- 11 Kasım 2014
- 376
- 99
- 43
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.941
Tskler peki sizlere nasil ulasicaz ozur dilerim ben bilmiyorumLütfen her türlü rahatsızlığı bize bildirin ....
Tskler peki sizlere nasil ulasicaz ozur dilerim ben bilmiyorum
Dedigin gibi canim.. Burda bir doktor tavsiyesi gordum ona gidicem ins. Doktorun ilgisi ve yogun olmamasini istiyorum. Acele olmuyor. Suan reglim boyle muayene edermi bilemiyoriumCanım im ben oldum alttan Dr iyi seç bazıları alışmış soyun yar moduna önce durumunu izah et sonra senin hazır olman için sabırlı olsun ve emin ol Dr tatlı ise hiç acı olmaz.sadece davranışları önem
kanama olmadıysa bilmiyorum ama kanama olduğunda büyüklerimiz hep 3 gün ara vermemiz gerektiğinde söylediler. bilmem ne kadar doğru diye düşünmüştüm bir keresinde , ilk kanama sonrası kendini toparlasın yara olur demişlerdi, bir keresinde bir arkadaş beklememiş, ve tekrar az az kanadığını söylemişti , demek ki büyüklerin bir bildiği varmış demiştim bende.Neden 3gun ara dedinz? Biz hic ara vermedik cunku kanamadi
hayır tatlım herkes kurtulmuş değil kabuğuna çekilip boşverenlerde var, sen iyi ki geldin bu defa daha kararlısın ve çözeceksin bu işi inşallah.1 yıl önce buraya yazan herkes kurtulmuş sadece ben varım...hala ben varım...hala varım...hala
canım benim şimdi gördüm hiç üzülme sen ilki aştın gerisi birkaç teferruatla çözülür. hadi özelden konuşalım.geldiğin an yaz bana canım.Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız..bende 3 yıldır vajinusmuyluydum ve daha bunu yeneli sadece 1-2 ay oldu fakat,şimdi vajinumusu yendim ama halen ilişkiye giremiyorum kafayı sıyırcam çok canım yanıyor herşey normal ön sevişme ii ama o noktaya gelince herşey bitiyor tekrar başa dönüyorum eşim bıktı bu durumdan....kaderrrrr diye bir arkadaş vardı zeytinyağı ile çözen ve bir çok kişiye yardımcı olan lütfen bana yazsın ve bana yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsınlüüüütttttfeeeennn
Vajinismus..
2 yil önce üye degildim ama ne takip ederdim kizlar bu konuyu..Her gün okur ben de kendimce yenen arkadaslarin tavsiyelerini uygulardim.
Yeni evliydim ve 6 ay kadar mücadele ettim. Kendi kendime parmak egzersizleri yaptim bi cok jeller uyusturucu pomadlar denedim.Okudum arastirdim.Basaramadim.
Eski esimle tedaviye gitmek istedim, ikna edemedim.
Sonrasinda üzerine baska problemler ve eski esimin fiziksel psikolojik siddeti de eklenince 10 ay evli kalip bosandim.
29 yasinda vajinismus hastasi olarak dul bir kadinim.
Artik zerre kadar umrumda degil bu durum.
Bosverdim. Biraktim.
Hayatima yeniden biri girer mi, yeniden evlenir yeniden ayni sorunlari yasar miyim bilmiyorum bilmek de istemiyorum.
Allah hepinizin yardımcısı olsun..
kkaderiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :) sevgiler...hayır tatlım herkes kurtulmuş değil kabuğuna çekilip boşverenlerde var, sen iyi ki geldin bu defa daha kararlısın ve çözeceksin bu işi inşallah.
canım benim =)) benden de sana SEVGİLERRR =)kkaderiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :) sevgiler...
Etmiyorlar canım sadece asabi bi Dr gitme Dr da en ince spektrumu kullanın dersin ve ultrasandada zaten hiç bişi anlamıyorsunDedigin gibi canim.. Burda bir doktor tavsiyesi gordum ona gidicem ins. Doktorun ilgisi ve yogun olmamasini istiyorum. Acele olmuyor. Suan reglim boyle muayene edermi bilemiyorium
idrar yolları enfeksiyonuyla, egzersizin alakası olmaz bence. üşütmüş olabilirsiniz belki iltihap oluşmuş olabilir. yada kum döküyor olabilir misiniz?Afedersiniz ben idrarimi yaparken yanma oluyor dunden beribi senedir egzersizlrle bi sey olmadi simdi mi enfeksiyon kaptim off yaaa
Rabbim m reglim devam etmiyor iptalmi etsem rendevuyu. Doktor denildigine gore sakin tatli biri. Kararsiz kaldimEtmiyorlar canım sadece asabi bi Dr gitme Dr da en ince spektrumu kullanın dersin ve ultrasandada zaten hiç bişi anlamıyorsun
ağlamak yok canım, ilkte olacak ikincide olacak diyebirşey yok , bak sadece pesetmezsen kurtulursun bu durumdan, pes edersen kimse sana yardım edemez.Olmadı olmadı yine olmadı bildiginiz duvar orasi girmiyooo kesip aticam artik çok sinirliyimmmmmm
regl yken muayene edemez ki, bazı durumlarda gerçi regl yken gelin deselerde, sen normal muayeneye gidiyorsun erteleme şansın varsa ertele canm.Rabbim m reglim devam etmiyor iptalmi etsem rendevuyu. Doktor denildigine gore sakin tatli biri. Kararsiz kaldim
Ertelicem galiba.. İliskiden sonra hic gitmedim arkadasya bakalim artik ertelicem mecburregl yken muayene edemez ki, bazı durumlarda gerçi regl yken gelin deselerde, sen normal muayeneye gidiyorsun erteleme şansın varsa ertele canm.
Ertelicem galiba.. İliskiden sonra hic gitmedim arkadasya bakalim artik ertelicem mecbur
Canım degilim devam etmiyorsa git canımRabbim m reglim devam etmiyor iptalmi etsem rendevuyu. Doktor denildigine gore sakin tatli biri. Kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?