Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır canım ilk gece başaranların aklında acıyacak korkusu olmadığı için kendini kasmıyor, bizim tek farkımız hani iğne yapılacağı zaman kendimizi sıkarız ya, yada gözümüze birisi parmağını sokmaya çalışsa hemen gözlerimizi kapatırız, irkiliriz, aynı refleks işte, canımız acıyacak zarar göreceğiz sanıyoruz kendimizi kasıp geri çekiliyoruz.

Merhaba,

yeni üye oldum ve benimde sorunum vajinismus

2 aylık evliyim her denememizde başarısız oluyoruz. Çok kasılıyorum ve korkuyorum. Çevremde hiç kimseye anlatamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

merhaba kızlar bizde bi aylık evliyiz ve bir hafta önce başardık bu durumu yağmurzerresi arkadaşa teşekkür ediyorum desteği için
ilk başta bnde korktum yırtılcak kanıcak nasıl gircek die iktirdim hep sonra eşim parmak denemsi yaptı ona alıştım tabi ilk başta girişinde gene kasıyodum girince rahat oluodu acı falan olmadı bende hiç şükür kanamamda bile anlamadık bacağımdan bişey akıodu bakım dedim kan parmak denemelrinde giriş dert çıkş dertti çünkü vajınan açılıp kapanıo için acayip olu o hissi sevemedim sonra burayı okudum ıkınma olayı nefes falan öle denemeye karar verdim ve giriş aşamasında ıkndım zaten içine alıon dedi eşim öle olunca biraz durup tekrar bastırınca ıknın hiç acımıo inanın bazıları bi hafta üstüne oturamadım falan diodu korkuodum ama öle bişey yok hatta biz oldu mu şimdi bu kadarmıydı yani die inanamadık hala kızlar herşey kafamızda bitiyo doktor falan bi derece siz kafanızda bitirin inanaın hiç acımıo bnde yanmada olmadı herkeste olmayabilir ıkının ve nefes çok önemli şimdi parmak yapmadan direk ilşkiye giriyoruz daha yeni olmasına rağmen bi acı olmuor eşimde sabırlıydı şükür ama ben genede üzülüyorsum darısı başınıza

Merhaba,

2 aylık evliyim her denememizde başarısız oluyoruz. Çok kasılıyorum ve korkuyorum. Çevremde hiç kimseye anlatamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
merhaba canm hangi aşamadasınız bende yeni kurtuldum sana yardımcı olabilrim istersen

Merhaba,

merhaba arkadaşım elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi,öncelikle henüz çok yeni olman büyük avantaj senin için.
klavyede şuan sorun yaşıyorum ilk fırsatta yadırmcı olmaya çalışacağım kendi adıma söyleyim.
bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
bu konuya da göz atmanızı tavsiye ederim

merhaba canm hangi aşamadasınız bende yeni kurtuldum sana yardımcı olabilrim istersen

Ön hazırlıkları yapıyoruz herşey çok güzel giderken eşim yaklaştığında bacaklarım resmen kilitleniyor. Balayındayken çok içmiştim o şekilde denersem başarırım sanmıştım ama çok az girdi canım acıyınca çektim kendimi ve ondan sonra deneme cesaretim olmadı. Doktora gittim yapısal bir bozukluk yok zarım esnekmiş doktor çok yardımcı olmadı başka yerede gitmeye cesaret edemiyorum artık. Kendi kendime yenmek istiyorum.

bende başlarda kendimi kasıodum bacaklarımı falan eşimi yaklaştırmıodum sonra pozisyonu değiştirdik çünkü bizim istediğimz bişey değil kendimiz kasmak iktirmek ama engel olamıruz ben bi bacağımı dolaba dayıyorum o bacağımı dolaba iktiriodurum diğerini eşim ayağının altına alıor yatağın ucunda yatıom ben oda ayakta oluo istersen önce parmak egzesizleriyle başla benm eşim yaptı yanıma uzanıp ben onu düşünmedim bölece alışıosun içine bişey almaya ama ıkın ilk parmağını bastırdığında nefes al zorlanırsan ama çıkarttırma öle kalsın

dr a ihtiyacınız yok aslında, bu arada dr bilgi vermediyse ben söyleyim zarınız esnekse sadece eş denemesinde kan gelmeyebilir. korkmayın.zar zaten ortasında delik olan yapıdadır esnek zar denilen zar çeşidinde de delik biraz daha geniş olduğu için pns geçsede zara dokunmadığından kanama olmaz, zar doğum esnasında açılır.zaten kan dediğinizde normalde 2 damla birşey. eşinizi de bilgilendirin bu konuda.

Ben bide çok utangacım bu konularda hem korku hem utankaçlık olunca pozisyonlarıda deneyemiyorum şuan adetliyim bittiğinde parmak egzersizi denemek istiyorum. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz denicem ilk fırsatta

Bilgi için teşekkürler bu dertten kurtulmayı çok istiyorum eşim benim hazır olmamı beklediği için bana hiç yaklaşmıyor buda beni çok üzüyo kendimi eksik hissediyorum sanki evli değilmişiz gibi

Kızlar bana bildirimler geliyor bakıyorum ama ne yazıldını göremiyorum..bu bildirimler direkt bana yazılıncamı oluyor yoksa konuya her cevap verildiğinde bildirim mi geliyor anlamadım

Bilgi için teşekkürler bu dertten kurtulmayı çok istiyorum eşim benim hazır olmamı beklediği için bana hiç yaklaşmıyor buda beni çok üzüyo kendimi eksik hissediyorum sanki evli değilmişiz gibi
egzersiz yapmaya başlamadan önce konuma göz atarsanız faydası olacaktır diye düşünüyorum.üzülecek eksik hissedecek birşey yok aslında, zaten olumsuzluk yaşadıkça moralimiz bozuluyor size tavsiyem kendinize yüklenmeyi bir kenara bırakıp, ben yeneceğim diye motive edin. regl sonrasında konuşuruz. yendikten sonra kuracağınız cümleyi şimdiden ben size söyleyim
BU MUYMUŞ, BU MU YANİ O KADAR ZORLANDIĞIM ŞEY.

Kızlar bana bildirimler geliyor bakıyorum ama ne yazıldını göremiyorum..bu bildirimler direkt bana yazılıncamı oluyor yoksa konuya her cevap verildiğinde bildirim mi geliyor anlamadım
konuya cvp yazıldığında da geliyor.

canım benim çok sevındım hamdolsun gozunaydın. Bakın arkadadlar bu bacınızda ınkansız sanıyordu ama bakın mutlu son sadece isteyin baska bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…