Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biliyorum arkadasim ama ne yapsan herkes yine birsey der oyuzden sen kendi mutluluguna planlarina bak. Karsilikli istemeyincede belkide daha mutsuzluk getirip ikinizi yorucak. Oyuzden hayırlı si.. Bir zaman vardır. Bakmayalim kimseye
haklısın canım zaten insanlar böyledirevlenmeden önce,ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk var mı diye ilk aydan başlarlar, birinci doğar ikinciyi düşünmüyo musun derler. kimseyi mutlu etmek için gelmedik dünyaya, ama malesef kendimizden başka herkesi mutlu etmek için yaşıyoruz.
ilk bebeğimi kaybettiğimde düşündüğüm zaten nedense buydu, eşim istemedi dedim belki alakası yok ama düşündüm işte, istemedi o yüzden belkide şimdi yok dedim.hayırlısı Allah bundan sonra mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah.

Usutmek hamile kalmayi engeller degil mi (( yani parmagmi falan sokarken mikrop mu kapti demek istedim
kuzum her iltihap hamileliği engellemez korkma, yumurtalıklarda varsa sadece ilaç kullanırsın geçer, sıkıntı etme sakın. bende senin gibi her üşüttüğümde eyvah diyordum , dr yok dedi böyle düşünme. bu arada çıkıyorum da başka şey yazarsanız daha sonra görürüm Allaha emanet olun. stres yok =)

Canim üzüntünü anloyorum insaniz iste es yada aile yada arkadas herkes biryerde ayni kendimiz dahil. Eşin gercekten istemedikcede anlamsiz kaliir bu durum sebebini sormak lazim. Kader.. Dua kadere etkendir. Mevla cc niyete gore verir. Umarim esinde senin kadar bebek ister uzme tatli canini

sagolasn tskkr edrm bi doktora gidecm kske test sonucunda tesadufen hamilesnz dese doktor :))

Merhaba 20 yaşındayım bende de böyle bir problem var ne yazıkkıi küçük yaşta pedofoli gibi bir durumum olmuştu kendimi çok kasıyorum nişanlım var ama aileme de birşey anlatamıyorum tutucu oldukları için ne yapabilirim ? yardım cı olurmusunuz

Mrb bayanlr acilden geliyorum idrar tahlili yapti doktor. Ilac verdi bende dedim hamile oldgumu anlarsam nolcak.. uzgunum degilsinz dedi... adetim basliyorms ve enfeksiyon kapmisim .. yani soyle soyleyeym adete 1 hafta kala hamile kalamadim. Insallah adet sonrasi kalirim yumurtlama doneminde.. doktora bir haftadr beraber oluyoruz da diyemedik .adetim normalde cok sancili gecer. Bakalm bu ay nasil gececk malum artik bakire degilim . Darisi basiniza. Kutu acildi hastalik basladi

Ama oyle byle dgl ayaklrm hic isinmyo yaa
Benimde buz gibi olur alismisim artik dokunmadanda anlamiyorum bazen
Canim benim afedersin nisanlinla ozel brseyler yasaman icin erken degilmi. Nisanlinda olsa kendini harama sürükleme ve acele etme ins yenersin bu durumu

:)Evet artık kutunun kilidi açıldı hazineye ulaşmak yakındır inşallah ben de ikinci denemeyi yapacaktım dün ama kısmet olmadı daha ve bende bebek istiyorum doğurgan dönem iken hazır yapmalıyız ama aylardir aramızda dargınlik bile olmayan biz aramız limoni oldu kısmet

Olur canım evlılık şeker gibi surerse sıkıntı var demektir arada tatlı atısmalar dargınlıklar tuzu biberi uzulme onemlı olan uzatmamk ve kus kalıp kus yatağa gırmemek.

Benimde buz gibi olur alismisim artik dokunmadanda anlamiyorum bazen

Canim benim afedersin nisanlinla ozel brseyler yasaman icin erken degilmi. Nisanlinda olsa kendini harama sürükleme ve acele etme ins yenersin bu durumu

biliyorum ama çok moralim bozuluyo yakın bir zamanda evlenicez beceriksiz vs. gibi sözler işitmekten çok korkuyorum

biliyorum ama çok moralim bozuluyo yakın bir zamanda evlenicez beceriksiz vs. gibi sözler işitmekten çok korkuyorum
Canim o lafi diyecek insanlada..
Hic deneme boyle sryleri dedigim gibi dinimiz buny kesinikle yasakliyor. Arada nikah var dersen yinede acele etme. Sen bir kadinsin esin sana sadece destek olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…