- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.481
Kızlar ben de nefesi verirken korktum işlinde yani oyyyy ne güzel nefes veriyom iice esnedim orası kafam kadar açıldı diye bi rahatlık olmadı tabi:))))) ama nefesi verirken eşim ittirdi ben giriyomu diye düşünmedim... Sadece nefesi sonuna kadar verebiliyomuyum diye ona odaklandım.. O sırada 3 aşamada girdi:)))ilki girişe başını koymak , ilk nefeste biraz ilerledi, ilinci nefeste kızlık zarının olduğu dar alanı geçtik.. Biraz kuvvetli itmek lazım girmiyor diye korkmayın giriyor... Orayı geçince zaten son nefeste girmiş oli...işte tam benm durumum
Aynen aynenOyyyyy ben de girişten korkmuyorum artık bacaklarını bile açıyorum fazlası ile ama o takıldığı yer o duvar o zar ah orayida gecsek tamam olacak(((((
Evet ya yanmayla karisik bir aci oluyor parmak degince bile bende birak iceri itmeyi.penisle daha rahatim o yumusak parmaga gore ama ittir ittir olmuyor epey zorluyoruz esim bastiriyor benim de canim yaniyor disimi sıkiyorum falan ama iceri girmiyor esimin de sertligi gidiyor tikanip kaliyoruz.
Oraya gelince nefesi ağzını kocaman açarak ver...'Oyyyyy ben de girişten korkmuyorum artık bacaklarını bile açıyorum fazlası ile ama o takıldığı yer o duvar o zar ah orayida gecsek tamam olacak(((((
jeli bol sürün , eşin pes etmesin itsin ama siz nefesi verirken itsin.. Nefesi burundan değil, ağız küçük açıkken değil, kocaman açıkken verin..tam siz verirken eşiniz ittirsin..Aynen aynen
egzersiz ilk basta insani urkutuyo bende hic yapamiyodum dokunamiyodum bile sonra doktor destegiyle egzersize basladim ve kurtuldum canim egzersiz cok onemli benceTabi ki haklisiniz ama çaresizlik iste insanin aklina hersey
Oyyyyy ben de girişten korkmuyorum artık bacaklarını bile açıyorum fazlası ile ama o takıldığı yer o duvar o zar ah orayida gecsek tamam olacak(((((
Ben de ilk okudugumda gormezden gelmek istedim bu durumu.hatta burda bi baslik var parmak egzersizi olmadan yenmek diye.6 7 cesit ilac ismi yazmislar.agri kesici uyusturucu vazelinli suya otur vb. Teferruat ystune teferruat. Zaten kendini kasmiyosan yapma parmak egzersizi ya da aparat. Ama bizim problem istemsiz kasilmak.orayi kasip kasmama kontrolunu ele almak icin bunlari yapsan iyi olur.kastigin zaman ne yapmalisin, hangi durumda kolay giriyo vs. Aslinda bu kendini kesfetme turu.bir de esnetiyosun hakikaten cunku serce parmagini bitirip orta parmaga gectiginde serce parmagi zorlanmadan alabiliyosun.bi alt asama kolaylasiyo yani.bi de aparatlardan daha kolay pns.bi kere aparati cikarirken bile aynen ikinarak nefes vererek cikariyodum.pns ise tereyagdan kil ceker gibi cikiyo :)Ne güzel yenmissiniz darisi bana inş ama ben egzersiz yapamam kii
:)) hadi sen de bi yerden basla artik.doktor elviveni gecir kayganlastirici sur biraz gezdirdikten sonra ittirmeye calis.acelen yok deligin basina gelip beklemen bile ilerleme. 1...2...3....basla haydi:)Ben egzersiz yapmadan yapmak istiyorummm öyle yapan varmı acaba
Olur... Gerçekten bu kadar kolay... Bana aparatı verdi it dedi.. İttim gitmedi.. Gitmiyor dedim... Nefesi doğru ver dedi... İnanamadım gitti... Gerçekten sakin olun .. Bu kadar kolay... Zaten bu kadar kolay olmayıp da nolcak çilingir mi çağırcaz:))) ozaman milyonlarca kadın nası ilişki yaşar bu kadar kolay olmasaBundan sonraki aşama nefes le hallolurmu ???yani ikinmak ve nefes alıp vermekle......
Bugün biraz deneyim dedim p.. Daha cazip geldi birden bide ben deligi tam goremiyorumm ikininca çok minicik:)) hadi sen de bi yerden basla artik.doktor elviveni gecir kayganlastirici sur biraz gezdirdikten sonra ittirmeye calis.acelen yok deligin basina gelip beklemen bile ilerleme. 1...2...3....basla haydi:)
Öyle zaten kocaman bir delik yok oradaBugün biraz deneyim dedim p.. Daha cazip geldi birden bide ben deligi tam goremiyorumm ikininca çok minicik
Ewet bende aparat ve parmaktan ziyade pnsi daha kabul edilebilir buluyodum..ama hepsini 2 günde denemiş biri olarak, kesinlikle en kolayı pnsi içeri almak:)))Bugün biraz deneyim dedim p.. Daha cazip geldi birden bide ben deligi tam goremiyorumm ikininca çok minicik
Oyyyyy ben de girişten korkmuyorum artık bacaklarını bile açıyorum fazlası ile ama o takıldığı yer o duvar o zar ah orayida gecsek tamam olacak(((((
Aynen aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?