kulu bu aracılığı ile gönderildi

özümm, gizem ben ben de burada çaresiz dolaşırken hülya grubumuza getirdi ve gönderilen aparatlar sayesnde yendim o yuzden şimdi yardım etmek istiyorum benim gibilere. bir kız da kurtulsa ne mutlu bize. gizli gizli okuyup aglardım siz de aglamayın yalnız degilsınız,özüme ya da bana ulaşın yeterli.

Burda yazılanları hep takip ettim ama hiç yazmadım. Bu hastalığı yenenlerin yazılarını okudum, deneyimlerinden faydalanmaya çalıştım ama üzerinde çok fazla durmadım. Sürekli erteledim.
Bugün kendi kendime bi deneme yaptım yalnız şu var, kendimi rahatsız hissediyorum. Aparatı 6 cm kadar almayı başardım bugün . Yalnız iş p...ye gelince sadece uç kısmı giriyor ve canım çok yanıyor.
Kendi kendime denemelere devam mı etmeliyim. Dayanılmaz bi ağrım olmadı aparatla. Kendimi sıkmamaya çalıştım. Sıkmayınca 6 cm e kadar içime aldım. Ama bir anda kasıyorum kendimi işte o zaman canım yanıyor. Istem dışı oluyor . Sonra gevşeyip tekrar deniyorum daha rahat giriyor , aparat içerdeyken bi an kasılma geliyor ama hemen toparlamaya çalışıyorum. Gevşiyorum.
Sanırım bunu kontrol etmeyi öğrenmem gerekiyor.
Sizce hergün alıştırma yapmakla bu işi çözer miyim.
Şimdiden çok teşekkürler cevaplar için. Eşimle boşanma raddesine gelip duruyoruz bazen.
Ve ben artık bu işi çözmek istiyorum.
Mutsuzum ama biraz umutluyum.
Bir de kendi kendime aparat denemesi yaparken kendimden utanıyorum. Sanırım bu utanma duygusu da işi zorlaştırıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…