- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #177.201
Canımm çok saol dediğin gibi yaptım kayganlaştırıcı alacak vaktm olmadı ama bolca krem sürdüm dediklerini denedim bir kısmını alabildim ama gerisi olmuyor yırtılcak gbi hissediyorm inanılmaz bir korku ama i,lk kez bu kdr ciddi bir kısmını alabildim( bide şmdi başka bir sorunum var kayınvalidemler beni çocuğum olmuyor die dr a götürmek istiyorlar biz kmseye söylemedik vajinismus olduğumu sadece eşm ve ben onlarda doğal olarak beni götürmek istiolar ve ben bu durumdan bktm artk sence gitsem vajinismus olduğum anlaşılırmı?? malum bi hamilelik geçrdim ve kızlık zarım alındı :'(/
Seninlede başlayalımmı canımmm:)
Canim ya ben egzersize basladum ve pazar gunu kismetse denicez normsl bakkal mumunu aldim biraz tuttum icimde sonra ckkardim tekrar yapamadim dus aldim tekrar denedim alabildim ama birden pit diye bi ses geldi korktummm zaten ben bunlari alabiliorum sikintim yok dedimya aynadan bakiorum bayagi buyudu delik ins yspicam paxar gunu sayendeee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb arkadaşlar.. 4 yıllık vajinismusluyum 9 ay önce sürtünme sonucu hamile kaldm ve düşük yaptm kürtaj sırasında kızlık zarım alındı belki hatırlayanlar arkadaşlarım vardır beni... Benim şu günlerde ciddi bir sıkıntım var vajinismusu hala yenemedim ve kayınvalidemler tekrar hamile kalamadığımı ve bir sorun olup olmadığını merak ediolar beni bir kadın doğum uzmanına muane ye götürmek istiolar eşimde bende bu durumdan çok sıkıldık sizce dr a gitsem onlarla dr vajinismus olduğumu anlarmı acaba cvp verirseniz çok sevinirm(
Canim 2 pozisyon resmi gondericem sence hangisi uygundur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabaa arkadaşlar burayı uzun zamandır okuyorum maaleeseff aynı sorun bende de var 2 yıllık evliyim ve vajinüsmüsümmne olur banada yardım edinn olmasını çoook istiyorum iki kere doktora giitttim parmak egsersizleri verdi yaptım ama sonra bıraktım işaret parmağımın tamamını sokabiliyorum iki üç gün yapıp pes ediyorum en son iki parmak verdi doktor yapamadım onu olmadı bıraktım hep erteliyorum eşim çok anlayışlı ama ben çok üzülüyorum ağlıyorum hepp herkes çocuk sorup duruyooo allah hepimize yardım etsin doktora gidip hevesle başlayıp sonra bırakıyorum offfff lütfen banada destek olun çok itiyacım var iki parmağı yapmak istiyorumm
Canim bu iki parmagi surekki yao.Yatarken otururken yatakda ama dikkat et tahris etme orani.Jelle yap mumkun oldugun son bir gun sonrasi Kocamaann Huzur Dolu Bi Mutlukuk.Yarin hayat senin icin yeniden baslicak:))
Ya canim ben bu aksam denedim ama gun icinde yaptigim gibi basarili olamadim maalesef. Olmayacak diye korkup gerildim. Esim sagolsun cok destek oldu.Dinlenmemi ama tekrar denememi soyledi. bu normal mi ogleden sonra her denemem de basardim ama aksam yapamadim
bekliyorum kardşim hatta hotmailden adresin varsa oraya da atabilirim çünkü ben bu forumları kullanmaktan pek anlamıyorum
Tatlim sen zaten basarmissin.Serce parmagin giriyosa orta parmaginda girer tabiki:))Jeli sur bitanem hem orta parmagina hem vajinana oturur pozisyonda orta parmagini yavasca sokmaya basla sokarken ikin.nefes al nefes ver canim.Yavas yavas tamamen al icine kuzum.Hadi bunu yap bugun lutfen dene bi kere
Bilmemmi canim ole bi durumdurki.O zaman kaderimize kusmuyoruz.Tek parmagi rahatca aliyosun ikinciside olur.Bak canim iki parmagini birlestir jelle iyice vajinani ve parmaklarini oturur pozisyonda veya ayakda kuvvetli bir sekilde ikinarak icine al.Burda onemli okan kuvvetlice ikinmak parmagini vajinana iterken kalcanida asagi indir parmaginin ustune oturur gibi nefes al nefes ver.Yapamicani dusundugun an nefes al nefes ver ole it icine.Bak nasi kokay girvek hadi yap bi kerecik dene.Az biraz cesaret hadi tatlim bi kerede olucak eminim hadicanım çok teşekkürler ben zaten onu da yapıyorum işaret parmağı diye onun yanındakini dedim yani serçe değil diğerinide yapıyorum ama iki parmak birden yapamadımm yaaa allahım olurmu gerçekten bir günn ne kadar kötü bir şeyy bu illett artık iki sene oldu
Doktor anlar cnm ztn muayne sirasinda zorlaninca hersey anlasiliyor.
Canım dediklerimi adım adım yapsan sana maksimum 3 gün veriyorum.Yenebiliriz beraber lütfen deidklerimi uygula ve yen artık şu hastalığı.Bak bir arkadaşımız yenmek üzere.Lütfen sende dene.Hani dedin ya yırtılacak gibi oluyor diye işte bu başardığının kanıtı.Bu hissi yaşıyosan oluyodur demektir.Doktor anlamaz ama şöle anlamaz eger doktor ultrasonla bakmak isterse ve sende kasılırsan farkeder.Yani onuda naz niyaz zanneder .Hiç birşey anlamaz
anlar diyen arkadaşlar var ama canım( zaten eşim benden iyice uzaklaştı artık kesin başkası var hayatında gizli gizli köşelerde balkonlarda tlf kurcalar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?