Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Afedersiniz ben idrarimi yaparken yanma oluyor dunden beri bi senedir egzersizlrle bi sey olmadi simdi mi enfeksiyon kaptim off yaaa

Dedigin gibi canim.. Burda bir doktor tavsiyesi gordum ona gidicem ins. Doktorun ilgisi ve yogun olmamasini istiyorum. Acele olmuyor. Suan reglim boyle muayene edermi bilemiyorium

Neden 3gun ara dedinz? Biz hic ara vermedik cunku kanamadi
kanama olmadıysa bilmiyorum ama kanama olduğunda büyüklerimiz hep 3 gün ara vermemiz gerektiğinde söylediler. bilmem ne kadar doğru diye düşünmüştüm bir keresinde , ilk kanama sonrası kendini toparlasın yara olur demişlerdi, bir keresinde bir arkadaş beklememiş, ve tekrar az az kanadığını söylemişti , demek ki büyüklerin bir bildiği varmış demiştim bende.

1 yıl önce buraya yazan herkes kurtulmuş sadece ben varım...hala ben varım...hala varım...hala
hayır tatlım herkes kurtulmuş değil kabuğuna çekilip boşverenlerde var, sen iyi ki geldin bu defa daha kararlısın ve çözeceksin bu işi inşallah.

canım benim şimdi gördüm hiç üzülme sen ilki aştın gerisi birkaç teferruatla çözülür. hadi özelden konuşalım.geldiğin an yaz bana canım.

canım benim gerçekten üzüldüm, geçmişe yapabileceğimiz birşey yok ama keşke üye olsaydınız, keşkelerin anlamı olmuyor ama belki hakkınızda böyle hayırlıdır, buda bahanesi olmuş, şiddet gösteren birisi sizi haketmiyormuş zaten, inşallah hakeden birisi karşınıza çıkar ve geçmişin bütün yaralarını sarar. Allah yardımcınız olsun ve lütfen öyle birisi çıkarsa karşınıza boşvermeyin burda ben yada başka birisiyle irtibata geçin, lütfen...

arkadaşlar dün birisi saçma sapan şeyler yazmış buraya gelip. zaten kazen gerekli açıklamayı yapmış ama size bende birşeyler söyleyim, buraya inci sözlük diye bir yer var, hepsiolmasa da bazıları bizim siteye üye oluyor dalga geçmek, aşağılamak için, yöneticiler müsadahale ediyor ama o zamana kadar sinir bozduklarıyla kalıyorlar. geçen sene bunların yüzünden konum kapanmak zorunda kalmıştı. sabit konuydu ve herkes görebiliyordu, daha çok kişiye yardım edebiliyorum diye seviniyordum. neler neler yaptılar inci sözlükte konu açıp bizimle kendi çaplarında alay ediyorlar. geçen sene çok üzüldüm ağladım bu insanlar yüzünden, lütfen siz ciddiye almayın, bu tarz insanlara laf anlatmaya çalışmayın direk şikayet edin, zira anlayacak kapasite yok. bu sitede erkek üye yasak, şüphelendiğiniz kişilere cvp vermeyin direk şikayet edin.burda birisine msn falan verirkende önce bir bakın ne zamandır üye, eski msj larına bakın neler yazmış, herkese güvenmeyin arkadaşlar.

Afedersiniz ben idrarimi yaparken yanma oluyor dunden beri bi senedir egzersizlrle bi sey olmadi simdi mi enfeksiyon kaptim off yaaa
idrar yolları enfeksiyonuyla, egzersizin alakası olmaz bence. üşütmüş olabilirsiniz belki iltihap oluşmuş olabilir. yada kum döküyor olabilir misiniz?

Olmadı olmadı yine olmadı bildiginiz duvar orasi girmiyooo kesip aticam artik çok sinirliyimmmmmm
ağlamak yok canım, ilkte olacak ikincide olacak diyebirşey yok , bak sadece pesetmezsen kurtulursun bu durumdan, pes edersen kimse sana yardım edemez.

şimdi anlat bakalım nasıl denedin ne yaptın, belki gözden kaçan bişey vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…