Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:)))))))) sen kaç senelik evlisin

Kızlar hepimizin sorunu aynı, aslında çözüm de aynı... Ama burada herkes aynı psikolojide değil.. Aynı derecede cesur da değil.. Fiziksel olarak da yapılar farklı olabilir... Herkesin özel, kendine has bir sürece ihtiyacı var.. O yüzden ben burdan işimi hallederim diyen devam etsin ama buraya 3 ayın üzerinde takılan ama yol alamayan veya 1 senenin üzerinde olan arkadaşlar bence profesyonel yardım alın..illa çok pahallı doktorlara gitmenize gerek yok... Devlet veya üniversite hastanelerinin cinsel işlev bozukluklarıyla ilgilenen bölümlerine gidin.. Burada 2 parmağa gelmiş olabilirsin ama pns alamıyosan yine gir.. Beklemeyin artık kızlar oluruna bakın.. Durdukça , dertleri büyyen bişey bu.. BEKLEMEYİN ... Bi yol seçin kendinize ..

Ewet stresi normal onunda ... Sen başlarken söyle , ben sadece çık dediğimde çık, onun dışında bana konsantre olma ben of ğof ah vah desemde devam et de.. Sonra girince içinde beklesin..

Ozaman aparat al canım ..

Arkadaslar parmak egzersizinde sadece ikinci denememde cok yol aldim nefes egzersiziyle birlikte gercekten oluyo suan kalin bir aparati alabiliyorum istemekle olduguna inandim cunku benm icimden gelmiyodu ama bugun cok yol aldm daha es denemesi yapmadim birkac gun daha egzersize devam edip oyle denice z suan cok mutluyum ve umutluyum bu hafta bitecek bu bela :) sizlere cok tesekkur ediyorum buradaki yazi beni bilgilendirdi ve umutlandirdi

Kendıne guvenın gelmiş bi başlamak yeterli umut için. Allah kolaylık versin canım.kafanda bıtırmıssın yaparsın bıkacgune

Rabbim e şükürler olsun ki bitti bu işkence başardım ne çok abartmışım ne çok büyütmüşüm gözümde.Rabbim herkesin yardımcısı olsun gerçekten buradaki başaran herkes çok ama çok haklı o kadar basit bişeymiş ki 'bu muydu ' dedim yaa.bana yardımcı olan herkesten Allah razı olsun çok şükür 2.5 ayda atlattım çok ama çok huzurluyum

Canim nasil yebdin banaa da yardimvi olurmusun

Canım çok sevındım hadı geçmişler oldun darısı dıger bacıların başına

ben bugün denedim....varja nın nefes anlatımını dikkate alarak denedim fakat olmadı...nefes verirken eşim biraz itti biraz dediğim belki bir cm girmiştir...çok şey hissetmedim ama bir sonraki nefeste itmeye çalışınca yanma oldu ve kasıldım...hergün deneyeceğim bundan sonra...olmasa bile insan yanma hissine alışıyor bir zaman sonra...belki bu şekilde kafaya takmaz insan yanma olayını....

başaran arkadaşımı tebrik ediyor darısı başımıza diyorum

Canim nasil yebdin banaa da yardimvi olurmusun

Canım ben kadın doğum doktoruna gitmiştim kist için o vajina ultrasonu ile baktı tabi öncesinde zar yırtılmış eşimle denemelerimizde öylelikle bakabildi.onun faydası oldu bana dün de denedik oldu ama dişimizi sıkmak zorundayız olayı akışına bırakınca zevk alacağım diye odaklanınca acı falan olmuyor.ben parmak egzersizleri de yapmıştım onun da etkisi olduğuna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…