- 29 Ağustos 2013
- 93
- 15
- 98
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.001
Face grubunda degilim dogru.facedeki arkadaslara su kisi bu gruba katildi diye reklam geliyor ya insanlar ogrenicek diye utandim.ailemden cok yakin arkadaslarimdan bile kimseye soylemedim bu durumu.insanlarin beni konusmasini istemem.facedeki grup burdan daha mi aktif?
cnm ben de o gruptayım,grubumuz gizli asla sen harici kimse göremez.sahura kadar herkes durumunu yazıyor buradan daha aktif.o gruba gelen yenmeden çıkmıyor inan.
Bana neden cevap vermiosunuz 2 parmaga gecicem bugun kus seklimi yapmam gerekiokorkuyorum yapamicam diye. Bide es denemesine gecince ben altta olunca yapsam olurmu uste korkuom daha cok acir die
cnm ben de o gruptayım,grubumuz gizli asla sen harici kimse göremez.sahura kadar herkes durumunu yazıyor buradan daha aktif.o gruba gelen yenmeden çıkmıyor inan.
Umarim oyle olur artik bunaldim bu durumdan.esim gelince daha ustune duserek baslayacagim calismalara.faceye de katilacagim cunku boyle okuyarak da bir sey olmuyor harekete gecmek lazim.
bana neden cevap vermiosunuz 2 parmaga gecicem bugun kus seklimi yapmam gerekiokorkuyorum yapamicam diye. Bide es denemesine gecince ben altta olunca yapsam olurmu uste korkuom daha cok acir die
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Grup dediginiz ne arkdslar
facede gizli grup actık,ve ücretsiz aparat gonderiyoruz şu ünlü dr.ların çalıştırdıgından.ben de 1yıldır kk.da ümitsizce dolanırken buradaki hülya arkadaşımız sayesinde oraya üye oldm ve gönderilen aparatla yendim.özüm34 grup kurucularımızdandır ve grupta yenenler yenemeyenlere taktik ve sonsuz destek veriyor.bu şekilde grubumuz kısaca.
Umarim oyle olur artik bunaldim bu durumdan.esim gelince daha ustune duserek baslayacagim calismalara.faceye de katilacagim cunku boyle okuyarak da bir sey olmuyor harekete gecmek lazim.
Grup adi ne bende katilayim
Merhaba özüm daha önce de buraya yazdım sorunumu ama cevap yazan olmadıZencefil sen bizim grupta değilsin değilmi sen beni faceye ekle ben senin yakana bi yapışım yapman için ..gruba gel daha motive olacan yapmak için hırslanacan sadece hülya değil kaç kişiye aparat gönderdik çok şükür yendiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana da yardımcı olur musunuz , size sormam gerekenler var benim durumum biraz daha farklı şimdilik aynı evde değiliz ilk andan itibaren ne yapmam gerekiyor öğrenmek istiyorum.
Zencefil sen bizim grupta değilsin değilmi sen beni faceye ekle ben senin yakana bi yapışım yapman için ..gruba gel daha motive olacan yapmak için hırslanacan sadece hülya değil kaç kişiye aparat gönderdik çok şükür yendiler
ozum ozz facede gruba ekler msn beni.ben seni faceden ekledim.adim Su Toprak.msj atmak istedim ama msj atilmadi gonderilmedi dedi.
bende bir buçuk aylık evliyim doktora gitmeyi de istemiyorum sen hiç psikaytr iye gittin mi peki canım
Evet herşey beyinde elbet ama benim önce oraya birsey gireceğini kabullenmem gerek yoksa egzersiz de yalan
Yenen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum ben kendi parmağımla yapamadığm için eşimin parmagını aldım bikac kere sonra cesaretle penis te az girdi ya da şimdi sormak istediğim bunu böyle mi devam ettirmeliyim yani rahatsız ettiği bi nokta var orda duruyo acıtıyo haraket de serbest değilim yani sanki ağrı yapıyo.yoksa parmakla aparatla mı devam etmeliyiz.
Bir de çoğu kişiden farklı olarak aparat ve parmak bana daha itici geliyor çünkü daha sertler penisin yapısı tam oraya göre yumuşaklığı var ondan onla denemeye devam edeyim mi
Face grubunda degilim dogru.facedeki arkadaslara su kisi bu gruba katildi diye reklam geliyor ya insanlar ogrenicek diye utandim.ailemden cok yakin arkadaslarimdan bile kimseye soylemedim bu durumu.insanlarin beni konusmasini istemem.ama yeni bir face hesabi acip sana msj aticam adim su diye beni eklersin.facedeki grup burdan daha mi aktif?
Canım ben kendi gerçek face hesabımla üyeyim gruba. Grup gizli, senin arkadaşların hiç kimse grupla ilgili hiç bir şeyi görmüyor. Beğeni gönderi hiç birşey. Görseler ben yanardım inan☺️ o yüzden rahat olFace grubunda degilim dogru.facedeki arkadaslara su kisi bu gruba katildi diye reklam geliyor ya insanlar ogrenicek diye utandim.ailemden cok yakin arkadaslarimdan bile kimseye soylemedim bu durumu.insanlarin beni konusmasini istemem.ama yeni bir face hesabi acip sana msj aticam adim su diye beni eklersin.facedeki grup burdan daha mi aktif?
ya biliyormusun bende aynı sorun var. bir yerde penis takılıp kalıyor hafif ağrı yapıoyr. ama ben aparatla çlaışırken hiç acı olmuyor. neden penisle acıyor anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?