Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersizleri aparatla yapmayi denesen canım hani şu internette satilan dilatorlerle belki o sekil de rshat olur senin icin egzersiz

:))ewet bende eşime bazı şeyleri diyemedim.. Şöyle dene böyle bekle.. Ben alışyım buna 10 dakka dur.. Bide bu istediğin gibi yönlendireceğin vites kolu değil ki.. O yüzden aparat bu açıdan avantaj gibi.. En azından alışma sürecinde eşinin yıkım psikolojisini de sen üstlenmemiş oluyosun... Daha rahat oluyor, kontrol sende oluyor...

Qq

Boyle yaniyo orda sanki delik yok gibi
Ya bende de oldu..ama sonra geçti neden oldunu bilmiyorum.. Nası geçti onuda bilmiyorum:)) ama doktorda aparatı demerken öyle bi yanma olmadı.. Gerçi doktor yanma acı normal.. Baskının sonucu.. Önemli olan kesilmiş gibi bi acı olmaması dedi... Yani sen devam et o seni rahatsız etmedin, bişi olcak diye korkma geçiyor.. Ona kafayı takarsan aşamazsın bi sürede ayy yanıyor diye oyalanırsın.. Her zaman dediğim gibi bırak yansın, tutuşacak hali yok:))) ha yok dayanamıyorum ben bu basit bişeye benzemiyor diyosan sana özel bir durum olabilir bi jinekoloktan yarfım alabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…