- 2 Temmuz 2014
- 983
- 631
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.861
yok canım ya öyle bişey yok benim başka bi yerde oldu ama vajinismus yaşadım...eskiden beri genelde kız evinde kıyarlar nikahı..ama şöyle bişey vardır nikah kıyılırken kimse bilmesin anne baba şahit dışında kimse bulunmasın derler çünkü tam nikah anında kötülükler yapılabilrmiş o yüzden az kişi bilsin derlerKızlar birşey sormak istiyorum sizin iman nikahiniz anne evindemi kiyildi yada başka yerde kiydiranlar varmı
Şüphelendim acaba olabilir mi diyeyok canım ya öyle bişey yok benim başka bi yerde oldu ama vajinismus yaşadım...eskiden beri genelde kız evinde kıyarlar nikahı..ama şöyle bişey vardır nikah kıyılırken kimse bilmesin anne baba şahit dışında kimse bulunmasın derler çünkü tam nikah anında kötülükler yapılabilrmiş o yüzden az kişi bilsin derler
Birgun ıkıgun diyerek erteleme ama rn kısa zamanda dene canım. Yanma hıssu gecıyor hem deneye deneye alısacak erteleyerek degılben ne kadar üzerinde düşünsem de parmak çalışmasına cesaret edemiyorum...p. denemesinde bi çekingem yok yanma hissinden olmuyor ayrı ama eş denemesinde parmak düşüncesi kadar tırsmıyorum...bilemiyorum...dilerim ben de yağ ve eş denemesi ile yenebilirim birgün...
Bizimkini bilen çoktu kaynanam butun komsularına ilan etmişti çok sınırlenmiştim nikahın gizli olmadı gerekıyormuş aslındayok canım ya öyle bişey yok benim başka bi yerde oldu ama vajinismus yaşadım...eskiden beri genelde kız evinde kıyarlar nikahı..ama şöyle bişey vardır nikah kıyılırken kimse bilmesin anne baba şahit dışında kimse bulunmasın derler çünkü tam nikah anında kötülükler yapılabilrmiş o yüzden az kişi bilsin derler
evet canım öyle derler kimse bilmese daha iyiymiş ama tabi bunlarla vajinismusun hiç alakası yokBizimkini bilen çoktu kaynanam butun komsularına ilan etmişti çok sınırlenmiştim nikahın gizli olmadı gerekıyormuş aslında
evet canım çok haklısın biraz gayret etmek lazım isteyince herşey oluyo...Konuşmaları okudumda canım inanılmıcak şeye inanmışsın.Olurmu öle şey.Bildiğim kadarıyla zaten kızın baba evinden,kahı kıyılması gerekir nikahsız evden çıkmaması gerekir.Ama olduki baba evinde kıyılmadı başka yerde kıyıldı ondada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Nazar büyü yada herhangi birşey değil bu.Sorunu başka yerlerde aramayın sorun tamamen beyninizin içine yerleşmiş yanlış şeylerde.Bunları aşmakda tamamen sizin elinizde.Sizin çareniz ne hocalar ne doktorlar nede uyuşturucu kremler.Tek çare kendinizsiniz.Ben vajinusmus oldugumda asla iyileşemicem zannetmiştim sizin gibi ama geçti kurtuldum.Bunu bir başkası yapmadı ben yapdım.Ben ancak istediğimde yapdım bunu.Sizde isteyin ama ben vajinusmusum deyip oturmayın çareler bulun kendinize.Parmak egzersizi olur aparat olur farketmez hangisi kolayınıza gelirse.Bazı arkadaşlar var buraya yazıp yardım isteyen özelden yazıyorum çalışmaya çalışıyorum bir iki mesajdan sonra yazmıyor bile çünkü kendi kabullenmiş zora gelmek uğraşmak istemiyor.Yapamam deyip köşeye çekilmeyen .Yanlış anlamayın sadece duayla olmaz.Önce çabalayın sonra dua edin.Rabbim çaresiz kulunun duasını asla geri çevirmez.NOLUR KALKIN SAVAŞIN HEPİNİZ ÇOK GÜÇLÜSÜNÜZ LÜTFEN AMA LÜTFEN ÇABALAYIN..
Keşke herkes çabalasa.Herşey lafda kalmasa.Bu hastalıkla yaşamak hastalığı yenmekten çok daha zor .Ahh bi farkına varsalar..evet canım çok haklısın biraz gayret etmek lazım isteyince herşey oluyo...
zaten bu hastalığın yenilememesinin en büyük sebebi bence tembellik... bende tembellik ettim 10 ayımı sıkıntıyla geçirdim ama değmezmişKeşke herkes çabalasa.Herşey lafda kalmasa.Bu hastalıkla yaşamak hastalığı yenmekten çok daha zor .Ahh bi farkına varsalar..
Aynen canım katılıyorum keşke farkında olsa herkes keşke..zaten bu hastalığın yenilememesinin en büyük sebebi bence tembellik... bende tembellik ettim 10 ayımı sıkıntıyla geçirdim ama değmezmiş
Bizimkini bilen çoktu kaynanam butun komsularına ilan etmişti çok sınırlenmiştim nikahın gizli olmadı gerekıyormuş aslında
Burda yardım etmek için gün boyunca dolanıyorum hatta yardım isteyen bazı arkadaşlara özelden bile mesaj atıyorum benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye ama 2 ya da 3 mesajdan sonra kimse kalmıyor ortalıkta bu hastalık böyle hallolacak bir şey değil malesef önce gerçekten isteyip inanıp gerçek anlamda çare arayıp peşinden gitmelisiniz bizler zaten burdayız Allah çaresiz dert vermez...
Aynen canım bende dolaşıyorum butun gün ses yok. Şuan dokuz kişi var aradasında mazeretli olanlardan var ama olmayanlardanda ses çıkmıyor herkese yazıyorum ne yaptın diye sürekli kaçıyorlar resmen bende ustlerıne gidiyorum ıkı günde bir soruyorum ses çıkarmazlarsa.bazılarınıda bıraktım xrvap bole vermıyorlar çok üzülüyorum bırakmalarınaBurda yardım etmek için gün boyunca dolanıyorum hatta yardım isteyen bazı arkadaşlara özelden bile mesaj atıyorum benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye ama 2 ya da 3 mesajdan sonra kimse kalmıyor ortalıkta bu hastalık böyle hallolacak bir şey değil malesef önce gerçekten isteyip inanıp gerçek anlamda çare arayıp peşinden gitmelisiniz bizler zaten burdayız Allah çaresiz dert vermez...
Aynen canım bende dolaşıyorum butun gün ses yok. Şuan dokuz kişi var aradasında mazeretli olanlardan var ama olmayanlardanda ses çıkmıyor herkese yazıyorum ne yaptın diye sürekli kaçıyorlar resmen bende ustlerıne gidiyorum ıkı günde bir soruyorum ses çıkarmazlarsa.bazılarınıda bıraktım xrvap bole vermıyorlar çok üzülüyorum bırakmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?