Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok haklısınız:)bizde izindeyiz evimize gitmemize az kaldı deneme yapacağız ve özledik de birbirmizi inşallah olacak herşey güzel ....korkmuyorum her denemeye baslangicda herşey güzel.gidiyor aslında eşim biraz zorlasa ittiriverse iyice ...bi ara öyle oldu tamam dedim oluyor bu oh diyeceğim ama yarıda kaldık ...biraz kuvvetli ittirmeli ama oda stres oluyordur tabi

Tabi bide o sorun var... Eşinde nasıl yaklaşacağını şaşırıyor ihileştikten sonra... Onlarada haksızlık... Halbuki ne kadar normal bişey ama insan bi kafaya takınca kabullenemiyor işte normal oldunu büuüdükçe büyüyor...

Bu gece eş denemesi evliliği kendimize nasıl işkence yaparız işte kanıtı....korku ve üzüntü

Eş denemesinde şöyle yap.. Yat bacaklarını 3 karış aç.. Bol jel sür kendine ve eşine.. Girişe koy bekle.. Nefes verdikçe itsin eşin.. Girmiyor acıyor diyd panik yapma... Sadece nefesi düşün ve girmesini iste.. Aman acır girmesin diye kasma kendini..hadi girsin artık de:))) nefesi verirken itsin ama eşin.. Zatdn öncesinde kanaman olduysa daha acımaz...zar delinmiştir muhtemelen rahat olur senin... Girmiyor dediğin yere geldiğinde nefesi daha kuvvetli ver.. Hani doğom yapan kadınlar tv de vetio ya öyle.. Ama kısa kısa değil niraz daha uzun olsun..burundan alıp verirsen gitmiyor.. Ben denedim biliyorum... Gitmiyo dedi.. Ağzını açıp ver dedi dr. Gitti:))) pes etme.. Girecek

slm arkadaşlar ne kadar çok bu dertle uğraşan insan varmış bende 2 yıllık evliyim ve artık denemeyi bile bıraktık desem yeridir. sürekli erteleyip durdum doktora bile hiç gitmedim. Ama ben bir bebeğimin olmasını istiyorum artık.

canım egzersizlere başlamanın zamank voktan gelmiş daha fazla erteleme

varjaaaaaa....hani beyne dank ettirecek kelimeler buluyorsun ya...psikyatr gibisn :) biz deneme yapamadık bir senedir düşünüyorum da benim kaçma dışında ekstra bişeyler çıktı da çıktı...çok az deneme yapmışızdır...illa bişeyler çıkıyor..bahtsızlık mı diyeyim ne diyeyim....ama sözlerini aklımda tutuyorum ve senden cümleler okumak bana nedense iyi geliyor....sevgiler...

Evet canim ya denemek bole istemiyorum korkuyorum

Evet canim ya denemek bole istemiyorum korkuyorum
Ya kızlar ben de çok korkuyodum... Kırkuyu yenecem diye beklemeyin.. Biz bu hastalığı ysnemiyoruz çünkü RAHATIZ... beni doktor azarlamadaydı. Eşimi oraya gitmeye zor ikna etmiş olmasaydım İNANIN tedavi olmazdım o kadar cesaretsizdim.. O kadar korkuyordum.. Sizin bu yaptınız tüm egzersizleri yarım saatte yaptı bana ağlaya ağlaya... Yani bi yaotırımınız yoksa beyin oyalıyor... YAPMA NE MEVBURİYETİN VAR DİYOR.. 2 parmak alıyosan 3 parmağı denesin eşin.. Sonra hızlı gel gt yap sonra hemen ardından eş denemesi yap .. Kızlar biz çok gergin oldumuz için gitmiyor sanıyoruz.... En azından şunu yapın pnsi girişe koyup yavaşça eşinizin itmesine izin verin.. Nefesi verirken.. O dar yerden geçerken panik olmayın sonrası çok kolay ilerliyor... Dar yerde kaslar yoğun, siz gerilince kasılıyor o yüzden ikerlemiyor...

sorun girişe yerlestirdikten sonra itmede işte o an eşimin kolunu acitana kadar itiyorum hatta aklıma gelince bile o an kötü oluyorum eşim çok anlayışlı o yüzden erteliyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…