- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.461
benim eski bir arkadaşım denemişti...biraz zor oldu ama oldu demişti..ertesi gün kreme baktığında son kullanma tarihinin geçtiğini gördüm demişti...tamamen psikolojik yaniKızlar Emla Krem Deneyeniniz varmı tecrübelerinizi paylasırmısınız?
Bende çok istiyorum bazen kendimi bebek odalarina bakarken buluyorum internetten buda bizim sinavimiz bacımben bebek istiyorum artık ya...daha kadın olmayı beceremedim...allahım yardım et
Oda iyiymişbenim eski bir arkadaşım denemişti...biraz zor oldu ama oldu demişti..ertesi gün kreme baktığında son kullanma tarihinin geçtiğini gördüm demişti...tamamen psikolojik yani
aynen öyle...sınavımız...allah sabır versin...sabrımızın mükafatını da inşallah...ben de bebek odaları için yapılan keçe süslemelere bakınıyorum...sonra kendi halime acıyorum..ama bitecek birgün bitmeli artık yaaaaaaaBende çok istiyorum bazen kendimi bebek odalarina bakarken buluyorum internetten buda bizim sinavimiz bacım
evet pahalı...biraz yanma yaptığını söylüyorlar ben denemedim...istersen al ve deneOda iyiymişama cok pahalı 100 TL
peki bu gezersizleri başarı ile yapıp...eş denemsinde doğru nefesi almayı yine beceremeyince de kesin çözüm mü?Hanımlar emla yerıne egzersizi düşünün bence.. Emla 100 tl egzersiz bedava ve performansa gore 1haftada kesın cozum
En iyisi Once dr gideyim bakalım ne diycek. Pzt aldım randevumu Allah'ın izniyle cozume ulasıp doneriz insallah..evet pahalı...biraz yanma yaptığını söylüyorlar ben denemedim...istersen al ve dene
kadın doğum mu?En iyisi Once dr gideyim bakalım ne diycek. Pzt aldım randevumu Allah'ın izniyle cozume ulasıp doneriz insallah..
Evet canımkadın doğum mu?
peki bu gezersizleri başarı ile yapıp...eş denemsinde doğru nefesi almayı yine beceremeyince de kesin çözüm mü?
halletmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeeee burdaki en cesaretsiz kişiyim ben...sorum emin olmak içindi...keşke halletmiş olsam....parmak egzersizini yapıp eş denemesinde başarısız olanları çok okudumBen yenı sandım cunku bende ılk zamanlar emla anestol vb seyler gecırıyordum aklımdan... Kusura bakma canım Rabbım yardımcın olsun ınsallah.. Yıne de ıstersen yardımcı olmaya calısırım gercı egzersızı halletmıssın ama
inşallah hayırlı güzel umutlu haberler alırsın....yaz burayaEvet canım
Allah ızın verirse mutlaka yazarım canım :)inşallah hayırlı güzel umutlu haberler alırsın....yaz buraya
halletmek miiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeeee burdaki en cesaretsiz kişiyim ben...sorum emin olmak içindi...keşke halletmiş olsam....parmak egzersizini yapıp eş denemesinde başarısız olanları çok okudum
ne güzel....ben sanki armak için hiç yapamayacakmışım gibi geliyor...regl olacak bikaç güne...bol bol nefes alıp vereceğim hergün...sonra eşdenemesi yapacağım..olmazsa parmak....of offfffEmın ol senden farkım yoktu benımde okadar sogumustum kı sadce kardes gıbı yatıyordum ve adet zamanlarmda acayıp mutlu oluyordum... Erteleye erteleye 10 ay erteleyebıldım sonra burdakıler sagolsun egzersızı kafama zar zor yerleştırdı ılk es denemesınde 2saat boyunca ugrastım soyle yapalım boyle yapalım oyle daha kolay olurmus dıye dıye oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?