- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.921
arkadasim cinselligi buyutup pis bi hale getiren mi var burda ayrica kotu bisey olarak mi ogrendik bunu zamani geldiginde zaten herkes yasiyo bundan korkanda oluyo korkmayanda ayrica baski falan yapildigida yok yani soyle mi olmak lazim surekli annelerimizle babalarimizla arkadaslarimizla kucuk yaslardan beri cinselligi mi konusmamiz lazim babalarimiz bize bak kizim zor bisey degil cok zevkli bisey diye mi anlatmasi lazim demekki sana anlatmislarki bu kadar genis olmussun ayrica dinimizdede zaten haya edep utanma ar var ortalik yerde konusulacak sey var konusulamayacak sey var cahil bi millet degiliz herkes okuyo arastiriyo ama hastalik iste oluyo psikolojik bi rahatsizlik nasil ki baska birsuru psikolojik rahatsizlik var buda oyle senin anlayamadigin bu sanirim bide boyle konusuyosun dikkat et yarin bigun senin kizinda vajinismus olmasin malum nesil bu sekilde gidiyo yaBana olan cevaplarınızı okudum hepinize tek tek cevap vermeyeceğim anlayan her turlu anlar tabi ki.
Şimdi biri demiş ki(nickini hatırlayamadım yanlış anlaşılmasın saygısızlık değil) hipotezin yanlış ben erkeklerle her haltı yedim fakat vajinismusum.
Olursun efenim tabi olursun.gozumde en çok olması gereken kişi de sendin bunu bil. Beynindeki zardan çok kıçındaki zara önem verirsen en alasını olursun. Ama her haltı yiyip konu sevişmeye gelince nedense insanlarımız birden namuslu kesiliyor geri kalan tüm davranışlar goz ardı ediliyor. E tabi kocası buna pis gözle bskar falan..
Her neyse teorisi varmış ben her haltı yedim ama olmadı işte hipotezin çurudu demiş bana.
Şu saçma kanılarla gelmeyin gozunuzu seveyim. İlkel kabilelerde niye yok bu? Onların dişileri daha mı az kadın? Ya ilk insanlarda niye yok?onlarda vajinismus olsa insan turu ureyemezdi?? Niye bizim gibi toplum baskısı olan ülkelerde daha fazla? Ben soyleyim hastalıklı zihin yapınızdan. Size pis kaka diye oğrettiler cinselliği ve siz de bunu erkeklerin hizmetine sunup duygularınızı bastırıp doktorlardan medet umar hale geldiniz.
Ha bi de musluman değilsiniz denmiş. Kotu zanda bulunmayınız efenim. Ben onla bunla yatın demiyorum zira. Cinselliği buyutup pis bir şeymiş gibi bir duruma getirmeyin diyorum.
Turk kadınları geniş değilmişmiş. Ben turk kadını geniş mi dedim afedersiniz? Önceden bu vajinismus daha azdı şimdi niye daha fazla?önceden çok genişlermiş heralde.
Tekrar ediyorum lütfen bir nesli daha cinselliği kotu algılayacak şekilde, kendisine bile dokunamayacak şekilde yetiştirmeyin.
Hehehe iyi dedin :)katıldımarkadasim cinselligi buyutup pis bi hale getiren mi var burda ayrica kotu bisey olarak mi ogrendik bunu zamani geldiginde zaten herkes yasiyo bundan korkanda oluyo korkmayanda ayrica baski falan yapildigida yok yani soyle mi olmak lazim surekli annelerimizle babalarimizla arkadaslarimizla kucuk yaslardan beri cinselligi mi konusmamiz lazim babalarimiz bize bak kizim zor bisey degil cok zevkli bisey diye mi anlatmasi lazim demekki sana anlatmislarki bu kadar genis olmussun ayrica dinimizdede zaten haya edep utanma ar var ortalik yerde konusulacak sey var konusulamayacak sey var cahil bi millet degiliz herkes okuyo arastiriyo ama hastalik iste oluyo psikolojik bi rahatsizlik nasil ki baska birsuru psikolojik rahatsizlik var buda oyle senin anlayamadigin bu sanirim bide boyle konusuyosun dikkat et yarin bigun senin kizinda vajinismus olmasin malum nesil bu sekilde gidiyo ya
Bazı şeyleri öğrenmek için 15 16 yaşamaya gerek yok.herkesin doğruları var.mesajınızda çok incitiriz şeyler var..hatta daha fazlası.burdakileri küçümsemek için yazmanıza gerek yok evet bilgisizlik olabilir belki cinsel eğitim dersleri olabilir..ama dikkat ederseniz 15 16 yaşında bunları yaşayanlarda bi doyumsuzluk oluyor ve eşvlen rem boşanma mağdur olan kadınlar ve ortada kalan çocuklar.bende yurtdışındayım evliyim çok mutluyum bu hastalığı yaşadım yendim. Ve emin ok yabancı arkadaşlarım hayranlıkla bakıyor ve birisi dediki ne kadar şanslısını Türk erkekleri sizle evleniyor burda erkekler herşeyi yaşayıp evlenmiyor..herkesin düşüncesi kendine saygı duyuyoruz ama aşağılamak ve küçümsemek hoş deil düşünceyi söylemek yeterli ...türki yede diğer ülkelerden farklı olraka vajinismus daha sık görülmekte bunun nedeni sizin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip omaktır. doktorlara gidiyorsunuz doktorlar bunun psikolojik olduğunu olduğunu soyluyor fakat hiçbirinizi bilinçlendirmiyor. ne yapsın doktor o da haklı.. küçüklüğünden beri kendine bile dokunamayan sırf temizlemek için bile kendi vajinasına dokunamayan bakamayan birine doktor ne yapsın? namusu kendine dokunamamk sanan birine ne yapsın o doktorsizin hasta zihinlerinize. neymiş efendim vajinismusun tedavisi kegel egzersiymiş.. yok canım! sen yıllarca bastır kendini 1516 yaşında yaşaman gereken şeyleri evlendiğinde yaşamaya kalk sonra Allah ın cezası vajinismus diye otur burda ağla doktor kovala. kendi bedeninizi bilmeden erkeğinizin bedeninizi oğrenmeye kalkın sonra da vay efendim girmedi uhhhuu diye ağlayın. bir nesli boyle harcadılar. tu kaka pis aman ayıp diye diye türk kadınının yarısından fazlası vajinismus oldu. bir sonraki nesle de bunu yapmayın gözünüzü seveyim.
kendini gostermek icin yazmis belli heyecan ariyo sanirimYazdıklarına göre senin hastalık daha kötü ha söyleyim ... Cahillik ışte farklı sekilleride oluyor boyleside kötü ya ...Evet düşününce vajinusmus farklı geliyor insan doğasına aykırı ama oluyor ve burda biz umudu yitik arkadaşlara bir nebze olsun destek oluyoruz sen ne sebeple yazdın anlaymadim .ki bende bunu yeni yenen. Birisiyim çok şükür. İnşallah burdaki tüm arkadaşlarda yenecek .sen dert etme :)
türki yede diğer ülkelerden farklı olraka vajinismus daha sık görülmekte bunun nedeni sizin gibi hastalıklı bir psikolojiye sahip omaktır. doktorlara gidiyorsunuz doktorlar bunun psikolojik olduğunu olduğunu soyluyor fakat hiçbirinizi bilinçlendirmiyor. ne yapsın doktor o da haklı.. küçüklüğünden beri kendine bile dokunamayan sırf temizlemek için bile kendi vajinasına dokunamayan bakamayan birine doktor ne yapsın? namusu kendine dokunamamk sanan birine ne yapsın o doktorsizin hasta zihinlerinize. neymiş efendim vajinismusun tedavisi kegel egzersiymiş.. yok canım! sen yıllarca bastır kendini 1516 yaşında yaşaman gereken şeyleri evlendiğinde yaşamaya kalk sonra Allah ın cezası vajinismus diye otur burda ağla doktor kovala. kendi bedeninizi bilmeden erkeğinizin bedeninizi oğrenmeye kalkın sonra da vay efendim girmedi uhhhuu diye ağlayın. bir nesli boyle harcadılar. tu kaka pis aman ayıp diye diye türk kadınının yarısından fazlası vajinismus oldu. bir sonraki nesle de bunu yapmayın gözünüzü seveyim.
Lutfen bizide aydinlatir misinz ?Sevgili Çağdaş,
Çok biliyorsun ya cinselliği ! O kadar yoğun yaşıyorsun ki o yüzden incisözlüğe takılıyorsun. Yazık senin gibi tiplere aradan 40 senede geçse ellerin nasır tutacak senin gibi zavallıların. Önce adam olacaksın ...
Burada yazmak mı istiyorsun empati yapacaksın etek giyeceksin sonra yazacaksın ... Şimdi seni ofisine rezil etmeden defol git... Yazdıkalrını tüm ofis arkadaşlarına yollarım seni daha yakından tanırlar. Hodri meydan ..
Lutfen bizide aydinlatir misinz ?
Tebrikler çok güzel oldu sinir oldum bunlara ya.biri özelden yazar biri burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?