- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #179.701
Bana da yardimci olurmusunuzKadın doğumcu yapma demişti ama evvelki günkendime de eşime de bir tüp gleitgelen sürdüm,sonra bir parmak iki parmak üç parmak yapıp denedik ve başardım,yendim vajinismusu :)
Bana da yardimci olurmusunuz
Egzersizleri aparatla yapmayi denesen canım hani şu internette satilan dilatorlerle belki o sekil de rshat olur senin icin egzersizben de deneme yaptım bugün ve olmadı...sadece bol bol nefes alıp vermeye çalıştım bu bile beni biraz rahatlattı..benim şimdiye dek hatam temizlik yaptım yorgunum, aman çarşaf kirlenmesin aman yatak bozulmasın, aman şu saatte olmaz aman bu odada olmaz, aman her gün olmaz dinlenmek lazım gibi saçma sapan nedenler öne sürerek ertlemek oldu....bundan sonra her gün deneyemeye çalışıcam en azından o yanma hissine alışmak için...HİÇ OLMAYACAKMIŞ gibi deme...bana da hep öyle geliyor kovmaya çalışıyorum bu fikri... şu nefesi doğru alıp verebilsek belki de çok rahat girecek... kısa zamanda iyi haberini duymak dileğiyle...
:))ewet bende eşime bazı şeyleri diyemedim.. Şöyle dene böyle bekle.. Ben alışyım buna 10 dakka dur.. Bide bu istediğin gibi yönlendireceğin vites kolu değil ki.. O yüzden aparat bu açıdan avantaj gibi.. En azından alışma sürecinde eşinin yıkım psikolojisini de sen üstlenmemiş oluyosun... Daha rahat oluyor, kontrol sende oluyor...varja sen de harikasın çünkü hissettiklerimi çok güzel döküyosun kelimelere...haklıısn dirsek ya da küçük parmak acısı kadar bile değildir :) ben gün içinde eşim yokken nefesle vajinin açıldığını esnediğini rahatladığını hissediyorum o an yapamıyorum sorun bu...bir de eşimde ereksiyon kontrolü haliyle kayboluyor çabucak...ikisi bir araya gelince olmuyor işte...ve evet koruma psikolojisindeyim hala...aman hamam gitme mikrop kapar aman çamaşrını temiz tut aman ayıp aman günah derken hazine gibi korumuşuz bunca yıl... :) fikirleri değiştirebilirsek herşey değişecek belki de...teşekkürler...sen arada yaz ya hatta sık sık yaz :) bir beynim dank ediyor iki güldürüyosun beni :) sevgiler... ha bir de deneme esnasında bir de açı ayarla 15 derece olcak deyip geometri hesabı yap dersem eşim de gülecek eminim :)
Allahım ne güzel ıkıncı mutlu haber geçmiş oldun tatlım. Artık evliliğinin tadını çıkar
Coak sevindim canim darisi diger arkadaslarin basina bisey sorucam cok mu kan geldi senden nasil olduÜçüncü haber benden
Bende yendim çok şükür :=)
Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
Bitanede özelden aldım dört oldu varmı arttıran hay maşallahÜçüncü haber benden
Ben de bugün yendim çok şükür :=)
Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
Hayır canım kan kesinlikle olmadı ben kendi yaptığım bir aparatla denedim sonrasında da eşimle denedimCoak sevindim canim darisi diger arkadaslarin basina bisey sorucam cok mu kan geldi senden nasil oldu
Benimde canim basi baya bi girdi iki uc damla kan gelsi boyle pembeli gibi tamamini almadim ama oldu
CAnim benden glen bu kan girisi falan zedelwmis olabilirmiyim ondan gelsir mi kiHayır canım kan kesinlikle olmadı ben kendi yaptığım bir aparatla denedim sonrasında da eşimle denedim
Herkese tek tavsiyem düzenli egzersiz yapmaları
Yok ya öyle giriş zedelenmez.. Ağzına parmak sokmak gibi bişi.. O zedeliyomu.. Pens kesici bişi değil sonuçta... Zar yırtılmıştır biraz odur:)))CAnim benden glen bu kan girisi falan zedelwmis olabilirmiyim ondan gelsir mi ki
TebriklerrrArkadaşlar ben de yaklaşık 1ay önce aranıza katıldım,bugün de başardık:))ahulum a ve yagmuzerresi arkadaşlarıma ve sorular sorduğum tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Boyle yaniyo orda sanki delik yok gibiKesici delici bi acımı??
Ya bende de oldu..ama sonra geçti neden oldunu bilmiyorum.. Nası geçti onuda bilmiyorum:)) ama doktorda aparatı demerken öyle bi yanma olmadı.. Gerçi doktor yanma acı normal.. Baskının sonucu.. Önemli olan kesilmiş gibi bi acı olmaması dedi... Yani sen devam et o seni rahatsız etmedin, bişi olcak diye korkma geçiyor.. Ona kafayı takarsan aşamazsın bi sürede ayy yanıyor diye oyalanırsın.. Her zaman dediğim gibi bırak yansın, tutuşacak hali yok:))) ha yok dayanamıyorum ben bu basit bişeye benzemiyor diyosan sana özel bir durum olabilir bi jinekoloktan yarfım alabilirsin...
Boyle yaniyo orda sanki delik yok gibi
Teşekkür ederim:)Tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?