- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.421
Aynen bende uzaktan takipçisi üye oldum bebeği anlayan bibirçok kişi var burda çok teşekkürlerişte bu öyle bir dertki kimseye anlatamıyorsun paylaşamıyorsun ve anlatamadıkça içinde büyüyo büyüyo....ama burası ve sizler iyiki varsınız. aylardır bende üye olmadan sadece okuyordum sayfaları ve rahatlıyordum benim gibi düşünen aynısını hisseden bir sürü kişi varmış diye böyle bir forum açan ve burada bildiklerini paylaşan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun
Ayy inşaallah sn nasıl yendin bende anne olmak Istiyorum artikeski bir vajinismuslu yeni anne adayi olarak hic korkmamanizi ve asla ertelememenizi tavsiye ediyirumm kizlar guzel gunlerinizi kendinize zehir etmeyin
gözün aydın darısı basımıza ınsaallahdarısı bize inş. canım gözün aydın çok mutlu oluyorum başaranları görünce
Her yenenin soyledigi gibi beyinde bitireceksin korkuyu sileceksin yoksa surer gider bu bende 6 ay yasadim bunu egzersiz yaptim kegelde onemli en son iki parmagi aldim ben serce parmak sikisip kaliyodu isaret parmak sikisip kaliyodu ama mum denedim o sikisip kaliyodu bide ben icerde bise varken sıkıp birakiyodum ozaman daha iyi anliyosun nerde yanlis yaptigini siktigin zaman hem canin yaniyo hem hic bise girmiyo oraya iki parmagi aldiktan sonra bi sure beklettim siktim biraktim acma kapama hareketini yaptim baktim evet oraya bise giriyo ve ben kendimi kasmazsam rahatcada ilerliyo beynim buna ikna olmustu ama yinede korkularim vardi tabi anestol pomad pisikolojik olarak rahatlamama neden oldu onu surdun kendime hisszlik olusunca ben ustte denemeye basladim ilk basini aldim ilerletemeyince hemen alta gectim ama basi bile girince sevincten uctum resmen oldu gozuyle baktim alttaykende tamamen oldu ıkınmayi unutmayin zirlandiginiz yerde esinizle anlasin bekleyin siz ikinirken o itsib baya uzun yazdim belki daginik yazdim ama tekrardann yasadim resmen bosuna kendi hayatimi kendime zehir etmisimAyy inşaallah sn nasıl yendin bende anne olmak Istiyorum artik
Evet oraya gidelim istiyorum bilgin varmı o klinik hakkında ?canim suleyman eserdagi mi diyosun ankarada eger gidebilecek durumun varsa suleyman beye git
evet haklısın kendı hayatımızı kendımız zehır edıoz yoktan yere bende regl atlatayım baslıcamHer yenenin soyledigi gibi beyinde bitireceksin korkuyu sileceksin yoksa surer gider bu bende 6 ay yasadim bunu egzersiz yaptim kegelde onemli en son iki parmagi aldim ben serce parmak sikisip kaliyodu isaret parmak sikisip kaliyodu ama mum denedim o sikisip kaliyodu bide ben icerde bise varken sıkıp birakiyodum ozaman daha iyi anliyosun nerde yanlis yaptigini siktigin zaman hem canin yaniyo hem hic bise girmiyo oraya iki parmagi aldiktan sonra bi sure beklettim siktim biraktim acma kapama hareketini yaptim baktim evet oraya bise giriyo ve ben kendimi kasmazsam rahatcada ilerliyo beynim buna ikna olmustu ama yinede korkularim vardi tabi anestol pomad pisikolojik olarak rahatlamama neden oldu onu surdun kendime hisszlik olusunca ben ustte denemeye basladim ilk basini aldim ilerletemeyince hemen alta gectim ama basi bile girince sevincten uctum resmen oldu gozuyle baktim alttaykende tamamen oldu ıkınmayi unutmayin zirlandiginiz yerde esinizle anlasin bekleyin siz ikinirken o itsib baya uzun yazdim belki daginik yazdim ama tekrardann yasadim resmen bosuna kendi hayatimi kendime zehir etmisim
Ben onu çok araştırdım hipnoz yöntemini tercih ediyorlarmış.parmak çoğu kadına itici geldiği için.ama diğer doktorlarıda araştırdım onlarda en sağlıklısı egzersizler olduğunı söylemişler videolarda.kendi irademizle kontrol altına almamız gerekiyormuş.ve o klinik pahalı durumu olanlar için kısa çözüm.Evet oraya gidelim istiyorum bilgin varmı o klinik hakkında ?
B
Ben onu çok araştırdım hipnoz yöntemini tercih ediyorlarmış.parmak çoğu kadına itici geldiği için.ama diğer doktorlarıda araştırdım onlarda en sağlıklısı egzersizler olduğunı söylemişler videolarda.kendi irademizle kontrol altına almamız gerekiyormuş.ve o klinik pahalı durumu olanlar için kısa çözüm.
Ben artık saglık adına birsey istemiyorum su is olsun bitsin.. Ne kadar pahalı acaba ? ben parmak egzersizini yapamıyorum zaten yapabilsem olacak gibiB
Ben onu çok araştırdım hipnoz yöntemini tercih ediyorlarmış.parmak çoğu kadına itici geldiği için.ama diğer doktorlarıda araştırdım onlarda en sağlıklısı egzersizler olduğunı söylemişler videolarda.kendi irademizle kontrol altına almamız gerekiyormuş.ve o klinik pahalı durumu olanlar için kısa çözüm.
Rica ederim canım ne demek Allah hepimizden razı olsun.Mutlu oldum bak şimdi insanlara yardım etmek kadar güzel birşey olamaz..Evet canim seni hep buraya uye olmadan once yazdiklarini takip ederek izledim baskalari icin yazdiklarini uyguladim yani gizli takipcindim vajiyi yendikten sonra buraya uye oldum ama artik sen yoktun sana tesekkuru bir borc biliyorum Allah senden razi olsun...
Terapi yapan hiç bir yer bilmiyorum canım ama istersen birebir çalışabilirz.Denemek istermisin sadece 1 hafta sonra gene olmazsa gidersin kabul mü?Kizlar ya Benim gercekten terapi almaya ihtiyacim var beylikduzu avcilar veya bakirkoy cevresinde uygun fiyata hipnoterapi ve cinsel terapi veren bi yerler var mi bildiginiz
2010 da ki yorumlara bakiyorum o zamn bile veriln rakmlar 4000 civari ,sanki cok bisey yapiyolr insanlarin mecburiyetini kullaniyorlar biraz uygun olsa hepimiz gider terapi aliriz ama duydigum fiytlar cok asiriBen artık saglık adına birsey istemiyorum su is olsun bitsin.. Ne kadar pahalı acaba ? ben parmak egzersizini yapamıyorum zaten yapabilsem olacak gibi
Sen yendin mi canim kusura bkma butun mesajlari okuyorum unutuyorum kim yendi kim ynmedi ,parmk egzersizi deniyim dedim tek prmk tamamini aldim gecen ama ertesi gun hic alamadim bile niye bole oluyo bilmiyorum sinirlerim harap oldu iyice ,3 aylik evliyim nerdeyse 2 aydir hic deneyemiyorum bile asiri korkuyorumTerapi yapan hiç bir yer bilmiyorum canım ama istersen birebir çalışabilirz.Denemek istermisin sadece 1 hafta sonra gene olmazsa gidersin kabul mü?
eBen artık saglık adına birsey istemiyorum su is olsun bitsin.. Ne kadar pahalı acaba ? ben parmak egzersizini yapamıyorum zaten yapabilsem olacak gibi
Yendim tatlım ben.Hikayemide yazmıştım ama çok ilerlerde kalmıştır muhakkak.O çok normal yaşadığın zaten hergün olursa olmaz :) Bir hafta çalışalım olucak zaten.Olmama ihtimali sıfır söz veriyorum olurmu?Sen yendin mi canim kusura bkma butun mesajlari okuyorum unutuyorum kim yendi kim ynmedi ,parmk egzersizi deniyim dedim tek prmk tamamini aldim gecen ama ertesi gun hic alamadim bile niye bole oluyo bilmiyorum sinirlerim harap oldu iyice ,3 aylik evliyim nerdeyse 2 aydir hic deneyemiyorum bile asiri korkuyorum
Yakin zamanda mie
Ben dr saygın diye birini aradım 2500 le başlayacaktı.
Olur tabi ki cok sevinirim cok mutlu olurum :)ozelden mesaj atabilirsin burayada yeni uye oldum cok bilmiyorum kullanmayi :)Yendim tatlım ben.Hikayemide yazmıştım ama çok ilerlerde kalmıştır muhakkak.O çok normal yaşadığın zaten hergün olursa olmaz :) Bir hafta çalışalım olucak zaten.Olmama ihtimali sıfır söz veriyorum olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?