Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.
Vajinamdan tabiri caizse beyaz peynir gibi bi akıntı geliyo bikac gündür. Parmal egzersizi yaparkende oluyo. Bu normal bisymi

Enfeksiyona benziyor canım söylediğin şey. Eldivenle ve prezervatifle parmak egzersizi yaAP birde sirkeli su ile vajınanı sil. Ama doktora git mutlaka

Bende 3 ay önce yendim ve şuan hamileyim senin gibi ağustos sonunda 1 yıllık evli olucam. Öncelikle kesinlikle kendini olmıcak diye şartlandırma ve kendini rahat bırak. Banada sölerlerdi rahatla rahat ol diye ben hep derdim rahatım yinede olmuyor diye ama öyle olmuyormuş farkında olmadan kasıyoruz kendimizi. Öyle çok fazla egzersiz yapmadım sadece iki parmak egzersizi yaptım ondada yarısına kadar yapabilmiştim. Tam olarak kendini verdiğinde ilişkiye yapabildiğini göreceksin. Birde zeytinyağı kullan mutlaka. başka sorun olursa yardımcı olurum.

Bu sikintiyla bas etmeye calisirken esinizin tutumu da cok onemli anlayisli ve sabirli olmasi gerek. Ayrica oturup esinizle sikintilari konusmak cok onemli. Ben gecelerce agladigimi bilirim. Tek teselli esimdi.

samsung s3

canim egzersizlere hic ara verme surekli firsat buldukca calis zaten oraya parmak mum falan girince penisde cok rahat giriyo onemli olan o giristeki kaslar cunku denemelerini de ust pozisyonda yap cok daha rahat giriyo bide bepanthol oneririm penise bolca sur oyle dene

Merhaba bence hic ertelememelisin korkman yersiz bende henuz yenemedim ama deniyorum aksamlari once egsersiz sonra deneme yavas yavas yani buradaki seyleri okuyorum 8 yil deneyip yapamayan var ben o kadar dayanabilecegimi sanmiyorum. Bence egsersizlere bi an once baslaman gerek canim benim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bisey sormak istiyorum emlanin fiyatini bilen var mi??

Ben 90 tl ye aldım ve vajinusmusu dokdorunda desteğiyle yendim emlayı sürüp egzersiz yaptı doktor uyuşturucu bşr spreyi daha vardı.ama kesin kullanın öneriyorum.daha ucuzmuş sanırım daha önce ben aldığımda zam gelmiş

Egzersiz yapiyorum zaten ama onlarinda faydasinin olacagini biliyorum bu yuzden alicam. 3 4 kere egzersiz yaptim ve o kadar bile ilerlememe yetti devamini getiricem insaallah.

Allahm inş tez zamanda kurtul hayatımın çoknzory çok iyi biliyorum ama tek söyleyebileceğim bu dert bitecek buna inan

canim bepanthol ve fito kremde kullanabilirsin ben onlarla yendim hem bi yan etkisi falan yok hemde on lira cok pahalida degil egzersiz yaparkende surdum es denemesindede bolca bepanthol surdum cok rahat bi sekilde oldu

Cem Keçe'nin kitabına göre adım adım ilerliyorum. Az önce serçe parmağımı aldım. 5- 10 dakika beklettim. Olacak inşallah. 23 ağustos yıldönümümüz. Eşime sabırı, sadakati için teşekkür hediyesi olsun istiyorum.

kızlar kafayı yiycem artık.. 4 yıllık evliyim bu vajinusmus illeti hala bırakmadı yakamı 9 ay önce sürtünme yoluyla hamile kalmıştım düşük yaptım kürtaj sırasında dr kızlık zarını çıkardı ve artık rahatlıkla ilişkiye girebilirsiniz dedi bende öyle olacaüını sandım düşük yaptığıma üzülemedim bile ama 9 ay oldu hala yenemedim kızlık zarım olmadığı halde hala vajinama girişte daha en başta inanılmaz b,r ağrı oluo ve eşimi itiyorum oda bu durumdan çok sıkıldı artk ..... videolar izliyor kızlara aşırı ilgi duyar oldu yardım edin bir akıl verin lütfen acı hissetmemek için ne yapabilirm bu arada uzun süredir parmak ve aparat egzersizi yaıyorum bir proble yok ama iş eşime dönünce aşırı ağrı hissediyorum :'43:

Bu son sansim adetim bitsin yaptik yaptk yapmadk adam acik acik soluo psikolojisi bozulmusmus bole giderse baskasina gidermismis benim psikolojim nolcak hic onu dusunen yok cok sıkıldimmmmm

Canım pes etme sakın.Bende bu sitelerdeki yazılanları okuya okuya yendim bu hastalığı üç haftada.Eşinle birleşme kısmına başladığında acı duymamaya odaklan.Bende çok korkuyordum ve gerçekten acıyordur.Birleşme esnasında ilk kısmını biraz içine al sonra eşinin durmasını iste 5 dk falan öle bekle emin ol acı bitiyor sonra yavaş yavaş hepsini alana kadar bunu yap acı birazda olsa azalıcak içinde tut çıkarma emin ol senin kasılmaların yapıyor bu acıyı.İçindeyken derin derin yavaş yavaş nefes al ver eşinle sohbet et o anda ilişkide oldunu unut.Oraya konsantre olmadııgın sürece dikkatin dağılacak ve acıyı aklından siliceksin.Bir nevi beyninin kandırmış oluyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…