- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.421
anı hadi kaldı r belki yön problemi vardırEvet bir de dikkati dagiliyor onun da olmayinca.Kayganlastirici kullanmiyoruz islanma oluyor bende epey ama ittir ittir girmiyor bugun iyice actim bacaklarimi esim bakarak itti yine olmuyor bi de baskidan asiri canim yaniyor benim
Ayy canım benim inş bunda ilk günden çözülür bende ilk gece korkmuştum çünki penis boyutunu bilmiyordum kimse ilede konuşmamıştım eşim daha yaklaşmadan ama hemen yendim inş bunda hiç sorun olmaz sana dua edeceğim.eminim çok acı çekmişsindir inş bu evlilik mutlu bi başlangıç olur nişanlında anlayışlıymış cinsellik çok önemli ama herşey demek çok öpüyorum özelden yazabilirsinEvet camim ikinvi evliligim ilkinde olmadi o korkuttugu icin yapamadim ama simdi umitliyim insallah yaparim
Anlamadik ki.Ustte denedik olmadi cok kayiyor altta zaten olmadi ben yatak ucuna geldim esim ayakta denedik bugun oyle de olmadiKalç
anı hadi kaldı r belki yön problemi vardır
ben anestolle denedim ama olmadıAnlamadik ki.Ustte denedik olmadi cok kayiyor altta zaten olmadi ben yatak ucuna geldim esim ayakta denedik bugun oyle de olmadidun gece de denedik oyle esim parmagiyla bakayim derken canimi cok acitti ben aglamaya basladim biraktik.Bugun rahattim yine olmadi.Sanki biri orayi kilitlemis gitmis gibi.
Cidden mi? Kas gevsetici?? Nolacak boyle ya ben o doktorlara 3-4 bin veremem kafayi yiyecem niye girmiyorben anestolle denedim ama olmadı
canım parmagınla denemelisinki vajınanın yolunu bulabılesin . Bikere olsun denesen ona göre eşin kolay gıtıs yapar. Hatta eşin parmağıyla denesinAnlamadik ki.Ustte denedik olmadi cok kayiyor altta zaten olmadi ben yatak ucuna geldim esim ayakta denedik bugun oyle de olmadidun gece de denedik oyle esim parmagiyla bakayim derken canimi cok acitti ben aglamaya basladim biraktik.Bugun rahattim yine olmadi.Sanki biri orayi kilitlemis gitmis gibi.
moralini bozmak istemem ama ikisini de denedim canım ama bizim seviyelerimiz farklı olabilir yani sen itmesine izin veriyorsun galiba bnde o da yok ve kişiden kişiye değişir o belki sende uyuşma yapar inşallah işe yarar sendeCidden mi? Kas gevsetici?? Nolacak boyle ya ben o doktorlara 3-4 bin veremem kafayi yiyecem niye girmiyor
bugun deneyelim dedik ama parmak daha cok acitiyor sankicanım parmagınla denemelisinki vajınanın yolunu bulabılesin . Bikere olsun denesen ona göre eşin kolay gıtıs yapar. Hatta eşin parmağıyla denesin
ben de ilkin kendim parmakla denediğimde sanki ateş yandı içimde ama bu tamamn psikolikmiş şimdi hiç bişi olmuyor ama ben de aşamıyorum bu problemi iştebugun deneyelim dedik ama parmak daha cok acitiyor sankiyani boyle sizliyor orasi degince cektiriyorum hemen sizde de oyle miydi? Bi de bu zorlamalarda yirtilacak diye korkuyorum asiri zorluyoruz cunku ama girmiyor iceri kilitli gibi.
Ben ilk gece tedirgindim ama sonra astim.Yine de her denemede korkuyorum yirtilacak gibi geliyor yirtilma fikrini atamadim kafamdan.Yanlardaki etlerim geriliyor resmen.Esimi itme aglama vs cok yok bende hatta hic itmedim ama kaslar cok kasili sanki orda delik yok gibi acilmiyor resmen esimde gevse diyor ama olmuyor yine.moralini bozmak istemem ama ikisini de denedim canım ama bizim seviyelerimiz farklı olabilir yani sen itmesine izin veriyorsun galiba bnde o da yok ve kişiden kişiye değişir o belki sende uyuşma yapar inşallah işe yarar sende
Evet ya yanmayla karisik bir aci oluyor parmak degince bile bende birak iceri itmeyi.ben de ilkin kendim parmakla denediğimde sanki ateş yandı içimde ama bu tamamn psikolikmiş şimdi hiç bişi olmuyor ama ben de aşamıyorum bu problemi işte
ilk gece aştım derken ilk oldu sonra mı olmuyorBen ilk gece tedirgindim ama sonra astim.Yine de her denemede korkuyorum yirtilacak gibi geliyor yirtilma fikrini atamadim kafamdan.Yanlardaki etlerim geriliyor resmen.Esimi itme aglama vs cok yok bende hatta hic itmedim ama kaslar cok kasili sanki orda delik yok gibi acilmiyor resmen esimde gevse diyor ama olmuyor yine.
Yok canim tedirginligimi astim basta zor yanastim denemeye ama bir kere denedik olmadi ikincide denemeyi ben istedim yani.Iliski hic olmadi basi bile girmiyo kiilk gece aştım derken ilk oldu sonra mı olmuyor
kadın olamk ne zormuş yaYok canim tedirginligimi astim basta zor yanastim denemeye ama bir kere denedik olmadi ikincide denemeyi ben istedim yani.Iliski hic olmadi basi bile girmiyo ki(
dediğin gibi sızlama sadece. İzin ver eşin parmağıyla denesin işiniz kolaykasacak.bugun deneyelim dedik ama parmak daha cok acitiyor sankiyani boyle sizliyor orasi degince cektiriyorum hemen sizde de oyle miydi? Bi de bu zorlamalarda yirtilacak diye korkuyorum asiri zorluyoruz cunku ama girmiyor iceri kilitli gibi.
Hic sorma yakadın olamk ne zormuş ya
onlar bende de yok ama olmuyorIliskiye girememe yazdim vajinismus cikti geldim ben de ama bende cok aglama bagirma yok ama kaslar kaskati kesilmis gibi bi de yirtilacak fikrini atamiyorum kafamdan esim zorladikca sizlanmaya basliyorum.
Parmak cok korkunc geliyor yadediğin gibi sızlama sadece. İzin ver eşin parmağıyla denesin işiniz kolaykasacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?