- 29 Ağustos 2013
- 93
- 15
- 98
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.881
aynen canım bunu deneye deneye bulacak ınsallah. sen ne asamadasın
ben bundan 10ay önce aktiftim tatlım ama tembellikten ve okul yuzünden bu zamana kaldı 12temmuzda aparatlar sayesnde yendim:) kaderim,gayed,avesra,egeguezeli89 fln eskiler tanır beni:)
aa cok sevındım canım tebrık ederım ınsallah bızlerde yenecez destegınızle . bende aparatımı beklıyorum gelsınde bende baslıcam hemen
sagol canım, tabiki diledigini sorabilirsin :) artık vaji konusunda kitap bile yazabilir bnm gibi arastırıp yenenler:) dualarım diger kızlara inşallah yeneceksiniz hepiniz
canım benım allah razı olsun senın gıbılerden . ınsallah bu mubarek ayda yenecez beraberce
rabbim bu mübarek gunlerde yenmemi sağladı ne kadar sukretsem az.hala bunu soylerken gözlerim doluyor inan.bol bol dua, istek, azimle yenersiniz hepiniz canım allahın izniyle.
kuzucukkk yeni üye oldugum icin msj atamiyorum gercekten iki haftada yenebilirmiyimki o aparatlari nasil edinicem peki
canım aslize de bahsettigim gruba katıldı.bu siteden özüm,hulya,ipek,merve daha bicok arkadas var grubumuzda.aparatları düsünme aparatlar ücretsiz,ben sana mesajda mailimi verdim ulaşırsan detaylı anlatırım karar senin kuzum:)
hangi gruba katılayımm
scarlatina88 yardimci olbana sen yenmissin galiba darisi bizimde basimiza
kulak çubugu ile kenarindan kenarindan yavas yavas yarisindan fazla bir kismini albilmeyi basardim :) insAllah bende yenicem hep beraber kurtuluruz insallah bu rahatsizliktan parmak otici geliyor nedense bana burada okumustum 1 kulak copune iyice alisim 2 ye cikaricam o sekil devam etmeyi dusunuyorum birde bu aparat diyorsunuzya nereden aliyorsunuz birde kulak cubugunu yaptimya simdi dusunuyorum sonucta ince o minicik delikten daha buyuk birsey nasil ittiricem iceriye dogrubenim aynada gordugum asagi popo yonune dogru et gibi bir parca var kulah copunu yerlestirip oyle ittiyorum ama daha kalin birsey ittirirken onun icerisine nasil yerlestiricem
canım aslize de bahsettigim gruba katıldı.bu siteden özüm,hulya,ipek,merve daha bicok arkadas var grubumuzda.aparatları düsünme aparatlar ücretsiz,ben sana mesajda mailimi verdim ulaşırsan detaylı anlatırım karar senin kuzum:)
Burdada bahsedilmiş kimsin kız gruptaki nikin neydi
iPhone 'den Kadınlar Kulu bu aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?