- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.541
Gozunaydın canım. Bebeğinide sağlıkla buyut bende senın gibi vajılıyken hamıle kaldım bebeğim bit yasına gırdı ve vajıyı yendim :) sezeryan olmusdundur sende. Vajılı llmasaydık normal yapardık nasipten ötesi yok. Allah yuvanı mutlu kılsınSlm arkadaslar. Ben 2 yıl belki daha çok zamandır foruma girmiyorum. Burda cok aktif yazardik bir zamanlar egzersiz yaparken. Sonra hersey gibi buraya yazmayi da erteledik. Yenmeden bebegim oldu 11 aylik su an.Veee Rabbime sukurler olsun bu gece vajinismusu yendim. Buradan forumdan arkadaşım nehirsakaryaya bana verdigi destek icin cok tesekkur ediyorum Arkadaslar inanin hicbisey değilmiş. Oyle kolay ki anlatamam. Nerdeyse 4.5 yildir evliyim ve yeni yapabildim. Kafamda cok buyutmusum. Ne zaman bu is bitti artik ben korkmuyorum, bu cektiklerim yeter diyip kendimi inandirdiysam o zaman kafamda bitmusti bu is zaten 2 gun once. Bu gece de uygulamada bitti. Esimin gozlerindeki mutlulugu anlatamam. Ardindan beraber şükür namazı kıldık. Rabbime hamd ettik. O an kosup herkese nolur beklemeyin azicik cesaret edin aci yok sadece basınç var diye haykirasim geldi ama sabahi bekledim. Hic kimse bunu yasasin istemiyorum. Elimden geleni yaparim her biriniz icin. Ben vajinam cok küçük, cok dar vs. neleri dusunen biriydim. Oysa daha ilk geceden muthis bi birliktelik yasadik hala inanamiyorum. Yıllardır yapiyomusuz gibi. Hicbirinizin bi farki yok emin olun. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya hazirim bebekten vakit buldukca. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Huc uzulmeyin,bir gun ruya gibi bir sabaha uyanmak için hayatı ertelemeyin
Canım çunki lafanda bıtırmemişssin oyuzdende ne hıpnoz ne baska bısey etkili olmamış. Once yapabılecehıne ınanmalısın vajınanı tanımakla baslayabılırsın aynanın üzerine çomel nefes al verırken ıkın ıkımdıgında açıldığını goreceksın.istersen hepimizde yardımcı oluruz sana aşama aşama bırlıkte ilerleyerek halledebılırız dört yıl kadar uzun bir zaman ertelemişsin artık erteleme lutfenIyi geceler 4 yillik evliyim vajinusmusum. Evliligimin ilk yilinda kizlik zari operasyonu gecirdim. Parmak egzersizi hipnoz nefes terapisi gibi tedavileri denedim. Bi sonuc alamadim. Lutfen bana yardimci olun.???
Cevaplarinizi bekliyorum.
Sağol canim benim. Evet sezaryen oldum ben de. Neler yaşadım tahmin edersin. Senin de yuvan hep mutlu olsun canim Allah razi olsun.. iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..Gozunaydın canım. Bebeğinide sağlıkla buyut bende senın gibi vajılıyken hamıle kaldım bebeğim bit yasına gırdı ve vajıyı yendim :) sezeryan olmusdundur sende. Vajılı llmasaydık normal yapardık nasipten ötesi yok. Allah yuvanı mutlu kılsın
Hamıleliği kendıme zehır etmiştim hergun bununla yatıp kalktım sonra kendime geldim ve bebeğieme mektuplar yazarak kafamdan atmaya çalıştım. Allahım bı dertle ugrsan herkesin yar ve yardımcısı olsunSağol canim benim. Evet sezaryen oldum ben de. Neler yaşadım tahmin edersin. Senin de yuvan hep mutlu olsun canim Allah razi olsun.. iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..
Ben dusunmemeye calistim ama hamileligin son zamanlari aklim başımdan gidecekti ebeler muayene etmek istedikce. Doktorun odasına girip yalvarmami asla unutamam.. Dr iki parmagiyla çatı muayenesi yaptigindaki bagirmami babamin bile duymasini yillar gecse de unutamam.. oysa ne kadar buyutmusum.. ben de normalmisim. Hep bende biseyler var sanmisim.. dr normal yapabilirsin dedi muayeneden sonra. O gün benim icin en anlatılması zor gundu.. nasil normal dogum yapacaktim.. bebeğime bir zarar gelir diye öldüm öldüm dirildim..Hamıleliği kendıme zehır etmiştim hergun bununla yatıp kalktım sonra kendime geldim ve bebeğieme mektuplar yazarak kafamdan atmaya çalıştım. Allahım bı dertle ugrsan herkesin yar ve yardımcısı olsun
doğru canım haklısın benm demek istedğim ilk önce kendimize guvenelim yenecez diyelim onu anlatmak istedim ama tabi sende haklısın:)tabikide once kendin yapmaya calisacaksin ama ben yapamadim yapacam derken 10 ayimgitti ve tek basima devam etsem aslada yapamazdim iste bu durumda bi destege ihtiyac oluyo sanirim keske kendim yapabilseydim ama olmadi canim bazi insanlar cok cesaretsiz oluyolar bende onlardandim saygin beye 3000 lira verdim ama on gunde kurtuldum helali hos olsun halada en ufak bi sikintim oldugunda ararim cok iyi sicak bi doktor. zor bi hastalik ama biraz cesaret lazim tabikide
canım tam takip edemedimde catı muayenesi derken bebiş mi warİlk çatı muayenesi yapacağım zaman doktoruna söyledim . Allah ondan razı olsun çok anlayışlıydı doğumda ben amelıyathaneye girmeden ordakı ebeyı hemşireyı bilgilendırmiş . Şu hayatta bi doktoruna bide burda bu hastalıktan kurtulmana vesile olan meleğime minnettarım
On beş aylık oğlum var teyzesi. Vajiliyken hamile kalmıştım. Oğlum bir yasına gırdıgı hafta kurtuldum bu illettencanım tam takip edemedimde catı muayenesi derken bebiş mi war
bencede en iyisi şu aşamada zamana bırakmak.tsk ederim canim evet biliyorum ama simdilik biraz zamana birakayim diyorum insallah olur
canım yanma hissi yeterli ıslaklık olmadığı için olur, giriş kısmında eşin seni ön sevşmedeki gibi uyarsın bunu her defasında arkadaşlara söylüyorum. bu şekilde hiç zorluk yaşamazsın inan.ilk başta giriş kısmında acı ve yanma hiissedince kendinizi kasmıyor musunuz...ben girişte yanma hissettiğim için kendimi kasıyorum ve giriş gerçekleşmiyor...kasmıyorsanız tebrikler...belli zaman sonra bhasettikleriniz de biter sanırım
abooooo ne diyeyyim şimdi nasıl hamile kaldın vajiliyken ve bişey daha sorcam sezeryanmı oldun ya ben kurtuldm bi sene oldu smdi hamileyim iki haftam falan kaldı korkuyomOn beş aylık oğlum var teyzesi. Vajiliyken hamile kalmıştım. Oğlum bir yasına gırdıgı hafta kurtuldum bu illetten
gözün aydın canm iki gündür yoktum şimdi gördüm. Allah mutluluğunu daim etsin, başka sıkıntı vermesin.darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah.Basardimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............lala la la laalaSonunda olduu cook mutluyum cokkkk Ne agri ne sizi ne kan hic birisi yok meger ne kadar basitmis Bana yardimci olan yagmurzerresi aykristali kkaderim ve diger arkadaslar hepinize coookkk tesekkur ederimm
Sezeryan oldum canım ama sen yenmişssin normal yapabılırsın hıc korkma. Summe sebile yesserah çek bol bol. Allahum hayırla mucahına almayı nasıp etabooooo ne diyeyyim şimdi nasıl hamile kaldın vajiliyken ve bişey daha sorcam sezeryanmı oldun ya ben kurtuldm bi sene oldu smdi hamileyim iki haftam falan kaldı korkuyom
ewet kendm ama korkuyom yinede dua edin bana az kaldı yaSezeryan oldum canım ama sen yenmişssin normal yapabılırsın hıc korkma. Summe sebile yesserah çek bol bol. Allahum hayırla mucahına almayı nasıp et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?