Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok tesekkur ederim canım Duan için yaa ben bacaklarimi aciyorum ama girmiyo zaten deliğide göremiyorum ama parmagimla yoklayinca hissediyorum yanlış yeremi yapıyoruz çok umutsuzum Rabbim yardim etsin bize bizde bebek sahibi olalim inş

Merhaba kızlarr.. Bende vajinismusu 1 yıldır çekiyordum ve sonunda yendim iki üç hafta oluyo temeli çok şükür Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah en kısa Zamanda herkes kurtulur. Sakın korkmayın kendinize güvenin. Bi de ben size bişey danışmak istiyorum biz bebiş istiyoruz ve korunmadık hiç benim cuma günü adet olmam gerekiyordu 3 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum hemen tutar mı ki yapmalı mıyım sizce

Merhaba Nasıl Yendin Acaba ..

Bence siizn pozisyon yanlis cnm. Bizimde oyleydi duvar var girmiyo diyoduk. Ama pozisyon yanlis oldgu icin kayiyodu baska yere degiyodu bzde diyodk gtmyo

Bence siizn pozisyon yanlis cnm. Bizimde oyleydi duvar var girmiyo diyoduk. Ama pozisyon yanlis oldgu icin kayiyodu baska yere degiyodu bzde diyodk gtmyo
doğrudur pozisyon yanlış olabilir evet...belki bende de aynı sorun var o yüzden yanma oluyordur....ama bu işi kolaylıkla yapanlar yön uzmanı mı ya onlara olmuyor da bize oluyor bu yanma...sinir küpüne dönüyor insan bazen

valla şimdiye dek acımasın acımasın diye düşünüyordum artık acırsa acısın saniyeler sürecek diyorum kendime...bi de böyle motive deneyeyim bakalım nolcak...sanki olumsuz sonuç o yanmadan daha mı az acıtıyor canımızı...beyin hücrelerim öldü...ruhum işkence çekiyor hergün...bunlar o yanmadan daha çok acıtıyor insanı...nasıl bir illet ki...sorunu biliyorsun ama kasmayı engelleyemiyorsun....ilgin.ç...

Arkadaslar ben en basta korkuyordum cnku beni korkuttular . Neyse agliyordum titriyordum esim olur elbet diyodu uzulmeyeyim diye. Aylar aylar sonra ben duzeldim esimde isteksizlk oldu zorluyodum hadi hadi diye. Bacagimi aciyodum ama esimde sorun vardi yapamiyoduk. O da diyodu basta biraksydn olacakti. Her sey hep ust uste geldi. Olmaya olmaya adamda sogudu. Ama ben oyle sogudu deyip gecstrmedm kussek bile diyodum gel su isi halledelm yine kuseriz :)))))) pozisyonmz yanlisti en son pozisyonu degistk ve oldu ne aci ne sizi. Ben acir diye korkumuyodum sorun esimdeydi. O da psikolojk. Yani diyecegm su ki istesek olr. Siz altta esinz ustte olrsa olmyo sakin denemeyin vajinaniz havada olsun yastik faalan koyun sirtiniza o seklde olr. Isteyenlre denegm pozisyonn resmni atablrm. Karikatur seklnde nette buldum. Yasak deglse burdan paylasaym cnku bazi arkadslr sadece okuyorlr uye olmyorlr. Bende oyleydim yendim ve size yardimci olablrm dusuncesiyle uye oldum hemen.

teşekkürler...seviniriz yardımınıza

Ben yastikta koydum olmuyor kendimide sıkmıyorum isin ilginç yani sadece parmagimla hissediyorum ama o olmuyor eşim izin verdi artik egzersize motive etcem kendimi yoksa ileri gidemiyoruz hep ayni yerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…