Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok entrasan bende öyle düşünüyordum ama şimdi kasamıyorum bile o zaman nasıl girmiyodu diye hayret ediyordum evet üste eşinle belli bi yer kadar sokmazsan kayar ama ben ozamanlar kasmıyorum sanıyordum ama kasıyor msm rahatla nefes almayı hatırlatsın eşin bide ten temasını kesinleşe korkuyordum onun için altta belli bi yere kadar aparat gibi eşimi düşünüp sonra bacaklarını doladım ve sevilmeye odaklanınca giriyor kasamıyorsun

Parmak cok korkunc geliyor ya dun deneyeyim dedi tirnagi acitti resmen aglamaya basladim penis cok daha yumusak bence parmak sert sert.
doktor eldiveni takıp jel kullanmıyorsanız zeytınyagı surup bi denesin inan hiç acık yok zaten vajına neyı sokuyorsan onun şeklini alaıyor acıma olmuyor.yırtılamz korkmayın emanet değil tatlım kasma nefes al ver rahatla. Nefes egzersileri insanı çok rahatlatıyor

Bende suan dıyorum nasıl korkuyomusum nasıl gırmıyomus ınanın hıc bı sey yok kızlar ya Ama parmak olayı gercekten urkutucu suan ben 1 yıldır nrmal ılskye grmemıze ragmen en fzla 1 2 kere parmak olayını yasamısımdır hala da ıtıcı gelıyo parmak kesınlıkle yaptırmayn korkunz dha cok artar.. Ben esımın ustunde almıstım esıme ters dondum yanı popom esıme donuktu oyle yavsca yavasca aldım ama on ce esınızle konusun kesınle yumusak olsn o tamamen sıze braksn herseyı ıtmesın kendını falan ınanın korkacak bsey degl..

Vajinusmudında dereceleri var ağır orta hafif bağırmayın bacaklarını açmayan sadece o an kazanlar hafif vajinismus oluyor kolay aşabilirler

ilişkiye korkup giremeyen kızlar ANESTOL diye yaklaşık 4 tl ye eczanede satılan bir merhem var onu alın ilişkiden önce cinsel bölgenize sürün , uyuşturucu etki yapar 10 dakika sonra eşinizle ilişkiye çok rahat girersiniz bunu dr veriyor :) ve inanın ACI YOKKKKKKKKKKK

denedim ama olmadı

Ben denedim onu olmadı nasıl surdunuz siz

Bebek yagi kullaniyorum uyku hapi kas gevşetici ama etkisini goremedim allah yardim etsin bu durumda olanlara

istanbul da olup jinekoloğundan memnun olanlarda doktor tavsiyesi alabilir miyim ?? kimi önerirsiniz bu durum artık desteksiz çözülemeyecek

Kas gevsetici almamis esim yol uzerinde baska eczane yoktu anlamasinlar diye de ayni yerden almadim dedi.Simdi bunla deneyelim aksam cikip onu da aliriz eger yine olmazsa simdi uyussun diye bekliyorum.Bu kez olsa keske (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…