Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

QUOTE="olmuyorolmuyor2014, post: 37324385, member: 630904"]Bir de ust pozisyonda nasil yapiyorsunuz? Sirtim esime dönük denedim ama tümden kayiyor penis hic olmuyor.[/QUOTE]
Canim eşinle denemeyi bu ara bırak artık istersen cunku moralinin bozulmasina sebep oluyor sadece egzersize odaklan onunla yol almaya bak ne guzel bak erkenden durumuna care aramis olacaksin ve kisa surede basaracaksin...

Sağolun.Bana da doktor demişti tetikler zorlamayın dedi ama alakasızmış. Soğan kürü nü 3 gün yapabildim midem ağrıdı bulantı falan yapamadım

egzersiz şart demek yanlış olur arkadaşım çünkü hiç egzersiz yapmadan yendim ben, açtığım konuylada egzersiz yapmadan yenen arkadaşlarımız oldu, henüz çok yenisiniz bence 1, 2 günde yenme şansınız var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
lütfen burayı okuyun, onun dışında yardım etmek için elimden geleni yaparım.

Sağolun.Bana da doktor demişti tetikler zorlamayın dedi ama alakasızmış. Soğan kürü nü 3 gün yapabildim midem ağrıdı bulantı falan yapamadım
miktar çok mu fazlaydı acaba? öğle akşam 1 su bardağı olacaktı. bazı yerlerde 2 su bardağı kaynatın gibi yazıyorda, bende 2su bardağı içmiştim 2 kere.

QUOTE="olmuyorolmuyor2014, post: 37324385, member: 630904"]Bir de ust pozisyonda nasil yapiyorsunuz? Sirtim esime dönük denedim ama tümden kayiyor penis hic olmuyor.
Canim eşinle denemeyi bu ara bırak artık istersen cunku moralinin bozulmasina sebep oluyor sadece egzersize odaklan onunla yol almaya bak ne guzel bak erkenden durumuna care aramis olacaksin ve kisa surede basaracaksin...[/QUOTE]
Evet biz de bir sure ara verelim birbirimizi ozleyelim dedik.Ikimiz de bastaki zevki alamaz olduk zaten.Serce parmagi yaptik ama orta parmaktan korkuyorum ben ya izin veremedim esime bi turlu

Canim ben cok kasiyorum ama bebe yagi suruyoruz ama zeytinyagi da olsa o kasilmayi nasil engelleyecek ki? Yazdiklarini okudum bu arada cok faydali olmus hatta esimle okuduk eline saglik.

Yapiyorum ama bulamiyorum gibi bacaklarim agriyor bi de olmuyor.tam nasil olmali pozisyon?
ben alttayken aldım hepsini sonra kendıme guvenım gelsin dıye ustte denedim. Eşime sırtımı dondum elimle tutup yerlestırdım her ıkınmada biraz daha soktum yarıya gelince doksan derecelık durusla tam oturdum canım

/QUOTE]
Evet biz de bir sure ara verelim birbirimizi ozleyelim dedik.Ikimiz de bastaki zevki alamaz olduk zaten.Serce parmagi yaptik ama orta parmaktan korkuyorum ben ya izin veremedim esime bi turlu [/QUOTE]
Istersen seninle bu ise en bastan baslayalim ama bunlari yaparken es denemesi yapmayacaksin...oncelikle egzersizleri gercekten yapmak istiyormusun buna karar ver beyin olarak hazirmisin

kadın olamk ne zormuş ya

süpers,n...ÇİLİNGİR ha :) o bile kar etmez vajililere :)

Nasıl nefes alıp vermem gerekiyor yardımcı olurmusunuz..

Burnundan öyle bi nefes al ki sanki hava vajnandan geliyor san... Sonra ağzını iice aç, ahhhh diye nefesi verirken sanki vjna açılıp hava oradan çıkıyomuş san...nefesi verirken vajinin açıldını hisset.. Gevşemeyi hissedene kadar yap..

Şu an hastayım biter bitmez dediğiniz gibi deneyeceğim inşallah başarılı olurum..

inanılmaz geliyor hala ama biz bu gece sanırım bu illeti yendik gibi gibi :) eşimle iki deneme yaptık kendimi kasmamaya ve ıkınmaya çalıştım ıkınmak gerçekten çok işe yaradı ilk seferde çok az girebildi ikinci seferde yarısından çoğunu aldım yarın tekrar deneyeceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…