Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bende uzaktan takipçisi üye oldum bebeği anlayan bibirçok kişi var burda çok teşekkürler

Ayy inşaallah sn nasıl yendin bende anne olmak Istiyorum artik
Her yenenin soyledigi gibi beyinde bitireceksin korkuyu sileceksin yoksa surer gider bu bende 6 ay yasadim bunu egzersiz yaptim kegelde onemli en son iki parmagi aldim ben serce parmak sikisip kaliyodu isaret parmak sikisip kaliyodu ama mum denedim o sikisip kaliyodu bide ben icerde bise varken sıkıp birakiyodum ozaman daha iyi anliyosun nerde yanlis yaptigini siktigin zaman hem canin yaniyo hem hic bise girmiyo oraya iki parmagi aldiktan sonra bi sure beklettim siktim biraktim acma kapama hareketini yaptim baktim evet oraya bise giriyo ve ben kendimi kasmazsam rahatcada ilerliyo beynim buna ikna olmustu ama yinede korkularim vardi tabi anestol pomad pisikolojik olarak rahatlamama neden oldu onu surdun kendime hisszlik olusunca ben ustte denemeye basladim ilk basini aldim ilerletemeyince hemen alta gectim ama basi bile girince sevincten uctum resmen oldu gozuyle baktim alttaykende tamamen oldu ıkınmayi unutmayin zirlandiginiz yerde esinizle anlasin bekleyin siz ikinirken o itsib baya uzun yazdim belki daginik yazdim ama tekrardann yasadim resmen bosuna kendi hayatimi kendime zehir etmisim

uzun zamandır giremiyorum eşimin işleri dolyısıyla hiç vakit bulamıyorum ama pazartesiden itibaren yardım bekleyen arkadaşlara yardım etmek için burdayım gerçekten bu yalancı hastalığı yenmek isteyenler özelden de mesaj atabilir bana bu adı hastalık olan illet şeyi yaşamış olan biri olarak sadece 1 haftada yenilecek bir şey bu bunu söyleyebilirim kızlar şimdi de bebiş istiyorum ama daha ilk ayımda olmadı artık umutlarım diğer aylara :) kendinizi boşuna üzüp günlerinizi heba etmeyin egzersizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yapın çok çok çok faydası var :) bütün kızlar toplandık egzersiz yaptık kurtulduk kurtulduk kurtulduk diyelim

evet haklısın kendı hayatımızı kendımız zehır edıoz yoktan yere bende regl atlatayım baslıcam

B
Evet oraya gidelim istiyorum bilgin varmı o klinik hakkında ?
Ben onu çok araştırdım hipnoz yöntemini tercih ediyorlarmış.parmak çoğu kadına itici geldiği için.ama diğer doktorlarıda araştırdım onlarda en sağlıklısı egzersizler olduğunı söylemişler videolarda.kendi irademizle kontrol altına almamız gerekiyormuş.ve o klinik pahalı durumu olanlar için kısa çözüm.

Kizlar ya Benim gercekten terapi almaya ihtiyacim var beylikduzu avcilar veya bakirkoy cevresinde uygun fiyata hipnoterapi ve cinsel terapi veren bi yerler var mi bildiginiz

Ben artık saglık adına birsey istemiyorum su is olsun bitsin.. Ne kadar pahalı acaba ? ben parmak egzersizini yapamıyorum zaten yapabilsem olacak gibi

Rica ederim canım ne demek Allah hepimizden razı olsun.Mutlu oldum bak şimdi insanlara yardım etmek kadar güzel birşey olamaz..

Kizlar ya Benim gercekten terapi almaya ihtiyacim var beylikduzu avcilar veya bakirkoy cevresinde uygun fiyata hipnoterapi ve cinsel terapi veren bi yerler var mi bildiginiz
Terapi yapan hiç bir yer bilmiyorum canım ama istersen birebir çalışabilirz.Denemek istermisin sadece 1 hafta sonra gene olmazsa gidersin kabul mü?

Ben artık saglık adına birsey istemiyorum su is olsun bitsin.. Ne kadar pahalı acaba ? ben parmak egzersizini yapamıyorum zaten yapabilsem olacak gibi
2010 da ki yorumlara bakiyorum o zamn bile veriln rakmlar 4000 civari ,sanki cok bisey yapiyolr insanlarin mecburiyetini kullaniyorlar biraz uygun olsa hepimiz gider terapi aliriz ama duydigum fiytlar cok asiri

Terapi yapan hiç bir yer bilmiyorum canım ama istersen birebir çalışabilirz.Denemek istermisin sadece 1 hafta sonra gene olmazsa gidersin kabul mü?
Sen yendin mi canim kusura bkma butun mesajlari okuyorum unutuyorum kim yendi kim ynmedi ,parmk egzersizi deniyim dedim tek prmk tamamini aldim gecen ama ertesi gun hic alamadim bile niye bole oluyo bilmiyorum sinirlerim harap oldu iyice ,3 aylik evliyim nerdeyse 2 aydir hic deneyemiyorum bile asiri korkuyorum

Yendim tatlım ben.Hikayemide yazmıştım ama çok ilerlerde kalmıştır muhakkak.O çok normal yaşadığın zaten hergün olursa olmaz :) Bir hafta çalışalım olucak zaten.Olmama ihtimali sıfır söz veriyorum olurmu?

Olur tabi ki cok sevinirim cok mutlu olurum :)ozelden mesaj atabilirsin burayada yeni uye oldum cok bilmiyorum kullanmayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…