- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.601
Hic bisey degismiyor korkma aynen devam edeceksin bir kere oldu ya devamı da geliyor ara vermis olmak etkilemiyorYa ne yalan söliyim ben de o korkuyu atamadım.. Şimdi adt oldum.. Bitince yine yapabilcem mi diye paniğim..nefese güveniyom:)))korkunun geçmesini bekleme ... Doktor bana sert çıkmasa belki tedavi olmadan dönecektim.. Bi kısmımız içinde biraz zorlama gerekli...
Tabiki canım o küçük değil kiBenim sadece zar yırtıldı tam ilişki olmadı doktor vajinal ultrasonla baktı bana onu sokunca bi garip oldu içim ama acı duymadım sadece huylandım bacağımla falan kapatmaya çalıştım ama doktor rahatlattı ultrasonu da hemen çıkarmadı gezindirdi içinde şimdi ben adetim bitince ilişki deneyeceğiz o alet girdi ya acaba p.. de rahat girer mi ki
İnşallahya işte uzun süre tedavi olmamanın sonucu heralde buda... Bide ben hiç egzersiz yapmadan1 günde tedavi oldum ya o korku kalıyor malesef inşallah kısa zamanda geçer... Adt sonrası oldunu görünce daha rahat olcam inşallah..Hic bisey degismiyor korkma aynen devam edeceksin bir kere oldu ya devamı da geliyor ara vermis olmak etkilemiyor
Tabiki canım o küçük değil ki
Bir gunde tedavi olmussun dusun ne kadar iyi durumdasin rahatca olacak hic endiselenmeİnşallahya işte uzun süre tedavi olmamanın sonucu heralde buda... Bide ben hiç egzersiz yapmadan1 günde tedavi oldum ya o korku kalıyor malesef inşallah kısa zamanda geçer... Adt sonrası oldunu görünce daha rahat olcam inşallah..
Ne kadar suredir vajiyle ugrasiyorsun canimİnşallahya işte uzun süre tedavi olmamanın sonucu heralde buda... Bide ben hiç egzersiz yapmadan1 günde tedavi oldum ya o korku kalıyor malesef inşallah kısa zamanda geçer... Adt sonrası oldunu görünce daha rahat olcam inşallah..
C
canım hiç ilişkiye girdin mi
böyle yaparsan sartlamdıtırsan rş denemesi var eyvah diye işkence olur cidden rahat ol eşinle aşk tazeleyeceksin diye düşün özene bezene hazırlan ilk gecen gibi rahatla stress normal bi insan yapsada acı olur rahat ol o anı yaşaBu gece eş denemesievliliği kendimize nasıl işkence yaparız işte kanıtı....korku ve üzüntü
inşallah gerdek geceniz hayırlı olsun kızlar hafi bakalım korku yok acı yok.rahat olun gevseyın.sevısme öncesi ılık duş alın gıyınun suslenip puslenın kocalarınızın aklı basından gıtsınki sizinizde aklınızı basınızdan gotursun ve hiç bişey hissetmeden hoooğ mutlu son amin inşallah :)Kızlar biz bugün denicez dua edin artik olsun
kaderim e yazsana o da egzersiz olmadan yendi sayfasına yazBen de yine deneme yaptim bugun.Sanki daha rahattim ust pozisyonda ama basi girdi gibi yine de tam emin olamiyorum.Parmak egzersizi yapasim gelmiyor benim bir turlu ya oraya parmak sokma fikri falan cok itici geliyor
inşallah gerdek geceniz hayırlı olsun kızlar hafi bakalım korku yok acı yok.rahat olun gevseyın.sevısme öncesi ılık duş alın gıyınun suslenip puslenın kocalarınızın aklı basından gıtsınki sizinizde aklınızı basınızdan gotursun ve hiç bişey hissetmeden hoooğ mutlu son amin inşallah :)
insan kabızken(çok afedersiniz) zorlarya işte o sekılde ıkın canım.ıkınırken kendını kasma na imkan yok merak etme.kegel egzersizi yapsan çok rahatlarsınnOnunla da konustum zeytinyagi surmemi oneriyor.Ikinmak etkili dedi bi de.Ya ben dogal olsun istiyorum ama olmuyorikinmayi da beceremedim gitti o an ikinacam diye daha cok kasiyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?