- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #178.681
ıkın canım nefes al verırken ıkın srn ıkınırken eşin yavaş yavaş gırsın yanma olurama sen o esnada kendınk kasarsan acır canımSorunum oraya girip girmemesi degil canim o boyutu aştım artık
Fakat penis 4 5 cm girdiği gibi canim çok yaniyor
Araya adetim girmişti ondan önce tam egzersizi bitirmiş peniside yarısıni içime almıştım ama araya adetim girdi bitti derken tekrar basladik provalara ama hüsrana uğradım sanki en başa döndük
Evet o anda agri hissediyorum canim biraz daha cesaretim olsa. Yapmaya calisicam.. P.. Kalinligi hissettikce ilerlerken agri hissediyorum aciliyorıkın canım nefes al verırken ıkın srn ıkınırken eşin yavaş yavaş gırsın yanma olurama sen o esnada kendınk kasarsan acır canım
Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var miÖncelikle parmak egzersizlerini yapmadan eş denemesi yapmamalısın vajinanın iyice esnemesi lazım canım
BendZaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi
Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi
Arkadaşlar kendim egzersiz yapamıyorum ama eşim parmağıyla yapıyo, sanırım bir ilerleme var, hatta dün 2 parmağını sokmuş bana söylememiş. Çok sevindiğim için size yazmak istedim. Bir ilerleme var değil mi bende de :)))
Tebrikler canım. Gerisi hızlı geçer. Eşle yapılan egzersiz oluşan güvenle birlikte hızlı sonuca götürüyor. Bende hep eşimle çalıştım.Arkadaşlar kendim egzersiz yapamıyorum ama eşim parmağıyla yapıyo, sanırım bir ilerleme var, hatta dün 2 parmağını sokmuş bana söylememiş. Çok sevindiğim için size yazmak istedim. Bir ilerleme var değil mi bende de :)))
TE="tigu, post: 36923864, member: 625851"]Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi
düğün tarihimizi kararlaştırmadık henüz ilkbaharda olmasını istiyorduk ama bakalım nasip o zamana kadar çözeceğime inanıyorum inşallah ya burda okuduklarım cesaretlendirdi beniınan bana buyutulecek sorun yokk dugune ne kadar var
üç parmak girdimi hiiiiiç korkma şekerim vajına içeri giren şeyın seklını alıyor parmakta kemik varken gırıyor ama peniste yok anlamazsın bile girdiğini,ben eşime hadi yavasca gır dedim ıkınırken içerde zaten dedi çok şaşırmıştımEvet o anda agri hissediyorum canim biraz daha cesaretim olsa. Yapmaya calisicam.. P.. Kalinligi hissettikce ilerlerken agri hissediyorum aciliyor
canım yarıya kadar oluyorsa kalanını zamana bırakın yarısındayken gıt gel yapsın eşin vajınan esner o esnadaYine denedik yine sonuç olumsuz ama yarıya kadar geliyoruz sonra olmuyor olmuyor ağlamak istyrum oy oy oy çıkmazdan kurtar Allahım
tabiki yardım ederiz canım,once vajinanı incelemekle basla aynayı al karşına nefer al verırken ıkın vajınanın nasıl açıldığına bak,bunu sürekli dene nefer al verırken ıkın psikolojik olarak kabul etmeni saglıcakSlm. Bir yillik evliyim vajinismus kabus gibi çöktü evliligime esimle cok defa denememize ragmen birlukte olamadik. Bu sorun bir tek bende var saniyordum ve üzüntüm katlaniyordu. Yenmek icin herseyimi feda edebilirim. Çünkü esimi cok seviyorum. Yardimci olacak iyi tecrubelerini paylasabilecek biri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?