- 12 Temmuz 2014
- 100
- 49
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.941
merhaba kızlar işaret parmagımın 2 boğumunuda yaptım cok sukur sımdı ne yapmalıyım lutfen yardım ????
Ayrıca kızlar ben jelle yapamıyorum kendım ıslatıyorum parmagımı ıtıyorum kayganlaştırıcı surunce korkuyorum ve yapamıyorum surmeyınce daha rahat yapıorum
merhaba arkadaşlar hep okuyorum burda yazılanları ama sanki bi mucize bekliyorm bundan kurtulmak içn ama yok işte inanın o kadar hap ilaç aldım ki uyku hapı o bolgeyi uyusturack ilaclar yok iste istek artirici damlalar vucut uyusturan hap kas gevsetici daha neler neler ama olmadi internetten bayiltici sprey diye birsey gordm tabi sevndm hemen siparis verdim neyse geldi ki 2 liralk parfm geldi öyle dolandirildm yok işte icki ictm yine olmadi yanii olmuyor hic egzersz yapmadm yapamamda imkansz yani iste boyle neyse arkadaslar size bi sorum olacak distan bosalmayla hamile kalsam ve normal dogum yapsam vijiden kurtula bilirmiyim varmı boyle kurtuln? ???
hayır hamilelik çöüzm olmaz ben vajinama dokunamazdım bakamazdım bile resmen korkardım yaptıgın hiç birşey kesin çöüzm getirmezdi bak parmak egzersizinde ben de çok korktum ama yag sürüp parmak ucunu sokarak dene anlıcaksın ya korkma o bizim organımız rabbim öyle bi yaratmışkı bi denesen anlıcaksın
bilmem imkansz gibi geliyor
değil şuan seni çok iyi anlıyorum ben hergün aglıyodum olmayacak galiba diyodum kimseye diyemiyordumcahildim sonra sonra arastırdım doktora gittim hemde kaç tane en son özel bi dr gittim çok faydası oldu sen aşmak istiyorsan önce kabullenip istemen lazım motive olman lazım denesen ölmiceksin biliyosunda
aslinda biraz ustunde dursam yaparm yaa tesekkr ederm konusmak iyi geldi sagol canim
arkadaslar ramazan oncesi hatirlayaniniz var ise bakmaya bile korkan ben 7.5 cm kalem kalinliginda aparat yapip alnistin ama ramazanda hic denemedim facebookda kurdugunuz hesabida ekledim insallah bir fayda olur artik 4. Seneye girdim kafayi yemek uzereyim(
he söyle cnm ya üstünde dur tabiki evlisin cocuk isteyeceksin bunları düşün ve odaklan bak görürsün kendi bile şaşırcaksın ama tekrar diyorum elinden geleni yap egzersizlerine başla
tamam cok tesekkr ederm canim oructan sonra basliycm kararliyim
aslinda biraz ustunde dursam yaparm yaa tesekkr ederm konusmak iyi geldi sagol canim
insALLAH canim sence 3.boy aparatdan buyuk bisey alirsam icime es denemesi benim icin dahami kolay olur yoksa fark etmezmi?
ben anlamıyorum .artık uzun zamandır korkmadan alıyorum içeri bayağı giriyor,ama sonrası duvar falanda yok tamam fakat daha gıtmıyor anlamadım ,yada erken boşalma oluyor bırakıyoruz.acaba cokmu gerıde vajına bılmıyorumkı ....
maalesef gece bir deneme yapdim olmadi esim yine kavga etdi benle yuzume bile bakmadi beni arama diyor artik,cok kotuyum,bu gunler bitecekmi yoksa ben kendim bitecegimmi?((((((((((slm, epeydir giremedim nete nasılsın, durumlar nasıl bi düzelme varmı
ben anlamıyorum .artık uzun zamandır korkmadan alıyorum içeri bayağı giriyor,ama sonrası duvar falanda yok tamam fakat daha gıtmıyor anlamadım ,yada erken boşalma oluyor bırakıyoruz.acaba cokmu gerıde vajına bılmıyorumkı ....
CANIM FACEDE DEĞİLDE BURDAN EKLEDİM ARKADAŞ OLARAK EKLE DEDİM AMA ALLAH ALLAH :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?