- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.441
Canim benim cok iyi anliyorum seni ama sakin pes etme hep umutlu ol gercekten birgun olacakemn29 bugün ağlamaklı bir haldeyim yine gerçekten birgün olur mu
Olur tabi ki cok sevinirim cok mutlu olurum :)ozelden mesaj atabilirsin burayada yeni uye oldum cok bilmiyorum kullanmayi :)Yendim tatlım ben.Hikayemide yazmıştım ama çok ilerlerde kalmıştır muhakkak.O çok normal yaşadığın zaten hergün olursa olmaz :) Bir hafta çalışalım olucak zaten.Olmama ihtimali sıfır söz veriyorum olurmu?
Kesinlikle doğru bir seans gittim ben zamanında burdakılerden farklı bişey yok çok pahalı olunca gitmedim buradaki meleğim sayesinde basardım uc ay önce. Sadece isteyin ve ertelemeyin veeeeeee mutlu sonarkadas sakın doktorlara gidip o kadar para vermeyin bosyere tek şey kafada bitiyo doktorda bunu yapcak bunu siz basarın herşeyi kafanızda bitirin ve yapıcam diyerek baslayın bizlerle yani yenen arkadslarla konusun fikir alın emin olun biticek yapılmayacak yenilmeyecek bişey değil
Canim esin altta sen ustte sirtin donuk olsun en rahat pozisyon bu kontrol sende olacak derin nefes alacaksin verirken nefesini ittireceksin ustune oturmaya calisacaksinKizlar banada cvp verin bu vajinamusu yenen arkadaslarim.3 gundur esimlem yapiyorum 3 de 1 oluyor ama sanirim pozisyonda sikintim var...
evet canim ben saygin micozkadiogluna gittim daha once suleyman beyle birlikte calismislar sanirim tedavi yontemleri ayni yani ben memnun kaldim ve kurtuldum.biraz pahali ama olsun kendi cesaretin yoksa git kurtul bi an onceEvet oraya gidelim istiyorum bilgin varmı o klinik hakkında ?
evet saygin beyin 2500-4500 arasinda degisiyoe
Ben dr saygın diye birini aradım 2500 le başlayacaktı.
Cvp yazdigin icin tesekkurler ben dedigin pozisyonu yuzum esime donuk olarak denedim ama olmadi sirtim donuk hic denemedim bi farki olurmu acaba ?Canim esin altta sen ustte sirtin donuk olsun en rahat pozisyon bu kontrol sende olacak derin nefes alacaksin verirken nefesini ittireceksin ustune oturmaya calisacaksin
tabikide once kendin yapmaya calisacaksin ama ben yapamadim yapacam derken 10 ayimgitti ve tek basima devam etsem aslada yapamazdim iste bu durumda bi destege ihtiyac oluyo sanirim keske kendim yapabilseydim ama olmadi canim bazi insanlar cok cesaretsiz oluyolar bende onlardandim saygin beye 3000 lira verdim ama on gunde kurtuldum helali hos olsun halada en ufak bi sikintim oldugunda ararim cok iyi sicak bi doktor. zor bi hastalik ama biraz cesaret lazim tabikidearkadas sakın doktorlara gidip o kadar para vermeyin bosyere tek şey kafada bitiyo doktorda bunu yapcak bunu siz basarın herşeyi kafanızda bitirin ve yapıcam diyerek baslayın bizlerle yani yenen arkadslarla konusun fikir alın emin olun biticek yapılmayacak yenilmeyecek bişey değil
Evet canim sirtin esine donuk oldugunda daha rahat edeceksin elinle tut ve yavas yavas nefesini verirken ustune oturmata calis[/QUOTE][QUOTE="cinkosimal, post: 37911596, member: 636938" yazdigin icin tesekkurler ben dedigin pozisyonu yuzum esime donuk olarak denedim ama olmadi sirtim donuk hic denemedim bi farki olurmu acaba ?
Canım birlere oldu ikinciye nıye korkuyorsun. Beynine kabullensıremedin herhalde.bende daha 2. yı yapamadımcesaretım yokk nedeenn ama
evetCanım birlere oldu ikinciye nıye korkuyorsun. Beynine kabullensıremedin herhalde.
evet denıyo gıbı olduk ama bır anda gıttı cesaret ..anestol pomad kullanmıstım ya kullanmadan denemk ıstedım korktum en ıyısı kremle pekıstıreyım yanı beynıme tamamen kabul ettrmelıyım .Birinciyi nasıl yaptıysan aynı şekilde yap.krem kullan duysan gene kullan ama ucuncuye kullanmanak için sartlandır kendınk canım.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?