- 13 Ekim 2014
- 122
- 6
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.441
Sizde nasil oluyor canim?onlar bende de yok ama olmuyor
Çok entrasan bende öyle düşünüyordum ama şimdi kasamıyorum bile o zaman nasıl girmiyodu diye hayret ediyordum evet üste eşinle belli bi yer kadar sokmazsan kayar ama ben ozamanlar kasmıyorum sanıyordum ama kasıyor msm rahatla nefes almayı hatırlatsın eşin bide ten temasını kesinleşe korkuyordum onun için altta belli bi yere kadar aparat gibi eşimi düşünüp sonra bacaklarını doladım ve sevilmeye odaklanınca giriyor kasamıyorsunAnlamadik ki.Ustte denedik olmadi cok kayiyor altta zaten olmadi ben yatak ucuna geldim esim ayakta denedik bugun oyle de olmadidun gece de denedik oyle esim parmagiyla bakayim derken canimi cok acitti ben aglamaya basladim biraktik.Bugun rahattim yine olmadi.Sanki biri orayi kilitlemis gitmis gibi.
bende de bağırma falan yok ben sadece çok ama çok kasılıyorum tek sorunum buSizde nasil oluyor canim?
doktor eldiveni takıp jel kullanmıyorsanız zeytınyagı surup bi denesin inan hiç acık yok zaten vajına neyı sokuyorsan onun şeklini alaıyor acıma olmuyor.yırtılamz korkmayın emanet değil tatlım kasma nefes al ver rahatla. Nefes egzersileri insanı çok rahatlatıyorParmak cok korkunc geliyor yadun deneyeyim dedi tirnagi acitti resmen aglamaya basladim penis cok daha yumusak bence parmak sert sert.
denedim ama olmadıilişkiye korkup giremeyen kızlar ANESTOL diye yaklaşık 4 tl ye eczanede satılan bir merhem var onu alın ilişkiden önce cinsel bölgenize sürün , uyuşturucu etki yapar 10 dakika sonra eşinizle ilişkiye çok rahat girersiniz bunu dr veriyor :) ve inanın ACI YOKKKKKKKKKKK
Ben denedim onu olmadı nasıl surdunuz sizilişkiye korkup giremeyen kızlar ANESTOL diye yaklaşık 4 tl ye eczanede satılan bir merhem var onu alın ilişkiden önce cinsel bölgenize sürün , uyuşturucu etki yapar 10 dakika sonra eşinizle ilişkiye çok rahat girersiniz bunu dr veriyor :) ve inanın ACI YOKKKKKKKKKKK
Parmağınla vajina içine doğru sürmen gerek. Bende kullandım anestol. İlk başlarda olmadı ama sonra oldu. Bir de Sedoxx diye bir jel var. Su bazlı. onuda kullandım ben. kaygan yapısından dolayı işinizi kolaylaştırıyor.Ben denedim onu olmadı nasıl surdunuz siz
Bebek yagi kullaniyorum uyku hapi kas gevşetici ama etkisini goremedim allah yardim etsin bu durumda olanlaraParmağınla vajina içine doğru sürmen gerek. Bende kullandım anestol. İlk başlarda olmadı ama sonra oldu. Bir de Sedoxx diye bir jel var. Su bazlı. onuda kullandım ben. kaygan yapısından dolayı işinizi kolaylaştırıyor.
İnsomin diye uyku ilacı var istersen bide onu al kremin yanina ilk içince etkisi iyi bünyeni bilemicem ama gevşetirAnestol almis esim.Bi de onla deneyelim yine de olur belki ama su kasmamayi nasil engelleyecem nasil acilacak orasi parmak disinda yolu var mi?
Kas gevsetici de iç benceAnestol surduk simdi yandi baya( insallah bu kez olur.
inşallah işe yarar haberini bekloyoruz canımAnestol surduk simdi yandi baya( insallah bu kez olur.
Uyusturuyor biraz ama tam değil inş sende ise yararKas gevsetici almamis esim yol uzerinde baska eczane yoktu anlamasinlar diye de ayni yerden almadim dedi.Simdi bunla deneyelim aksam cikip onu da aliriz eger yine olmazsa simdi uyussun diye bekliyorum.Bu kez olsa keske(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?