Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım dediklerimi adım adım yapsan sana maksimum 3 gün veriyorum.Yenebiliriz beraber lütfen deidklerimi uygula ve yen artık şu hastalığı.Bak bir arkadaşımız yenmek üzere.Lütfen sende dene.Hani dedin ya yırtılacak gibi oluyor diye işte bu başardığının kanıtı.Bu hissi yaşıyosan oluyodur demektir.Doktor anlamaz ama şöle anlamaz eger doktor ultrasonla bakmak isterse ve sende kasılırsan farkeder.Yani onuda naz niyaz zanneder .Hiç birşey anlamaz

merhabaa arkadaşlar burayı uzun zamandır okuyorum maaleeseff aynı sorun bende de var 2 yıllık evliyim ve vajinüsmüsümmne olur banada yardım edinn olmasını çoook istiyorum iki kere doktora giitttim parmak egsersizleri verdi yaptım ama sonra bıraktım işaret parmağımın tamamını sokabiliyorum iki üç gün yapıp pes ediyorum en son iki parmak verdi doktor yapamadım onu olmadı bıraktım hep erteliyorum eşim çok anlayışlı ama ben çok üzülüyorum ağlıyorum hepp herkes çocuk sorup duruyooo allah hepimize yardım etsin doktora gidip hevesle başlayıp sonra bırakıyorum offfff lütfen banada destek olun çok itiyacım var iki parmağı yapmak istiyorumm

merhaba arkadaşlar buranın sessiz takipçilerinden biriydim bende. ancak artık birşeyler yapmam gerekiyor 1 yıllık evliyim ve galiba bu sorun bende de var ilk başlarda önemsemedim yaparım zannettim ancak vakit geçtikçe zorlaştığını gördüm daha fazla zaman harcamak istemiyorum. başkaları gibi vücuduma karşı bi dokunamama bakamama durumum yok ancak egzersiz de yapmak istemyrum bunu beynimde bitirmeyi amaçlıyorum daha doğrusu amaçlıyordum ancak bişeyler hep eksik yada yapamyrum. bana bu konuda yardım edebilirmisiniz egzersiz yapmadan kurtulan varmı lütfen yardım edin(

Canim ya ben egzersize basladum ve pazar gunu kismetse denicez normsl bakkal mumunu aldim biraz tuttum icimde sonra ckkardim tekrar yapamadim dus aldim tekrar denedim alabildim ama birden pit diye bi ses geldi korktummm zaten ben bunlari alabiliorum sikintim yok dedimya aynadan bakiorum bayagi buyudu delik ins yspicam paxar gunu sayendeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hergun mumunla yapmaya devam et.Bir yapip bir yapamama durumun gayet dogal bende cok yasadim pazar gunune dek mumunka surekli yap kendini rahatlat.Bu defa basaricaksin orasi bombos acicsk bisey yok.Mumla git gel yap canim yavas yavas iyice alissin vajinan.Basaricaksin bak bu defa kesin olucak.Sen ve bir arkadas daha var basardiginizda bende kendi hikayemi paylsicam sizinle.Bazilari isi gucu yok buraya yaziyo die dusunebilir ama herkesin basarmasi benim icin cok onemli.Cunku ben cok aci cekdim zamaninda( Yendigimde dunyaya yeniden gelmis gibi oldum simdi sizde oke olucsksiniz.Esinle deneme yapdiginda icine aldiginda bir iki git gel yap sonra esine odaklan canim.O zaman iste devreye sevgi giriyo:)

Doktor anlar cnm ztn muayne sirasinda zorlaninca hersey anlasiliyor.

Canim 2 pozisyon resmi gondericem sence hangisi uygundur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim telefondan resimleri goremedim.Yarin isyerinde bakicam.Bence en uygun en rahat pozisyon senin ustte oldugun pozisyon.Kendin tutuyosun penisi kendin yerlesdiriyosun bolca jelliyosun.Iliskiye girerken sunu dusun elindeki penis degil mum aparatin gibi yavas yavas elinde sok vajinana tumunu aldiginda olece bekle.Bunu bikac kez yap sonra git gel yap.Vee basardinn :)) hastaligin bittiyse yarin bol bol mumla calis ve cumartesi yap ertelemek yookkk:))))

Tatlim sen zaten basarmissin.Serce parmagin giriyosa orta parmaginda girer tabiki:))Jeli sur bitanem hem orta parmagina hem vajinana oturur pozisyonda orta parmagini yavasca sokmaya basla sokarken ikin.nefes al nefes ver canim.Yavas yavas tamamen al icine kuzum.Hadi bunu yap bugun lutfen dene bi kere

Canim bu iki parmagi surekki yao.Yatarken otururken yatakda ama dikkat et tahris etme orani.Jelle yap mumkun oldugun son bir gun sonrasi Kocamaann Huzur Dolu Bi Mutlukuk.Yarin hayat senin icin yeniden baslicak:))

Ya canim ben bu aksam denedim ama gun icinde yaptigim gibi basarili olamadim maalesef. Olmayacak diye korkup gerildim. Esim sagolsun cok destek oldu.Dinlenmemi ama tekrar denememi soyledi. bu normal mi ogleden sonra her denemem de basardim ama aksam yapamadim

Coook ama coook normal canim.Hersey dumduz gitseydi asil anormal olurdu.Simdi banyoya gir bir daha dene canim.Bak nasil alicaksin.Orasi sabah acilip aksam kapanabilen yer degilki:)) 7/24 acik :) umutsuzluga kapilmak yok cunku sen yapabilirsin yapiyosinda

canım çok teşekkürler ben zaten onu da yapıyorum işaret parmağı diye onun yanındakini dedim yani serçe değil diğerinide yapıyorum ama iki parmak birden yapamadımm yaaa allahım olurmu gerçekten bir günn ne kadar kötü bir şeyy bu illett artık iki sene oldu

Bilmemmi canim ole bi durumdurki.O zaman kaderimize kusmuyoruz.Tek parmagi rahatca aliyosun ikinciside olur.Bak canim iki parmagini birlestir jelle iyice vajinani ve parmaklarini oturur pozisyonda veya ayakda kuvvetli bir sekilde ikinarak icine al.Burda onemli okan kuvvetlice ikinmak parmagini vajinana iterken kalcanida asagi indir parmaginin ustune oturur gibi nefes al nefes ver.Yapamicani dusundugun an nefes al nefes ver ole it icine.Bak nasi kokay girvek hadi yap bi kerecik dene.Az biraz cesaret hadi tatlim bi kerede olucak eminim hadi

anlar diyen arkadaşlar var ama canım ( zaten eşim benden iyice uzaklaştı artık kesin başkası var hayatında gizli gizli köşelerde balkonlarda tlf kurcalar oldu

anlar diyen arkadaşlar var ama canım ( zaten eşim benden iyice uzaklaştı artık kesin başkası var hayatında gizli gizli köşelerde balkonlarda tlf kurcalar oldu

Bence anlamaz.Evet kasilicaksin doktor muayenesinde ama bu gozle gorulebilen bisey degil.Kaynana doktordan utandim dersin.l.Bu tamamen psikolojik.Sen doktora gidince salla adetim duzensiz geliyo falan flian de.Peki hatice cok cabuk vazgeciyosunda yasamakdan korkdugun otuz saniyelik bi acimi yoksa esini baskasinin kollarinda gormekmi.Solesene hangisi daha cok yakar canini.Bi erkek cinsellik olmadan duramaz bu su goturmez bi gercek.Lutfen esin icin degil kendin icin yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…