Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu günler bitecekde, eşin yüzünden olmuyor, dünyanın en iyi psikiyatrisinede gitsen eşini terapiye almak ister senin vajinismus sorunun yok, eşinin kendisi sorun

Evet o bana karsi iyi oldugu zaman kendime guvenim geliyor,o zaman egzersizimi de iyi yapiyorum,ama deneme esnasinda olmayinca o kadar cok degisiyor ve hakaretler ediyor ki artik denemeden korkuyorum,ne yapacagimi bilmiyorum(((

Benim esimde tam tersi üstüme gelmiyor canım denemiyoruz bile bi süredir pes etmiş gibiyiz bu da beni uzuyor ben oraya birsey alabileceğimi sanmıyorum o yüzden egzersiz den çok korkuyorum

arkadaşlar zar meselesini aştınız mı?1 2 aylıık evli olanlar, zar meselesini aştıysanız gerisi geliyo. ben de vajinusmusu yenemedim tam ama çok gayret ediyorum zorluyorum kendimi. diyorum annemler de bu yoldan geçmiş falan

arkadşlr merhbaa ben 7 aylık evlym ve henz ilişkye giremdk doktora yeni gittim ama fizyoljk hiç bi sıkıntm olmadğmı vajnsmus olduğumu söyledi psikiyatrye yönlerdrdi doktorn randuvlarda dolu ama ben burdki bir çok kişi gibi bu konuyu kendm aşmk istyrm burda bahsedilen kegel egzersizleri hiç ilişkiye girmeyen de uygulanlblr mi kızlığa bir zarar verir mi canm acır diye çk korkym yardmcı olursanz çk sevnrm

cnm 12 cm yi alıyosan bence eş denemesine geçebilirsin 12 cm yi daha kalınlaştırmana gerek yok ztn penis 12 cm kalın değildir.

canım olurmu ya penis 15 16 cm arası bişey. hem bir kez eş denemesi yapma şansım oldu o zamanda ramak kalmıştı ki yapmadık. o yüzden bu sefer denemede olsun istiyorum. yoksa uzun süre morlim bozuluyor:) egzersizden soğuyorum o vakit...

Bunun çaresi parmak egzersizi mi ama ben yapamıyorum ki onu off yaa

başka çaresi varmı bilmiyorum. aslında parmak egzersiizde bahane. bence önemli olan HAZIR olmak BEYİNE KABUL ETTİRMEK. egzersiz bahanesi. kafana acının olmadığını oraya bişeylerin girdiğini kabul etmek. faydası olmuyo rmu elbette oluyor. o zaman ne yapıoruz egzerizz...başla bir parmak yada aparat her neyse durmak yok yola devam:)

Sonunda bende yendim , huzurum yavas yavas donuyor yuvama , cok sukurler olsun, aslinda gercekten Zor bir sey diyilmis , ben parmak eksersizi 1 kere yaptim , egzersizi kocamla yapmaya basladim ilk basda penisi dokunduramiyodum , ilk dokundurmayi oyrendim , sonra penisle egzersiz yapmaya basladik zeytin yagiyla , inanin hic acimiyor , 5 ay boshuna dert ediyomusum cok umutsuzdum ama dusundiyumuz kadar Zor deyil , darisi yapmayanlarin bashina Allah butun yuvalara huzur dolu gunler nasip etsin 🙏🙏🙏

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet herşey beyinde elbet ama benim önce oraya birsey gireceğini kabullenmem gerek yoksa egzersiz de yalan

bende bir buçuk aylık evliyim doktora gitmeyi de istemiyorum sen hiç psikaytr iye gittin mi peki canım

Yenen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum ben kendi parmağımla yapamadığm için eşimin parmagını aldım bikac kere sonra cesaretle penis te az girdi ya da şimdi sormak istediğim bunu böyle mi devam ettirmeliyim yani rahatsız ettiği bi nokta var orda duruyo acıtıyo haraket de serbest değilim yani sanki ağrı yapıyo.yoksa parmakla aparatla mı devam etmeliyiz.

Bir de çoğu kişiden farklı olarak aparat ve parmak bana daha itici geliyor çünkü daha sertler penisin yapısı tam oraya göre yumuşaklığı var ondan onla denemeye devam edeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…