Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar bende 6 aylık evliyim ve vajinismusum malesef 2 aydır tedavi oluyorum ama parmak egzersizi de yapamıyorum eşim de çok anlayışlı ama ben kötü hissediyorum kendimi hak ettiği bi şeyi ona yaşatamadığım için.Son çare Botoks yapıldığını duydum vajina kaslarını uyuşturuyormuş bi süreliğine. Yaptıran yada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun arkadaşlar psikolojim bozuldu artık (((

Cikiyoruz arada,ama icimiz buruk bu konuda artik bisey konusmamaya calisiyoruz,ikimiz de cok yiprandik,opuyorum sarilip uyuyoruz ama boyle yasamak onun da benim de cok zorumuza gidiyor,bu konuda konusdugum zaman artik ben yoruldum diyor destek daha fazla veremiyorum diyo aramizda koca bir duvar var resmen (

Canim bende vajinismustum yendim ama hala ilk giriste ve ilerledikce acim oluyor..zamana biraktim yasadikca ve rahatladikca gececegini dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyla daha cok korkuom ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korkuyorum die bişi yok artık tatlm bak braya kdr gelmişsin oda acıtmayacak bak 2 parmağının boyu aynı değil belki tırnağından rahatsız oluosun. prezervatf geçir.sonuçta orası için üretlmiş bişi güzelce kayganlaştr bak nası girecek korkma bişi olmacayak hadi dene bekliom seni lütfen pes etmeyn yaaa lütfennnn boşuna bu acı gergnlk stres inanın boşuna

Tırnaklarımı dibe kadar kestim dediğin gibi uzayınca onu mana etmeyım die
Off verdin cesareti küs yapıp denıorum tmm :) ( sen yendin dimi

Tırnaklarımı dibe kadar kestim dediğin gibi uzayınca onu mana etmeyım die
Off verdin cesareti küs yapıp denıorum tmm :) ( sen yendin dimi

evet cnm yendm ve burası sayesnde yendm egzersz yaparak... ve şuan boşuna çekmişim o sıkıntıları erteleye korka diyorum inan..yaptın denedinmi?

Ben de parmak egzersizi ve son çare olarak da lazer epilasyon da kullanılan sprey yardımıyla yendim 4 gün önce.uyuşuk olduğu acı sızı hissetmedim.ilacın etkisi geçince ve 2 gün az bişey acıdı genelde tuvaletten sonra.2. ilişkiyi deneyemeden bugün regl oldum. (bir yerim acıycak diye aklım çıkıyor.ve ben bu huyumdan nefret ediyorum. )

Merhaba kızlar. Ara ara yazıyorum ama beni taniyan kimse yoktur. Suan mutlulugumu paylaşmak istediğim icin yazıyorum. Az önce iki parmağımi aldim sonuna kadar ve 20dk icinde beklettim hareket ettirdim belki esneme olur diye :)) bundan 3 hafta önce kadar bi iki defa daha iki parmak yapmistim ama cok zor olmustu çok acimisti. Bu sefer prezervatif kullandım ve bebe yağı surdum cok kolay oldu aci hissetmedim cok mutluyum. Bi hafta hergün iki parmak yapip pnise geçmeyi düşünüyorum. Bi önerisi olan varmi :)

merhaba biz parmak egzersizlerini eşimle yapmıştık.çünkü kendim 2 parmağı çok rahat yapıyorken eşimin parmağında zorlandım.ama 2 ve 3.de onu da aştık.sonra 2 ya da 3 kez sınırlı penis egzersizi yaptık.bir de doktor eldiveni çok rahat oluyor.

Vajinismus tedavisine baslamak istiyorum bana yardimci olabilir misiniz ? Nasil baslamam gerekiyor acabaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba,
öncelikle bir ayna yardımıyla vajinanızı tanımanız gerekiyor.kendinizi sıktığınızda nasıl kapandığını ıkındığınızda nasıl açıldığını göreceksiniz.bir yandan nefes alıp vererekte kendinizi rahatlatabilirsiniz.bunları illa yatakodanızda yapmanız gerekmiyor.televizyon karşısında yapabilirsiniz.bu kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. sonra bir doktor eldiveni ve bebek yağı ile serce parmağından başlayarak boğum boğum vajinaya bir şey girme tabusunu yıkabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…