- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.021
Bence de artik acirsa acisin donemindeyiz biz aglasammi gulsemmi bilemedim vajinin dönemlerini yaşıyoruz evre evrevalla şimdiye dek acımasın acımasın diye düşünüyordum artık acırsa acısın saniyeler sürecek diyorum kendime...bi de böyle motive deneyeyim bakalım nolcak...sanki olumsuz sonuç o yanmadan daha mı az acıtıyor canımızı...beyin hücrelerim öldü...ruhum işkence çekiyor hergün...bunlar o yanmadan daha çok acıtıyor insanı...nasıl bir illet ki...sorunu biliyorsun ama kasmayı engelleyemiyorsun....ilgin.ç...
Canımmm tebrikler çokk sevindimmm
AMİN İNŞAALLAH2 yıldır bunu yazacağım günü nasıl bekledim bi ben bide Allah biliyor.
Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ama benim içinde mutlu son gerçekleşti.
Rabbime şükürler olsun bu akşam bende yendim bu hastalığı ve ilk ağzımdan dökülen Rabbim bunu yaşayan tüm kardeşlerime yardım et oldu.
Çünkü bunun sıkıntısını yaşayan bilir.
Allahım sana sonsuz şükür......
Tebrikler arkafasim allah hepimizin yardimcisi olsunnn.
Amin insallahAMİN İNŞAALLAH
AMİN İNŞAALLAH
Yendik diye bizde yazarizzzz
Umarım ya ben yaklaşmıştı m ama bazı nedenlerden.sonra ara verdim şimdide hasta oldumbenimde bunu yazmam imkansızdı gözümde
ama oldu
sizinde olacak
yeterki pes etmeyin emek verin
çalışın
O.engeller.bitmezz ah. ..ama ara vermekte iyi ya motive ol.öyle dene zaten her başlangıçta yapacağım de .ben krem ile yendim uyusturdu ve az acı hissettim .kas gevseticide icmistim .Umarım ben de hep bir engel çikiyor
Ay kesinlikle ya :) yeni mi yendn ikinci deneme yaptinmi ben daha yapamadım daBen bi sey ne ictim surdum sadece istiyodm artik . Korkuyu silin atin korkulacak bi sey olsa herkes evlenmeden iki kere dusunur biride ilk gece korkusu olur☺ :) hep diyorm agda daha kotu acitiyo
Ay kesinlikle ya :) yeni mi yendn ikinci deneme yaptinmi ben daha yapamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?