- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #176.981
bu günler bitecekde, eşin yüzünden olmuyor, dünyanın en iyi psikiyatrisinede gitsen eşini terapiye almak ister senin vajinismus sorunun yok, eşinin kendisi sorun
bu yazıyı da bastırıp eşlerimize okutmamız lazım http://vajinismus.psikodestek.com/vajinismusta-eslerin-rolu/ .
şunu çok iyi biliyorumki, anlayışlı destekçi bir eşiniz olmazsa, hatta tam tersi aceleci, suçlayıcı bir erkekle evliyseniz çözüm çok daha zorlaşıyor.
Benim esimde tam tersi üstüme gelmiyor canım denemiyoruz bile bi süredir pes etmiş gibiyiz bu da beni uzuyor ben oraya birsey alabileceğimi sanmıyorum o yüzden egzersiz den çok korkuyorumcanim ben de yeni evlendim yaklasik bir bucuk aydir evliyim.ve ayni sorun bende de var.iki kere doktora gittim hicbir sorun yok sadece kasiyosun dedi. benim psikolojim gitti iyice cunku esim cok dert ediyo ilk gunlerdeki huzurum yok.ama burdaki kizlarndedgi dgzersizle r i yapmayi dusunuyorum
cnm 12 cm yi alıyosan bence eş denemesine geçebilirsin 12 cm yi daha kalınlaştırmana gerek yok ztn penis 12 cm kalın değildir.
Bunun çaresi parmak egzersizi mi ama ben yapamıyorum ki onu off yaa
Evet herşey beyinde elbet ama benim önce oraya birsey gireceğini kabullenmem gerek yoksa egzersiz de yalanbaşka çaresi varmı bilmiyorum. aslında parmak egzersiizde bahane. bence önemli olan HAZIR olmak BEYİNE KABUL ETTİRMEK. egzersiz bahanesi. kafana acının olmadığını oraya bişeylerin girdiğini kabul etmek. faydası olmuyo rmu elbette oluyor. o zaman ne yapıoruz egzerizz...başla bir parmak yada aparat her neyse durmak yok yola devam:)
bende bir buçuk aylık evliyim doktora gitmeyi de istemiyorum sen hiç psikaytr iye gittin mi peki canımarkadşlr merhbaa ben 7 aylık evlym ve henz ilişkye giremdkdoktora yeni gittim ama fizyoljk hiç bi sıkıntm olmadğmı vajnsmus olduğumu söyledi psikiyatrye yönlerdrdi doktorn randuvlarda dolu ama ben burdki bir çok kişi gibi bu konuyu kendm aşmk istyrm burda bahsedilen kegel egzersizleri hiç ilişkiye girmeyen de uygulanlblr mi kızlığa bir zarar verir mi canm acır diye çk korkym yardmcı olursanz çk sevnrm
arkadaşlar zar meselesini aştınız mı?1 2 aylıık evli olanlar, zar meselesini aştıysanız gerisi geliyo. ben de vajinusmusu yenemedim tam ama çok gayret ediyorum zorluyorum kendimi. diyorum annemler de bu yoldan geçmiş falan
Benim esimde tam tersi üstüme gelmiyor canım denemiyoruz bile bi süredir pes etmiş gibiyiz bu da beni uzuyor ben oraya birsey alabileceğimi sanmıyorum o yüzden egzersiz den çok korkuyorum
evet biz de oyleydik son zamanlarda oldu boyle. ama kaygilanma canim asilcak sorun bunlar. yeter ki isteyelim
Valla kaç kişi adres verdi aparat gönderdik kime ne sapıklık yaptık kızlar söylesin burdalar .. onuda bırak hiç bir arkadaşn bende ne teli ne adresi vardır kargoları ulaştıktan sonra hepsini sildim ... Silmeyip ne yapacam❓❓❓❓
Sagolsun Ozum bana da aparat gonderdi.ben kendi adimi ve acik adresimi yazmistim.benden once Hulyaya gondermisti o yendi.ben hala yenemedim.kendime o kadar kiziyorum ki.esim bir aydir sehir disinda.ben de ailemin yaninda kaliyorum o yuzden egzersiz de yapamiyorum.ama burayi hep okuyor takip ediyorum.kizlar burdan bir arkadas bana vajinusmusu yenmek diye bir kitap gonderdi.taa Antalyadan ustelik..burda iyi niyetli cok insan var.derdinizi anlatin aparat icin Ozum e basvurun.
Valla kaç kişi adres verdi aparat gönderdik kime ne sapıklık yaptık kızlar söylesin burdalar .. onuda bırak hiç bir arkadaşn bende ne teli ne adresi vardır kargoları ulaştıktan sonra hepsini sildim ... Silmeyip ne yapacam❓❓❓❓
Sagolsun Ozum bana da aparat gonderdi.ben kendi adimi ve acik adresimi yazmistim.benden once Hulyaya gondermisti o yendi.ben hala yenemedim.kendime o kadar kiziyorum ki.esim bir aydir sehir disinda.ben de ailemin yaninda kaliyorum o yuzden egzersiz de yapamiyorum.ama burayi hep okuyor takip ediyorum.kizlar burdan bir arkadas bana vajinusmusu yenmek diye bir kitap gonderdi.taa Antalyadan ustelik..burda iyi niyetli cok insan var.derdinizi anlatin aparat icin Ozum e basvurun.
Zencefil sen bizim grupta değilsin değilmi sen beni faceye ekle ben senin yakana bi yapışım yapman için ..gruba gel daha motive olacan yapmak için hırslanacan sadece hülya değil kaç kişiye aparat gönderdik çok şükür yendiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım hiç bir ilerleme yok aynıarkadaşlar zar meselesini aştınız mı?1 2 aylıık evli olanlar, zar meselesini aştıysanız gerisi geliyo. ben de vajinusmusu yenemedim tam ama çok gayret ediyorum zorluyorum kendimi. diyorum annemler de bu yoldan geçmiş falan
Sonunda bende yendim , huzurum yavas yavas donuyor yuvama , cok sukurler olsun, aslinda gercekten Zor bir sey diyilmis , ben parmak eksersizi 1 kere yaptim , egzersizi kocamla yapmaya basladim ilk basda penisi dokunduramiyodum , ilk dokundurmayi oyrendim , sonra penisle egzersiz yapmaya basladik zeytin yagiyla , inanin hic acimiyor , 5 ay boshuna dert ediyomusum cok umutsuzdum ama dusundiyumuz kadar Zor deyil , darisi yapmayanlarin bashina Allah butun yuvalara huzur dolu gunler nasip etsin 🙏🙏🙏
Ayy darısı başıma senin adına sevindim canim inşallah bir an evvel bende kurtulurum bu dertten ben şimdilik sadece p. Yi dokundurabiliyorum ama içeri denemedim hiç en başta yaklastiramiyorum bile
Zencefil sen bizim grupta değilsin değilmi sen beni faceye ekle ben senin yakana bi yapışım yapman için ..gruba gel daha motive olacan yapmak için hırslanacan sadece hülya değil kaç kişiye aparat gönderdik çok şükür yendiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Face grubunda degilim dogru.facedeki arkadaslara su kisi bu gruba katildi diye reklam geliyor ya insanlar ogrenicek diye utandim.ailemden cok yakin arkadaslarimdan bile kimseye soylemedim bu durumu.insanlarin beni konusmasini istemem.ama yeni bir face hesabi acip sana msj aticam adim su diye beni eklersin.facedeki grup burdan daha mi aktif?
Bende utandım hep face de olmak istemedim bu konudaFace grubunda degilim dogru.facedeki arkadaslara su kisi bu gruba katildi diye reklam geliyor ya insanlar ogrenicek diye utandim.ailemden cok yakin arkadaslarimdan bile kimseye soylemedim bu durumu.insanlarin beni konusmasini istemem.ama yeni bir face hesabi acip sana msj aticam adim su diye beni eklersin.facedeki grup burdan daha mi aktif?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?