- 10 Kasım 2014
- 162
- 96
- 48
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.841
çok teşekkür ederim ilgilenip uzun uzun anlattığın için.. Evet üstte deniyorum sırtım dönük şekilde.. ama belimin nasıl durcağını anlamadım ben güç almak için öne doğru eğilip bacaklarından tutuyorum eşimin, eşimde kendini geriye doğruşimdi üstte deniyorsunuz değil mi?
arkadaşım bak nasıl örnek vereyim hani bir reklam varya katlayarak balı çayına ekliyor, kat katla balla =)) hatırladın mı?
şimdi aynı mantık poponu belinden kıracaksın nasıl biliyor musun, şuan sandalyeye otur mesela bacaklarını hafif yana aç vajinan aşağı baksın popon o şekilde kalsın sen belinden doğrulmaya çalış, belinde bir ağrı hissettin mi? o kadar yüklenme tabi sadece anlatabilmek için söyledim,bu şekli düşün, senin yapacağın eş denemesinde poponu ileri geri öne arkaya sallayarak oturmaya çalış, gerekince ıkın gerektiğinde nefes alıp gevşemeye çalış, bir yere geldi sonra sanki duvara toslamış gibi ilerlemiyor mu, vajinanı aşağı doğru indir biraz daha ama eşine eğimin belin sabit kalsın.
giriş sırasında şöyle yapacaksınız, mesela bahçe çeşmesine hortum takarsın ya hani, hortum biraz darsa, ileri geri yapa yapa bir yandan da hafif bastırarak girdirmeye çalışırsın ya işte pns e de aynı muameleyi yapacaksın. ayşen guruda tarık akanı görünce ayyy anneee ne kadar yakışıklı di miii derdi ya =)) iç çekerdi işte öyle iç çekeceksin.karışık olduysa lütfen tekrar sorun.
şimdi ben eşine yüzün dönük şekilde anlattım aslında, herkesin fikri farklıdır ama bence ters daha zor, bak şimdiverdiğim linkte 9. esime bak canm.çok teşekkür ederim ilgilenip uzun uzun anlattığın için.. Evet üstte deniyorum sırtım dönük şekilde.. ama belimin nasıl durcağını anlamadım ben güç almak için öne doğru eğilip bacaklarından tutuyorum eşimin, eşimde kendini geriye doğru
at diyor yada dikmi durmam lazım bir yere tutunmadan
tamam bakıyım o siteye ve ilk denemede bide yüzüm dönük deniyim sağol teşekkür ederim ama malesefki bugün şehir dışından misafirler gelicek 3-4 gün bizdeler egzersiz veya denemeler 3-4 gün bekliycekşimdi ben eşine yüzün dönük şekilde anlattım aslında, herkesin fikri farklıdır ama bence ters daha zor, bak şimdiverdiğim linkte 9. esime bak canm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/
bu sayfaya ekledim de linki buluym 1 dk =)eklediğim linki iptal etmişler sanırım siteden
http://verihane.kadinlarkulubu.com.tr/2012/11/resimli-cinsel-pozisyonlar-hareketli.html
burası , gerçek insan resmiyle olması açısından bence yararlı olur. abuk subuk bir site değil arkadaşım.malesef tıklanmasına müsade etmiyor site siz şöyle yapın o zaman verihane hareketli cinsel pozisyonlar deyin arama motoruna o zaman çıkıyor.
Eşine sırtın donuk ise şöyle dene. Sagına ve soluna dizlerinin üstünde durabılecegın duzlukte yastık mınder gibi bişey koy. Mınderlerın ustundesecdeye gider pozısyonda durup yapmaya calıs hem yuksekte durduğun için dizlerin yorulmaz. Kaderimin dediği gibi penis bası girince musluga hortumu takarken yaptıgın gibi yaparsan kolay olur bol yagda surunki işiniz daha kolay oldun canım.tamam bakıyım o siteye ve ilk denemede bide yüzüm dönük deniyim sağol teşekkür ederim ama malesefki bugün şehir dışından misafirler gelicek 3-4 gün bizdeler egzersiz veya denemeler 3-4 gün bekliycek
Emin ol guleceksın canım :)Cok haklisin herzamanki gibi erteliormm boyle konusman beni dha da guclendiriorum gencim guzelimm bu illeti yenmeliyim gercekten oyle dha 24 yasindayim en guzel gunlerim nasil geciorr.dunyaninn enn iyi kalppli kocasina sahibimm bu beni dha da ezior aslinda.neyse suan dislermi yaptiriorum uc gune bitecek ve ozelden yazan birkac arkadas var onlarla baslamayi dusnuorum.teeskkrler sna da allah hemizn yardimcisi olsun bukadar zevkli bir olayi nasilda drama haline getirebilioruz bir arkadasin yazisini okumustum ilerde cok gulucez bu hallerimize insallah
anne evinde kıydım ben canım ne oldu ki?Kızlar birşey sormak istiyorum sizin iman nikahiniz anne evindemi kiyildi yada başka yerde kiydiranlar varmı
Valla ne kadar dogru bilmiyorum anne evinde nikah kiyanlarda kız tutuluyormus ondan boyle oluyormus bende anne evinde kiydirdim yani nikah baglaniyormusanne evinde kıydım ben canım ne oldu ki?
yok canım bence onunla alakası yoktur çünkü benden sadece 10gün önce evlenen arkadaşım da anne evinde kıydırdı ve hiç böyle bir sorun yaşamadı ama dinen bir sakıncası olsa zaten imam yapmazdı ay bilemedim şimdiValla ne kadar dogru bilmiyorum anne evinde nikah kiyanlarda kız tutuluyormus ondan boyle oluyormus bende anne evinde kiydirdim yani nikah baglaniyormus
Bende bilemedim o yuzden soruyum dedim ama olabilir mi acabayok canım bence onunla alakası yoktur çünkü benden sadece 10gün önce evlenen arkadaşım da anne evinde kıydırdı ve hiç böyle bir sorun yaşamadı ama dinen bir sakıncası olsa zaten imam yapmazdı ay bilemedim şimdi
yoktur diyelim biz :)Bende bilemedim o yuzden soruyum dedim ama olabilir mi acaba
Yok canım geçersiz demek değil. Nikahta bağlama dıye bişey oluyor ama onda erkek baglanıyor kız degıl dıye bılıyorumBen de düğün günü kız evinde kıydırdım. Ama anlamadım diyelim ki nikah bağlanmış peki bunun anlamı ne geçersiz mi ne yani?
Canim benimde esimin ailesinin evinde kiyildi bende 10 ay esimle iliskiye girememistim bence alakasi yok soyle bisey duymustum erkek baglanirmis diye ne kadar dogru bilememKızlar birşey sormak istiyorum sizin iman nikahiniz anne evindemi kiyildi yada başka yerde kiydiranlar varmı
Kızlarbugun bi arkadaşımla konuşurken doktora gitmiş vajınal enfeksıyondan dolayı doktor fitil vermiş ama ne kendisi ne eşine gitili sokturamıyormuş ama ilişkiye girmede sıkıntısı yok. Bu örneği şimdi anlatacağım şey için verdim: İlla parmak egzersizi şart değil kaderimin arada sırada paylastıgı link varya vajınusmussuz günlere merhaba başlıklı onun ilk sayfasını. Dıkkatlıce okuyun ve o şekıldede mutlaka deneyın derim. Kaderimde o şekilde yenmişti zaten.
Kimisi parmak egzersizi yapamaz penis denemesinde basarıyor
Kımısı parmakla yapamıyor aparatla yapıyor
Kımısı kendi parmağıyla yapamıyor eşinin parmağıyla yapıyor
Kimiside kendı parmağıyla yapıyor eşinin parmağıyla yapamıyor
Tamamen kafada biten olay. Ben aparatla yapamadım kendi parmagınla ve eşimin parmağıyla calısmıstım . Herkese göre degısıyor onun ıcın butun yonyemleri deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?