Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok yok ben yeniyim daha 1 yıllık olmadım ama bende aşamıyorum bir türlü o yüzden bende carım yazdım yanlış yazdıysam kusura bakmayın

inşallah uzamaz ama umudumda kalmadı şuanda hiç bir deneme yapamıyorum psikoloğa gidiyorum herşey yasak dediği için bu sitede okuduklarımdan cesaretlenerek parmak egzersizini azda olsa yaptım ama yine bıraktım daha sonrasında olmadı yapamadım doktora gitmekte çareyi aradık bekliyoruz

faydasını görürsün dilerim...doktor farklı birşeyler söylüyorsa bizlerle de paylaş burda...olur ya belki birine faydası dokunur

Yok ben 1 senelik degilim 4 aydir ve parmak egzersi bende de yok sana destek olmak için yazdim yalniz değilsin

sağol :) k,mseye bu derdi vermesin allah ama destek çok önemli...parmak egzersizi elbette mühim...ama nefes sanki parmak egzersizinden daha mühim...ben parmak egzersizi yapamıyorum yapabileceğim fikrine bile inanmıyorum...nefesle zeytinyağıyla uğraşıp duruyorum...öncesinde nefes bile almıyordum sadece zeytinyağı deniyorduk...bir yıl boyunca bu sebep yüzünden aramızda iletişimsizlikler oldu deneme falan yapamadık kayda değer...ilişkimiz bu sene daha sağlıklı...dilerim ben de kurtulurum artık...

Arkadaslar kendi parmaginizla yapamiyorsaniz bir de esinizin parmagiyla calismayi deneyin tabi esinizin anlayisli olmasi lazim sizin onu yonlendirmenizle asacaginizi dusunuyorum

Aslında ne kadar basit bi durum değil mi bazen kendime cok abartiyosun sık disini yap diyorum ama olmuyor iste gece ruyalarima giriyor artik

Aslında ne kadar basit bi durum değil mi bazen kendime cok abartiyosun sık disini yap diyorum ama olmuyor iste gece ruyalarima giriyor artik

evet basit....garip olan da beynimin bu basitliği gündüz idrak edip gece anlamaması...hergün işe gidiyorum arkadaşlarımı görüyorum..iki çocuğu olanlar doğum işini bile pırt diye doğur ne duruyorsun diye esprilerle anlatırken ben bu basit işi bile beceremiyorum...onları gördükçe bir farkın yok çok basit...yapacaksın kurtulacaksın tabiki diyorum...gece olunca bu düşünceler nereye gidiyor bilmiyorum...

Arkadaslar kendi parmaginizla yapamiyorsaniz bir de esinizin parmagiyla calismayi deneyin tabi esinizin anlayisli olmasi lazim sizin onu yonlendirmenizle asacaginizi dusunuyorum

eş parmağı inan ki garip gelecek ama eş denemesinden daha çok ürkütüyor....anlamış değilim boyut olarak kıyaslanamaz bile ama parmak denemsi yapmak fikri bile korkutuyor beni...

Aynen canım artik anne olmak istiyorum hayal kuruyorum ama bunu yapamadigim icin cocugumda olmucak gibi geliyo o kadar umutsuzum

Aynen canım artik anne olmak istiyorum hayal kuruyorum ama bunu yapamadigim icin cocugumda olmucak gibi geliyo o kadar umutsuzum
ben de istiyorum...ben,mle evlenenler neredeyse ikinciye hamile olacaklar ben de tık yok....pazartesi iş başlıyor bi bakmışım cuma gelmiş...zaman hızlıca akıp gidiyor...bizler hayıflandığımızla kalıyoruz...bir cesaretle bitecek belki de...inşallah en kısa zamanda biter...

İnşallah benim annem de biliyor dua falan okuyorum hep sen söyledim mi ailenden birine

Bu parmak olayini beynin bir kabul etse gerisi cok kolay olacak ama inat ediyorsun hepimize itici geldi ama sonunda mutluluk vardi ertelemin bir faydasi olmadigini olduktan sonra daha iyi anladim sende artik gaza gel ve olsun bitsin boyle nereye kadar gidecek basla biran once hadi canim

İnşallah benim annem de biliyor dua falan okuyorum hep sen söyledim mi ailenden birine
hayır...en yakın arkadaşlarıma bile söyleyemedim..sadece sır tutacak iki kişi var uzağımda onlar biliyor ve ben de onlardan dua istiyorum...birisi uyuşturucu kremle kurtuldu..alıp sürmüş o gece zor da olsa olmuş...ertesi gün kreme bi bakmış son kullanma tarihi geçmiş :) yani psikolojik....

allah bana da nasip etsin kurtulmayı

Aaa şansı varmış ee peki yakinindakiler çocuk yokmu diyince ne diyorsun ben şimdiden cevap bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…