Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işaret parmağımı baya sonuna kadar alabiliyorum ama kendimi hala kasıyorum sanırım çok dar parmağımı çok sıkışmış hissediyorum ne yapmam lazım

Insallah sende kisa surede mutlu sona ulasirsin canim burada konusmak paylasmak inan rahatlatiyor yardimci olmakta ayri bir mutluluk veriyor burada herkes kendinden bir parca buluyor duygular huzunler sevincler hep ayni Allah herkesin yardimcisi olsun...

Canim çok Sevindim nasıl yaptin denedigin bisey varmı bizede umut olur belki
Sadece bi kac kez egzersiz yaptim onun disinda denedigim tek ve en buyuk etken bu olayin gayet normal bisey oldugunu ve acimayacagini ve hatta zevk alacagimi beynime kabullendirmekti..daha fazla ertelemeyin gercekten korkulacak hicbisey yokmus...

Slm arkadaslar.Danismak istedigim bir konu var.Ben 3 gundur esim ile deneme yapiyirum arkadaslarimin soyledigi pozisyonu deniyorum (bennuste olucak sekilde yuzum esime donuk)cok afedersiniz ama p... 3 de 1 ini aliyorum ama devam edemiyorum hem esim erken geliyor hemde daha fazla gitmiyor sanirim bende kasiliyorum acaba baska bir pozisyondami denesem?yardiminizi bekliyorum...

eski bir vajinismuslu yeni anne adayi olarak hic korkmamanizi ve asla ertelememenizi tavsiye ediyirumm kizlar guzel gunlerinizi kendinize zehir etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…