Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrıkler canım.dunden buguune ıkı güzel haber aldık çok şukur :)

/QUOTE]
Evet biz de bir sure ara verelim birbirimizi ozleyelim dedik.Ikimiz de bastaki zevki alamaz olduk zaten.Serce parmagi yaptik ama orta parmaktan korkuyorum ben ya izin veremedim esime bi turlu
Istersen seninle bu ise en bastan baslayalim ama bunlari yaparken es denemesi yapmayacaksin...oncelikle egzersizleri gercekten yapmak istiyormusun buna karar ver beyin olarak hazirmisin[/QUOTE]
Bilmiyorum daha cok yeni evliligim hemen parmak falan sokmak cok itici geliyor.Biraz daha mi normak yoldan ugrassam diyorum.Dun gece hic denemedik zaten biraz ara verdik ama nasil cozulecek bu sorun onu da bilmiyorum kisir döngü gibi.

Ha
harika

Istersen seninle bu ise en bastan baslayalim ama bunlari yaparken es denemesi yapmayacaksin...oncelikle egzersizleri gercekten yapmak istiyormusun buna karar ver beyin olarak hazirmisin
Bilmiyorum daha cok yeni evliligim hemen parmak falan sokmak cok itici geliyor.Biraz daha mi normak yoldan ugrassam diyorum.Dun gece hic denemedik zaten biraz ara verdik ama nasil cozulecek bu sorun onu da bilmiyorum kisir döngü gibi.[/QUOTE]
bir dakika birşey gözden kaçmış sanki, canım sen dizlerim ağrıyor dedin, sanıyorum çömelerek deniyorsun, namazdaki oturma şekli var ya, onun gibi kaval kemiklerin yere değecek.

Arkadaslar ben 2 parmağı yarısına kadar alabildim hafif bir yanma oldu ilk girişteki duvarlarda tekrar korku kapladı bu aşamadan sonra ne yapmalıyım es denemeleri hala çok başarısız

Bilmiyorum daha cok yeni evliligim hemen parmak falan sokmak cok itici geliyor.Biraz daha mi normak yoldan ugrassam diyorum.Dun gece hic denemedik zaten biraz ara verdik ama nasil cozulecek bu sorun onu da bilmiyorum kisir döngü gibi.
bir dakika birşey gözden kaçmış sanki, canım sen dizlerim ağrıyor dedin, sanıyorum çömelerek deniyorsun, namazdaki oturma şekli var ya, onun gibi kaval kemiklerin yere değecek.[/QUOTE]
Evet ben cömelerek deniyorum.Dizkapaklarimi yere mi koyacagim yani? Tamam bir sonrakinde oyle de deneyeyim.Ya ben ikinmayi mi beceremiyom nedir ikindikca daha cok kasiyom gibi anlamadim gitti bu olaydan bir sey.

bir dakika birşey gözden kaçmış sanki, canım sen dizlerim ağrıyor dedin, sanıyorum çömelerek deniyorsun, namazdaki oturma şekli var ya, onun gibi kaval kemiklerin yere değecek.
Evet ben cömelerek deniyorum.Dizkapaklarimi yere mi koyacagim yani? Tamam bir sonrakinde oyle de deneyeyim.Ya ben ikinmayi mi beceremiyom nedir ikindikca daha cok kasiyom gibi anlamadim gitti bu olaydan bir sey.[/QUOTE]
canım özelden nedir ne değildir ayrıntılı konuşalım biz en iyisi.

Evet ben cömelerek deniyorum.Dizkapaklarimi yere mi koyacagim yani? Tamam bir sonrakinde oyle de deneyeyim.Ya ben ikinmayi mi beceremiyom nedir ikindikca daha cok kasiyom gibi anlamadim gitti bu olaydan bir sey.
canım özelden nedir ne değildir ayrıntılı konuşalım biz en iyisi.[/QUOTE]
Cok iyi olur canim sen bana yazar misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…