Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende çok istiyorum bazen kendimi bebek odalarina bakarken buluyorum internetten buda bizim sinavimiz bacım
aynen öyle...sınavımız...allah sabır versin...sabrımızın mükafatını da inşallah...ben de bebek odaları için yapılan keçe süslemelere bakınıyorum...sonra kendi halime acıyorum..ama bitecek birgün bitmeli artık yaaaaaaa

peki bu gezersizleri başarı ile yapıp...eş denemsinde doğru nefesi almayı yine beceremeyince de kesin çözüm mü?

Ben yenı sandım cunku bende ılk zamanlar emla anestol vb seyler gecırıyordum aklımdan... Kusura bakma canım Rabbım yardımcın olsun ınsallah.. Yıne de ıstersen yardımcı olmaya calısırım gercı egzersızı halletmıssın ama

halletmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeeee burdaki en cesaretsiz kişiyim ben...sorum emin olmak içindi...keşke halletmiş olsam....parmak egzersizini yapıp eş denemesinde başarısız olanları çok okudum

D damila umutsuz olma canım Allah buyuk buda bizim imtihanımız bakalım yeneriz insallah Gülümse hayata kırma umudunu :)
allah büyük...zaten inançlı olmasaydım çoktan depresyona girmiş ilaçlar arasında boğuluyor olurdum...şükür ki allah var...şükür ki dua var...şükür ki rahmeti merhameti sonsuz...

halletmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeeee burdaki en cesaretsiz kişiyim ben...sorum emin olmak içindi...keşke halletmiş olsam....parmak egzersizini yapıp eş denemesinde başarısız olanları çok okudum

Emın ol senden farkım yoktu benımde okadar sogumustum kı sadce kardes gıbı yatıyordum ve adet zamanlarmda acayıp mutlu oluyordum... Erteleye erteleye 10 ay erteleyebıldım sonra burdakıler sagolsun egzersızı kafama zar zor yerleştırdı ılk es denemesınde 2saat boyunca ugrastım soyle yapalım boyle yapalım oyle daha kolay olurmus dıye dıye oldu

ne güzel....ben sanki armak için hiç yapamayacakmışım gibi geliyor...regl olacak bikaç güne...bol bol nefes alıp vereceğim hergün...sonra eşdenemesi yapacağım..olmazsa parmak....of offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…