- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.041
Cikiyoruz arada,ama icimiz buruk bu konuda artik bisey konusmamaya calisiyoruz,ikimiz de cok yiprandik,opuyorum sarilip uyuyoruz ama boyle yasamak onun da benim de cok zorumuza gidiyor,bu konuda konusdugum zaman artik ben yoruldum diyor destek daha fazla veremiyorum diyo aramizda koca bir duvar var resmen (oncelikle sakin ol..sevdigin adam o senin birlikte gecen gunlerinizi yad edin.arada cikin aksam yuruyusler yapin.ona olan sevgini ve bu sorunu cozmeyi cok istedigini anlat.onun da sana yardimci olmasini iste esinden.nasil ki o bir hastaliga yakalansa sen onu birakmayacaksan bu da senin bir hastaligin diye dusunmeli.sen hasta oldugunda seni birakip gidecek mi yani!sen ona bunu yapmazsin o da yapmamali.ilimli olmak lazim.nikah kiyilirken iyi gunde kotu gunde bosuna denilmiyor..sana cok da haksizlik yapmamali tabiki.tamamen adami kendinden sogutma oksa op oturdugunuzda mesela sevgini hissetsin
Umarim duzeltirsiniz.
herkese merhabalar ben 6 aylık evliyim ağrılı cinsel ilişki yaşıyorum.eşim çok anlayışlı biri bana tam destek vajinismus değil ama ilişki başlangıcında çok acı çekiyorum ve bitesiye kadar kıvranıyorum dualar ediyorum 3. doktora gittik ve bize birçok yöntem önerdi onlara başladık aşamamaktan çok korkuyorum psikolojik kökenli dedi doktor çünkü hiçbir sorun yok ama işte ilişkiye girmekten değil acıyı çekmekten korkuyorum lütfen benim gibi sorun yaşayan ve çözen varsa yardımcı olabilir mi ?
2 parmaga dun basladım ama yapamıyorum
Ben 2 parmaktayım ama olmuo delircem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyla daha cok korkuom ki
Tırnaklarımı dibe kadar kestim dediğin gibi uzayınca onu mana etmeyım die
Off verdin cesareti küs yapıp denıorum tmm :)( sen yendin dimi
Merhaba kızlar. Ara ara yazıyorum ama beni taniyan kimse yoktur. Suan mutlulugumu paylaşmak istediğim icin yazıyorum. Az önce iki parmağımi aldim sonuna kadar ve 20dk icinde beklettim hareket ettirdim belki esneme olur diye :)) bundan 3 hafta önce kadar bi iki defa daha iki parmak yapmistim ama cok zor olmustu çok acimisti. Bu sefer prezervatif kullandım ve bebe yağı surdum cok kolay oldu aci hissetmedim cok mutluyum. Bi hafta hergün iki parmak yapip pnise geçmeyi düşünüyorum. Bi önerisi olan varmi :)
Vajinismus tedavisine baslamak istiyorum bana yardimci olabilir misiniz ? Nasil baslamam gerekiyor acabaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlari denedim ve isaret parmagimin tamamini icime alabiliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?