- 10 Kasım 2014
- 162
- 96
- 48
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.401
yeterince gevşeyemediğin için öyle hissediyorsun.derin nefes al ver...işaret parmağımı baya sonuna kadar alabiliyorum ama kendimi hala kasıyorum sanırım çok dar parmağımı çok sıkışmış hissediyorum ne yapmam lazım
Insallah sende kisa surede mutlu sona ulasirsin canim burada konusmak paylasmak inan rahatlatiyor yardimci olmakta ayri bir mutluluk veriyor burada herkes kendinden bir parca buluyor duygular huzunler sevincler hep ayni Allah herkesin yardimcisi olsun...işte bu öyle bir dertki kimseye anlatamıyorsun paylaşamıyorsun ve anlatamadıkça içinde büyüyo büyüyo....ama burası ve sizler iyiki varsınız. aylardır bende üye olmadan sadece okuyordum sayfaları ve rahatlıyordum benim gibi düşünen aynısını hisseden bir sürü kişi varmış diye böyle bir forum açan ve burada bildiklerini paylaşan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
amiiiinnnn...Insallah sende kisa surede mutlu sona ulasirsin canim burada konusmak paylasmak inan rahatlatiyor yardimci olmakta ayri bir mutluluk veriyor burada herkes kendinden bir parca buluyor duygular huzunler sevincler hep ayni Allah herkesin yardimcisi olsun...
AMÌN AMIN AMÌN AMINInsallah sende kisa surede mutlu sona ulasirsin canim burada konusmak paylasmak inan rahatlatiyor yardimci olmakta ayri bir mutluluk veriyor burada herkes kendinden bir parca buluyor duygular huzunler sevincler hep ayni Allah herkesin yardimcisi olsun...
Tesekkur ederim..insallah bu bu problemi yasayan herkes yensin enn kisa zamanda..Bravooooooooo ne mutlu sana inşallah bizde yeneriz
Cok.tesekkurler :)Tebrikler gözünüz aydın :)
Insallah canim benim..gercekten korkulacak hic bisey yokmus RAbbim en kisa zamanda yenmeyi nasip etsin...Tebrikler arkadasim darisi bizlerin basina...
Sadece bi kac kez egzersiz yaptim onun disinda denedigim tek ve en buyuk etken bu olayin gayet normal bisey oldugunu ve acimayacagini ve hatta zevk alacagimi beynime kabullendirmekti..daha fazla ertelemeyin gercekten korkulacak hicbisey yokmus...Canim çok Sevindim nasıl yaptin denedigin bisey varmı bizede umut olur belki
Tesekkur ederim..misyoner poziyonunda bacaklarimi esimin beline dogru kaldirdim ve oldu nasil ildugunu anlamadim bile :)gözünüz aydın çok sevindimm hangi pozisyonda nasıl yapabildiniz anlatabilir misin
Cook tesekkur ederim :)Çok sevindim. Ohhh çok şükür kurtulan bir kişi daha var. Gözünaydın olsun.
Tesekkurler :) uzerimden cok buyuk bir yuk kalkti gercektenTbrklee canim ohh sende kurtuldun ne guzel darisi diger arkadaslarin basina
Insallah canim sen de en kisa zamanda burda basardimmmmmmm diye haykirirsin :)darısı bize inş. canım gözün aydın çok mutlu oluyorum başaranları görünce
Aynen oyle tamamen psikolojik bir olay..egzersiz senin bu durumu beynine kabullendirmen icin yardimci..Birkackes egzersiz bile yetiyor demekki beyınde halletmek gerek
emn29 bugün ağlamaklı bir haldeyim yine gerçekten birgün olur muInsallah canim sen de en kisa zamanda burda basardimmmmmmm diye haykirirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?