Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iyi geceler 4 yillik evliyim vajinusmusum. Evliligimin ilk yilinda kizlik zari operasyonu gecirdim. Parmak egzersizi hipnoz nefes terapisi gibi tedavileri denedim. Bi sonuc alamadim. Lutfen bana yardimci olun.???
Cevaplarinizi bekliyorum.

Slm arkadaslar. Ben 2 yıl belki daha çok zamandır foruma girmiyorum. Burda cok aktif yazardik bir zamanlar egzersiz yaparken. Sonra hersey gibi buraya yazmayi da erteledik. Yenmeden bebegim oldu 11 aylik su an. Veee Rabbime sukurler olsun bu gece vajinismusu yendim. Buradan forumdan arkadaşım nehirsakaryaya bana verdigi destek icin cok tesekkur ediyorum Arkadaslar inanin hicbisey değilmiş. Oyle kolay ki anlatamam. Nerdeyse 4.5 yildir evliyim ve yeni yapabildim. Kafamda cok buyutmusum. Ne zaman bu is bitti artik ben korkmuyorum, bu cektiklerim yeter diyip kendimi inandirdiysam o zaman kafamda bitmusti bu is zaten 2 gun once. Bu gece de uygulamada bitti. Esimin gozlerindeki mutlulugu anlatamam. Ardindan beraber şükür namazı kıldık. Rabbime hamd ettik. O an kosup herkese nolur beklemeyin azicik cesaret edin aci yok sadece basınç var diye haykirasim geldi ama sabahi bekledim. Hic kimse bunu yasasin istemiyorum. Elimden geleni yaparim her biriniz icin. Ben vajinam cok küçük, cok dar vs. neleri dusunen biriydim. Oysa daha ilk geceden muthis bi birliktelik yasadik hala inanamiyorum. Yıllardır yapiyomusuz gibi. Hicbirinizin bi farki yok emin olun. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya hazirim bebekten vakit buldukca. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Huc uzulmeyin,bir gun ruya gibi bir sabaha uyanmak için hayatı ertelemeyin

Gozunaydın canım. Bebeğinide sağlıkla buyut bende senın gibi vajılıyken hamıle kaldım bebeğim bit yasına gırdı ve vajıyı yendim :) sezeryan olmusdundur sende. Vajılı llmasaydık normal yapardık nasipten ötesi yok. Allah yuvanı mutlu kılsın

Her denediğimde bir duvar var gibi oluyordu sanki orda. Aciyor gibi oluyordu. Kotu bi his doguyordu icime. Itince birsey olacak bana gibi hissediyordum. Yanlış giriyor orada ilerlemez diyordum. Agliyordum, titriyordum asla yapamicam cok zor diyordum.. ama oldu kızlar.. Sadece biraz ikinip kendini birakmak yeterliymis forumdan ogrenmistim bunu. Orası ikininca aciliyor zaten. Cok acik yazdim ama birilerine yardimci olmak istiyorum o yuzden kusura bakmayın olur mu..

Iyi geceler 4 yillik evliyim vajinusmusum. Evliligimin ilk yilinda kizlik zari operasyonu gecirdim. Parmak egzersizi hipnoz nefes terapisi gibi tedavileri denedim. Bi sonuc alamadim. Lutfen bana yardimci olun.???
Cevaplarinizi bekliyorum.
Canım çunki lafanda bıtırmemişssin oyuzdende ne hıpnoz ne baska bısey etkili olmamış. Once yapabılecehıne ınanmalısın vajınanı tanımakla baslayabılırsın aynanın üzerine çomel nefes al verırken ıkın ıkımdıgında açıldığını goreceksın.istersen hepimizde yardımcı oluruz sana aşama aşama bırlıkte ilerleyerek halledebılırız dört yıl kadar uzun bir zaman ertelemişsin artık erteleme lutfen

Sağol canim benim. Evet sezaryen oldum ben de. Neler yaşadım tahmin edersin. Senin de yuvan hep mutlu olsun canim Allah razi olsun.. iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..

Sağol canim benim. Evet sezaryen oldum ben de. Neler yaşadım tahmin edersin. Senin de yuvan hep mutlu olsun canim Allah razi olsun.. iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim..
Hamıleliği kendıme zehır etmiştim hergun bununla yatıp kalktım sonra kendime geldim ve bebeğieme mektuplar yazarak kafamdan atmaya çalıştım. Allahım bı dertle ugrsan herkesin yar ve yardımcısı olsun

Hamıleliği kendıme zehır etmiştim hergun bununla yatıp kalktım sonra kendime geldim ve bebeğieme mektuplar yazarak kafamdan atmaya çalıştım. Allahım bı dertle ugrsan herkesin yar ve yardımcısı olsun
Ben dusunmemeye calistim ama hamileligin son zamanlari aklim başımdan gidecekti ebeler muayene etmek istedikce. Doktorun odasına girip yalvarmami asla unutamam.. Dr iki parmagiyla çatı muayenesi yaptigindaki bagirmami babamin bile duymasini yillar gecse de unutamam.. oysa ne kadar buyutmusum.. ben de normalmisim. Hep bende biseyler var sanmisim.. dr normal yapabilirsin dedi muayeneden sonra. O gün benim icin en anlatılması zor gundu.. nasil normal dogum yapacaktim.. bebeğime bir zarar gelir diye öldüm öldüm dirildim..

İlk çatı muayenesi yapacağım zaman doktoruna söyledim . Allah ondan razı olsun çok anlayışlıydı doğumda ben amelıyathaneye girmeden ordakı ebeyı hemşireyı bilgilendırmiş . Şu hayatta bi doktoruna bide burda bu hastalıktan kurtulmana vesile olan meleğime minnettarım

Yuk gozunde buyuttuğun kadardır aslında.bir kıloluk poşeti bile gozunde buyutursen taşıyamazssın bırakırsın. Vajinusmusta böyle bişey. Nekadar buyutursek okadar devleşiyor. Bak sen dört yıl beklemişsin be iki yıl yedi yıllık bi arkadaş vardı adını hatırlamıyorum geçenlerde onbea yıllık bbi ablayla tanıştım egzersıze basladıl sonra kaçtı .doktora bikere gıttıgımde kırk yıl erteleyen bi teyzeyı anlattı rahım kanserk olma rıskınden dolayı parça alınması gerekıyormuş ama ızın vermıyormus tedavı olmaya başlamış ve bır haftada tenmiş ve kırk yıllık evlılık sonrası ilk gerdek gecesi yaşamış çok ağlamış bukadar eeteledıgı için cunki bilmiyormus bu işin doktoru olduğunu yani yıllar yılları kovalıyor arkdaşlar sene okadar çabuk gecoyorki ne olur ertelemeyin yoksa ertelıyecwk yıllar çooook ama bununla savasın . Allahım hepinizin yardımcısı olsun

doğru canım haklısın benm demek istedğim ilk önce kendimize guvenelim yenecez diyelim onu anlatmak istedim ama tabi sende haklısın:)

canım tam takip edemedimde catı muayenesi derken bebiş mi war

canım yanma hissi yeterli ıslaklık olmadığı için olur, giriş kısmında eşin seni ön sevşmedeki gibi uyarsın bunu her defasında arkadaşlara söylüyorum. bu şekilde hiç zorluk yaşamazsın inan.

On beş aylık oğlum var teyzesi. Vajiliyken hamile kalmıştım. Oğlum bir yasına gırdıgı hafta kurtuldum bu illetten
abooooo ne diyeyyim şimdi nasıl hamile kaldın vajiliyken ve bişey daha sorcam sezeryanmı oldun ya ben kurtuldm bi sene oldu smdi hamileyim iki haftam falan kaldı korkuyom

gözün aydın canm iki gündür yoktum şimdi gördüm. Allah mutluluğunu daim etsin, başka sıkıntı vermesin.darısı diğer arkadaşlara olsun inşallah.

abooooo ne diyeyyim şimdi nasıl hamile kaldın vajiliyken ve bişey daha sorcam sezeryanmı oldun ya ben kurtuldm bi sene oldu smdi hamileyim iki haftam falan kaldı korkuyom
Sezeryan oldum canım ama sen yenmişssin normal yapabılırsın hıc korkma. Summe sebile yesserah çek bol bol. Allahum hayırla mucahına almayı nasıp et

Kızlar çok güzel şeyler yazılmış gece hepsini şimdi okudum. Çok doğru mesajlar verilmiş evliliğimiz için gereken özveriyi göstermemiz ve huzuru kendimiz kurmamız lazım. Sevdiğimiz adamların üzülmesine bile katlanamayız öyle değil mi ? O zaman buna sebep olmayalım. Artık hiçbirimiz çocuk değiliz birer kadın olduk evli barklı insanlarız. Buna rağmen kendi vücudumuzdan korkmak iğrenmek olmaz. Bu işi hiç zorlanmadan ilk geceden beri yapabilen kadınlar genellikle kadınlığının hep farkında olan ve bunu seven kadınlardır bana göre. Bedeni ile barışık, ağdadan bile zevk alan, ohh kaymak gibi oldum kocamın aklı başından gidecek deyip kikirdeyen kadınlar. Bizler ise yok ben bakamam, ay dokunamam diyoruz. Bu işi önce kafada bitirmek lazım ise, kadınlığımızla barışacağız ilk başta. Ne yazık ki toplumumuzda bekar kızlardan geçtim, kız çocuklarına bile kendilerinden utanmaları gerektiği aşılanıyor. Küçük yaştan beri bilinçaltında "orası yasak" fikri besleniyor. Bunu bize yapanlar evlendiğimizde karşımıza "aaa niye bebeğin yok yapamadınız mı?" Diye soranlar olarak çıkıyor. Mantığa bakar mısınız... Diyeceğim o ki herşeyden önce kendinizi sevin. Aynada vajinadan önce yüzünüze saçınıza bakın. Şöyle bir savurun rüzgar yapın saçınızla. "Ne de güzelim ayol!" Deyin. Sonra bakın vajinanıza. Üzme şekerim beni aç bakayım ağzını :) cilve katalım biraz hem motive olmuş oluruz değil mi? Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen ben biraz fiziksel yaklaştığımızı ve birşeylerin eksik olduğunu düşündüm. Neşelenelim biraz hanımlar dünyanın çiçekleri biziz kendimizi sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…