- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.561
tebrıkler canım.dunden buguune ıkı güzel haber aldık çok şukur :)inanılmaz geliyor hala ama biz bu gece sanırım bu illeti yendik gibi gibi :) eşimle iki deneme yaptık kendimi kasmamaya ve ıkınmaya çalıştım ıkınmak gerçekten çok işe yaradı ilk seferde çok az girebildi ikinci seferde yarısından çoğunu aldım yarın tekrar deneyeceğiz :))
Istersen seninle bu ise en bastan baslayalim ama bunlari yaparken es denemesi yapmayacaksin...oncelikle egzersizleri gercekten yapmak istiyormusun buna karar ver beyin olarak hazirmisin[/QUOTE]/QUOTE]
Evet biz de bir sure ara verelim birbirimizi ozleyelim dedik.Ikimiz de bastaki zevki alamaz olduk zaten.Serce parmagi yaptik ama orta parmaktan korkuyorum ben yaizin veremedim esime bi turlu
grip oldum yaaa bu kadar olur 2 aydır iyiydi şimdi griptebrıkler canım.dunden buguune ıkı güzel haber aldık çok şukur :)
harikainanılmaz geliyor hala ama biz bu gece sanırım bu illeti yendik gibi gibi :) eşimle iki deneme yaptık kendimi kasmamaya ve ıkınmaya çalıştım ıkınmak gerçekten çok işe yaradı ilk seferde çok az girebildi ikinci seferde yarısından çoğunu aldım yarın tekrar deneyeceğiz :))
olsun canım vardır bi hayır uzulme iyileşince kalfıgın yerden devam edersin befs egzersizlerini mutlaha devam ettirgrip oldum yaaa bu kadar olur 2 aydır iyiydi şimdi grip
işte sıkıntım o bugn işe bile gidemedm yatak döşek yatıyorm egzersiz de yalan olduolsun canım vardır bi hayır uzulme iyileşince kalfıgın yerden devam edersin befs egzersizlerini mutlaha devam ettir
olsun canım kafayı dinle sende tatıl yap :)işte sıkıntım o bugn işe bile gidemedm yatak döşek yatıyorm egzersiz de yalan oldu
he he :)olsun canım kafayı dinle sende tatıl yap :)
bikacgun ara vermeye kalksan vijdanın rahat etme işte sana kafa yatılı oh yangel yat canımhe he :)
canım yağ sadece kuruluğun için kasma konusunda da ıkınmak etkili olacak.Canim ben cok kasiyorum ama bebe yagi suruyoruz ama zeytinyagi da olsa o kasilmayi nasil engelleyecek ki? Yazdiklarini okudum bu arada cok faydali olmus hatta esimle okuduk eline saglik.
BilmiyorumIstersen seninle bu ise en bastan baslayalim ama bunlari yaparken es denemesi yapmayacaksin...oncelikle egzersizleri gercekten yapmak istiyormusun buna karar ver beyin olarak hazirmisin
:) bende çok mutluyum inşallah bu akşam tamamen bitertebrıkler canım.dunden buguune ıkı güzel haber aldık çok şukur :)
İçerde 10 dakka bekler parmağını... Yanma geçiyor.. Tutuşmuyo yani merak etmeArkadaslar ben 2 parmağı yarısına kadar alabildim hafif bir yanma oldu ilk girişteki duvarlarda tekrar korku kapladıbu aşamadan sonra ne yapmalıyım es denemeleri hala çok başarısız
Birde eşinin 3 parmanı al.. Sonra hızlıca 20 giriş çıkış yapın 2 parmakla..Arkadaslar ben 2 parmağı yarısına kadar alabildim hafif bir yanma oldu ilk girişteki duvarlarda tekrar korku kapladıbu aşamadan sonra ne yapmalıyım es denemeleri hala çok başarısız
senin iş bu akşam tamamdır :):) bende çok mutluyum inşallah bu akşam tamamen biter
bir dakika birşey gözden kaçmış sanki, canım sen dizlerim ağrıyor dedin, sanıyorum çömelerek deniyorsun, namazdaki oturma şekli var ya, onun gibi kaval kemiklerin yere değecek.[/QUOTE]Bilmiyorumdaha cok yeni evliligim hemen parmak falan sokmak cok itici geliyor.Biraz daha mi normak yoldan ugrassam diyorum.Dun gece hic denemedik zaten biraz ara verdik ama nasil cozulecek bu sorun onu da bilmiyorum kisir döngü gibi.
Daha es parmağına gecmedim ki iki parmaktayim ama korkuyu atamadim halaBirde eşinin 3 parmanı al.. Sonra hızlıca 20 giriş çıkış yapın 2 parmakla..
Evet ben cömelerek deniyorum.Dizkapaklarimi yere mi koyacagim yani? Tamam bir sonrakinde oyle de deneyeyim.Ya ben ikinmayi mi beceremiyom nedir ikindikca daha cok kasiyom gibi anlamadim gitti bu olaydan bir sey.[/QUOTE]bir dakika birşey gözden kaçmış sanki, canım sen dizlerim ağrıyor dedin, sanıyorum çömelerek deniyorsun, namazdaki oturma şekli var ya, onun gibi kaval kemiklerin yere değecek.
canım özelden nedir ne değildir ayrıntılı konuşalım biz en iyisi.[/QUOTE]Evet ben cömelerek deniyorum.Dizkapaklarimi yere mi koyacagim yani? Tamam bir sonrakinde oyle de deneyeyim.Ya ben ikinmayi mi beceremiyom nedir ikindikca daha cok kasiyom gibi anlamadim gitti bu olaydan bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?