Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ben de 2 yillik evliyim ve vajinismusu 3 ay oldu yeneli 7 8 dr gittim egzersizler yaptim ama ben kesinlikle aparatla degil kendi pamagimla yaptim bu hastalik yuzunden uzman doktoara ne paralara verdim ozel cinsel terapi uzmanlari var ama kesinlikle psikolojik bi durum cok zor gunler yasadim surekli denemeler yaptim sandimki icerde bisey var olmuyo benim durumum ileri derecwydi simdi cok iyim sukur kendim atlattim yardimci olabilir ne sekilse yol kattetdigimi anlatabilirim

bak kesinlikle bebek yagı al canım ben ne jeller kremler kullandım hiç bi işe yaramdı 8.kadındogum dr bebek yagı kullan dedi ve gercekten cok rahat ıslatmayla olmaz iki parmakla çalışmaya başla yada eşinin parmagıyla ya nerdeyse bu konuda uzman olcam vallahi özel terapiye gittim vahim durumdaydım kurtulmak yükten arınmak gibi

hayır hamilelik çöüzm olmaz ben vajinama dokunamazdım bakamazdım bile resmen korkardım yaptıgın hiç birşey kesin çöüzm getirmezdi bak parmak egzersizinde ben de çok korktum ama yag sürüp parmak ucunu sokarak dene anlıcaksın ya korkma o bizim organımız rabbim öyle bi yaratmışkı bi denesen anlıcaksın

bilmem imkansz gibi geliyor

bilmem imkansz gibi geliyor

değil şuan seni çok iyi anlıyorum ben hergün aglıyodum olmayacak galiba diyodum kimseye diyemiyordumcahildim sonra sonra arastırdım doktora gittim hemde kaç tane en son özel bi dr gittim çok faydası oldu sen aşmak istiyorsan önce kabullenip istemen lazım motive olman lazım denesen ölmiceksin biliyosunda

aslinda biraz ustunde dursam yaparm yaa tesekkr ederm konusmak iyi geldi sagol canim

Arkadaslar ramazan oncesi hatirlayaniniz var ise bakmaya bile korkan ben 7.5 cm kalem kalinliginda aparat yapip alnistin ama ramazanda hic denemedim facebookda kurdugunuz hesabida ekledim insallah bir fayda olur artik 4. Seneye girdim kafayi yemek uzereyim (

erteleme cnm devam et bizim durumumuzda vücut tamamen alışana kadar egzersizleri yapmak gerekirmiş benim gittigm dr gerekirse eve misafir cagırmıcan yemek yapmıcan yani bahane üretmicen bu işe odaklanıp düzenli egzersizlerini yapıcaksın yoksa vücut unutur demişti çok dogru.

aslinda biraz ustunde dursam yaparm yaa tesekkr ederm konusmak iyi geldi sagol canim

Mutlaka sahlam bir doktora git.cok iyi anliyorum cektgni insan kendini kandiryor yaptim oldu diye ama yapinca anliyorsun aslinda hic yapmamissin.ben doktorla asdim doktorum süperdi cok cekindm ama iyiki gitmsm dua edyrm suan ona

ben anlamıyorum .artık uzun zamandır korkmadan alıyorum içeri bayağı giriyor,ama sonrası duvar falanda yok tamam fakat daha gıtmıyor anlamadım ,yada erken boşalma oluyor bırakıyoruz.acaba cokmu gerıde vajına bılmıyorumkı ....

canim rahmine dayaniyo olabilir herkesin bi vajina boyutu var kisa olabilir o yuzden gitmiyodur buyuk ihtimal

mrb canım zaten vajina senin giriş yaptığın yer, şimdi şöyle söyleyim evet vajina boyutu herkesde değişiklik gösterir pns te olduğu gibi ama herkes rahat şekilde pns i alabilecek durumdadır.
rakamla konuşmak gerekirse, vajina ortalama 10 cm dir ve duvarları yapışık gibi durur normalde, ama zevk almaya uyarılmaya sıvı gelmeye başlayınca 6.5 cm eninde 23 cm boyunda pns i rahatlıkla alabilecek duruma gelir. başlarda biz çok gevşeyemediğimiz için pns sonuna kadar geldiğinde kasıklarımızda batma gibi bir his verir ama zevk almaya başlayınca alışmaya başlayınca o his kaybolur.
size gelince benim anladığım yön sorunu var,nasıl derseniz şimdi üst pozisyonda deniyorsun diyelim eşine doğru eğimlisin ya dimdik oturma, eşinin omzuyla göğsü arasına ellerini koy öyle bir eğim, biraz girdi ya hani sonra ıkınarak poponu belinden bağımsız şekilde arkadan kaldır vajinada aşağı doğru baksın, kaldır demişken havaya kalkmayacak sadece döndüreceksin öyle düşün. ve püffffff diye içinden ses çıkar bu işe yarar diye düşünüyorum gevşemen için bir dene.bu arada giriş anında yada devamında eşin seni uyarmaya devam ederse hiçbirşeye gerek kalmadan zaten yolunu bulur. girişe başladınya poponu ileri gerisallayarak oturmaya devam et ve sonra dediğim gibi poponu belinden kırarak belin olduğu gibi duracak ama popon arkadan kalkacak öylece oturmaya devam et. inşallah sorun ortadan kalkar.

Merhaba uzun süredir okuyucuydum dün özümün mesajını okyana kadar sanki benle konuşmuş gibi hissettim gel kayıt ol yardımcı olalım diyordu ondan ve hepinizden cesaret alarak yazıyorum.
7 ay önce nikahım oldu ama düğün olmadığı için aynı evde yaşamıyoruz inşallah düğünümüz yakında ondan erteledim aslında aynı evde yaşarken aranıza katılmak ama erteleme hastalığına ben de tutulmak istemedim ve kayıt oldum.
Burayı aylardır takip ediyorum vajinanın yönü ve yapılması gerekenleri hep sizlerin sayesinde öğrendim.ve okurken size ve kendime hep dua ettim inşallah hepimiz bugünleri kolaylıkla atlatırız hayırlısıyla.

Şimdi kendi sorunumu anlatayım kendi parmağımla yapamıyorum çünkü parmak ucum da hissediyor iki hisse katlanamıyorum orada kıkırdak gbı bişey geliyo sanki parmağıma korkuyorum.

Eşimle denedik o beni oyalarken bi kaç kez parmağını alabildim ama hergun yanyana olmadığımız için geriye gitmeler cok yaşadım.

Sonra penis artık tamamen dısarda kalmamaya basladı biraz girebiliyor ama bir yerde acayip ağrı veriyor ordan ileri gitmiyor sanki ayrıca hareketler de serbest olmuyor tabi robot gibiyim

Neyse işte aslında size teşekkür etmek istedim yoksa bununla bir ömür geçirebilirdim benim vajinam dar öyle bi yol bende yok galba diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…