Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gecen hafta bgn olmstu belki hamile kalmisimdr dedim ama adet oldum bugun. Evt ertesi gunde denedin ondan sonrada denedik yani emin olana kdr denedik cunku sòka girdik
Biz adetin bittiği gün denedik sonuç olumlu olacak.beklemiyordum hatta keşke.doğurgan döneme denk gelse.idi bebek.de.gelirdi

Ya arkadaslar bi eksersizler bana cok itici geliyor neolur eksersiz yapmadan basaran arkadaslardan yorumlarini ve taktiklerini yazabilirmi?Gerci bazi arkadaslar sag olsun ozelden yazdilar bana amanekadar cok bilgi okadar cok sans.

Egzesiz banada çok itici gelmişti. Çok yapmamıştım ama şuda var!!! Ben ilişkiye girebilmem için penisi popoya doğru kaydırmam gerektiğini parmak egzersizi ile anlamıştım. Sana egzersiz yapma diyemem. Ama yapmayacaksan eğer ilişki esnasında yapman gereken şeyleri söyleyeyim. Üstte olman senin için daha iyi böylelikle penisi nasıl ayarlaman gerektiğine sen karar verebilirsin. Penis dik girmeyecek biraz popoya doğru eğim vereceksin. Girişini kolaylaştırmak için kayganlaştırıcı bişey kullanabilirsin. Bebeyağı yada zeytin yağı kullanan arkadaşlar var. Ben doktorumun bana önerdiği bir ürünü kullandım su bazlı idi. Alerji yapmadı beni. İstersen sana ismini verebilirim. İnan bana olduğunda bu kadarcıkmı diyeceksin. Korktuğum şey bumuymuş diyeceksin.

Dün eşimle bir deneme daha yaptık ama yine olmadı ardından parmağımla denemeye karar verdim ilk denememde işaret parmağımın birazı girdi girerken ıkındım başı girdi sonra biraz sakinleşip nefesimi verirken biraz daha ilerledi çok heycanlandım nekadarının girdiğinide göremedim tam olarak..heyecandan sanırım karnım ağrıdı kramp girer gibi oldu bıraktım sanırım ilk boğuma kadar ilerledi yada birazcık geçti ve popoya doğru eğimli olduğunu gerçekten hissettim..bu kadarıda gelişme sayılır değilmi

O.engeller.bitmezz ah. ..ama ara vermekte iyi ya motive ol.öyle dene zaten her başlangıçta yapacağım de .ben krem ile yendim uyusturdu ve az acı hissettim .kas gevseticide icmistim .
Krem mi.adı.ne ben.3 parmağında yapabiliyorum engeleri m çıkınca kaldi öylece ama hastalığım biter bitmez üstüne dusecegim umarım yaparım :)

Cok tsk ederim arkadasim verdigin tavsiyeler icin.Dun ilk denememi esim ile yaptim tam olarak hepsini alamadim ama 3 de 1 olmustur kayganlastirici kullanmadim 2 denememde kullanicam.Ne ilginctirki ben hic bukadar rahat birakmadim simdiye kadar kendimi ama bucsayfada yazan ve arkadaslarimin verdigi oneriden sonra dun ben ben degildim ve inanin hic aci aklima bile gelmedi bana kalsa hepsi icin deneme yapicktim ama esim erken geldi...

Canim tebrikler cok sevindim adina bu buyuk bi gelisme tabi ilk etapta hepsi olmuyor azimle calismalara devam et esinle,ilerleme cok kolay artik bundan sonra

Canim tebrikler cok sevindim adina bu buyuk bi gelisme tabi ilk etapta hepsi olmuyor azimle calismalara devam et esinle,ilerleme cok kolay artik bundan sonra
Tsk ederim arkadasim hep sizin sayenizde bana bukadar desyek olmasaydiniz ben bu derdin icinde curur giderdim.Inan aci hic aklima gelmedi hatta zevk bile aldim inanki :) hemde kayganlastirici felan hic kullanmadim ama 2.de kullanicam.sadece kendimi hazir hissettim ilk asamada kasmadim ikindim ve butona basar gibi kucuk hareketler ile oturup kalktim(boyle yazdim belki baska arkadaslarin isine yarar)ve hep dedimki aci yok hissetmiyorum icimden hep bunu dedim kasmadim hep ikindim.Simdi 2.denemeyi ip ile cekiyor insallah biraz daha ilerlicem cok tsk ederimmmmmm

İlerleyecek bende ilk önce sadece baş kısmını alabilmiştim. Sonra tamamını aldım. Başaracaksın. Korkmaman yeterli.

Dün deneme günü olmuş sanki :) başarılı olanları tebrik ederim. ben de dün denedim öncekinde %50 olmuştu bu kez %75 gibiydi. Tabi biraz zorla. Yine moralim bozuldu insan tamamı olsun istiyor. Eşim beni sakinleştirdi Allah ondan razı olsun. Yine de tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak yardımcı olurlarsa çok sevinirim :)
1- yarısında karşılaştığımız duvar için kkaderim arkadaşımın önerisini denedim ama sırtım eşime dönük olunca daha zor geliyor. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? Popoyu yukarı kaldırmam gerektiğini parmak egzersizinde de fark ettim ama beceremedim.
2- parmak egzersizi sırasında o yarı yoldaki bademcik gibi olan yeri parmağımla ittiğimi ve oranın açıldığını hatırlıyorum. ileriki zamanlarda kendiliğinden açılacak mı? Pozisyon falan fark etmeyecek mi?
3- istek kalmadı. Bekarken daha çok arzu duyuyorduk eşim de ben de. Ön sevişmede ben kısmen hazır oldum ama eşimde sık sık sertleşme sorunu oldu. Bir noktadan sonra uyarılmıyor da artık. Siz nasıl bir çözüm buldunuz buna?

Canım yapmak.istemek sürekli.denemek istemek büyük yol katetmek demek ...İnşallah olacak bnde egzersiz olmadan sadece deneme ile.yendim çok şükür .

8agustosda girdim foruma bir buçuk yıl olacak evliliğim ve yeneli bir hafta oldu...bu foruma girdiğim gün korkak dim ama burda yazılanları defalarca okudukça adım.adım yol katettim ..ve eşim istese hergün denerdim sürekli denemek. İstedim sonuç kötü olunca uzuluyorsun .ama.diğer denemeye kadar motive ettim kendimi okumaya devam ettim

Esin bitkisel seyler kullansin macunlar falan faydasi oluyor

Bitmiş bişey kalmamış helal olsun hadi bakalım ıkıncıde bitiyor tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…