Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıkın canım nefes al verırken ıkın srn ıkınırken eşin yavaş yavaş gırsın yanma olurama sen o esnada kendınk kasarsan acır canım

ıkın canım nefes al verırken ıkın srn ıkınırken eşin yavaş yavaş gırsın yanma olurama sen o esnada kendınk kasarsan acır canım
Evet o anda agri hissediyorum canim biraz daha cesaretim olsa. Yapmaya calisicam.. P.. Kalinligi hissettikce ilerlerken agri hissediyorum aciliyor

Merhaba arkadaşlar ben bugun tam bir yillik evli bir bayanim ama bunu yazarken bile icimde kocaman bir aci hissediyorum. .ne bu bir yilin hakkini verebildim ne evliligimin..hala eşimle kari koca olamadık su anda doktor mualla oktaydan destek aliyorm ayni zamandason bir haftadir evde parmak egzersizi yapmaya basladim tek parmak alabiliyorn ama iki parmak bir turlu yapamiyorm esimlede denemeye calisiyorm ben usteyken cok az basini alabildim o kadar..ama alttayken bacaklarim açınca yaklastiramiyorm bile o da pes ediyor bu sikintilar ne zaman bitecek ne zaman normal bi evli olacagiz..hergun hayalini kuruyorm burada birbirinden destek alip yenen bir cok kisiyi okuyup yurekleniyorm bu isin asamalari nedir o an o kucucuk delige nasil alirim p...si? Lutfen yardimci olunnn allah bu sikintiyi yaşayan herkese yardim etsin..

Arkadaşlar kendim egzersiz yapamıyorum ama eşim parmağıyla yapıyo, sanırım bir ilerleme var, hatta dün 2 parmağını sokmuş bana söylememiş. Çok sevindiğim için size yazmak istedim. Bir ilerleme var değil mi bende de :)))

TE="tigu, post: 36923864, member: 625851"]Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi[/QUOTE]
Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi
Bend
Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi

Canım ben kendi parmaklarım ve aparatta başarılı olamadım. Kendim bol bol nefes ve kegel egzersizi yaptım. Parmak egzersizlerinde eşimle birlikte çalıştım. Eşimi talimatla yönlendirdim. Önce işaret parmağını aldım bekledim sonra orta parmakla çalıştık onu da beklettim. Zorlandığım yerde derin nefes alarak beklettim. Acı olsa bile çıkarttırmadım. Tempoyu hiç kaybetmeden iki parmak denedik. Hızı hep ben belirledim. Hazırım dedikçe dozu artırdım. Tabi bunları yaparken eldiven ve bol jel kullandık. En önemlisi bu yola çıktıysan yarım bırakma. Kimi 3 günde kimi 10-15 günde çözüyor. Seninki olsun 20. Yeter ki olacakmı diye başlama. Olacak de. Nefes kegel parmak jel ve kararlılık. Başka bişeye gerek yok. Bir de anlayışlı eş :)

Son düzenleme:
Tebrikler canım. Gerisi hızlı geçer. Eşle yapılan egzersiz oluşan güvenle birlikte hızlı sonuca götürüyor. Bende hep eşimle çalıştım.

Ben burada yazılanları okumanın çok faydasını gördüm. Hepinize tavsiye ederim . Aynı sorunu yaşayıp yenerek diğerlerine destek olan arkadaşları takdirle takip ettim. Artık sona yaklaştım ve buradan ve özel mesaj yolu ile sizlere moral ve tecrübe desteği vermeye hazırım. Hepimiz Yenicez İnşallah. Kendinize inanın.

[QUOtesekkur
TE="tigu, post: 36923864, member: 625851"]Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi

Bend

Canım ben kendi parmaklarım ve aparatta başarılı olamadım. Kendim bol bol nefes ve kegel egzersizi yaptım. Parmak egzersizlerinde eşimle birlikte çalıştım. Eşimi talimatla yönlendirdim. Önce işaret parmağını aldım bekledim sonra orta parmakla çalıştık onu da beklettim. Zorlandığım yerde derin nefes alarak beklettim. Acı olsa bile çıkarttırmadım. Tempoyu hiç kaybetmeden iki parmak denedik. Hızı hep ben belirledim. Hazırım dedikçe dozu artırdım. Tabi bunları yaparken eldiven ve bol jel kullandık. En önemlisi bu yola çıktıysan yarım bırakma. Kimi 3 günde kimi 10-15 günde çözüyor. Seninki olsun 20. Yeter ki olacakmı diye başlama. Olacak de. Nefes kegel parmak jel ve kararlılık. Başka bişeye gerek yok. Bir de anlayışlı eş :)[/QUOTE]

ulum, post: 36924731, member: 624445"]TE="tigu, post: 36923864, member: 625851"]Zaten esimle deneyip her seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagi nasil alabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi[/QUOTE]

Bend

Canım ben kendi parmaklarım ve aparatta başarılı olamadım. Kendim bol bol nefes ve kegel egzersizi yaptım. Parmak egzersizlerinde eşimle birlikte çalıştım. Eşimi talimatla yönlendirdim. Önce işaret parmağını aldım bekledim sonra orta parmakla çalıştık onu da beklettim. Zorlandığım yerde derin nefes alarak beklettim. Acı olsa bile çıkarttırmadım. Tempoyu hiç kaybetmeden iki parmak denedik. Hızı hep ben belirledim. Hazırım dedikçe dozu artırdım. Tabi bunları yaparken eldiven ve bol jel kullandık. En önemlisi bu yola çıktıysan yarım bırakma. Kimi 3 günde kimi 10-15 günde çözüyor. Seninki olsun 20. Yeter ki olacakmı diye başlama. Olacak de. Nefes kegel parmak jel ve kararlılık. Başka bişeye gerek yok. Bir de anlayışlı eş :)[/QUOTE]
Cok tesekk

[QUOteTE="ahulum, post: 36924731, member: 624445"]TE="tigu, post: 36923864, member: 625851"]Zaten esimle denebugün er seferinde olmayinca daha cok moralim bozuluyor peki iki parmagiseviyormalabilirim yardimci olabilrmisiniz? Yani kolay bir yolu var mi[/QUOTE]

Bend

Cok tesekkur ederim canim dediklerine uyucam iki parmagi basardigimda yazicam simdiden yureklendirdiniz beni bugun birinci yil donumunuz kutlamak icin yemege ciktik ve esimi cok seviyorum ahulum arkadasim buraya yeni katildim destegin icin cok tesekkurler hergun asamami yazicam:))

düğün tarihimizi kararlaştırmadık henüz ilkbaharda olmasını istiyorduk ama bakalım nasip o zamana kadar çözeceğime inanıyorum inşallah ya burda okuduklarım cesaretlendirdi beni

Evet o anda agri hissediyorum canim biraz daha cesaretim olsa. Yapmaya calisicam.. P.. Kalinligi hissettikce ilerlerken agri hissediyorum aciliyor
üç parmak girdimi hiiiiiç korkma şekerim vajına içeri giren şeyın seklını alıyor parmakta kemik varken gırıyor ama peniste yok anlamazsın bile girdiğini,ben eşime hadi yavasca gır dedim ıkınırken içerde zaten dedi çok şaşırmıştım

Yine denedik yine sonuç olumsuz ama yarıya kadar geliyoruz sonra olmuyor olmuyor ağlamak istyrum oy oy oy çıkmazdan kurtar Allahım

Slm. Bir yillik evliyim vajinismus kabus gibi çöktü evliligime esimle cok defa denememize ragmen birlukte olamadik. Bu sorun bir tek bende var saniyordum ve üzüntüm katlaniyordu. Yenmek icin herseyimi feda edebilirim. Çünkü esimi cok seviyorum. Yardimci olacak iyi tecrubelerini paylasabilecek biri var mi

tabiki yardım ederiz canım,once vajinanı incelemekle basla aynayı al karşına nefer al verırken ıkın vajınanın nasıl açıldığına bak,bunu sürekli dene nefer al verırken ıkın psikolojik olarak kabul etmeni saglıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…