Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim ilgilenip uzun uzun anlattığın için.. Evet üstte deniyorum sırtım dönük şekilde.. ama belimin nasıl durcağını anlamadım ben güç almak için öne doğru eğilip bacaklarından tutuyorum eşimin, eşimde kendini geriye doğru
at diyor yada dikmi durmam lazım bir yere tutunmadan

şimdi ben eşine yüzün dönük şekilde anlattım aslında, herkesin fikri farklıdır ama bence ters daha zor, bak şimdiverdiğim linkte 9. esime bak canm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/

bu sayfaya ekledim de linki buluym 1 dk =)eklediğim linki iptal etmişler sanırım siteden
http://verihane.kadinlarkulubu.com.tr/2012/11/resimli-cinsel-pozisyonlar-hareketli.html
burası , gerçek insan resmiyle olması açısından bence yararlı olur. abuk subuk bir site değil arkadaşım.malesef tıklanmasına müsade etmiyor site siz şöyle yapın o zaman verihane hareketli cinsel pozisyonlar deyin arama motoruna o zaman çıkıyor.

tamam bakıyım o siteye ve ilk denemede bide yüzüm dönük deniyim sağol teşekkür ederim ama malesefki bugün şehir dışından misafirler gelicek 3-4 gün bizdeler egzersiz veya denemeler 3-4 gün bekliycek

tamam bakıyım o siteye ve ilk denemede bide yüzüm dönük deniyim sağol teşekkür ederim ama malesefki bugün şehir dışından misafirler gelicek 3-4 gün bizdeler egzersiz veya denemeler 3-4 gün bekliycek
Eşine sırtın donuk ise şöyle dene. Sagına ve soluna dizlerinin üstünde durabılecegın duzlukte yastık mınder gibi bişey koy. Mınderlerın ustundesecdeye gider pozısyonda durup yapmaya calıs hem yuksekte durduğun için dizlerin yorulmaz. Kaderimin dediği gibi penis bası girince musluga hortumu takarken yaptıgın gibi yaparsan kolay olur bol yagda surunki işiniz daha kolay oldun canım.

Cok haklisin herzamanki gibi erteliormm boyle konusman beni dha da guclendiriorum gencim guzelimm bu illeti yenmeliyim gercekten oyle dha 24 yasindayim en guzel gunlerim nasil geciorr.dunyaninn enn iyi kalppli kocasina sahibimm bu beni dha da ezior aslinda.neyse suan dislermi yaptiriorum uc gune bitecek ve ozelden yazan birkac arkadas var onlarla baslamayi dusnuorum.teeskkrler sna da allah hemizn yardimcisi olsun bukadar zevkli bir olayi nasilda drama haline getirebilioruz bir arkadasin yazisini okumustum ilerde cok gulucez bu hallerimize insallah

Emin ol guleceksın canım :)

Valla ne kadar dogru bilmiyorum anne evinde nikah kiyanlarda kız tutuluyormus ondan boyle oluyormus bende anne evinde kiydirdim yani nikah baglaniyormus
yok canım bence onunla alakası yoktur çünkü benden sadece 10gün önce evlenen arkadaşım da anne evinde kıydırdı ve hiç böyle bir sorun yaşamadı ama dinen bir sakıncası olsa zaten imam yapmazdı ay bilemedim şimdi

Bende bilemedim o yuzden soruyum dedim ama olabilir mi acaba

Ben de düğün günü kız evinde kıydırdım. Ama anlamadım diyelim ki nikah bağlanmış peki bunun anlamı ne geçersiz mi ne yani?

Yoktur ya. Sonuçta erkek tarafı hocayı alıp kız evıne gelir kıyılır. Annelerimizdede böyle olmus. Teyzelerimdede böyle oldu hatırlıyorum ama onlarda vajınusmus derdi olmadı.

glmserser, post: 38033105, member: 630190"]yok canım bence onunla alakası yoktur çünkü benden sadece 10gün önce evlenen arkadaşım da anne evinde kıydırdı ve hiç böyle bir sorun yaşamadı ama dinen bir sakıncası olsa zaten imam yapmazdı ay bilemedim şimdi[/QUOTE]
Yok canim oyle seyler hurafe.benesimin oturdugu yerdeki kuran kursunda kiydirdim mesela :))bu olay tamamen beynimizle alakali ve birde jinekolog bana dediki cok sahit oldugun zaman bazi seylere binc altna yerlesior.mesela ben ablalarimn dogumlarina doktor kontrollerine falan bekarken hep gittim ve dogumhaneye girmistim ve etkilendim ve ablalarimla hic konusamadim her konusmak istedigimde susturuldum utandim tamamen bilinc alti ins herkes kurtulur benn inaniorummm

Kime sorsam hep farklı yer olunca dedim acaba benim ki bizim ev olduğu için mi diye sormak istedim benim sahidde coktu odada bağlanma oluyormuş annemede ilk söyleyince oylemi oldu acaba demisti

Kızlarbugun bi arkadaşımla konuşurken doktora gitmiş vajınal enfeksıyondan dolayı doktor fitil vermiş ama ne kendisi ne eşine gitili sokturamıyormuş ama ilişkiye girmede sıkıntısı yok. Bu örneği şimdi anlatacağım şey için verdim: İlla parmak egzersizi şart değil kaderimin arada sırada paylastıgı link varya vajınusmussuz günlere merhaba başlıklı onun ilk sayfasını. Dıkkatlıce okuyun ve o şekıldede mutlaka deneyın derim. Kaderimde o şekilde yenmişti zaten.
Kimisi parmak egzersizi yapamaz penis denemesinde basarıyor
Kımısı parmakla yapamıyor aparatla yapıyor
Kımısı kendi parmağıyla yapamıyor eşinin parmağıyla yapıyor
Kimiside kendı parmağıyla yapıyor eşinin parmağıyla yapamıyor
Tamamen kafada biten olay. Ben aparatla yapamadım kendi parmagınla ve eşimin parmağıyla calısmıstım . Herkese göre degısıyor onun ıcın butun yonyemleri deneyin

Kızlar birşey sormak istiyorum sizin iman nikahiniz anne evindemi kiyildi yada başka yerde kiydiranlar varmı
Canim benimde esimin ailesinin evinde kiyildi bende 10 ay esimle iliskiye girememistim bence alakasi yok soyle bisey duymustum erkek baglanirmis diye ne kadar dogru bilemem

ben ne kadar üzerinde düşünsem de parmak çalışmasına cesaret edemiyorum...p. denemesinde bi çekingem yok yanma hissinden olmuyor ayrı ama eş denemesinde parmak düşüncesi kadar tırsmıyorum...bilemiyorum...dilerim ben de yağ ve eş denemesi ile yenebilirim birgün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…