- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #180.981
haklısın canım zaten insanlar böyledirevlenmeden önce,ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk var mı diye ilk aydan başlarlar, birinci doğar ikinciyi düşünmüyo musun derler. kimseyi mutlu etmek için gelmedik dünyaya, ama malesef kendimizden başka herkesi mutlu etmek için yaşıyoruz.Biliyorum arkadasim ama ne yapsan herkes yine birsey der oyuzden sen kendi mutluluguna planlarina bak. Karsilikli istemeyincede belkide daha mutsuzluk getirip ikinizi yorucak. Oyuzden hayırlı si.. Bir zaman vardır. Bakmayalim kimseye
Usutmek hamile kalmayi engeller degil miidrar yolları enfeksiyonuyla, egzersizin alakası olmaz bence. üşütmüş olabilirsiniz belki iltihap oluşmuş olabilir. yada kum döküyor olabilir misiniz?
kuzum her iltihap hamileliği engellemez korkma, yumurtalıklarda varsa sadece ilaç kullanırsın geçer, sıkıntı etme sakın. bende senin gibi her üşüttüğümde eyvah diyordum , dr yok dedi böyle düşünme. bu arada çıkıyorum da başka şey yazarsanız daha sonra görürüm Allaha emanet olun. stres yok =)Usutmek hamile kalmayi engeller degil mi(( yani parmagmi falan sokarken mikrop mu kapti demek istedim
Egzersize baslarsan umutlu vaka olacaksin insallahdamila post: 37805104 .!.:umutsuz vakayım değil mi?
Canim üzüntünü anloyorum insaniz iste es yada aile yada arkadas herkes biryerde ayni kendimiz dahil. Eşin gercekten istemedikcede anlamsiz kaliir bu durum sebebini sormak lazim. Kader.. Dua kadere etkendir. Mevla cc niyete gore verir. Umarim esinde senin kadar bebek ister uzme tatli caninihaklısın canım zaten insanlar böyledirevlenmeden önce,ne zaman evleneceksin, evlenirsin çocuk var mı diye ilk aydan başlarlar, birinci doğar ikinciyi düşünmüyo musun derler. kimseyi mutlu etmek için gelmedik dünyaya, ama malesef kendimizden başka herkesi mutlu etmek için yaşıyoruz.
ilk bebeğimi kaybettiğimde düşündüğüm zaten nedense buydu, eşim istemedi dedim belki alakası yok ama düşündüm işte, istemedi o yüzden belkide şimdi yok dedim.hayırlısı Allah bundan sonra mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah.
Amin canim haberdar et bizi ozellikle ben bekliyorum ben daha ikinci denemeu yapnadimBugün yendikten sonrailk denemeyi yapacağız inşallah güzel haberler veririm ve sonrada bebis geliRAllahım herkese yardim et t
Benim nerdeyse hep oyle ya ben ne haldeyim :)Usuttum bence cunku elim ayagim hic isinmiyor hele ayaklrm hep buz gibi..
Benim nerdeyse hep oyle ya ben ne haldeyim :)
kuzum her iltihap hamileliği engellemez korkma, yumurtalıklarda varsa sadece ilaç kullanırsın geçer, sıkıntı etme sakın. bende senin gibi her üşüttüğümde eyvah diyordum , dr yok dedi böyle düşünme. bu arada çıkıyorum da başka şey yazarsanız daha sonra görürüm Allaha emanet olun. stres yok =)
Benimde buz gibi olur alismisim artik dokunmadanda anlamiyorum bazenAma oyle byle dgl ayaklrm hic isinmyo yaa
Canim benim afedersin nisanlinla ozel brseyler yasaman icin erken degilmi. Nisanlinda olsa kendini harama sürükleme ve acele etme ins yenersin bu durumuMerhaba 20 yaşındayım bende de böyle bir problem var ne yazıkkıi küçük yaşta pedofoli gibi bir durumum olmuştu kendimi çok kasıyorum nişanlım var ama aileme de birşey anlatamıyorum tutucu oldukları için ne yapabilirim ? yardım cı olurmusunuz
İşaret parmagına devam et canım kolay yapabıldıkten sonrada ıkı parmak yapmaya basla.kolay gelain olacak bu iş gordunmu :)Kızlar dün bi cesaret işaret parmağımı soktum sonuna kadar sizce ne aşamadayım ve bundan sonra ne yapmam gerekiyo
:)Evet artık kutunun kilidi açıldı hazineye ulaşmak yakındır inşallah ben de ikinci denemeyi yapacaktım dün ama kısmet olmadı daha ve bende bebek istiyorum doğurgan dönem iken hazır yapmalıyız ama aylardir aramızda dargınlik bile olmayan biz aramız limoni olduMrb bayanlr acilden geliyorum idrar tahlili yapti doktor. Ilac verdi bende dedim hamile oldgumu anlarsam nolcak.. uzgunum degilsinz dedi... adetim basliyorms ve enfeksiyon kapmisim .. yani soyle soyleyeym adete 1 hafta kala hamile kalamadim. Insallah adet sonrasi kalirim yumurtlama doneminde.. doktora bir haftadr beraber oluyoruz da diyemedik .adetim normalde cok sancili gecer. Bakalm bu ay nasil gececk malum artik bakire degilim . Darisi basiniza. Kutu acildi hastalik basladi
Benimde buz gibi olur alismisim artik dokunmadanda anlamiyorum bazen
Canim benim afedersin nisanlinla ozel brseyler yasaman icin erken degilmi. Nisanlinda olsa kendini harama sürükleme ve acele etme ins yenersin bu durumu
Canim o lafi diyecek insanlada..biliyorum ama çok moralim bozuluyo yakın bir zamanda evlenicez beceriksiz vs. gibi sözler işitmekten çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?