Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet camim ikinvi evliligim ilkinde olmadi o korkuttugu icin yapamadim ama simdi umitliyim insallah yaparim
Ayy canım benim inş bunda ilk günden çözülür bende ilk gece korkmuştum çünki penis boyutunu bilmiyordum kimse ilede konuşmamıştım eşim daha yaklaşmadan ama hemen yendim inş bunda hiç sorun olmaz sana dua edeceğim.eminim çok acı çekmişsindir inş bu evlilik mutlu bi başlangıç olur nişanlında anlayışlıymış cinsellik çok önemli ama herşey demek çok öpüyorum özelden yazabilirsin

Kalç

anı hadi kaldı r belki yön problemi vardır
Anlamadik ki.Ustte denedik olmadi cok kayiyor altta zaten olmadi ben yatak ucuna geldim esim ayakta denedik bugun oyle de olmadi dun gece de denedik oyle esim parmagiyla bakayim derken canimi cok acitti ben aglamaya basladim biraktik.Bugun rahattim yine olmadi.Sanki biri orayi kilitlemis gitmis gibi.

ben anestolle denedim ama olmadı

canım parmagınla denemelisinki vajınanın yolunu bulabılesin . Bikere olsun denesen ona göre eşin kolay gıtıs yapar. Hatta eşin parmağıyla denesin

Cidden mi? Kas gevsetici?? Nolacak boyle ya ben o doktorlara 3-4 bin veremem kafayi yiyecem niye girmiyor
moralini bozmak istemem ama ikisini de denedim canım ama bizim seviyelerimiz farklı olabilir yani sen itmesine izin veriyorsun galiba bnde o da yok ve kişiden kişiye değişir o belki sende uyuşma yapar inşallah işe yarar sende

canım parmagınla denemelisinki vajınanın yolunu bulabılesin . Bikere olsun denesen ona göre eşin kolay gıtıs yapar. Hatta eşin parmağıyla denesin
bugun deneyelim dedik ama parmak daha cok acitiyor sanki yani boyle sizliyor orasi degince cektiriyorum hemen sizde de oyle miydi? Bi de bu zorlamalarda yirtilacak diye korkuyorum asiri zorluyoruz cunku ama girmiyor iceri kilitli gibi.

bugun deneyelim dedik ama parmak daha cok acitiyor sanki yani boyle sizliyor orasi degince cektiriyorum hemen sizde de oyle miydi? Bi de bu zorlamalarda yirtilacak diye korkuyorum asiri zorluyoruz cunku ama girmiyor iceri kilitli gibi.
ben de ilkin kendim parmakla denediğimde sanki ateş yandı içimde ama bu tamamn psikolikmiş şimdi hiç bişi olmuyor ama ben de aşamıyorum bu problemi işte

Ben ilk gece tedirgindim ama sonra astim.Yine de her denemede korkuyorum yirtilacak gibi geliyor yirtilma fikrini atamadim kafamdan.Yanlardaki etlerim geriliyor resmen.Esimi itme aglama vs cok yok bende hatta hic itmedim ama kaslar cok kasili sanki orda delik yok gibi acilmiyor resmen esimde gevse diyor ama olmuyor yine.

ben de ilkin kendim parmakla denediğimde sanki ateş yandı içimde ama bu tamamn psikolikmiş şimdi hiç bişi olmuyor ama ben de aşamıyorum bu problemi işte
Evet ya yanmayla karisik bir aci oluyor parmak degince bile bende birak iceri itmeyi. penisle daha rahatim o yumusak parmaga gore ama ittir ittir olmuyor epey zorluyoruz esim bastiriyor benim de canim yaniyor disimi sıkiyorum falan ama iceri girmiyor esimin de sertligi gidiyor tikanip kaliyoruz.

ilk gece aştım derken ilk oldu sonra mı olmuyor

Iliskiye girememe yazdim vajinismus cikti geldim ben de ama bende cok aglama bagirma yok ama kaslar kaskati kesilmis gibi bi de yirtilacak fikrini atamiyorum kafamdan esim zorladikca sizlanmaya basliyorum.

dediğin gibi sızlama sadece. İzin ver eşin parmağıyla denesin işiniz kolaykasacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…