- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.901
Bunun icin caba gostermelisin hepimiz icin yapmasi zor olan o parmak cubuk mum vs aparatlarla calistik sana hangisi daha rahat geloyorsa onunla basla ama mutlaka biran once basla
Soz muinşallah....
Aaa şansı varmış ee peki yakinindakiler çocuk yokmu diyince ne diyorsun ben şimdiden cevap bulamıyorum
Soz mu
Bende üzülür diye söylemek istemedim ama dayanamadım hatta beraber doktora bile gittik rahatliyosun destek oluyor insana sonuçta annem yanieşimin akrabaları sormuyor..yani özel mevzulara pek karışmıyorlar allahtan...benim akrablarımdan da soran olmadı şimdiye dek ama eminim bir yıldan sonra soracaklar artık...annemse arada soruyor ama çok bunaltmıyor...bilmiyorum anneme desem çok üzülcek onu üzmek istemiyorum...bitsin istiyorum artık...BİTSİN
Bende üzülür diye söylemek istemedim ama dayanamadım hatta beraber doktora bile gittik rahatliyosun destek oluyor insana sonuçta annem yani
Himm o zaman deme tabi ah bi egzersiz yapsak ahhhevlenmeden önce evliliğimin ilk zamanlarında bebek hırkaları ördü...duruyor dolaplarda nasıl söylerim çok üzülür...söyleyseydim bir yıl benimle bu derdi paylaşacaktı...başka sorunları da var...bir de ben dert eklemek istemediğimden söylmeyi hiç düşünmedim...
Himm o zaman deme tabi ah bi egzersiz yapsak ahhh
Cunku beynin bunu yapmana izin vermiyor kir o zincirlerini beklersen senin hayatindan hayallerinden gider uzulur durursun buradaki arkadaslar cok kisa surede durumlari fark edip care arayip ustesinden geliyorlar sende sanslisin ki boyle bir siteyle tanistin ve durumunun farkindasin caresiz degilsin care sensin senin ellerinde biz yaptikta ne oldu parmak girince bisey mi oldu hepimiz saglamiz bak hic birsey olmadi sanada bisey olmayacak korkma iste itici olsada yap bir kere yapsan zaten merak uyanacak tekrarini yapmak isteyeceksin daha fazla ertelemeahulum...sen bu konuda çok yardımcı oldun buradaki cesaretli kızlara biliyorum hergün okuyorum yazmasam da...ama o cesareti kendimde bulamıyorum beneş denemesinde bacaklarımı açıp nefes alıp denemesine izin veriyorum ta ki o yanmayı hissedene dek..ama parmak denemesini hiç yapamadım...neden yapamıyorum bilmiyorum...
Benim eşim istemiyo egzerzisi bende dokunamiyorm o beraber yapalim diyor yoksa ağlayıp zirlayip yapardım belki bazen ufak ufak dokunuyorum o zaman cesaret geliyoben çok korkak biriyim demek ki...parmak aparat denemesi yapamıyorum...sizler yenisiniz korkmayın
Madem beraber yapalim diyor esin o zaman parmak egzersizlerini birlikte calisin sizdeBenim eşim istemiyor zerzisi bende dokunamiyorm o beraber yapalim diyor yoksa ağlayıp zirlayip yapardım belki bazen ufak ufak dokunuyorum o zaman cesaret geliyo
Parmakla yapmanin ne zarari var ki yapacaginiz surda ya bir hafta bilemedin iki hafta ondan sonra rahat esinle yapcaksiniz zaten ama boyle ugrasip duracaksiniz bence esine burada yazilanlari okut fikirleri degisebilir belkiİste o parmakla yapmak istemiyor normal yapalım diyor
Sen parmağı gizli calıs canım haberı olmasın bu şekilde yapan bi arkadaşla calıstık bır sure.inşallah bugece biter.İste o parmakla yapmak istemiyor normal yapalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?