- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.641
Olur... Gerçekten bu kadar kolay... Bana aparatı verdi it dedi.. İttim gitmedi.. Gitmiyor dedim... Nefesi doğru ver dedi... İnanamadım gitti... Gerçekten sakin olun .. Bu kadar kolay... Zaten bu kadar kolay olmayıp da nolcak çilingir mi çağırcaz:))) ozaman milyonlarca kadın nası ilişki yaşar bu kadar kolay olmasa[/QUOTE. Hahahahahah çok haklısınız:)bizde izindeyiz evimize gitmemize az kaldı deneme yapacağız ve özledik de birbirmizi inşallah olacak herşey güzel ....korkmuyorum her denemeye baslangicda herşey güzel.gidiyor aslında eşim biraz zorlasa ittiriverse iyice ...bi ara öyle oldu tamam dedim oluyor bu oh diyeceğim ama yarıda kaldık ...biraz kuvvetli ittirmeli ama oda stres oluyordur tabi
çok haklısınız:)bizde izindeyiz evimize gitmemize az kaldı deneme yapacağız ve özledik de birbirmizi inşallah olacak herşey güzel ....korkmuyorum her denemeye baslangicda herşey güzel.gidiyor aslında eşim biraz zorlasa ittiriverse iyice ...bi ara öyle oldu tamam dedim oluyor bu oh diyeceğim ama yarıda kaldık ...biraz kuvvetli ittirmeli ama oda stres oluyordur tabiOlur... Gerçekten bu kadar kolay... Bana aparatı verdi it dedi.. İttim gitmedi.. Gitmiyor dedim... Nefesi doğru ver dedi... İnanamadım gitti... Gerçekten sakin olun .. Bu kadar kolay... Zaten bu kadar kolay olmayıp da nolcak çilingir mi çağırcaz:))) ozaman milyonlarca kadın nası ilişki yaşar bu kadar kolay olmasa
Cesaretsizligin egzersizleri birakmana sebebiyet vermesin daha fazla egzersiz yaptikca alisacaksinBen egzersizleri yapıyorum ama işe yaramıyor sanki ya 2 parmağa kadar geldim ama hala cesaretsizim bir yerlerde yanlismi yapıyorum
tatlım kasmıyorsan alta gec hemen olacak bak .kaderim arkadasın dedıgı gibi yapsana zeytınyagıyla tekseferde.onun topıgınde ayrınlı var herşey vakıt kaybetmeKizla dun evlendik dun kasmiyorum uste cikuyorum basi giryo gibi oluyo ama olmuyo cankm aciyo napcam
Ne kadar suredir vajiyle ugrasiyorsun canim
çok haklısınız:)bizde izindeyiz evimize gitmemize az kaldı deneme yapacağız ve özledik de birbirmizi inşallah olacak herşey güzel ....korkmuyorum her denemeye baslangicda herşey güzel.gidiyor aslında eşim biraz zorlasa ittiriverse iyice ...bi ara öyle oldu tamam dedim oluyor bu oh diyeceğim ama yarıda kaldık ...biraz kuvvetli ittirmeli ama oda stres oluyordur tabi
Bu gece eş denemesievliliği kendimize nasıl işkence yaparız işte kanıtı....korku ve üzüntü
canım egzersizlere başlamanın zamank voktan gelmiş daha fazla ertelemeslm arkadaşlar ne kadar çok bu dertle uğraşan insan varmışbende 2 yıllık evliyim ve artık denemeyi bile bıraktık desem yeridir. sürekli erteleyip durdum doktora bile hiç gitmedim. Ama ben bir bebeğimin olmasını istiyorum artık.
olur uzulme yavas yavasOlmadi olmadı
Çok kasmaya başladım kendimi off offfolur uzulme yavas yavas
Çok kasmaya başladım kendimi off offf
Eş denemesinde şöyle yap.. Yat bacaklarını 3 karış aç.. Bol jel sür kendine ve eşine.. Girişe koy bekle.. Nefes verdikçe itsin eşin.. Girmiyor acıyor diyd panik yapma... Sadece nefesi düşün ve girmesini iste.. Aman acır girmesin diye kasma kendini..hadi girsin artık de:))) nefesi verirken itsin ama eşin.. Zatdn öncesinde kanaman olduysa daha acımaz...zar delinmiştir muhtemelen rahat olur senin... Girmiyor dediğin yere geldiğinde nefesi daha kuvvetli ver.. Hani doğom yapan kadınlar tv de vetio ya öyle.. Ama kısa kısa değil niraz daha uzun olsun..burundan alıp verirsen gitmiyor.. Ben denedim biliyorum... Gitmiyo dedi.. Ağzını açıp ver dedi dr. Gitti:))) pes etme.. Girecek
Canım bende Parmak egzersizlerindeyim 2 parmaktayim ama hala korku devam ediyor biseyleri yanlış yapıyorum sanırım eşim çok anlayışlı ama artık eksik hissediyorum kendimi saniyelik bişey hayatımızı alt üst ediyor o korkuyu bi silsek aklimizdanKizlar olmuyo cok korkuyorum
Evet canim ya denemek bole istemiyorum korkuyorumCanım bende Parmak egzersizlerindeyim 2 parmaktayim ama hala korku devam ediyor biseyleri yanlış yapıyorum sanırım eşim çok anlayışlı ama artık eksik hissediyorum kendimi saniyelik bişey hayatımızı alt üst ediyor o korkuyu bi silsek aklimizdan
Ya kızlar ben de çok korkuyodum... Kırkuyu yenecem diye beklemeyin.. Biz bu hastalığı ysnemiyoruz çünkü RAHATIZ... beni doktor azarlamadaydı. Eşimi oraya gitmeye zor ikna etmiş olmasaydım İNANIN tedavi olmazdım o kadar cesaretsizdim.. O kadar korkuyordum.. Sizin bu yaptınız tüm egzersizleri yarım saatte yaptı bana ağlaya ağlaya... Yani bi yaotırımınız yoksa beyin oyalıyor... YAPMA NE MEVBURİYETİN VAR DİYOR.. 2 parmak alıyosan 3 parmağı denesin eşin.. Sonra hızlı gel gt yap sonra hemen ardından eş denemesi yap .. Kızlar biz çok gergin oldumuz için gitmiyor sanıyoruz.... En azından şunu yapın pnsi girişe koyup yavaşça eşinizin itmesine izin verin.. Nefesi verirken.. O dar yerden geçerken panik olmayın sonrası çok kolay ilerliyor... Dar yerde kaslar yoğun, siz gerilince kasılıyor o yüzden ikerlemiyor...Evet canim ya denemek bole istemiyorum korkuyorum
sorun girişe yerlestirdikten sonra itmede işte o an eşimin kolunu acitana kadar itiyorum hatta aklıma gelince bile o an kötü oluyorum eşim çok anlayışlı o yüzden erteliyorum hepYa kızlar ben de çok korkuyodum... Kırkuyu yenecem diye beklemeyin.. Biz bu hastalığı ysnemiyoruz çünkü RAHATIZ... beni doktor azarlamadaydı. Eşimi oraya gitmeye zor ikna etmiş olmasaydım İNANIN tedavi olmazdım o kadar cesaretsizdim.. O kadar korkuyordum.. Sizin bu yaptınız tüm egzersizleri yarım saatte yaptı bana ağlaya ağlaya... Yani bi yaotırımınız yoksa beyin oyalıyor... YAPMA NE MEVBURİYETİN VAR DİYOR.. 2 parmak alıyosan 3 parmağı denesin eşin.. Sonra hızlı gel gt yap sonra hemen ardından eş denemesi yap .. Kızlar biz çok gergin oldumuz için gitmiyor sanıyoruz.... En azından şunu yapın pnsi girişe koyup yavaşça eşinizin itmesine izin verin.. Nefesi verirken.. O dar yerden geçerken panik olmayın sonrası çok kolay ilerliyor... Dar yerde kaslar yoğun, siz gerilince kasılıyor o yüzden ikerlemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?