- 24 Mart 2014
- 1.639
- 1.113
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.081
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var.
Vajinamdan tabiri caizse beyaz peynir gibi bi akıntı geliyo bikac gündür. Parmal egzersizi yaparkende oluyo. Bu normal bisymi
merhaba kızlar
bende aynı dertten muzdaribim
araara buraya yazabiliyorum.
bende önceleri parmak daha sonra iki parmak yaparak başladım şimdi mum egzersizindeyim .
biraz kalınlaştırarak devam ediyorum.
pns denemeside yaptım fakat tam olarak alamıyorum
bu illeti yenen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
tavsiyeye ihtiyacım var benim denemelerim çok yavaş gidiyor.acaba bende mi sorun var yada bişeyi hatalımı yapıyorum?
Ağustos sonunda 1 yıllık evli olucam ve eşimde bende çocuk istiyoruz.
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
merhaba kızlar
bende aynı dertten muzdaribim
araara buraya yazabiliyorum.
bende önceleri parmak daha sonra iki parmak yaparak başladım şimdi mum egzersizindeyim .
biraz kalınlaştırarak devam ediyorum.
pns denemeside yaptım fakat tam olarak alamıyorum
bu illeti yenen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
tavsiyeye ihtiyacım var benim denemelerim çok yavaş gidiyor.acaba bende mi sorun var yada bişeyi hatalımı yapıyorum?
Ağustos sonunda 1 yıllık evli olucam ve eşimde bende çocuk istiyoruz.
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
Bisey sormak istiyorum emlanin fiyatini bilen var mi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben suan sordum 96 tl dedi vamcaine spray de almak istiyorum yaninda
Egzersiz yapiyorum zaten ama onlarinda faydasinin olacagini biliyorum bu yuzden alicam. 3 4 kere egzersiz yaptim ve o kadar bile ilerlememe yetti devamini getiricem insaallah.
Egzersiz yapiyorum zaten ama onlarinda faydasinin olacagini biliyorum bu yuzden alicam. 3 4 kere egzersiz yaptim ve o kadar bile ilerlememe yetti devamini getiricem insaallah.
zar derken canim anlamadim
kızlar kafayı yiycem artık.. 4 yıllık evliyim bu vajinusmus illeti hala bırakmadı yakamı 9 ay önce sürtünme yoluyla hamile kalmıştım düşük yaptım kürtaj sırasında dr kızlık zarını çıkardı ve artık rahatlıkla ilişkiye girebilirsiniz dedi bende öyle olacaüını sandım düşük yaptığıma üzülemedim bile ama 9 ay oldu hala yenemedim kızlık zarım olmadığı halde hala vajinama girişte daha en başta inanılmaz b,r ağrı oluo ve eşimi itiyorum oda bu durumdan çok sıkıldı artk ..... videolar izliyor kızlara aşırı ilgi duyar oldu yardım edin bir akıl verin lütfen acı hissetmemek için ne yapabilirm bu arada uzun süredir parmak ve aparat egzersizi yaıyorum bir proble yok ama iş eşime dönünce aşırı ağrı hissediyorum :'43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?