- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.561
Oncelikle Gunaydın gozunuz aydın cok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına inşallah...Her denediğimde bir duvar var gibi oluyordu sanki orda. Aciyor gibi oluyordu. Kotu bi his doguyordu icime. Itince birsey olacak bana gibi hissediyordum. Yanlış giriyor orada ilerlemez diyordum. Agliyordum, titriyordum asla yapamicam cok zor diyordum.. ama oldu kızlar.. Sadece biraz ikinip kendini birakmak yeterliymis forumdan ogrenmistim bunu. Orası ikininca aciliyor zaten. Cok acik yazdim ama birilerine yardimci olmak istiyorum o yuzden kusura bakmayın olur mu..
Epidural igne var canım yurt dısında dogumlar hep oyle oluyor. biraz arastır istersen agrısız dogum diye geciyor..ewet kendm ama korkuyom yinede dua edin bana az kaldı ya
Canim ikinmak derken nefesini tutup da ikinma. Sadece vajina kaslarini kullanarak ikin. Abartili bi ikinma değil yani. Sadece orayi aciyomus gibi ikin. Illa gerekli degil ama ikininca daha kolay oluyor. Agzini kapatip nefesini tutuyor gibi ikiniyosun sanirim. Öyle yapma. Bir tam da girdirmeye calisirken de opuserek falan yani hem esinin hem senin isteginiz gitmeden, gorev gibi gormeden yaparsaniz basarirsiniz. Doktora gidip de fiziksel bi sorunun olmadigini ogrendiysen, ki buyuk ihtimalle yoktur, hiç erteleme canım. Harekete gec. Istedigin zaman yardimci olurum. Beynin sana oyun oynuyor bunu unutma.Oncelikle Gunaydın gozunuz aydın cok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına inşallah...
Ben ıkınınca nefesim kesiliyor duzgun nefes alamıyorum neden accaba bilgi verebilirmisiniz..
Pazartesi dr gidecegiz esimle geldigimde yıne tag yaparım canım sana gercekten suan cozebilirim gibi geliyor ama aksam olunca vazgeciyorumCanim ikinmak derken nefesini tutup da ikinma. Sadece vajina kaslarini kullanarak ikin. Abartili bi ikinma değil yani. Sadece orayi aciyomus gibi ikin. Illa gerekli degil ama ikininca daha kolay oluyor. Agzini kapatip nefesini tutuyor gibi ikiniyosun sanirim. Öyle yapma. Bir tam da girdirmeye calisirken de opuserek falan yani hem esinin hem senin isteginiz gitmeden, gorev gibi gormeden yaparsaniz basarirsiniz. Doktora gidip de fiziksel bi sorunun olmadigini ogrendiysen, ki buyuk ihtimalle yoktur, hiç erteleme canım. Harekete gec. Istedigin zaman yardimci olurum. Beynin sana oyun oynuyor bunu unutma.
Buranin su andaki duzenini bilmiyorum ama bi ara herkes kendine yenenelrden birini seciyordu kocluk sistemi gibi ve daha kolay oluyordu yenmesi. Devamli biri onu takip edip yonlendirip bilgi verip cesaretlendirdigi icin. Doktora gidenler de bu mantikla yeniyor zaten bence. Aksam olunca vazgeciyorum diyorsun. Aksam olunca senden haberini bekleyen birisi olsa hergun erteleyemezsin. Bi yere kadar ertelersin. Istersen her zaman yardimci olurum. Allah kolaylik versin canimPazartesi dr gidecegiz esimle geldigimde yıne tag yaparım canım sana gercekten suan cozebilirim gibi geliyor ama aksam olunca vazgeciyorum
Siz benim yonlendiricim olurmusunuz, lutfen? Ertelemek istemiyorum artık hem kendime hem esime zindan olmasın artık evlilikBuranin su andaki duzenini bilmiyorum ama bi ara herkes kendine yenenelrden birini seciyordu kocluk sistemi gibi ve daha kolay oluyordu yenmesi. Devamli biri onu takip edip yonlendirip bilgi verip cesaretlendirdigi icin. Doktora gidenler de bu mantikla yeniyor zaten bence. Aksam olunca vazgeciyorum diyorsun. Aksam olunca senden haberini bekleyen birisi olsa hergun erteleyemezsin. Bi yere kadar ertelersin. Istersen her zaman yardimci olurum. Allah kolaylik versin canim
Siz benim yonlendiricim olurmusunuz, lutfen? Ertelemek istemiyorum artık hem kendime hem esime zindan olmasın artık evlilik
mutlaka cvp veren olmuştur arkadaşım ama ben siteye girememiştim şimdi gördüm msj ı.merhaba kizlar, ilk 1 ay bizde basarisiz olduk, ama smdi galiba oluyor. danismak istiyorum, eger iceriye giriyorsa ve hatta zevk bile alabiliyorsam, astim mi sorunu? benim kafami karistiran ilk girme asamasi. o an cok rahatsiz oluyorum, yani girerken yanma aci oluyor, ama girdikten sonra sikinti yok. sorum su : ilk girme asamasinda herkesin cani bir miktar aciyor mu, yoksa bu benim tamamen yenemedigimi mi gosterir ? ikinci sorum : sadece bir pozisyonda, yani klasik olanda basarili oluyorsam, digerlerinden korkuyorsam ? ?
canim allah yardimcin olsun ama bence sezeryan yap bi tane kadin dogumcu var ailemizde cok iyi bi doktor o bile esine sezeryan yapti simdi normal dogumlar hic mantikli degil diyo ondada dikis var sezeryandada hic olmazsa gobegin mikrop kapmaz pansumani kolay olur alt taraf daha sikintili idrarini yapiyosun daha kolay enfeksiyon kapiyoewet kendm ama korkuyom yinede dua edin bana az kaldı ya
eş denemesinden sonra hani mutlaka rahatlıyorsun ya duşa gittiğinde yada olduğun yerde işaret parmağınla girişi dene, o kadar rahat kaydığını göreceksin ki, orta parmak iki parmak hepsini dene bence.o kayganlığı değerlendirin.Ya arkadaslar bisey danisicam size.Ben parmak eksersizi yapmiyorum esimle deneme yapiyorum ama gecenler dus dan sonra serce parmagimla denedim bir bogum oldu hic zorlanmadim yani biraz ilkildim ama olucak okadar sizce ne yapmaliyim?aslinda parmak bana biraz itici geliyor ama sercw parmagimla denedigimde bir bogumalinca merak edip daha cok denemek istedigimi fark ettim.
aslında hatamız ağız kokusuna geçiciçözümler aramak,aslında altında yatan diş eti problemi yada çürük var mı bunu araştırmak, yada mideyle alakalı birsorun var mı? faranjit gibi birdurum var mı?, erkekler kabullenmez nedense, birdeseninde var der üste çıkarlar.arkadaşlar ağız kokusuna çözüm bilen varmı eşim için..(beni etkiliyor sonra sendede var deyip dudak dudağa öpmek yok resmen offf canımı sıkıyo (((
Esim konusuyor tam olacakken burasımı diye soruyor sen koy oraya diyor yani bilsem yaparım zaten. aslında esim daha once yasamıs ilişkileer ama kız olunca mı boyle davranıyor bilemiyorum.mutlaka cvp veren olmuştur arkadaşım ama ben siteye girememiştim şimdi gördüm msj ı.
şimdi giriş sırasında yanma oluyorsa yeterince ıslaklık olmadığındandır, acele etmeyin, giriş esnasında eşiniz hep söylüyorum sürekli okuyanlar sıkılacak ama, giriş esnasında aynen ön sevşmede olduğu gibi sizi uyarmalı ki daha rahat giriş olsun, kulak memesi, boyun,en etkilendiğiniz yer neresiyse. ağrı yanlış yere bastırıyor olabilirsiniz,yani bazen vajina girişinin kapalı olan birazcık üstüne bastırılır farkında olmadan, öylede yapıyor olabilirsiniz,yada tam gevşemeden vajina ağzına sert şekilde bastırıyorsanız o yüzden de canınız acır,normalde bazı şeyleri ilk başlarda bilmeyip aceleci davrandığımızdan acır ama normali acımaması gerekir.
aynı pozisyonda deneme yapmak ilk başlarda hepimizin yaşadığı birşey, henüz yeni yendiğiniz için korkularınızı yavaş yavaş aşacaksınız, tedirginlik illaki olacak,hepsi için tekrar söyleyim, giriş esnasında eşiniz uyarsın sizi, szde vajina girişi değilde eşinizin dokunduğu zevk verdiği yere odaklanın.mesela ilk olarak sizin rahat olduğunuz pozisyonda siz gelgityaparak başlayın ve vajina iyice gevşesin sonra hemen hiç konuşmadan, mesela alt pozisyona geçip girişi sağlayın.acele ederseniz sanki birkaç saniye açık gibi durur vajina.pns anında girer.böyle böyle alışacaksınız. giriş olduktan sonra yendiniz demektir.
Cok tesekkur ederim mutlaka haberdar edecegim seni canmTamam canim yardimci olurum tabii. Bence burdaki herkes kendine ilgilenecek birini bulsun ve en gec bir haftada kurtulsun kizlar. Egzersiz daha fazla surecek diye bir kural yok. Kendim yenince kimsenin oyle kalmasina gonlum el vermiyor. Cunku bos yere geciyor zaman yazik.
ama işte dikkatinin dağılmaması lazım, gerçi yapıyorlar burası mı doğru yerde miyim diye ama, arkadaşım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Esim konusuyor tam olacakken burasımı diye soruyor sen koy oraya diyor yani bilsem yaparım zaten. aslında esim daha once yasamıs ilişkileer ama kız olunca mı boyle davranıyor bilemiyorum.
bende sizin gibi vajiden sonra sanırım 1.5 yada 2 ay sonra hamile kalmıştım. dr 3 ay eşle birliktelik bebek için tehlikeli dediği için 3 ay ara vermek zorunda kaldık. sonra deneme esnasında korktum, olmayacak gibi geldi,çünkü alışmadan hamile kalmıştım, sonra kendi kendime dedim ki hayır daha önce oldu, canım hiç yanmadı yine yanmayacak dedim ve biraz uğraşarak belki 5 dk acele etmeden giriş kısmında birazcık uğraşınca vajina ıslanmaya başlayınca yavaş yavaş aceleetmeden ilerlediğinde sorun yaşamazsınız.yada azıcık zeytinyağ sürüp çok zorda kalırsam sorun çözülüyor.Merhaba arkadaslar ben vajiyi yenmistim sonrasinda hemen hamile kaldim suan 3 aylik hamileyim fakat suan esimle birlikte olmakta zorlaniyorum vajinismus tekrarlayan birseymi ne yapmaliyim bu durumda olan varmi..
Canim tesekkur ederim sanirim bende korku yaptim insallah sorunu asarim..bende sizin gibi vajiden sonra sanırım 1.5 yada 2 ay sonra hamile kalmıştım. dr 3 ay eşle birliktelik bebek için tehlikeli dediği için 3 ay ara vermek zorunda kaldık. sonra deneme esnasında korktum, olmayacak gibi geldi,çünkü alışmadan hamile kalmıştım, sonra kendi kendime dedim ki hayır daha önce oldu, canım hiç yanmadı yine yanmayacak dedim ve biraz uğraşarak belki 5 dk acele etmeden giriş kısmında birazcık uğraşınca vajina ıslanmaya başlayınca yavaş yavaş aceleetmeden ilerlediğinde sorun yaşamazsınız.yada azıcık zeytinyağ sürüp çok zorda kalırsam sorun çözülüyor.
rica ederim ne demek, özelden yazabilirsiniz arkadaşım, bir arkadaş daha söylemişti sonra düzelmiş.Canim tesekkur ederim sanirim bende korku yaptim insallah sorunu asarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?