Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet güzel ilerledim hiç zorlanmadım denebilir o kadar mutlu oldum ki ama eşimle bu mutluluğu paylaşamadım yaklaşımı o kadar farklı ki benim çabaladığımı düşünmüyor zorlasa olacak sanıyor ama olmuyor ben kasılınca zaten kapanıyor oda farklı yerleri zedeliyor.ne zormuş evlenmek falan ne büyük dertmiş

Çok sinirlendim ve bi o kadar da üzüldüm evlilik bundan ibaret olmamalı yenebilirim biliyorum ama hevesimi kırdı
Evlilik bundan ibaret olmamali haklisin ama bu durum evliligin olmazsa olmazi..Ama once saygi ve sevgi cinsellik degil..Hevesini kirmasin bu durum aksine cesaretlendirsin..Ve bu durumu yenebilecegini once kendine sonra esine ispatla..

E="wish_35, post: 36826737, member: 500112"][/QUOTE]
Kendim parmak yada aparat egzersizi yaparken iyi sonuç alamıyorum ama , o yüzden acaba es denemesi icin erken mi diye düşünüyorum

Bugün 1 saat aparatla uğraştım ama memnun olamadım. Sanki icerisi acıyor. Bir de iç girişteki delik ağzı gerginleşiyor alırken. Regliden sonraki ilk deneme oldu ara verdiğim için böyle olabilir mi?

Bugün 1 saat aparatla uğraştım ama memnun olamadım. Sanki icerisi acıyor. Bir de iç girişteki delik ağzı gerginleşiyor alırken. Regliden sonraki ilk deneme oldu ara verdiğim için böyle olabilir mi?
evet canim adet sonrasi oldugu icindir hassas oluyo ya ödem falanda oluyo o yüzden acimistir

Evlilik bundan ibaret olmamali haklisin ama bu durum evliligin olmazsa olmazi..Ama once saygi ve sevgi cinsellik degil..Hevesini kirmasin bu durum aksine cesaretlendirsin..Ve bu durumu yenebilecegini once kendine sonra esine ispatla..

Bu yaşadığım beni çok etkiledi ama yarın yeniden denicem evliyim bundan kaçamam ömrümü ziyan etmemek için mecburum başarmaya

Bu yaşadığım beni çok etkiledi ama yarın yeniden denicem evliyim bundan kaçamam ömrümü ziyan etmemek için mecburum başarmaya

off ya çok üzüldümm. ama iyi tarafından bakalım belki seni böyle zorlaması kendini mecbur hissedip vakit kaybetmeden çözmene sebep olur. sıkma canını her şey olacağına varır. hayırlısı budur. iyiki zorlamış dersin belki de başardıktan sonra.

Eşimi çok seviyorum onu mutlu etmeyi çok istiyorum belki de onun için bu kadar üstüme geliyor bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim umarım başarabilirim

Anlamıyor olmadıkça bana bağırıyor kötü sözler söylüyor sık dişini acıyacak tabi diyo çok yoruldum daha 1.5 aylık evliyim ama fazlasıyla çekiyorum
Canım yazdıklarını okudum inan çok üzüldüm.Bu hastalık psikolojik bişey ve ancak moralle çözülüyor.Yoksa parmak egzersiiziymiş yok aparatmış doktormuş bunlar bir hiç..Ben vajiyi yeneli tam 4 ay oluyorum .Moralim bozukken ve tamda eşime aşırı sinirli oldugum kırgın oldugum gün ilişki denemesinde aynı kasılmayı yaşadım bu tamamen istekle alakalı birşey o gün bunu daha iyi farkettim.Bilinçli olarak dahada kasdım kendimi yapamadı bu kaslarımızı kullanışımızla alakalı.Yani şunu unutma karşından erkekden çok daha güçlüsün.Herşey senin elinle sen istersen olur istemezsen olmaz.Ama istemeye bak güzelim tekrar ilgi duy eşine evet yapdıkları konusdukları kötü olabilir ama ne yazıkki o bir erkek ve düşüncelerinin bile yarısı tamamen cinselliğe ait.Sana kızıyor çünkü çaresi sen ol istiyor.Çoğu bayanın yazdıgını okuyorum belki kızarlar bana ama çok uzun müddet ilişki olmayınca ne yazıkki erkekler dışarıya kayıyor kimi bunu hissettiryor kimi eşinin sevdigi için kırmamak adına farkettirmiyor.Bu daha kötü.Ben burada aylar önce bir arkadaşın yazısı üstüne vajiyi yenmeye karar verdim.Yanlış hatırlamıyorsam şöle yazıyordu ''Vajiyi yenemeden geçirdiğim sayamadıgım bilmem kaçıncı günüm.Eşim artık kızmıyor ama eskisi gibi gözlerimede bakmıyor.Yanımda olsun kokusu oda yeterdi bana ama bugün ilk defa yanıma bir başkasının kokusuyla yattı.Bir başka tende kalmış teni şehveti başka bir vücutta.Hadi bunları geçdimde ya kalbide o başkasındaysa..Bitiyorum yavaş yavaş sanki içimde kendi sevgimin cenazesini kaldırıyorum.Bugün ben gerçekten ölüyorum'' Ağlarayak okudum bunu kahroldum yenmeliydim yoksa son anı sondu.Beni ne kadar çıkarsızca sevebilirdi.Lütfen pes etme eşini dinle yenmeye odaklan yapabilirsin lütfennnnnn...

Ya asql şu yazdıklarını okudum da allahım cok kotu iyiki yendim iyiki yaptım yapabildim diyorum zaten bir aydır hergun sükrediyorum hergun teşekkür ediyorum size ve allaha
Düşünmesi bile korkunc sevgilimin başka biriyle olması benimle olamadığı için başka biriyle olması bi de neyseki geçti ama yine de çok etkilendim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…