- 13 Ekim 2014
- 122
- 6
- 38
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.461
Kremi sürdükten sonraki denedinizKizlar bu arada gelince esimle kulak cubugunu denedik hemen girdi. :) daha dogrusu girmis hic hissetmedim bile ben esim soktu iceri girdi dedi gercekten mi dedim :) ama kulak cubuguyla da digeri bir olmaz ki(
Denedin mi uyusmadimi bende içki iç ben öyle yapcam yeter yaa offOlmadi yine olmadi olmadi((
Siz nasil yendinizSiteye girmeye ara verdim yazismalar ne kadar cogalmis. Yeni yenmis biri olarak yardim icin buradayim. Allah hepinizin yardimcisi olsun
kulak çubuğuyla parmakta aynı peniste aynı korkma bak bişeyler gırebılıyor demekki. Çok sevındım devamıda gelecek eminolKizlar bu arada gelince esimle kulak cubugunu denedik hemen girdi. :) daha dogrusu girmis hic hissetmedim bile ben esim soktu iceri girdi dedi gercekten mi dedim :) ama kulak cubuguyla da digeri bir olmaz ki(
Olmadi yine olmadi olmadiOTE]
Olmaz tabi kremdi uyusturucuydu spreydi bunları n hepsini bir kenara birak oncelikle egzersiz yap ve egzersizlerini tamamlamadan es denemesi yapma bosa vakit kaybi oluyor ve daha cok umutsuzlanmana sebep oluyor
saygin micozkadiogluna gittim canim benistanbul da olup jinekoloğundan memnun olanlarda doktor tavsiyesi alabilir miyim ?? kimi önerirsiniz bu durum artık desteksiz çözülemeyecek
canim bu is alkolle falan cozulmez insanlar anesteziyle yapiyo ama kendilerine geldiklerinde yine olmuyo bunu hissederek yasaman lazim ki aci olmadigini anlayip rahatlaman lazim ayrica alkol butun kotuluklerin anasi hamile falan kalsan sikintilibebegin olabilir allah korusun bu allahin emri olan bisey haram seylerle gerceklestirmeye calismayin benceİnş inş bende sprey ve alkolü deniycem artik
Ne güzel yenmissiniz darisi bana inş ama ben egzersiz yapamam kiiDerdime dermani internette ararken bu siteyi buldum.parmak egzersizi cok itici gelmisti.hatta bu yontemi kullanmayan dr arastiriyodum.sonra bi aksam wc de serce parmagi denedim.burda yazdklari gibi nefes alip vermeye calistm 1 bogum belki alabildim.ama o baslangc oldu.neredeyse her wcye gittigimde denedim.sonra vazelinle denedim baktim daha da ilerliyo.ama her seferinde serce parmak olur da orta parmak kesinlikle olamaz diyodum.sonra onu da denedim 1.boguma kadar aldim. Ayni anda cok uleri gitmeye calismadim olumsuz bi durum yasarsam umutsuzluga duserim diye.ama her gun yaptm egzersiz.bu arada esim se is seyehatine gitmisti 3 gunlugune.sonra bakkaldan mum aldim orta parmak kalinliginda ,strece sarip vazelin surdum.bi ayagim lavaboda olacak sekilde denedim.hic anlamadan girdi neredeyse.hergun 2 kat havlu pecete ekleyerek denedim.kalinlastikca vajina zorlaniyo ama her seferinde alisiyo.zaten oraya birsey hem de kalin bir seyler girdigini gorunce tamam dedim bu is artik olsun.esimle denedik.ona dedim ki ben yonlendireyim.cunku o hizli yapacak zannedip aninda kendimi kasiyodum.kendin yerlestireceksin nefes alip verirken ittirmeye calisacaksin.ben hep dogru yeri bulup hafif yanma hissedince birakiyodum.asil yanlis oymus.birakmayacaksin bekle nefes al ikinarak ver.girisi gectikten sonra hic anlamiyosyn.burda biri yazmisti galiba yagmurzerresiydi giris bitis demisti aynen oyle.bu egzersizlerden mi bilmiyorum esimle basardiktan sonra bi onceki gunden hic farkim yoktu.ne yanma ne oturamama ne de kan.o yuzden hala ruya saniyorum. 2 ay yapamamistk biz de
Tabi ki haklisiniz ama çaresizlik iste insanin aklina herseycanim bu is alkolle falan cozulmez insanlar anesteziyle yapiyo ama kendilerine geldiklerinde yine olmuyo bunu hissederek yasaman lazim ki aci olmadigini anlayip rahatlaman lazim ayrica alkol butun kotuluklerin anasi hamile falan kalsan sikintilibebegin olabilir allah korusun bu allahin emri olan bisey haram seylerle gerceklestirmeye calismayin bence
GeliyoTabi ki haklisiniz ama çaresizlik iste insanin aklina hersey
kist nasıl anlaşılıyor yani tedavi mi oldun da öğrendin farkına varılacak birşey mi yani ve kist ilişkiye neden engel oluyor kafamda deli sorular .....Doktora gitmiştim yapamadığımız için uyuşturucu krem ve kayganlaştırıcı verdi deneyin dedi yapabileceğime inanıyordum o şekilde.ama sonradan kist çıktı denemedik hiç.adetin üçüncü günü ilaç verecek doğum kontrol hapı ile eritiriz dedi 24 ünde falan başlayacağım işte.umarım geçer biran önce.soğan kürü yapıyorum o zamana kadar belki faydası olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?