Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben hala hoşlaşmam o goruntuden ama bu keşfedılmesı gerekılen bır yer aslında tum vucudumuz oyle... Sadece bak ve dokunarak tanı vajınanı bak ılk gun zor gelır ıkıncı gun daha rahat yaparsın sonra bır de bakmışsın egzersiz yapıyorsun

ayna aldım karar verdim aşama aşama yapacağım diye...sadece bir kez baktım deliği gördüm ve bir daha bakmadım

neden bu kadar itici geliyor parmak fikri...burda yazışırken bile için çekiliyor sanki
İtici geliyor çünkü korkuyorsun belkide için almıyor.Ben ilk parmak egzersizi duydugumda bildiğin böğüre böğüre ağlamıştım.Asla yapamazdım oraya parmak sokmak bu delilikti.Ömür boyu bu hastalıkla yaşamaya karar vermiştim.bir hasta direndim.Sonra kuyrugumu kıstırıp başladım denemelere.İlk serçe parmağımı ilk boğuma dek aldıgımda kusmusdum.Çok Ağladım.Ama başka çarem yoktu.Denedim pes ettim bir kere daha denedim gene pes ettim ve sonunda başardım.Hangi bebek emeklemeden yürür söylesene hangimiz düştüğümüz için yürümekten vazgeçtikkk?

((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ne kadar haklısın...çabalamazsam ettiğim dualarıma nasıl karşılık bulacağım...dilerim ben de cesaretimi toplayabilirim...

haklısınız...reglden sonra inşallah...bitsin istiyorum...haber vermek istiyorum burda...derdimi sizlerle paylaştım sevincimi de paylaşmak istiyorum....

Bende regl donemındeydım egzersıze karar verdıgımde bıttıgınde başlıcam dedım ama asql vakıt kaybetmeden başlattırdı valla bana 4.gun başladıım Iyı kı daha fazla ertelememişimm

Bak bitanem destek olmak bir yana sana gerçekleride yazayım.Burdaki herkes için geçerli bunlar..Ya sevdiğin adamı bırakıp mutlu anılarınla çıkıcaksın hayatından,yada sessizce yılların sevdiğin adamı senden almasına seyirci olucaksın.Ya bu hastalığı yenip kendi bebeğini seviceksin yada her bebek gördüğünüzde eşinin sana bir süre sonra o buz gibi bakışlarını görmemek için gözlerini kaçıracaksın.En basidinden bir filmde karşınıza çıkan sevişme sahnesinde eşinin o sahneye özenmemesi için dua ediceksin.Lütfen kendine eşine geleceğine mutluluğa bir ŞANS tanı.ŞİMDİ SANA SORUYORUM PARMAK EGZERSİZİMİ İTİCİ YOKSA BU YAZDIKLARIMMI ..karar senin.

hep düşünüyorum zaten...her deneme sonrası yaşadığım hüzün..eşimin yüzündeki o mutsuzluk...o hamile arkadaşlarım mutlu kadınlar...bunlar daha çok acıtıyor canımı aslında farkındayım....bu nasıl bir hastalık bunu anlayamıyorum...doğruları bile bile nasıl ulaşamıyor insan....ama yeneceğim ben de....parmak egzersizi nefes ya da kegel...başaracağım birgün...

teşekkür ederim....insan bazen duvara toslamalı.....bu bende daha etkili oluyor çoğu kez

Kizlar adetim kac gundur bitti ve vajinismus sonrasi adet oldum esim kac gundr hic sesi cikmiyo cok uzuluyorum ben ondan daha cok istekliyim ne icsem de gecse bu istek(( kendime kiziyorum .

hatta bazen eşim anlayışlı olmasaydı belki hırs yapardım ne bileyim daha kısa sürerdi gbi geliyor

Bende ciplak sevmyrm kendimi ( isigi hic acmam esimde acmak ister ben istemem bazen mum yakarm

eğer bu reglden sonrada eş denemeleri olmazsa parmak fikrini iyiden iyiye düşüneceğim
İşte bunu yapma.Eş denemeleriyle kaslarını kasılmaya alıştırıyorsun canım.Beynine acı hissi gittikçe yerleşiyor.Parmak egzersizi bitene dek asla eş denemesi yapmamalısın.Ama illaki eş denemesi diyorsan sana açık bir şekilde yazıcam bu şekilde dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…