- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.381
ne güzel...ne karad rahatlatıcı okuduklarını yaşadığını düşünmek bile....bi delik olduğunu görsem biraz olsun inanaıcam ama oradaki et parçası canımı sıkıyor...ıkınıp tekrar inceleyeceğim vajiyi...
evet insan ınanmak ıstemıyor ben yendıkten sonra ilk ilişkiyi atlattık ıkıncısıno ertesıgune bıraktık dun oldu ama bugun olmaz dıyordum cunki kabullenememe gıbı bir sorunum vardı.eşimle herseyı konusabılıyoruz çok şukur o bana şunları söyledi;Aslında sorun ne bilmiyorum demek, kendimiz kandırmaktan başka bişi değil.. Ben de ayy çok istiyorum, ayy çok mutsuzum neden yapamıyorum diye 3 sene ağladım...
Aslında benim açımdan, benim farkında olmadğım kritik şey şuydu ki bunuda doktora gidip aparatı yap dediğinde anladım, BEN VAJİNİSMUSU ÇÖZMEK İSTEMİYORDUM.. Çözüm basitti aslında... Aparat ile oraya bişey girdini görcektim, nası itmem gerektini görcektim, deliğin yerini öğrenecektim.. Ama istemedim.. Panik halindeydim ağlıyordum... Doktorun şu sözü beni kendime getirdi..SEN İYİLEŞMEK İSTEMİYORSUN Kİ..ÖNCE KARAR VER NE İÇİN BURDASIN sonra ewet dedim bunu yapmalıyım.. İttir gitsin nolcak zaten girmicekse girmez, girersede bu benim için İNANILMAZ BİR ADIM olur... Nefesi verirken nefese odaklandım ve ittim.. Yarısı girmiş inanamadım.. Ben daha 1 milim ittim sanmıştım..
3 sene kafamda büyüttüm.. Bİ ANLIK CESARET İŞİYMİŞ...
1. Senin elinde aparat var mı?? 2.jelin var mı???
3. vajinana dokunabiliyormusun???4.bacaklarını 3 karış açıp uzanabiliyor musun???
5.Vajinana girecekmiş gibi, ona doğru bi cisim yönlendirebiliyo musun?
6. Vajina girişine penis şeklinde bişey dokundurup bdkleyebiliyo musun???
Ewet... Şöyle bi süreç izle...seni doktor gibi hissediyorum inan...şaka değil...yazdıkların sarsıcı...zaten böyle olmalı ki...akılsız kafamız biraz akıllansın...
hiçbirini bilinçli şekilde denemedim...yani ben malzemeleri karıştırmadan uğraşmadan pasta olsun istiyorum...aparatım yok...jeli eş denemesinde kullanmıştım bi süre...vajinaya dıştan dokunabiliyorum..cisim yönlendirebilirim...dokundurumak da yapabilirim gibi geliyor ama içeri ittirmek...şu an bile tüylerim diken diken oldu fakat vermeye çalıştığın mantığı anladım..cesaret ve aşama aşama gitmek
Ewet ben de yeneli 4 gün oldu.. 4 gündür hergün deniyoruz ve oluyor.. Ama korkum hala gitmiyor aynı senin gibiyimama başa dönmek istemiyorum.. Yenecem bu korkuyuda inşallah...evet insan ınanmak ıstemıyor ben yendıkten sonra ilk ilişkiyi atlattık ıkıncısıno ertesıgune bıraktık dun oldu ama bugun olmaz dıyordum cunki kabullenememe gıbı bir sorunum vardı.eşimle herseyı konusabılıyoruz çok şukur o bana şunları söyledi;
bizim evlenebilmemiz bir mucizeydi ve sen bana ınanmıyordun ama bak evlendik çunki evlenecegımıze inanmıyordun ama bana ınanıyordun. Sonra bu dertten kurtulacagımıza inanmıyordun ama ben kurtulacagız dedıgım için inandın ve kurtulduk. Şimdiyse dun oldu ama bugun olmaz diyorsun ama ben dıyorumkı bugünde olacak bundan sonrada dedi ve eşime inandıgım için oldu ve sorunsuz oluyor.evet bır ay kadar ilişkide korktum ama herdefadındada yapabıldık . Uzun lafın kısası inandıgınız birinin sözlerine ihtiyacınız varsa ve o sözü ben söylemek istıyorum hepinize kızlar her şey sorunsuz olacak ve bu illetten kırtulacaksınız gerçekte korkmayın yapabılırsınız
Nası itiyosun yukarda dediğim gibi yapYine olmadi yine olmadi((( itiyoruz itiyoruz olmuyor girmiyor (
Ya bende aynı öyle diyodum ama nefesi doğru verince giriyor.. Jeli bol sür..Yine olmadi yine olmadi((( itiyoruz itiyoruz olmuyor girmiyor (
Ben egzersiz yapmiyorum.Yeni evliyim esimle deniyoruz.Islanmada oluyor ama iceri bir turlu giremiyor bacaklarimi da aciyorum baya ama olmuyorYa bende aynı öyle diyodum ama nefesi doğru verince giriyor.. Jeli bol sür..
korkma başa dönmuyorsun boşuna bu korkun. Korksanda yapıyorsun cunki oluyor.mutlu olmaya bak zevke odaklan eşin penisi degdıgı andan itibaren sevışmeye baslayın gevşiyorsunEwet ben de yeneli 4 gün oldu.. 4 gündür hergün deniyoruz ve oluyor.. Ama korkum hala gitmiyor aynı senin gibiyimama başa dönmek istemiyorum.. Yenecem bu korkuyuda inşallah...
Jel kullan bence.. Deliğe koyduğuna emin misin ... Eminsen sen nefesi verirken eşin ittirsin..3 aşamalı düşün , eşine dekiBen egzersiz yapmiyorum.Yeni evliyim esimle deniyoruz.Islanmada oluyor ama iceri bir turlu giremiyor bacaklarimi da aciyorum baya ama olmuyor( hicbir sey anlamiyorum
3000den baslıyorKizlar bu doktor fiyatlari nasil? ne kadar istiyolar?
4000 civarı genelde...Kizlar bu doktor fiyatlari nasil? ne kadar istiyolar?
Sen iyileştikten sonra hergün eş denemesi yaptın mı?? Bide adetten sonra zorlandın mıkorkma başa dönmuyorsun boşuna bu korkun. Korksanda yapıyorsun cunki oluyor.mutlu olmaya bak zevke odaklan eşin penisi degdıgı andan itibaren sevışmeye baslayın gevşiyorsun
Sen nası yendin doktorla mı??doğru doktoru bulmakta önemli tabki. Bursada çiğdem Tezcan var sitesinde ona yazılan mektupları okumustum
tesekkur ederim bakalim oyle deneyeyim.Ben baski hissediyorum cok canim aciyor ama cok bir sey demiyorum yine de girmiyor.Vajinismuslar illa aglar bagirir mi ben degil miyim acaba? 4000 lira ucret ne ya napiyolar ki bu kadar resmen sömürü.Jel kullan bence.. Deliğe koyduğuna emin misin ... Eminsen sen nefesi verirken eşin ittirsin..3 aşamalı düşün , eşine deki
Ben nefes alırken itme, vermeye başladığjm anda ittir.. Nefes verme bitince dur çıkmadan bekle.. Sonra yine nefes al.. Yine verirken ittir.. Vajinanın ilk girişinden sonra bi yer var orada kaslar yoğun pes etme ittir oraya gelince.. Parmagına sıkışan yüzüğü ittiriyomuşsun gibi düşün... Sakın çık deme bekle panik olma... Nefesi berirken ses gelsin, vajinanın açıldını hisset
yok yendikten sonra ıkıkere adet oldum ıkıncısı dünden oncekı gun bitti dun de basarıyle sonuclandı zaman gectıkce insanın guveni artıyor.hergun yaptık ıkı hafta kadar sora adet gırdı adetten sonra bırergun arayla yaptık. Sıkıntı yok artıkSen iyileştikten sonra hergün eş denemesi yaptın mı?? Bide adetten sonra zorlandın mı
Ben şimdi adet olcam, aklım çıkıyor bitince nolak diye
yok burda bi arkadas sayesinde yendim doktor ucbın isteyınce gıdemedim beni aşıyor o fiyatlarSen nası yendin doktorla mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?