Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:
Bana neden cevap vermiosunuz 2 parmaga gecicem bugun kus seklimi yapmam gerekio korkuyorum yapamicam diye. Bide es denemesine gecince ben altta olunca yapsam olurmu uste korkuom daha cok acir die

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana neden cevap vermiosunuz 2 parmaga gecicem bugun kus seklimi yapmam gerekio korkuyorum yapamicam diye. Bide es denemesine gecince ben altta olunca yapsam olurmu uste korkuom daha cok acir die

işaret ve orta parmagını küs işareti yap, dr. eldivenine ya da prezervatife geçir kayganlaştır ve dene cnm. vajen içinde oval çiz, makas işareti yap, saga sola kaydır parmaklarını.ben altta yendim vajiyi, popo altına yastık koy öyle cok rahat.

aynen cnm küs işareti yap bende üstte bi kaç denemden sonra altta yendim.

Grup dediginiz ne arkdslar

facede gizli grup actık,ve ücretsiz aparat gonderiyoruz şu ünlü dr.ların çalıştırdıgından.ben de 1yıldır kk.da ümitsizce dolanırken buradaki hülya arkadaşımız sayesinde oraya üye oldm ve gönderilen aparatla yendim.özüm34 grup kurucularımızdandır ve grupta yenenler yenemeyenlere taktik ve sonsuz destek veriyor.bu şekilde grubumuz kısaca.

Grup adi ne bende katilayim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarim oyle olur artik bunaldim bu durumdan.esim gelince daha ustune duserek baslayacagim calismalara.faceye de katilacagim cunku boyle okuyarak da bir sey olmuyor harekete gecmek lazim.

özüm seni tanıyorsa tamamdır canım geç bile kaldın :) keşke 1 yılımı burayı gizli gizli okuyarak geçirmeseymişim diyorum, özümü daha önceden tanısaydım da gruba katılsaydım. ama olsun daha da ertelemeden yendim çok şükür Rabbime.

E peki biz bu gruba nasil uye olucaz anlamadimki ben kendi facemle uye olamam fake acicm mecbur kabul olmazmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bir buçuk aylık evliyim doktora gitmeyi de istemiyorum sen hiç psikaytr iye gittin mi peki canım

hayır cnm randevuları doluydu bide erkek olunca tam bilemedm gitsem mi burda yazılanlrı okuynca önce kendm biraz egzersiz mi yapsm diye düşndm ama hiç ilişkye girmedğmz için emin olamadım birkaç hafta içinde çözemzsek gidicm mecbur psikytrye

Evet herşey beyinde elbet ama benim önce oraya birsey gireceğini kabullenmem gerek yoksa egzersiz de yalan

canım bende senin gibiydim. bk daha yeni evlisin ertelersen benim gibi daha kötü şeyler oluyor bak kısa zamanda 12 cm geçtim. inanıyorum sende başaracaksın. kulak çubuğuyla başla isterse. yavaş yavaş yağla ve sokmayı dene olacakkkk! bunu başka yolu yokkkk maalesef. boş durarak mucize gerçekleşmiyorr...

ya biliyormusun bende aynı sorun var. bir yerde penis takılıp kalıyor hafif ağrı yapıoyr. ama ben aparatla çlaışırken hiç acı olmuyor. neden penisle acıyor anlamadım...

ya biliyormusun bende aynı sorun var. bir yerde penis takılıp kalıyor hafif ağrı yapıoyr. ama ben aparatla çlaışırken hiç acı olmuyor. neden penisle acıyor anlamadım...

Bundurumda ne yapmak doğruymuş acısa da penisle mi devam etmeli yani her o noktaya geldiğinde bi gün belki o noktayı da aşar umuduyla :) yoksa aparatla alışa alışa mı ? Hep hiç hissetmeden oldu diyorlar bende oldu gibi oldugunda baya baya hissediyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…