Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aaa şansı varmış ee peki yakinindakiler çocuk yokmu diyince ne diyorsun ben şimdiden cevap bulamıyorum

eşimin akrabaları sormuyor..yani özel mevzulara pek karışmıyorlar allahtan...benim akrablarımdan da soran olmadı şimdiye dek ama eminim bir yıldan sonra soracaklar artık...annemse arada soruyor ama çok bunaltmıyor...bilmiyorum anneme desem çok üzülcek onu üzmek istemiyorum...bitsin istiyorum artık...BİTSİN

ahulum...sen bu konuda çok yardımcı oldun buradaki cesaretli kızlara biliyorum hergün okuyorum yazmasam da...ama o cesareti kendimde bulamıyorum ben eş denemesinde bacaklarımı açıp nefes alıp denemesine izin veriyorum ta ki o yanmayı hissedene dek..ama parmak denemesini hiç yapamadım...neden yapamıyorum bilmiyorum...

Bende üzülür diye söylemek istemedim ama dayanamadım hatta beraber doktora bile gittik rahatliyosun destek oluyor insana sonuçta annem yani

Bende üzülür diye söylemek istemedim ama dayanamadım hatta beraber doktora bile gittik rahatliyosun destek oluyor insana sonuçta annem yani

evlenmeden önce evliliğimin ilk zamanlarında bebek hırkaları ördü... duruyor dolaplarda nasıl söylerim çok üzülür...söyleyseydim bir yıl benimle bu derdi paylaşacaktı...başka sorunları da var...bir de ben dert eklemek istemediğimden söylmeyi hiç düşünmedim...

Himm o zaman deme tabi ah bi egzersiz yapsak ahhh

Kızlar yanma okadar kısa suruyorkı gerçekten. Bakın ılkolarak muzıgı acın uygun oozısyonunuzu bulun ve vajınayı elleyin patmagınızı gezdırın bunu yaparken nefes al ver duzenlı olarak .bu şekilde hazır olana kadar devam edın bırgun ıkıgun sıze kalmış ondan sonra parmak egzersizine gecin faydasını goreceksınız

Cunku beynin bunu yapmana izin vermiyor kir o zincirlerini beklersen senin hayatindan hayallerinden gider uzulur durursun buradaki arkadaslar cok kisa surede durumlari fark edip care arayip ustesinden geliyorlar sende sanslisin ki boyle bir siteyle tanistin ve durumunun farkindasin caresiz degilsin care sensin senin ellerinde biz yaptikta ne oldu parmak girince bisey mi oldu hepimiz saglamiz bak hic birsey olmadi sanada bisey olmayacak korkma iste itici olsada yap bir kere yapsan zaten merak uyanacak tekrarini yapmak isteyeceksin daha fazla erteleme

İste o parmakla yapmak istemiyor normal yapalım diyor
Parmakla yapmanin ne zarari var ki yapacaginiz surda ya bir hafta bilemedin iki hafta ondan sonra rahat esinle yapcaksiniz zaten ama boyle ugrasip duracaksiniz bence esine burada yazilanlari okut fikirleri degisebilir belki

Arkadaşlar ben de 1 yıldır bununla baş etmeye çalışıyorum. geçtiğimiz ramazan ayında psikoloğa gitmeye başladım aynı burada yazılanlar gibi önce kegel ve vajinaya dokunma daha sonra parmak egzersizleri daha sonra eş denemesi derken epey bi süre geçti bugüne kadar..kolay olmadı tabi çok itici geldi zor geldi ama mecbur yapmam gerekiyodu kurtulmak için..hepsini sırasıyla yaptım bi anda olmuyo parmak egzersize başlamak 2 - 3 haftamı aldı ama kararlı ve sabırlı olursanız inanın yapılmayacak şey yok...sadece 1 kere yapsanız arkası geliyo .. derken sonunda yendim..

Nasıl yendim? eş denemesinde çok zorlandım ama pes etmedim..öncelikle kendimi rahat bırakmayı öğrendim kasmamayı daha sonra kendime bi hedef koydum.. mesela 1 haftada p..sin ucunu tamamen alıcam dedim ve ona yoğunlaştım tmamını hiç düşünmedim.. hergün denedik ve başardık..bu arada yanma oluyo tabiki yanma çok olursa ilerlemeyin bekleyin bi kaç dakikada geçiyo zaten kaldığınız yerden devam edin.. yine yanma olursa yine bekleyin ve tabiki kayganlaştırıcı mutlaka kullanın.. ucunu hallettikten sonra yarısını denedik onda da yine aynı taktiği uyguladım... bi ara tekrar geri başa sardım moral olarak çöktüm ağlamalar sızlamalar falan derken çabuk toparladım ve kendimi motive ettim..yaklaşık 15 günde p...sin tamamını alabildim..şimdi yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum..hafif yanmalar var ama artık çok şükür sorunum kalmadı..biraz sabır nolur inanın yapılmayack bişey yok.. ben yaptıysam hepiniz yaparsınız.. o kadar nazlı o kadar acıya dayanamayan kan gördüğünde iğne olduğunda bayılan biriyim düşünün..yaparsınız nolur ümitsizliğe kapılmayın..kendinizi de eşininzi de üzmeyin.. hepiniz dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…