- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.541
sayenizde :)olcak tabi canm çok az kaldı bidakine oldu bitti bu iş hehe
Hadi canım sevindim darisi bizeeeburaya hep olumsuz yazdım şimdi diyorum az kaldı benm de yenmeme artık çok şükür Allahıma :)
arkadaşım kist için, idrar yolları enfeksiyonu için falan soğan kürü etkilitmiş araştırıp denemenizi tavsiye ederim,ayrıca kist bildiğim kadarıyla yumurtalıkta olur, ilişkinin yumurtalıkla alakası yok ki, tabi bilmediğim birşey varsa bişey diyemeyeceğim.geçmiş olsun.
cevaplar icin tesekkur ederim.bugun yine denedik yine olmadi ve hatta acidan agladim bilegaliba haklisiniz egzersizsiz olmayacak esim de oyle diyor egzersizsiz olmayacak gibi diyor o da benle ara ara burayi okuyor.Ben daha yeni evliyim bir hafta bile olmadi ilk 2-3 gun olmayinca burayi buldum hemen uye oldum , esim de sagolsun bana cok destek oluyor.Yalniz bu parmak egzersizleri zara zarar vermez mi nasil olacak ben o esimle olsun istiyorum.Gerci bu gidisle oyle imkansiz nerdeyse bir haftadir deniyoruz bir arpa boyu ilerleyemedik giris hic gerceklesemiyo bizde.Egzersizleri nasil yapacagim biri ayrintili anlatir mi ben yapamasam da esime yaptiracagim daha simdiden sıkildik bu sorunla aylar yillar yasamak istemiyorum.
miktar çok mu fazlaydı acaba? öğle akşam 1 su bardağı olacaktı. bazı yerlerde 2 su bardağı kaynatın gibi yazıyorda, bende 2su bardağı içmiştim 2 kere.Sağolun.Bana da doktor demişti tetikler zorlamayın dedi ama alakasızmış. Soğan kürü nü 3 gün yapabildim midem ağrıdı bulantı falan yapamadım
daha yenemedim ama umutlyum inşallah hepimiz yeneriz :)Hadi canım sevindim darisi bizeee
Canim eşinle denemeyi bu ara bırak artık istersen cunku moralinin bozulmasina sebep oluyor sadece egzersize odaklan onunla yol almaya bak ne guzel bak erkenden durumuna care aramis olacaksin ve kisa surede basaracaksin...[/QUOTE]QUOTE="olmuyorolmuyor2014, post: 37324385, member: 630904"]Bir de ust pozisyonda nasil yapiyorsunuz? Sirtim esime dönük denedim ama tümden kayiyor penis hic olmuyor.
Canim ben cok kasiyorum ama bebe yagi suruyoruz ama zeytinyagi da olsa o kasilmayi nasil engelleyecek ki? Yazdiklarini okudum bu arada cok faydali olmus hatta esimle okuduk eline saglik.egzersiz şart demek yanlış olur arkadaşım çünkü hiç egzersiz yapmadan yendim ben, açtığım konuylada egzersiz yapmadan yenen arkadaşlarımız oldu, henüz çok yenisiniz bence 1, 2 günde yenme şansınız var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
lütfen burayı okuyun, onun dışında yardım etmek için elimden geleni yaparım.
Yapiyorum ama bulamiyorum gibi bacaklarim agriyor bi de olmuyor.tam nasil olmali pozisyon?eşine sırtın donuk olarak penis ucu gırınce gerisidr giriyor zaten ucu gıtmeden penisi bırakma rlinle yerlestır canım. Bide zeytınyahı kullan bebe yagı yerine
ben alttayken aldım hepsini sonra kendıme guvenım gelsin dıye ustte denedim. Eşime sırtımı dondum elimle tutup yerlestırdım her ıkınmada biraz daha soktum yarıya gelince doksan derecelık durusla tam oturdum canımYapiyorum ama bulamiyorum gibi bacaklarim agriyor bi de olmuyor.tam nasil olmali pozisyon?
kadın olamk ne zormuş ya
Olur... Gerçekten bu kadar kolay... Bana aparatı verdi it dedi.. İttim gitmedi.. Gitmiyor dedim... Nefesi doğru ver dedi... İnanamadım gitti... Gerçekten sakin olun .. Bu kadar kolay... Zaten bu kadar kolay olmayıp da nolcak çilingir mi çağırcaz:))) ozaman milyonlarca kadın nası ilişki yaşar bu kadar kolay olmasa
Bende bugün yapicami düşündüm biraz daha inceledim orta parmagimla içine dogru gidiyo ama deliği bakınca görmüyorum biraz ara verdik ama deneyince yapicam artik cok sıkıldımdaha yenemedim ama umutlyum inşallah hepimiz yeneriz :)
Nasıl nefes alıp vermem gerekiyor yardımcı olurmusunuz..
Burnundan öyle bi nefes al ki sanki hava vajnandan geliyor san... Sonra ağzını iice aç, ahhhh diye nefesi verirken sanki vjna açılıp hava oradan çıkıyomuş san...nefesi verirken vajinin açıldını hisset.. Gevşemeyi hissedene kadar yap..
Şu an hastayım biter bitmez dediğiniz gibi deneyeceğim inşallah başarılı olurum..Burnundan öyle bi nefes al ki sanki hava vajnandan geliyor san... Sonra ağzını iice aç, ahhhh diye nefesi verirken sanki vjna açılıp hava oradan çıkıyomuş san...nefesi verirken vajinin açıldını hisset.. Gevşemeyi hissedene kadar yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?