- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.521
Bir gun esinin de anlayisi bitebilir o zamani da dusunhatta bazen eşim anlayışlı olmasaydı belki hırs yapardım ne bileyim daha kısa sürerdi gbi geliyor
bunu düşünmüyor muyum...defalarca...canım çok acıyor o zaman...ve insanız...sabrı bitebilir...ne diyebiliirm ki o zaman...hiçbişey...Bir gun esinin de anlayisi bitebilir o zamani da dusun
yazın...konuşmak o kadar iyi geliyor ki...İşte bunu yapma.Eş denemeleriyle kaslarını kasılmaya alıştırıyorsun canım.Beynine acı hissi gittikçe yerleşiyor.Parmak egzersizi bitene dek asla eş denemesi yapmamalısın.Ama illaki eş denemesi diyorsan sana açık bir şekilde yazıcam bu şekilde dene.
ve haklısın....eşime de söylüyorum hep...her olumsuz deneme beynimi vajiye biraz daha alıştırıyor...o acıya o yanmaya...rabbim yardım et..İşte bunu yapma.Eş denemeleriyle kaslarını kasılmaya alıştırıyorsun canım.Beynine acı hissi gittikçe yerleşiyor.Parmak egzersizi bitene dek asla eş denemesi yapmamalısın.Ama illaki eş denemesi diyorsan sana açık bir şekilde yazıcam bu şekilde dene.
Ona umutsuz gozlerle bakma erteledikce boyle devam eden bir durum bu baslamazsan boyle devam eder aylar gunler haftalar yillar gecer giderbunu düşünmüyor muyum...defalarca...canım çok acıyor o zaman...ve insanız...sabrı bitebilir...ne diyebiliirm ki o zaman...hiçbişey...
evet buraya geldiğimde 2 aydı şimdi 13 ayOna umutsuz gozlerle bakma erteledikce boyle devam eden bir durum bu baslamazsan boyle devam eder aylar gunler haftalar yillar gecer gider
Ben bu hastalığı buraya üye değilken takip ederken bir bayanın şu mesajıyla yenmeye karar verdim.Tam hatırlayamıyorum ama şuna benzer yazmıştı.''Ben yapamadım bu hastalığı yenemedim.Daha doğrusu cesaret edemedim.Böylede mutlu olurum zannettim.Bugün eşim eve geç geldi.Yüzünde tuhaf bir gülümseme vardı.Yattı yanıma.Üstünde bir başkasının kokusu vardı.Nerdeydin bu koku nedir die soramadım.Boğazımda düğümlendi.Ne diyebilirdim hakkım yoktu.Sustum.O uyudu.Ben asıl bugün kaybettim yuvamı hayallerimi ve sevdiğim erkeği.Buraya belki birilerini cesaretlendiririm diye yazdım.Bir daha yazmıcam yazamıcam.Benim için herşey bitti sizin içi bitmesin''Sonra bir daha yazmadı girmedide..
Benim 7 yilim gitti koca 7 yil dile koly degil mi ama hic te kolay degil sana bu kadar israr etmem bundan seninde yillarin gitmesin omrunden omur gitmesin bedeninde bundan zarar gormesin psikolojin alt ust olmasinevet buraya geldiğimde 2 aydı şimdi 13 ay
Lütfen erteleme.Mutlu bir yuva için,Sana gülümseyen minicik gözler için,aşkla bakan bir erkek için..Hepsini geç be güzelim kendin içinnn..(((((((((((((((((((((( içim parçalandı...parçalanıyor da...beni kendime getiren şey duvara toslamak...böyle şeyler hırs yapıyor insanda...allahım ne benim ne de başka bir kadının başına versin...rabbim korusun rabbim hepimizi kurtarsın...fakat başaramadıkça o riski taşıyacağız
7 yıl mı ? insan hayret ediyor ama inanıyorum...daha dün gibi evlendim şimdi 13 ay oldu ve hastalık zerre ilerlemedi...haklısınız...iyi ki varsınız...yoksa kime içimizi dökerdik...burdan başka yer anlamaz biziBenim 7 yilim gitti koca 7 yil dile koly degil mi ama hic te kolay degil sana bu kadar israr etmem bundan seninde yillarin gitmesin omrunden omur gitmesin bedeninde bundan zarar gormesin psikolojin alt ust olmasin
asql....çok teşekkür ederim...bana yazmaya devam et olur mu....Lütfen erteleme.Mutlu bir yuva için,Sana gülümseyen minicik gözler için,aşkla bakan bir erkek için..Hepsini geç be güzelim kendin içinnn..
OLmazmı tabiki olucak.Canına bile okucakk :)Hadi ama yenin şu hastalıklarıda bebişler gelsin.Ben 3 yıl sonra düşünüyorum bebeği şuan maddiyatı düzeltmemiz ve çalışmam lazım.O zamana dek sizin bebeğiniz olsunki sizde bana yardım edinnn :)bana gülümseyen minicik gözler olacak mı...ıslak gözlerle tebssüm ediyorum...
Oldu olacak diye ugrasip durursunuz sonra durumu kabullenirsiniz bir de bakmissiniz ki aylar yillar gecmis daha fazla bekleme bir hafta bilemedin iki haftada kurtul bu durumdan hayata umut dolu gozlerle bak7 yıl mı ? insan hayret ediyor ama inanıyorum...daha dün gibi evlendim şimdi 13 ay oldu ve hastalık zehaftada egzersiz yaparak ilerlemedi...haklısınız...iyi ki varsınız...yoksa kime içimizi dökerdik...burdan başka yer anlamaz bizi
ayyyyyyy inşallah :) ayyy keşke....OLmazmı tabiki olucak.Canına bile okucakk :)Hadi ama yenin şu hastalıklarıda bebişler gelsin.Ben 3 yıl sonra düşünüyorum bebeği şuan maddiyatı düzeltmemiz ve çalışmam lazım.O zamana dek sizin bebeğiniz olsunki sizde bana yardım edinnn :)
İNŞALLAH...ALLAHIN İZNİYLE...Oldu olacak diye ugrasip durursunuz sonra durumu kabullenirsiniz bir de bakmissiniz ki aylar yillar gecmis daha fazla bekleme bir hafta bilemedin iki haftada kurtul bu durumdan hayata umut dolu gozlerle bak
İnşallah Allahım her kadına bu duyguyu yasatsın ..OLmazmı tabiki olucak.Canına bile okucakk :)Hadi ama yenin şu hastalıklarıda bebişler gelsin.Ben 3 yıl sonra düşünüyorum bebeği şuan maddiyatı düzeltmemiz ve çalışmam lazım.O zamana dek sizin bebeğiniz olsunki sizde bana yardım edinnn :)
amin she42İnşallah Allahım her kadına bu duyguyu yasatsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?