Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işte tam benm durumum
Kızlar ben de nefesi verirken korktum işlinde yani oyyyy ne güzel nefes veriyom iice esnedim orası kafam kadar açıldı diye bi rahatlık olmadı tabi:))))) ama nefesi verirken eşim ittirdi ben giriyomu diye düşünmedim... Sadece nefesi sonuna kadar verebiliyomuyum diye ona odaklandım.. O sırada 3 aşamada girdi:)))ilki girişe başını koymak , ilk nefeste biraz ilerledi, ilinci nefeste kızlık zarının olduğu dar alanı geçtik.. Biraz kuvvetli itmek lazım girmiyor diye korkmayın giriyor... Orayı geçince zaten son nefeste girmiş oli...

Oyyyyy ben de girişten korkmuyorum artık bacaklarını bile açıyorum fazlası ile ama o takıldığı yer o duvar o zar ah orayida gecsek tamam olacak (((((

aynen ben de parmak penisten daha itici geliyor...

Oyyyyy ben de girişten korkmuyorum artık bacaklarını bile açıyorum fazlası ile ama o takıldığı yer o duvar o zar ah orayida gecsek tamam olacak (((((
Oraya gelince nefesi ağzını kocaman açarak ver...'
jeli bol sürün , eşin pes etmesin itsin ama siz nefesi verirken itsin.. Nefesi burundan değil, ağız küçük açıkken değil, kocaman açıkken verin..tam siz verirken eşiniz ittirsin..

Ne güzel yenmissiniz darisi bana inş ama ben egzersiz yapamam kii
Ben de ilk okudugumda gormezden gelmek istedim bu durumu.hatta burda bi baslik var parmak egzersizi olmadan yenmek diye.6 7 cesit ilac ismi yazmislar.agri kesici uyusturucu vazelinli suya otur vb. Teferruat ystune teferruat. Zaten kendini kasmiyosan yapma parmak egzersizi ya da aparat. Ama bizim problem istemsiz kasilmak.orayi kasip kasmama kontrolunu ele almak icin bunlari yapsan iyi olur.kastigin zaman ne yapmalisin, hangi durumda kolay giriyo vs. Aslinda bu kendini kesfetme turu.bir de esnetiyosun hakikaten cunku serce parmagini bitirip orta parmaga gectiginde serce parmagi zorlanmadan alabiliyosun.bi alt asama kolaylasiyo yani.bi de aparatlardan daha kolay pns.bi kere aparati cikarirken bile aynen ikinarak nefes vererek cikariyodum.pns ise tereyagdan kil ceker gibi cikiyo :)

Bundan sonraki aşama nefes le hallolurmu ???yani ikinmak ve nefes alıp vermekle......
Olur... Gerçekten bu kadar kolay... Bana aparatı verdi it dedi.. İttim gitmedi.. Gitmiyor dedim... Nefesi doğru ver dedi... İnanamadım gitti... Gerçekten sakin olun .. Bu kadar kolay... Zaten bu kadar kolay olmayıp da nolcak çilingir mi çağırcaz:))) ozaman milyonlarca kadın nası ilişki yaşar bu kadar kolay olmasa

Kızlar, şu nefes verme ve jel sizin acınızı azaltan bişi.. Yoksa girmez diye bişi yok.. Zaten kendini kastığında girmese, dünyada tecavüze uğrayan kadın olmazdı dimi:))) biz kadınca eşimiz de panik oluyor itmiyor zorlamıyor, zorlasa öyle bi girerki , istediğin kadar kas...
O yüzden girmiyor diye bişi yok... Nefes ve jel esnetip acıyı azaltıyor... Girmez duvar bar fikrini atın kafanızdan...

özelden mesajlastıgım birsuru arkadaş var kaçıp gşdende oldu ama kacamayanlar şuan mutlu sondalar.bizlerde yaşadık sizi bizden daha iyi kım anlar biraz sabır biraz gayret okadar

:)) hadi sen de bi yerden basla artik.doktor elviveni gecir kayganlastirici sur biraz gezdirdikten sonra ittirmeye calis.acelen yok deligin basina gelip beklemen bile ilerleme. 1...2...3....basla haydi:)
Bugün biraz deneyim dedim p.. Daha cazip geldi birden bide ben deligi tam goremiyorumm ikininca çok minicik

Ben de ayni durumdayim bi orayi gecemedik.Orda canim asiri aciyor tum etlerim geriliyor sanki.Nefes alma falan buhar olup ucuyor o an acidan baska bir sey dusunmuyorum.Dun aksam da bir daha denedik yine olmadi ustte alayim ters dedim ama ustte hic anlamiyorum giriyor mu girmiyor mu.Esim serce parmak da yapti bana kendi , girdi o da ama ciktiktan sonra bile bir saat sizladi orasi.Isaret parmagi da deneyeyim dedi ama ben istemedim korktum biraz ara verelim dedik yoksa iyice geriliyoruz ne yapacaz bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…