Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaklasik 15 dakikadir okuduklarimdan yola cikarak küs isareti yaparak deniyorum bunu ne kadar yapmam gerekiyor acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5 veya 6 gün tekrarlayabilirsiniz.ama daha sonra eşinizle yapmalısınız.onu da aştıktan snra da sınırlı penis egzersizlerine gecebilirsinız.ben bu sekilde lazer epilasynda kullanlan spreyle yendm.uyuşturuyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de vajinismustan muzdaribim.anestol ya da emla ile denemeyi düşünüyorum.hangisini tavsiye edersiniz.bir de sürdükten sonra kaç dakika beklememiz gerekiyor uyuşması için cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar ben de vajinismustan muzdaribim.anestol ya da emla ile denemeyi düşünüyorum.hangisini tavsiye edersiniz.bir de sürdükten sonra kaç dakika beklememiz gerekiyor uyuşması için cevap verirseniz sevinirim

Arkadasım ben vemcaine ile yendim 5dk icnde uyusturyor.ama esimle birlikte parmak egzersizlernide yaptk.

o nedir acaba bi de fiyatı nasıl emledan filan daha mı etkili yardım bekliyorum

emla çok pahalıydı.18 liraya aldım eczanede yokmuş bir gün sonra getirdiler.ucunda bir çubuk var vajinana rahatça uygulayabiliyorsun.içine doğru birkaç kez sıktım ben.fazlasından kaçınmak gerek.bayağı uyuşturuyor.acı sızı hissetmedim ben ama penisi hissediyosunuz.

Aslinda kendim deneyince sorun cikmiyor ama esimle olunca acıyor gibi geliyor sanirim daha cok deneme yapmam gerek (

çünkü biz kasıyoruz o an kasınca da daha çok acıyor.bir av evvel aşıyım diyorsan al vemcaine sprey 2 defa kendin 2 parmak dene .ne kadar da rahat yaptığını göreceksin.sonra da ilk ilişkide güzelce sık içine doğru.olsun bitsin.

Peki kalinligini nasil yapiyorsunuz??

Canım mumu peçete yada pamukla sararak istediğin kalınlığa getiriyorsun ve sonra streçliyorsun daha sonra streçlediğin muma prezervatif takıyorsun yada tibbi eldiven su doktorların taktığı eldivenin bir parmağına geçirebilirsin. Ve tabi sokmadan önce kendine ve aparata bol kayganlaştırıcı sürüyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar
bende aynı dertten muzdaribim
araara buraya yazabiliyorum.
bende önceleri parmak daha sonra iki parmak yaparak başladım şimdi mum egzersizindeyim .
biraz kalınlaştırarak devam ediyorum.
pns denemeside yaptım fakat tam olarak alamıyorum
bu illeti yenen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
tavsiyeye ihtiyacım var benim denemelerim çok yavaş gidiyor.acaba bende mi sorun var yada bişeyi hatalımı yapıyorum?
Ağustos sonunda 1 yıllık evli olucam ve eşimde bende çocuk istiyoruz.
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

Allah yardimciniz olsun ben 2 ayda yendim bunu. Uyusturann krem dinginlik veren surup ictim ama hic ise yaramadi cunku olay kafada bitiyor. Evlendikten 1 ay sonra jinekolaga gittim. Alttan muayene etti ve parmagini sokup bu sekilde alistirma yap ve psikolojik tedaviye alalim seni dedi seansi 450 tl olan ve 3 seansta bitecegini one surdu. Ben eve gelince internetten arastirdim parmak egzersizlerini. Sonra kendi kendime bir hafta denedim sonra esimle birlikte egzersiz denedik. Sonra 3 parmak girecek dereceye gelince hersey kendiliginden oldu. Onemli olan esiniz yaklastiginda kendinizi kasmamak. Ne kadar kasarsaniz o kadar aci oluyo. Esiniz yavas yavas sizi dinlendirerek gevsemenize musade ederek yapmali bu isi. Allah selamet versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…