Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar birşey sormak istiyorum sizin iman nikahiniz anne evindemi kiyildi yada başka yerde kiydiranlar varmı
yok canım ya öyle bişey yok benim başka bi yerde oldu ama vajinismus yaşadım...eskiden beri genelde kız evinde kıyarlar nikahı..ama şöyle bişey vardır nikah kıyılırken kimse bilmesin anne baba şahit dışında kimse bulunmasın derler çünkü tam nikah anında kötülükler yapılabilrmiş o yüzden az kişi bilsin derler

Şüphelendim acaba olabilir mi diye

Birgun ıkıgun diyerek erteleme ama rn kısa zamanda dene canım. Yanma hıssu gecıyor hem deneye deneye alısacak erteleyerek degıl

Bizimkini bilen çoktu kaynanam butun komsularına ilan etmişti çok sınırlenmiştim nikahın gizli olmadı gerekıyormuş aslında

Bence bunları kafanıza takmayın..bn evliliğimn ilk zamnları hocayada gttm bişey varmı dıye çok şkr bişey çıkmadı nazar var dedi sadece bunları silin kafanızdan inş hepimiz basarıcaz inanmak basarmanın yarısıdır..

Konuşmaları okudumda canım inanılmıcak şeye inanmışsın.Olurmu öle şey.Bildiğim kadarıyla zaten kızın baba evinden,kahı kıyılması gerekir nikahsız evden çıkmaması gerekir.Ama olduki baba evinde kıyılmadı başka yerde kıyıldı ondada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Nazar büyü yada herhangi birşey değil bu.Sorunu başka yerlerde aramayın sorun tamamen beyninizin içine yerleşmiş yanlış şeylerde.Bunları aşmakda tamamen sizin elinizde.Sizin çareniz ne hocalar ne doktorlar nede uyuşturucu kremler.Tek çare kendinizsiniz.Ben vajinusmus oldugumda asla iyileşemicem zannetmiştim sizin gibi ama geçti kurtuldum.Bunu bir başkası yapmadı ben yapdım.Ben ancak istediğimde yapdım bunu.Sizde isteyin ama ben vajinusmusum deyip oturmayın çareler bulun kendinize.Parmak egzersizi olur aparat olur farketmez hangisi kolayınıza gelirse.Bazı arkadaşlar var buraya yazıp yardım isteyen özelden yazıyorum çalışmaya çalışıyorum bir iki mesajdan sonra yazmıyor bile çünkü kendi kabullenmiş zora gelmek uğraşmak istemiyor.Yapamam deyip köşeye çekilmeyen .Yanlış anlamayın sadece duayla olmaz.Önce çabalayın sonra dua edin.Rabbim çaresiz kulunun duasını asla geri çevirmez.NOLUR KALKIN SAVAŞIN HEPİNİZ ÇOK GÜÇLÜSÜNÜZ LÜTFEN AMA LÜTFEN ÇABALAYIN..

evet canım çok haklısın biraz gayret etmek lazım isteyince herşey oluyo...

Keşke herkes çabalasa.Herşey lafda kalmasa.Bu hastalıkla yaşamak hastalığı yenmekten çok daha zor .Ahh bi farkına varsalar..
zaten bu hastalığın yenilememesinin en büyük sebebi bence tembellik... bende tembellik ettim 10 ayımı sıkıntıyla geçirdim ama değmezmiş

Bizimkini bilen çoktu kaynanam butun komsularına ilan etmişti çok sınırlenmiştim nikahın gizli olmadı gerekıyormuş aslında

alla alla, imam nıkahının asıl amacı ilan dır. yani nikahın dinimizce şartlarından biri de gizli olmaması yani herkesin katılması anlamında değil ama bilinmesi ilan edilmesidir. normal nikah sdc kanunlar için gereklidir. yani ikiside ilandır. detaya girip uzatmak istemıyorum ki bu konu olur olmaz şekilde uzamaya musait bir konu :) neyse. biz salonda düğün başlamadan önce yaptık gelin odasnda. resmı nıkahım zaten 1 yıl once yapılmştı. yani imamnikahı konusu bazı büyükler tarafından entrasan sebeplere uygulamalara maruz kalmış. oyle olmazsa olmaz, böyle olursa şöyle olur diye şeyler inancımıza yakışmıyor. bilinçli imanlılar olmalıyız.. neyse velhasıl bende vajydim . burdada epey ugraştm, inşallah uzerine giderseniz asla halledemeyeceğinz bir şey değil, güvenin,deneyin,yılmayın,uzulmeyin,asla asla ertelemeyin...

Burda yardım etmek için gün boyunca dolanıyorum hatta yardım isteyen bazı arkadaşlara özelden bile mesaj atıyorum benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye ama 2 ya da 3 mesajdan sonra kimse kalmıyor ortalıkta bu hastalık böyle hallolacak bir şey değil malesef önce gerçekten isteyip inanıp gerçek anlamda çare arayıp peşinden gitmelisiniz bizler zaten burdayız Allah çaresiz dert vermez...

evet esksi gbi değil burası. eskıden çözene kadar herkes her dakıka gelirdi, birlikte çözene kadar ugrasrdık. sonra bende bıraktım artık, bi gördğmü bidaha göremedım, bi yazdgma bi daha ulaşamadm. e sorunu olan gelmıyorsa biz de bişey yapamayız.

Affiniza siginarak bisey sorcam kizlar,bu vajinaya giris cikislarda,esiniz gelgit yaparken,zevk alabiliyormusunuz? Ben sanki sadece bi görevi yerine getiriyormus gibi hissediyorum,daha bu ay yendim bu vajiyi ama inanin o yanma ,acışma hissi beni cok yoruyo,surekli yaparken idrarim geliyo,esimi durdurup tuvalete gidiyorum klitoris uyarildiginda bi zevk aliyosun ama bu vajinaya giris cikis olayi hic hosuma gitmiyo,zerre zevk alamiyorum

Kendinin bırak canım eşine.Daha yeni yenmişssin kendini bırakıp özellikle sevişmeye odaklanırsan o his zamanla kaybolup gidecek.Şuan daha yeni oldugu için olabilir.İlişkiye başlamadan önce ve bittikten sonra mutlaka tuvalete gitmelisin canım.Birde ilişki esnasında senin boşalmanlada alakalı olabilir tuvakete çıkma hissin.İkisinide birbirine karıştırıyor olabilirsin.

Aynen canım bende dolaşıyorum butun gün ses yok. Şuan dokuz kişi var aradasında mazeretli olanlardan var ama olmayanlardanda ses çıkmıyor herkese yazıyorum ne yaptın diye sürekli kaçıyorlar resmen bende ustlerıne gidiyorum ıkı günde bir soruyorum ses çıkarmazlarsa.bazılarınıda bıraktım xrvap bole vermıyorlar çok üzülüyorum bırakmalarına

Valla kizlar yagmurzerresi olsun,kkaderim olsun,ahulum olsun, diger arkadaslar olsun peşlerini birakmayin derimbir bilene veya doktora ulaşmak herzaman mümkün olmuyo ama sagolsun bu kizlar ellerinden geldigince yardimci oluyorlar,çözüm üretmeye,sorulari cevaplamaya çalişiyorlar,bizlere zaman ayiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…