- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.101
Bu son sansim adetim bitsin yaptik yaptk yapmadk adam acik acik soluo psikolojisi bozulmusmus bole giderse baskasina gidermismis benim psikolojim nolcak hic onu dusunen yok cok sıkıldimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar daha önce de dediğim gibi ben vemcaine sprey ile geçen hafta yendim.inanın hiçbişey duymuyosunuz.regl olduğum için 2.ilişkiye giremedik ama bugün ya da yarın olcak inşallah.dün hastalığım bittiği için 2 parmağı yeniden denedim bakıyım önceki gibi mi yoksa daha mı rahat diye çok rahattım çok kolay kendi kendine girdi parmaklarım.lütfen o spreyi bir kere alın deneyin.
Bende vajinismus sorunu yaşıyorum yardım edin
Canım merhaba öncelikle gözün aydın diyeyim yenmişsin vemcaine dediğin sprey nasıl bir şey ben google dan buldum bir tane bu mudur resmi ekliyorum :26: Eki Görüntüle 1209120
Birde son olarak eczaneden alacağız değil mi çok sordum ama fiyatı ne kadar aşağı yukarı:26:
Teşekkür ederim canım Allah senin de yardımcın olsun. Evet o sprey 18 tl. ama parmak egzersizlerini ihmal etme eşinle birlikte.iki parmaktan sonra sınırlı penis egzersizlerini yapın.ve ıkınmayıı sakın unutma.sen ıkındıkça penis zaten kendisi giriyor.ben canımın acımasından çok korktuğum için spreyle yaptım.düüşün kan aldırmaktan bile çok korkuyorum.
Ben alabiliyorum içime hepsi olmasada eşim içime artık girebiliyor ama çok ağrılı oluyor ister istemez istem dışı kasıyorum kendimi ıkınıdığım için dahada ilerliyoruz ama çok sancılı bu spreyi alayım en azından ağrı hissetmem belki
kızlar kafayı yiycem artık.. 4 yıllık evliyim bu vajinusmus illeti hala bırakmadı yakamı 9 ay önce sürtünme yoluyla hamile kalmıştım düşük yaptım kürtaj sırasında dr kızlık zarını çıkardı ve artık rahatlıkla ilişkiye girebilirsiniz dedi bende öyle olacaüını sandım düşük yaptığıma üzülemedim bile ama 9 ay oldu hala yenemedim kızlık zarım olmadığı halde hala vajinama girişte daha en başta inanılmaz b,r ağrı oluo ve eşimi itiyorum oda bu durumdan çok sıkıldı artk ..... videolar izliyor kızlara aşırı ilgi duyar oldu yardım edin bir akıl verin lütfen acı hissetmemek için ne yapabilirm bu arada uzun süredir parmak ve aparat egzersizi yaıyorum bir proble yok ama iş eşime dönünce aşırı ağrı hissediyorum :'43:
Canımm ya ne hşssetiğini çok iyi anlıyorum öyle çok zor günler grçirdimki ama benimki bitti gitti.ya nolur kafanda bitir sadece kafanda iş.yazık değilmi kocana sana bem şimdi o stres çektiğimiz anlara acıyorum boşunaymış herşey ya evlilik için çok önemli adam 4yıl beklemiş yazık değil mi onda.hırs yap yapacam acımayacak de kendini silkele.valla hiç bir acı yok.krem al uyuştur
Bu son sansim adetim bitsin yaptik yaptk yapmadk adam acik acik soluo psikolojisi bozulmusmus bole giderse baskasina gidermismis benim psikolojim nolcak hic onu dusunen yok cok sıkıldimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımm ya ne hşssetiğini çok iyi anlıyorum öyle çok zor günler grçirdimki ama benimki bitti gitti.ya nolur kafanda bitir sadece kafanda iş.yazık değilmi kocana sana bem şimdi o stres çektiğimiz anlara acıyorum boşunaymış herşey ya evlilik için çok önemli adam 4yıl beklemiş yazık değil mi onda.hırs yap yapacam acımayacak de kendini silkele.valla hiç bir acı yok.krem al uyuştur
kızlar kafayı yiycem artık.. 4 yıllık evliyim bu vajinusmus illeti hala bırakmadı yakamı 9 ay önce sürtünme yoluyla hamile kalmıştım düşük yaptım kürtaj sırasında dr kızlık zarını çıkardı ve artık rahatlıkla ilişkiye girebilirsiniz dedi bende öyle olacaüını sandım düşük yaptığıma üzülemedim bile ama 9 ay oldu hala yenemedim kızlık zarım olmadığı halde hala vajinama girişte daha en başta inanılmaz b,r ağrı oluo ve eşimi itiyorum oda bu durumdan çok sıkıldı artk ..... videolar izliyor kızlara aşırı ilgi duyar oldu yardım edin bir akıl verin lütfen acı hissetmemek için ne yapabilirm bu arada uzun süredir parmak ve aparat egzersizi yaıyorum bir proble yok ama iş eşime dönünce aşırı ağrı hissediyorum :'43:
Canım pes etme sakın.Bende bu sitelerdeki yazılanları okuya okuya yendim bu hastalığı üç haftada.Eşinle birleşme kısmına başladığında acı duymamaya odaklan.Bende çok korkuyordum ve gerçekten acıyordur.Birleşme esnasında ilk kısmını biraz içine al sonra eşinin durmasını iste 5 dk falan öle bekle emin ol acı bitiyor sonra yavaş yavaş hepsini alana kadar bunu yap acı birazda olsa azalıcak içinde tut çıkarma emin ol senin kasılmaların yapıyor bu acıyı.İçindeyken derin derin yavaş yavaş nefes al ver eşinle sohbet et o anda ilişkide oldunu unut.Oraya konsantre olmadııgın sürece dikkatin dağılacak ve acıyı aklından siliceksin.Bir nevi beyninin kandırmış oluyosun.
Ne kremi canım ve nasıl kullancam. ya biliyorum onun için çok zor bir durum zaten benden iyice soğudu artk başka kadnlara ilgi duymaya başladı video izleyerek tatmn olmaya başladı çok üzülüyorm her sefernde bu dfa olacak diyorm ama sonuç ikimiz içinde hüsran yine. acı duyuyor olmam beni bitiriyor çok az bir kısmını alabiliyorm ama sanki içime girdkçe acı artıyor ve itiyorm he r deneme hüsran kavga kırgınlık :'(
ne yapacağımı bilemiyorum artk uzun süredir takip ediyorum bu tür siteleri ama sorun eşimle birleşmede olmuyor çok acı hissedyorm.. bizden sonra evlenen herkes baba oldu ben daha kocan olamadım diyor bana çok üzülüyorum artık çok haklı adam evlenmeden önce hemen çocuk istiyorum demişti 4 yıl oldu daha ilk aşamayı bile geçemedik :'(
Canım geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Vemcaine sprey al bitane.vajinanın içine doğru sık.birkaçkez de kenarlarına.5 dk bekle sonra birlikte olmaya çalış.hiçbişey duymuycaksın.sadece penisin içeri girdiğini duyuyorsun.acı sızı olmuyor.bir iki ilişkiden sonra spreyi de bırakırsın. eşinin yaptıklarına çok üzülüyorsun ve belki eşin bu şekilde tatmin olarak yaptıklarının yanlış olduğunun farkına varır. ama lütfen spreyi dene.kızlar kafayı yiycem artık.. 4 yıllık evliyim bu vajinusmus illeti hala bırakmadı yakamı 9 ay önce sürtünme yoluyla hamile kalmıştım düşük yaptım kürtaj sırasında dr kızlık zarını çıkardı ve artık rahatlıkla ilişkiye girebilirsiniz dedi bende öyle olacaüını sandım düşük yaptığıma üzülemedim bile ama 9 ay oldu hala yenemedim kızlık zarım olmadığı halde hala vajinama girişte daha en başta inanılmaz b,r ağrı oluo ve eşimi itiyorum oda bu durumdan çok sıkıldı artk ..... videolar izliyor kızlara aşırı ilgi duyar oldu yardım edin bir akıl verin lütfen acı hissetmemek için ne yapabilirm bu arada uzun süredir parmak ve aparat egzersizi yaıyorum bir proble yok ama iş eşime dönünce aşırı ağrı hissediyorum :'43:
Lazer icin bahsettiginiz spreyin adi nedir.eczaneden mi aldiniz fiyatini da ogrenebilir miyim?Ben de parmak egzersizi ve son çare olarak da lazer epilasyon da kullanılan sprey yardımıyla yendim 4 gün önce.uyuşuk olduğu acı sızı hissetmedim.ilacın etkisi geçince ve 2 gün az bişey acıdı genelde tuvaletten sonra.2. ilişkiyi deneyemeden bugün regl oldum. (bir yerim acıycak diye aklım çıkıyor.ve ben bu huyumdan nefret ediyorum. )
vemcaine sprey 18 tl yoksa 1 gün sonra getiriyorlar.kesinlikle tavsiye ediyorum.Lazer icin bahsettiginiz spreyin adi nedir.eczaneden mi aldiniz fiyatini da ogrenebilir miyim?
Arkadasım ben vemcaine ile yendim 5dk icnde uyusturyor.ama esimle birlikte parmak egzersizlernide yaptk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?