- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.681
Canım ben buradaki arkadaşların desteğiyle yaklaşık 15 gün önce kulak çöpüyle egzersizlere başladım ve aşama aşama ilerledim.Zor bişey yok,lütfen buna inanın.daha ayrıntılı istersen özelde anlatabilirim.
Ikı ay oldu canım yeneli .buyur sor :)Inşallah herkes atlatır kolaylıkla..siz yenmiştiniz değil mi birşey sorabilir miyim
Ikı ay oldu canım yeneli .buyur sor :)
Bende sana yazdım canım:)yagmur zerresi sana ozelden yazdim..
Basarili arkadasim tebrik ediyorum seni inan senin kadar mutlu oldum haberini alinca bu haberi bekliyordum iki gundur olacagini biliyordum...Arkadaşlar ben de yaklaşık 1ay önce aranıza katıldım,bugün de başardık:))ahulum a ve yagmuzerresi arkadaşlarıma ve sorular sorduğum tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
şükürler olsun kabus dolu bir senenin ardından dün gece bizde başardık. burdaki güzel paylaşımlar sayesinde tabii. olup bittikten sonra bende bütün yenen arkadaşlarım gibi bu kadar mıydı bunun için mi kasıyomuşum kendimi diye kızdım kendime. herkesin her dakika çok normal ve doğal olarak yaptığı bişeyi ben neden yapamamışım evliliğimi neden ertelemişim ve en önemlisi bu eksiklik duygusunu kendime niye yaşatmışım acabaa
nasıl olduğunu yazıyım kısaca, parmak egzersizleri yapıyodum yanarakda olsa orda bir delik olduğunu ve içersinin derya gibi bomboş olduğunu keşfettim önce. öle çok üzerine düşmeden 3-5 günde bir yapıyodum egzersiz. eş denemelerindeki başarısızlık devam ediyodu ama. dün gece yine herzamanki gibi önce misyoner pozisyon denedik olmadı sonra ben yatağın ucuna geçtim eşim ayakta kaldı ölede olmadı sonra ben üste çıktım, üstte zaten oldum olası zorlanıyodum sadece baş kısmı girdi yanma hissedince ilerletemedik. üstte olunca yönünü ayarlamakta zorlanıyosunuz arkadaşlar.
sonra tam hadi artık uyuyalım yine olmıcak nasılsa dicektim bi kez daha misyoner denedik ve oldu. hemde öle kolay olduki inanın sadece baş kısmını elinizle alıp doğru yere yerleştirin ve belinizi yataktan hafifçe yükseltin bu penisin kaymasını engelliyo. sonra o zaten yolunu buluyo. sadece giriş kısmında bir iki saniyelik bir yanma başka bir acı ağrı sızı hiç bişi yokk
Gozunaydın bundan sonrası daha kolay canım. Aynı pozısyonla denemelerinizi yapabılırsınız artıkKizlar sanirim benimde oldu) yani basi girdi iki uc damla kan geldi bu kadarmi bumu
Bugün yine denedik ama olmadı sanki hiç olmayacak gibi geliyor bana o giriş kısmına gelince panik oluyorum daha eşim itmeden acıyor
Bende hep erteliyorum o psikolojiyi yaşamamak içinben de deneme yaptım bugün ve olmadı...sadece bol bol nefes alıp vermeye çalıştım bu bile beni biraz rahatlattı..benim şimdiye dek hatam temizlik yaptım yorgunum, aman çarşaf kirlenmesin aman yatak bozulmasın, aman şu saatte olmaz aman bu odada olmaz, aman her gün olmaz dinlenmek lazım gibi saçma sapan nedenler öne sürerek ertlemek oldu....bundan sonra her gün deneyemeye çalışıcam en azından o yanma hissine alışmak için...HİÇ OLMAYACAKMIŞ gibi deme...bana da hep öyle geliyor kovmaya çalışıyorum bu fikri... şu nefesi doğru alıp verebilsek belki de çok rahat girecek... kısa zamanda iyi haberini duymak dileğiyle...
Bende hep erteliyorum o psikolojiyi yaşamamak içinParmak egzersizlerini yapıyorum ama çok seyrek onda sıkıntı yok ama es denemeleri hala çok başarısız
Haklısın ertele ertele 5 ay geçti yarın olur sonra olur diyerek zaman akıp gitmiş parmak egzersizlerini sende yapabilirsin canım serçe parmakla başla çok rahat giriyor o olduktan sonra diğer parmaklarla da rahatça yaparsın ama ben o aşamada kaldım gerisi gelmiyorbak ne güzel parmak egzersizi yapabiliyorsun...sen CESARETLİSİN..ben parmak egzersizi falan yapamıyorum...en azından bunun için pes etme...umutsuzluğa kapılma...dermanı olan bir dert..başaranların hikayelerinden biliyoruz bunu..kendimizi kendimiz motive etmeliyiz...ertiliyorum o psikolojiyi yaşammak için diyoruz ya.. asıl ertledikçe o psikolojiyi yaşayacağımız günleri uzatmaktayız bak ben ertleye erteleye bir yıl oldukorkmalayım...korkma...dene...
Haklısın ertele ertele 5 ay geçti yarın olur sonra olur diyerek zaman akıp gitmiş parmak egzersizlerini sende yapabilirsin canım serçe parmakla başla çok rahat giriyor o olduktan sonra diğer parmaklarla da rahatça yaparsın ama ben o aşamada kaldım gerisi gelmiyor
Canım o yanma bende de oldu bi kaç kez, o yüzden vazgeçtim iyice soğudum .. Ve 3 sene geçti... Orası biraz zorlar o yüzden eşin biraz daha kuvvetli itsin... En azından itmesine ve sana deymesine izn veriyosun.. Ben o pozisyonu bile alamıyodum..bence iyi gidiyosun, amaç " yanıyor acıyor aman bişi girmesin sakınyım değil" amaç " ne olursa olsun bu doğal bişi yansın yanarak ölmeyiz, acısın acısı günlük haytta karşılaştımız acılardan fazla değil, dirseğini çarpınca bile daha çok acıyor, o pns kapıda kalmıca:)))" ... Jeli bol sür ve nefesi verirken vajinin açıldını hisset işte o anda itmek lazım.. Ya tam amlatamıyorum bu nefes işini galiba ama işts önemli olan vjn esnedini açıldını hissetmek nefes verirken... Yanmadan korkma.. Denemeye devam et.. Harika gidiyosun... Unutma amaç, vajiyi korumak değil. İçine pnsi almak.. Bunu beynine kabul ettir.. Kasılsanda gircek de:))artık seni korumucam de:))ben bugün denedim....varja nın nefes anlatımını dikkate alarak denedim fakat olmadı...nefes verirken eşim biraz itti biraz dediğim belki bir cm girmiştir...çok şey hissetmedim ama bir sonraki nefeste itmeye çalışınca yanma oldu ve kasıldım...hergün deneyeceğim bundan sonra...olmasa bile insan yanma hissine alışıyor bir zaman sonra...belki bu şekilde kafaya takmaz insan yanma olayını....
başaran arkadaşımı tebrik ediyor darısı başımıza diyorum
Canım o yanma bende de oldu bi kaç kez, o yüzden vazgeçtim iyice soğudum .. Ve 3 sene geçti... Orası biraz zorlar o yüzden eşin biraz daha kuvvetli itsin... En azından itmesine ve sana deymesine izn veriyosun.. Ben o pozisyonu bile alamıyodum..bence iyi gidiyosun, amaç " yanıyor acıyor aman bişi girmesin sakınyım değil" amaç " ne olursa olsun bu doğal bişi yansın yanarak ölmeyiz, acısın acısı günlük haytta karşılaştımız acılardan fazla değil, dirseğini çarpınca bile daha çok acıyor, o pns kapıda kalmıca:)))" ... Jeli bol sür ve nefesi verirken vajinin açıldını hisset işte o anda itmek lazım.. Ya tam amlatamıyorum bu nefes işini galiba ama işts önemli olan vjn esnedini açıldını hissetmek nefes verirken... Yanmadan korkma.. Denemeye devam et.. Harika gidiyosun... Unutma amaç, vajiyi korumak değil. İçine pnsi almak.. Bunu beynine kabul ettir.. Kasılsanda gircek de:))artık seni korumucam de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?