Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1. Senin elinde aparat var mı?? 2.jelin var mı???
3. vajinana dokunabiliyormusun???4.bacaklarını 3 karış açıp uzanabiliyor musun???
5.Vajinana girecekmiş gibi, ona doğru bi cisim yönlendirebiliyo musun?
6. Vajina girişine penis şeklinde bişey dokundurup bdkleyebiliyo musun???

evet insan ınanmak ıstemıyor ben yendıkten sonra ilk ilişkiyi atlattık ıkıncısıno ertesıgune bıraktık dun oldu ama bugun olmaz dıyordum cunki kabullenememe gıbı bir sorunum vardı.eşimle herseyı konusabılıyoruz çok şukur o bana şunları söyledi;
bizim evlenebilmemiz bir mucizeydi ve sen bana ınanmıyordun ama bak evlendik çunki evlenecegımıze inanmıyordun ama bana ınanıyordun. Sonra bu dertten kurtulacagımıza inanmıyordun ama ben kurtulacagız dedıgım için inandın ve kurtulduk. Şimdiyse dun oldu ama bugun olmaz diyorsun ama ben dıyorumkı bugünde olacak bundan sonrada dedi ve eşime inandıgım için oldu ve sorunsuz oluyor.evet bır ay kadar ilişkide korktum ama herdefadındada yapabıldık . Uzun lafın kısası inandıgınız birinin sözlerine ihtiyacınız varsa ve o sözü ben söylemek istıyorum hepinize kızlar her şey sorunsuz olacak ve bu illetten kırtulacaksınız gerçekte korkmayın yapabılırsınız

seni doktor gibi hissediyorum inan...şaka değil...yazdıkların sarsıcı...zaten böyle olmalı ki...akılsız kafamız biraz akıllansın...
hiçbirini bilinçli şekilde denemedim...yani ben malzemeleri karıştırmadan uğraşmadan pasta olsun istiyorum...aparatım yok...jeli eş denemesinde kullanmıştım bi süre...vajinaya dıştan dokunabiliyorum..cisim yönlendirebilirim...dokundurumak da yapabilirim gibi geliyor ama içeri ittirmek...şu an bile tüylerim diken diken oldu fakat vermeye çalıştığın mantığı anladım..cesaret ve aşama aşama gitmek

Ewet... Şöyle bi süreç izle...
İttirme kısmı seni çok gerdi tamam ozaman madem vajina girişine penis şekline bişi yerleştirp bekliyebiliyosun,
1. Uzan , kafan düm düz olmasın yerde..omuz kısmın yere 30 derecelik açıyla olsun...
2. Bacaklarını kır ilişki pozisyonu al 3 karış aç..
3. Derin nefes al kafan çok az arkaya gitsin karnın şişsin
4.Nefesi verirken yarım mekik çeker gibi kalk ve karnına doldurduyun havanın tamamını boşalt.. Nefesi verirken ağzını iyice aç.. Bu önemli çünkü nefesi burundan alıp verirsen aparat hakkaten gitmiyor.. Diyafram vajen kaslarına baskı yaptığı için vajinada kasılıyor..
5. Aparatı iyice jelle
6. İç dudakları aç.. Aparatı hemen iç dudaklarda eline gelen kemiğin altındaki boşluğa koy
7.şimdi nefes alıp verşrken seni en çok rahatsız eden şeyi, onu içe doğru ittirdini hayal et... Bu hayal seni rahatsız etmeyene dek bu egzersizi yap
8 . Cesaret geldiğinde nefesi güçlüce vermeye başkadığında ittir aparatı
9. Geçmiş olsun

Ewet ben de yeneli 4 gün oldu.. 4 gündür hergün deniyoruz ve oluyor.. Ama korkum hala gitmiyor aynı senin gibiyimama başa dönmek istemiyorum.. Yenecem bu korkuyuda inşallah...

Ewet ben de yeneli 4 gün oldu.. 4 gündür hergün deniyoruz ve oluyor.. Ama korkum hala gitmiyor aynı senin gibiyimama başa dönmek istemiyorum.. Yenecem bu korkuyuda inşallah...
korkma başa dönmuyorsun boşuna bu korkun. Korksanda yapıyorsun cunki oluyor.mutlu olmaya bak zevke odaklan eşin penisi degdıgı andan itibaren sevışmeye baslayın gevşiyorsun

Ben egzersiz yapmiyorum.Yeni evliyim esimle deniyoruz.Islanmada oluyor ama iceri bir turlu giremiyor bacaklarimi da aciyorum baya ama olmuyor ( hicbir sey anlamiyorum
Jel kullan bence.. Deliğe koyduğuna emin misin ... Eminsen sen nefesi verirken eşin ittirsin..3 aşamalı düşün , eşine deki
Ben nefes alırken itme, vermeye başladığjm anda ittir.. Nefes verme bitince dur çıkmadan bekle.. Sonra yine nefes al.. Yine verirken ittir.. Vajinanın ilk girişinden sonra bi yer var orada kaslar yoğun pes etme ittir oraya gelince.. Parmagına sıkışan yüzüğü ittiriyomuşsun gibi düşün... Sakın çık deme bekle panik olma... Nefesi berirken ses gelsin, vajinanın açıldını hisset

korkma başa dönmuyorsun boşuna bu korkun. Korksanda yapıyorsun cunki oluyor.mutlu olmaya bak zevke odaklan eşin penisi degdıgı andan itibaren sevışmeye baslayın gevşiyorsun
Sen iyileştikten sonra hergün eş denemesi yaptın mı?? Bide adetten sonra zorlandın mı
Ben şimdi adet olcam, aklım çıkıyor bitince nolak diye

tesekkur ederim bakalim oyle deneyeyim.Ben baski hissediyorum cok canim aciyor ama cok bir sey demiyorum yine de girmiyor.Vajinismuslar illa aglar bagirir mi ben degil miyim acaba? 4000 lira ucret ne ya napiyolar ki bu kadar resmen sömürü.

Sen iyileştikten sonra hergün eş denemesi yaptın mı?? Bide adetten sonra zorlandın mı
Ben şimdi adet olcam, aklım çıkıyor bitince nolak diye
yok yendikten sonra ıkıkere adet oldum ıkıncısı dünden oncekı gun bitti dun de basarıyle sonuclandı zaman gectıkce insanın guveni artıyor.hergun yaptık ıkı hafta kadar sora adet gırdı adetten sonra bırergun arayla yaptık. Sıkıntı yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…