Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sende pes etme canım hayatta imkansız diye birşey yoktur.Eşinin seni bırakmasına izin verme.İstersen adım adım nasıl yendiğimi yazayım sende uygula eminim ki kesinlikle yeneceksin.Hala iğne olamayıp kan veremeyecek kadar korkak bir insanım ama ben yendiysem sende yenersin.Lütfen deneee...

Arkadaşlar daha önce de dediğim gibi ben vemcaine sprey ile geçen hafta yendim.inanın hiçbişey duymuyosunuz.regl olduğum için 2.ilişkiye giremedik ama bugün ya da yarın olcak inşallah.dün hastalığım bittiği için 2 parmağı yeniden denedim bakıyım önceki gibi mi yoksa daha mı rahat diye çok rahattım çok kolay kendi kendine girdi parmaklarım.lütfen o spreyi bir kere alın deneyin.

Canım merhaba öncelikle gözün aydın diyeyim yenmişsin vemcaine dediğin sprey nasıl bir şey ben google dan buldum bir tane bu mudur resmi ekliyorum :26:

Birde son olarak eczaneden alacağız değil mi çok sordum ama fiyatı ne kadar aşağı yukarı:26:

Bende vajinismus sorunu yaşıyorum yardım edin

bende 4 ay uğraştım bu psikolojik illetle ama çok şükür yeneli 2 ay oldu..ben parmak egzersiziyle başladım daha sonra beyaz mumlarla devam ettim bir kaç günde yendim..muma prezarvatifi sar..bir aç deneme yap ama doğru nefes kolaylaştırır..eşin mumu vajene yerleştirsin o sırada derin nefes al sen tam nefes verirken aynı zamanda ıkın uzunca..sen ıkınırken eşin mumu ittirsin..sonra orda beklet.tekrar ıkın eşin ittirsin..çünkü ıkınırken kendini kasamıyorsun..o kadar kaygan ve esnekki çok rahat içeri giriyormuş..mumun etrafına kağıt rulo sarıp kalınlaştır p... kalınlığına gelinceye kadar aşama aşama kalınlaştır ve dene tekrar..inan bana çok kolay..Allah yardımcın olsun..

Teşekkür ederim canım Allah senin de yardımcın olsun. Evet o sprey 18 tl. ama parmak egzersizlerini ihmal etme eşinle birlikte.iki parmaktan sonra sınırlı penis egzersizlerini yapın.ve ıkınmayıı sakın unutma.sen ıkındıkça penis zaten kendisi giriyor.ben canımın acımasından çok korktuğum için spreyle yaptım.düüşün kan aldırmaktan bile çok korkuyorum.

Ben alabiliyorum içime hepsi olmasada eşim içime artık girebiliyor ama çok ağrılı oluyor ister istemez istem dışı kasıyorum kendimi ıkınıdığım için dahada ilerliyoruz ama çok sancılı bu spreyi alayım en azından ağrı hissetmem belki

hemen hemen aynı aşamalrdayız ben bu anlattıklaırndan sonra spreyle yaptım hemen kesinlikle denemelisin.

Canımm ya ne hşssetiğini çok iyi anlıyorum öyle çok zor günler grçirdimki ama benimki bitti gitti.ya nolur kafanda bitir sadece kafanda iş.yazık değilmi kocana sana bem şimdi o stres çektiğimiz anlara acıyorum boşunaymış herşey ya evlilik için çok önemli adam 4yıl beklemiş yazık değil mi onda.hırs yap yapacam acımayacak de kendini silkele.valla hiç bir acı yok.krem al uyuştur

kesinlikle katılıyorum size. sevdiğim adamla birlikte olamamanın verdiği acıı çokk kötüü bişeyy.allahım kimseye yaşatmasınn.gayret edin ve isteyin.uyuşturun en azından ilk ilişkiye girin sonrası daha kolay olur.

Rabbim senin sabrini artirsin bu psikolojiyle cok zor yasamak. Benimde esimin cok bozulmustu psikllojisi. Biz bu durumu atlattiktan sonra bile esim 1 bucuk ay erken bosalma ereksiyon olamama gibi sikintilar yasadi. Bu herkesin basina gelebilir. Ilk zamanlar ben ondan ozur dilerdim yapamadigim icin. Sonra o benden ozur diler oldu. Imtihan bu. Kimisi ilk gun yapar kimisi 10 yil sonra kimiside bizim gibi 3 4 ay sonra. Sen kendini rahaat birak. Aklinda beni birakir dusuncesi olmasin. Bu ayip degil gunah degil. Ayrica boyle bisey icin birakacaksa nereye giderse gitsin. Uzulme. Son sansim diye de dusunme.

samsung s3

Ne kremi canım ve nasıl kullancam. ya biliyorum onun için çok zor bir durum zaten benden iyice soğudu artk başka kadnlara ilgi duymaya başladı video izleyerek tatmn olmaya başladı çok üzülüyorm her sefernde bu dfa olacak diyorm ama sonuç ikimiz içinde hüsran yine. acı duyuyor olmam beni bitiriyor çok az bir kısmını alabiliyorm ama sanki içime girdkçe acı artıyor ve itiyorm he r deneme hüsran kavga kırgınlık :'(

Zaten emin ol vajinadan giris yapilinca gerisi geliyor. Vajina girisi buna alisik olmadigi icin aci cekiyorsun. Parmak egzersizini tek basina yapma esinle birlikte yap. Cunku sen artik kendini acitmayacak sekilde sokuyorsun hersey senin kontrolunde oluyo. Ama esinle birlikte yaparsan onu yonlendirirsin oda vajinanin yapisini anlar. Dolayisiyla bag kurarsiniz aranizda. Senin sorunun giriste oldugu icin girisini elinle acmaya calis. Iki parmagini sokup iki tarafa dogru acmaya calis. Zaten iliskiye girdikce vajina girisi de buyuyor. Ben suan cok sasiriyorum ilk zamanlar minicikti simdi nasil acildi diye.

samsung s3

ne yapacağımı bilemiyorum artk uzun süredir takip ediyorum bu tür siteleri ama sorun eşimle birleşmede olmuyor çok acı hissedyorm.. bizden sonra evlenen herkes baba oldu ben daha kocan olamadım diyor bana çok üzülüyorum artık çok haklı adam evlenmeden önce hemen çocuk istiyorum demişti 4 yıl oldu daha ilk aşamayı bile geçemedik :'(

Ya bilmezmiyim hep bu kez olacak dersin tam baslarsın deli gibi acı kasarsın sıkarsın kendini itersin.soncnda adam perisan sen öfkeli çıkar kavgalar.bak ben evlendim mümkün değil yapamyrm acı cekyorm ölecem okadar kötüyümki yasayamyorum resmen.aylar gecti kavgalar çıkmaya basladı.kendimi resmen hiç bir işe yaramaz hissedyorum eşim ne kadar anlayışlıda olsa uzaklaşmaya başldk dedimki bir gün lanet olsun acıdan ölsemde yapacam artık.emla diye bir krem aldım uyşturdu denedk baktım daha rahat oluyor biraz daha fazla gidebildik.baska bir problem den dolayı doktora gittik doktor bi baktı zarım yırtlmamış.eliyle muayene yaptı emla krem sprey surdu iyice uyuşturdu hemen eve gidip ilskiye girin dedi gittik.bi denedik işlem tamam:))hayatımın en mutlu günüydü. Doktora gitmesem o masajları kendim yapıp emla kremide sürsem olurmuş.bide önce kafamda bitirdim yapcam bugün bitecek dedim hiç kasmadım kendimi.şimdi eşimle diyoruz ne günler geçirdik hep boşuna.yemin ederim kendini kasmasan hiç bir acı yok sadece kastıgın için o acı.bi inan kendine yapcam de.bak bana aynı durumdaydık ve basardım diyorum senin ne eksigin var yapan nasıl yapıyor.yazık değilmi size.yapınca anlıycaksınki evlilik çok başka ymış eşine daha bi baglanacaksın oda sana daha çok baglanacak.yap lütfen ya yap kurtul of bi vajinusmu bizi bitirecek

canım benim öncelikle dualarım seninle..bizlerde aynı dertten muzdaribiz..bende uzun süreler ağladım sızladım dünyam kararmıştı..ama çok şükür bitti..sorunlar aynıydı çözümlerde aynı olacak emin ol..benim san tavsiyem..öncelikle ağlamayı ve karamsarlığı bırak..ben çözecem de kararlı olmak çok önemli..sonra bi kaç günde bile yeneceksin tam birleşme bile olacak kolaylıkla..eşin eldiven taksın ve kayganlaştırıcı sürsün ilk girişte hafif yanma oluyo ama sabredersen şöyle bi 30 saniye kadar gerisi kolaylıkla geçecek..kaydırak gibi yönü.önce biraz düz ilerlesi sonra hafif aşağı doğru..ıkınmayı unutma ıkınırken vajen kasları istesende kasılamaz(sihirli formül bu)biraz içinde beklet hemen pes edip çıkarma içinde öylece kalsın..aynı şeyi mumla deneyin prezarvatifle sar ve yavaş yavaş ıkına ıkına baya bi ilerlediğini göreceksin..ben bunu tv izlerken bile yaptım farklı yerlere odaklan..bu süreyi uzun tut..kendiliğinden herşey olacak..herkes yapabildiğine göre kolay bişey bu..beynine bunu söyle kabul ettir..hayırlı haberlerini bekliyoruz..eşin yokkende sen kendinde dene mutlka idmanlı ol..seni sonuca daha çabuk ulaştıracak..dualarım seninle

Canım geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.Vemcaine sprey al bitane.vajinanın içine doğru sık.birkaçkez de kenarlarına.5 dk bekle sonra birlikte olmaya çalış.hiçbişey duymuycaksın.sadece penisin içeri girdiğini duyuyorsun.acı sızı olmuyor.bir iki ilişkiden sonra spreyi de bırakırsın. eşinin yaptıklarına çok üzülüyorsun ve belki eşin bu şekilde tatmin olarak yaptıklarının yanlış olduğunun farkına varır. ama lütfen spreyi dene.

Lazer icin bahsettiginiz spreyin adi nedir.eczaneden mi aldiniz fiyatini da ogrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…