Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Daha es parmağına gecmedim ki iki parmaktayim ama korkuyu atamadim hala
Iki parmaginla yaparken yanma aci hissediyorsan orada bekle nefes al ver pes pese bes saniye icinde gececektir sonra biraz daha ilerletmeye calis ne kadar sık calisirsan o kadar rahat olmaya baslarsin sonra da esinin parmaklariyla calis bunlarin hepsini rahatlikla yapabilmek icinde nefes ve kegel egzersizleri yap firsat buldukca ve parmak egzersizinden once faydasini goreceksin canim...

Arkadaslar ben 2 parmağı yarısına kadar alabildim hafif bir yanma oldu ilk girişteki duvarlarda tekrar korku kapladı bu aşamadan sonra ne yapmalıyım es denemeleri hala çok başarısız
Egzersizleri tamamen bitirip hazir olmadan es denemesi yapmayin cunku bu motivasyonu dusurup moralinin bozulmasina sebep oluyor...

Merhaba ben bugun katıldım aranıza.nasıl anlatsam bılemıyorum aslında bu konuyu tamamen rafa kaldırmak ıstıyorum hayatımdan cıkarmak ama bu sekıldede ruhsal dengemı bozuyorum.
2aylık evlıyım ılklerde kesınlıkle ıcıme alamıyordum bı batma ve yanma vardı. Bu boyle oldukca da on sevısme sırasında gelen sıvı ıcerıye gırmeye calıstıgı anda kurumaya baslıyor artık. On sevısmeyı uzatıyoruz tamam artık olabılır dıye dusununce yarıya kadar ıkına sıkına gırıyor fakat hıcbır haz ve zevk alamıyorum.gırdıgındede ıstemdısı olarak bacaklarımı kapatıyorım. Herhangı bı orgazm yasamadım. Sonrada ya surtunerek orgazm oluyoruz yada orada bıtırıyoruz olayı.
Inanın yataga gırmekten cekınır oldum bunları yasamamak ıcın. Esım bı doktora gıtmemızı soyluyor fakat ben cok cekınıyorum. Onerılerınızı beklıyorum. Tskler

Mrb benim bir arkadaşım 1 sene zevk alamadığını soyledi sonra alisiliyormus seninde alisma surecin olabilir bence kafana takma bak ne güzel cinselliği zorda olsa yaşıyorsunuz rahat bırak kendini ben bazen ilişkiye girsekte tek ben zevk almasam diyorum

zevk alma kadında biraz gec oluyor canım şimdilik eşinin zevk almadına bak srn zamanla tenler uyusur ve sende zevk almaya baslarsın.kuruluk oluyorsa jel yada zeytınyagı kullan.kendinede eşinede zehiretme tatlım

Merhaba ben bugun katıldım aranıza.nasıl anlatsam bılemıyorum aslında bu konuyu tamamen rafa kaldırmak ıstıyorum hayatımdan cıkarmak ama bu sekıldede ruhsal dengemı bozuyorum.
2aylık evlıyım ılklerde kesınlıkle ıcıme alamıyordum bı batma ve yanma vardı. Bu boyle oldukca da on sevısme sırasında gelen sıvı ıcerıye gırmeye calıstıgı anda kurumaya baslıyor artık. On sevısmeyı uzatıyoruz tamam artık olabılır dıye dusununce yarıya kadar ıkına sıkına gırıyor fakat hıcbır haz ve zevk alamıyorum.gırdıgındede ıstemdısı olarak bacaklarımı kapatıyorım. Herhangı bı orgazm yasamadım. Sonrada ya surtunerek orgazm oluyoruz yada orada bıtırıyoruz olayı.
Inanın yataga gırmekten cekınır oldum bunları yasamamak ıcın. Esım bı doktora gıtmemızı soyluyor fakat ben cok cekınıyorum. Onerılerınızı beklıyorum. Tskle
zevk alma kadında biraz gec oluyor canım şimdilik eşinin zevk almadına bak srn zamanla tenler uyusur ve sende zevk almaya baslarsın.kuruluk oluyorsa jel yada zeytınyagı kullan.kendinede eşinede zehiretme tatlım
ıstem dısı olarak bacaklarımı kapatıp ıtıyormusum esımı o da benı acıtmamak ıcın bırakıyor ve bu olay bende ısteksızlık yaratıyor. Hıssettıgım acımıdır nedır bılemıyorum o yokken ıstıyorum bırlesmeyı ama eve geldıgı an farklı bı duygu yasıyorum. Cogu zaman eksıklık hıssedıyorum bunu da gururuma yedıremedıgım ıcın denemek de ıstemıyorum. Bu da esımde bu konuyu cıddıye almadıgım hıssı uyandırıyor sanırım. Ama bu deıl denemek ve uzulmekten kacıyorum aslında. Evet cok yenıyız ama bu durumun daha da ılerlemesınden korkuyorum

sizin durumunuz farklı canım vajınusmus degılsın oyuzden çok bişey diyemeyecegım içinize gıdıyor ama siz isteksızlıten dolayı eşinizi itiyorsunuz çunki başlarken sizde zevk almak ve orgazm olmak için kendınızı şartlandırıyorsunuz oyuzden strese gırıp itiyorsunuz. Sadece eşinizle olmanın ve onunla sevısıyor olmanın mutululuguyla sevısmeye baslayın eşinizi boşaltabılmek için git gel yaparken sizde onu oksayıp opmeye devam devam edın yoksa.bisure sonra eşinizde sertleşme sorunu olarak karsınıza çıkar odaha kotu değil mi.

Kizlar sizinle ufak bi ayrinti paylasmak istedim.farkettiyseniz basaran kisiler hep ayni cumleyi kuruyor '' oldu galiba, basardik galiba...'' yani emin bile olamiyosun oldugundan,o kadar kolay yani.hele bu egzersizleri yapinca gercekten cok kolay. Haydi kizlar egzersize! :)

Kızlar benim başıma çok acayip bişey geldi bide siz yorumlayın.biz 20 gündür denedik olmadı doktora gittik doktor zarıma baktı hersey normal dedi eşimede gösterdi nasıl bakılacagını falan neyse emla kremi Zarın etrafına sürmesini istedi eşimden bizde eve gelince yaptık denedik biraz fazla ittirdi ben bıraktırdım neyse ertesi gün oldu eşin tekrar emla sürecekti baktı zar yok olmuş ama kan falan da gelmedi sonra bi daha denedik kayganlastırıcı olmadan aştık kendimizi 4 cm falan girdi yine kan yok ay biz şimdi naptık ben anlamadım anlayan varsa anlatsın

yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşın ablasındanda kan gelmemişti ama tıpda nasıl açıklanır bilemiyorumki

Daha es parmağına gecmedim ki iki parmaktayim ama korkuyu atamadim hala

Ya ne yalan söliyim ben de o korkuyu atamadım.. Şimdi adt oldum.. Bitince yine yapabilcem mi diye paniğim..nefese güveniyom:)))korkunun geçmesini bekleme ... Doktor bana sert çıkmasa belki tedavi olmadan dönecektim.. Bi kısmımız içinde biraz zorlama gerekli...

miktar çok mu fazlaydı acaba? öğle akşam 1 su bardağı olacaktı. bazı yerlerde 2 su bardağı kaynatın gibi yazıyorda, bende 2su bardağı içmiştim 2 kere.

1 su bardağı içtim bende öğle ve akşam.mide rahatsızlığım var biraz belki de o yüzden yanma oldu içim almadı daha fazla içemedim

Benim sadece zar yırtıldı tam ilişki olmadı doktor vajinal ultrasonla baktı bana onu sokunca bi garip oldu içim ama acı duymadım sadece huylandım bacağımla falan kapatmaya çalıştım ama doktor rahatlattı ultrasonu da hemen çıkarmadı gezindirdi içinde şimdi ben adetim bitince ilişki deneyeceğiz o alet girdi ya acaba p.. de rahat girer mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…