- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 323
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.501
ben bedenimi beğenmeli sevmeli çıplak görüntüme alışmalıyım...bazı gençler kendini aynada uzun uzun seyreder...ben hep tuhaf bulurdum meğer iyisini yapıyorlarmış...bu konuda kendimi çok kapalı yetiştirdim belkide
ayna aldım karar verdim aşama aşama yapacağım diye...sadece bir kez baktım deliği gördüm ve bir daha bakmadımBen hala hoşlaşmam o goruntuden ama bu keşfedılmesı gerekılen bır yer aslında tum vucudumuz oyle... Sadece bak ve dokunarak tanı vajınanı bak ılk gun zor gelır ıkıncı gun daha rahat yaparsın sonra bır de bakmışsın egzersiz yapıyorsun
Ama hemen pes etmek yok lutfen... Ben aynada cok ıncelemedım genelde dokunarak alıştımayna aldım karar verdim aşama aşama yapacağım diye...sadece bir kez baktım deliği gördüm ve bir daha bakmadım
Devam etmelisin canim beklemekle mutlulugunu ertelemis oluyorsun once bak kesfet sonra yavas yavas dokunmaya calis kendinden odun ver bir kerecikayna aldım karar verdim aşama aşama yapacağım diye...sadece bir kez baktım deliği gördüm ve bir daha bakmadım
İtici geliyor çünkü korkuyorsun belkide için almıyor.Ben ilk parmak egzersizi duydugumda bildiğin böğüre böğüre ağlamıştım.Asla yapamazdım oraya parmak sokmak bu delilikti.Ömür boyu bu hastalıkla yaşamaya karar vermiştim.bir hasta direndim.Sonra kuyrugumu kıstırıp başladım denemelere.İlk serçe parmağımı ilk boğuma dek aldıgımda kusmusdum.Çok Ağladım.Ama başka çarem yoktu.Denedim pes ettim bir kere daha denedim gene pes ettim ve sonunda başardım.Hangi bebek emeklemeden yürür söylesene hangimiz düştüğümüz için yürümekten vazgeçtikkk?neden bu kadar itici geliyor parmak fikri...burda yazışırken bile için çekiliyor sanki
İtici geliyor çünkü korkuyorsun belkide için almıyor.Ben ilk parmak egzersizi duydugumda bildiğin böğüre böğüre ağlamıştım.Asla yapamazdım oraya parmak sokmak bu delilikti.Ömür boyu bu hastalıkla yaşamaya karar vermiştim.bir hasta direndim.Sonra kuyrugumu kıstırıp başladım denemelere.İlk serçe parmağımı ilk boğuma dek aldıgımda kusmusdum.Çok Ağladım.Ama başka çarem yoktu.Denedim pes ettim bir kere daha denedim gene pes ettim ve sonunda başardım.Hangi bebek emeklemeden yürür söylesene hangimiz düştüğümüz için yürümekten vazgeçtikkk?
haklısınız...reglden sonra inşallah...bitsin istiyorum...haber vermek istiyorum burda...derdimi sizlerle paylaştım sevincimi de paylaşmak istiyorum....
sizleri tebrik ediyorum cesaretiniz için...kaç günde yendin?Bende regl donemındeydım egzersıze karar verdıgımde bıttıgınde başlıcam dedım ama asql vakıt kaybetmeden başlattırdı valla bana 4.gun başladıımIyı kı daha fazla ertelememişimm
teşekkür ederim....insan bazen duvara toslamalı.....bu bende daha etkili oluyor çoğu kezBak bitanem destek olmak bir yana sana gerçekleride yazayım.Burdaki herkes için geçerli bunlar..Ya sevdiğin adamı bırakıp mutlu anılarınla çıkıcaksın hayatından,yada sessizce yılların sevdiğin adamı senden almasına seyirci olucaksın.Ya bu hastalığı yenip kendi bebeğini seviceksin yada her bebek gördüğünüzde eşinin sana bir süre sonra o buz gibi bakışlarını görmemek için gözlerini kaçıracaksın.En basidinden bir filmde karşınıza çıkan sevişme sahnesinde eşinin o sahneye özenmemesi için dua ediceksin.Lütfen kendine eşine geleceğine mutluluğa bir ŞANS tanı.ŞİMDİ SANA SORUYORUM PARMAK EGZERSİZİMİ İTİCİ YOKSA BU YAZDIKLARIMMI ..karar senin.
hatta bazen eşim anlayışlı olmasaydı belki hırs yapardım ne bileyim daha kısa sürerdi gbi geliyorBak bitanem destek olmak bir yana sana gerçekleride yazayım.Burdaki herkes için geçerli bunlar..Ya sevdiğin adamı bırakıp mutlu anılarınla çıkıcaksın hayatından,yada sessizce yılların sevdiğin adamı senden almasına seyirci olucaksın.Ya bu hastalığı yenip kendi bebeğini seviceksin yada her bebek gördüğünüzde eşinin sana bir süre sonra o buz gibi bakışlarını görmemek için gözlerini kaçıracaksın.En basidinden bir filmde karşınıza çıkan sevişme sahnesinde eşinin o sahneye özenmemesi için dua ediceksin.Lütfen kendine eşine geleceğine mutluluğa bir ŞANS tanı.ŞİMDİ SANA SORUYORUM PARMAK EGZERSİZİMİ İTİCİ YOKSA BU YAZDIKLARIMMI ..karar senin.
Denemeden bilenezsin guvenip guvennedigini hersey senin kontrolunde olacaj zatensanki kendi parmağım midemi buandırıyor ya düşüncesi bile...eş parmağı yapabilir miym acaba....ona güvenmem gerek bu durumda da...offfff
eğer bu reglden sonrada eş denemeleri olmazsa parmak fikrini iyiden iyiye düşüneceğimDenemeden bilenezsin guvenip guvennedigini hersey senin kontrolunde olacaj zaten
ben bedenimi beğenmeli sevmeli çıplak görüntüme alışmalıyım...bazı gençler kendini aynada uzun uzun seyreder...ben hep tuhaf bulurdum meğer iyisini yapıyorlarmış...bu konuda kendimi çok kapalı yetiştirdim belkide
sizleri tebrik ediyorum cesaretiniz için...kaç günde yendin?
İşte bunu yapma.Eş denemeleriyle kaslarını kasılmaya alıştırıyorsun canım.Beynine acı hissi gittikçe yerleşiyor.Parmak egzersizi bitene dek asla eş denemesi yapmamalısın.Ama illaki eş denemesi diyorsan sana açık bir şekilde yazıcam bu şekilde dene.eğer bu reglden sonrada eş denemeleri olmazsa parmak fikrini iyiden iyiye düşüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?