Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hic bisey degismiyor korkma aynen devam edeceksin bir kere oldu ya devamı da geliyor ara vermis olmak etkilemiyor

Tabiki canım o küçük değil ki

Hic bisey degismiyor korkma aynen devam edeceksin bir kere oldu ya devamı da geliyor ara vermis olmak etkilemiyor
İnşallahya işte uzun süre tedavi olmamanın sonucu heralde buda... Bide ben hiç egzersiz yapmadan1 günde tedavi oldum ya o korku kalıyor malesef inşallah kısa zamanda geçer... Adt sonrası oldunu görünce daha rahat olcam inşallah..

Bir gunde tedavi olmussun dusun ne kadar iyi durumdasin rahatca olacak hic endiselenme

Ne kadar suredir vajiyle ugrasiyorsun canim

B
Bu gece eş denemesi evliliği kendimize nasıl işkence yaparız işte kanıtı....korku ve üzüntü
böyle yaparsan sartlamdıtırsan rş denemesi var eyvah diye işkence olur cidden rahat ol eşinle aşk tazeleyeceksin diye düşün özene bezene hazırlan ilk gecen gibi rahatla stress normal bi insan yapsada acı olur rahat ol o anı yaşa

Kızlar biz bugün denicez dua edin artik olsun
inşallah gerdek geceniz hayırlı olsun kızlar hafi bakalım korku yok acı yok.rahat olun gevseyın.sevısme öncesi ılık duş alın gıyınun suslenip puslenın kocalarınızın aklı basından gıtsınki sizinizde aklınızı basınızdan gotursun ve hiç bişey hissetmeden hoooğ mutlu son amin inşallah :)

Daha önce 2 parmak bile yapamazken şuan çok rahat 3 parmak alabiliyorum bugün eş denemesi yapmayı düşünüyorum inşallah zorlanmam ve atlatmış olmanın sevincini paylaşırım sizlerle dua edin bana ne olur

Ben de yine deneme yaptim bugun.Sanki daha rahattim ust pozisyonda ama basi girdi gibi yine de tam emin olamiyorum.Parmak egzersizi yapasim gelmiyor benim bir turlu ya oraya parmak sokma fikri falan cok itici geliyor

Onunla da konustum zeytinyagi surmemi oneriyor.Ikinmak etkili dedi bi de.Ya ben dogal olsun istiyorum ama olmuyor ikinmayi da beceremedim gitti o an ikinacam diye daha cok kasiyorum sanki

Yapicam inş olur​

Onunla da konustum zeytinyagi surmemi oneriyor.Ikinmak etkili dedi bi de.Ya ben dogal olsun istiyorum ama olmuyor ikinmayi da beceremedim gitti o an ikinacam diye daha cok kasiyorum sanki
insan kabızken(çok afedersiniz) zorlarya işte o sekılde ıkın canım.ıkınırken kendını kasma na imkan yok merak etme.kegel egzersizi yapsan çok rahatlarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…