- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.581
Cok iyi olur canim sen bana yazar misin?[/QUOTE]canım özelden nedir ne değildir ayrıntılı konuşalım biz en iyisi.
Iki parmaginla yaparken yanma aci hissediyorsan orada bekle nefes al ver pes pese bes saniye icinde gececektir sonra biraz daha ilerletmeye calis ne kadar sık calisirsan o kadar rahat olmaya baslarsin sonra da esinin parmaklariyla calis bunlarin hepsini rahatlikla yapabilmek icinde nefes ve kegel egzersizleri yap firsat buldukca ve parmak egzersizinden once faydasini goreceksin canim...Daha es parmağına gecmedim ki iki parmaktayim ama korkuyu atamadim hala
Egzersizleri tamamen bitirip hazir olmadan es denemesi yapmayin cunku bu motivasyonu dusurup moralinin bozulmasina sebep oluyor...Arkadaslar ben 2 parmağı yarısına kadar alabildim hafif bir yanma oldu ilk girişteki duvarlarda tekrar korku kapladıbu aşamadan sonra ne yapmalıyım es denemeleri hala çok başarısız
Mrb benim bir arkadaşım 1 sene zevk alamadığını soyledi sonra alisiliyormus seninde alisma surecin olabilir bence kafana takma bak ne güzel cinselliği zorda olsa yaşıyorsunuz rahat bırak kendini ben bazen ilişkiye girsekte tek ben zevk almasam diyorumMerhaba ben bugun katıldım aranıza.nasıl anlatsam bılemıyorum aslında bu konuyu tamamen rafa kaldırmak ıstıyorum hayatımdan cıkarmak ama bu sekıldede ruhsal dengemı bozuyorum.
2aylık evlıyım ılklerde kesınlıkle ıcıme alamıyordum bı batma ve yanma vardı. Bu boyle oldukca da on sevısme sırasında gelen sıvı ıcerıye gırmeye calıstıgı anda kurumaya baslıyor artık. On sevısmeyı uzatıyoruz tamam artık olabılır dıye dusununce yarıya kadar ıkına sıkına gırıyor fakat hıcbır haz ve zevk alamıyorum.gırdıgındede ıstemdısı olarak bacaklarımı kapatıyorım. Herhangı bı orgazm yasamadım. Sonrada ya surtunerek orgazm oluyoruz yada orada bıtırıyoruz olayı.
Inanın yataga gırmekten cekınır oldum bunları yasamamak ıcın. Esım bı doktora gıtmemızı soyluyor fakat ben cok cekınıyorum. Onerılerınızı beklıyorum. Tskler
zevk alma kadında biraz gec oluyor canım şimdilik eşinin zevk almadına bak srn zamanla tenler uyusur ve sende zevk almaya baslarsın.kuruluk oluyorsa jel yada zeytınyagı kullan.kendinede eşinede zehiretme tatlımMerhaba ben bugun katıldım aranıza.nasıl anlatsam bılemıyorum aslında bu konuyu tamamen rafa kaldırmak ıstıyorum hayatımdan cıkarmak ama bu sekıldede ruhsal dengemı bozuyorum.
2aylık evlıyım ılklerde kesınlıkle ıcıme alamıyordum bı batma ve yanma vardı. Bu boyle oldukca da on sevısme sırasında gelen sıvı ıcerıye gırmeye calıstıgı anda kurumaya baslıyor artık. On sevısmeyı uzatıyoruz tamam artık olabılır dıye dusununce yarıya kadar ıkına sıkına gırıyor fakat hıcbır haz ve zevk alamıyorum.gırdıgındede ıstemdısı olarak bacaklarımı kapatıyorım. Herhangı bı orgazm yasamadım. Sonrada ya surtunerek orgazm oluyoruz yada orada bıtırıyoruz olayı.
Inanın yataga gırmekten cekınır oldum bunları yasamamak ıcın. Esım bı doktora gıtmemızı soyluyor fakat ben cok cekınıyorum. Onerılerınızı beklıyorum. Tskler
ıstem dısı olarak bacaklarımı kapatıp ıtıyormusum esımı o da benı acıtmamak ıcın bırakıyor ve bu olay bende ısteksızlık yaratıyor. Hıssettıgım acımıdır nedır bılemıyorum o yokken ıstıyorum bırlesmeyı ama eve geldıgı an farklı bı duygu yasıyorum. Cogu zaman eksıklık hıssedıyorum bunu da gururuma yedıremedıgım ıcın denemek de ıstemıyorum. Bu da esımde bu konuyu cıddıye almadıgım hıssı uyandırıyor sanırım. Ama bu deıl denemek ve uzulmekten kacıyorum aslında. Evet cok yenıyız ama bu durumun daha da ılerlemesınden korkuyorumzevk alma kadında biraz gec oluyor canım şimdilik eşinin zevk almadına bak srn zamanla tenler uyusur ve sende zevk almaya baslarsın.kuruluk oluyorsa jel yada zeytınyagı kullan.kendinede eşinede zehiretme tatlım
yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşın ablasındanda kan gelmemişti ama tıpda nasıl açıklanır bilemiyorumkiKızlar benim başıma çok acayip bişey geldi bide siz yorumlayın.biz 20 gündür denedik olmadı doktora gittik doktor zarıma baktı hersey normal dedi eşimede gösterdi nasıl bakılacagını falan neyse emla kremi Zarın etrafına sürmesini istedi eşimden bizde eve gelince yaptık denedik biraz fazla ittirdi ben bıraktırdım neyse ertesi gün oldu eşin tekrar emla sürecekti baktı zar yok olmuş ama kan falan da gelmedi sonra bi daha denedik kayganlastırıcı olmadan aştık kendimizi4 cm falan girdi yine kan yok ay biz şimdi naptık ben anlamadım anlayan varsa anlatsın
ya biz şimdi yaptık 4 cm falan girdiyanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşın ablasındanda kan gelmemişti ama tıpda nasıl açıklanır bilemiyorumki
Ay yazamadım bile yaptık mı biz şimdi yazacaktımY
ya biz şimdi yaptık 4 cm falan girdi
yapmışşınız canım gerıye bişey kalmamışkı tamamınıda gırebılır eşin belkı git gel yaparken kan gelir belli olmaz. Hafi hayırlı olsun canım:)Ay yazamadım bile yaptık mı biz şimdi yazacaktım
aynı işlemi bugun gene uygulayın kayganlastırıcıyıda sursun eşin vajına alışmış hepsini alabılır artıkAyyyyy oturup aglaycam şimdi çok sevindim eşim sadece başı girdi olmadı bu falan diyo ama bence de oldu ya
Daha es parmağına gecmedim ki iki parmaktayim ama korkuyu atamadim hala
miktar çok mu fazlaydı acaba? öğle akşam 1 su bardağı olacaktı. bazı yerlerde 2 su bardağı kaynatın gibi yazıyorda, bende 2su bardağı içmiştim 2 kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?