Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sertleşme sorunu yok istek olunca oluo ama uzun süre kalmıo hemen off hevesim, kırdın başta soğudum deyip duruo sinirim bozuluo onunda suclusu benım offff
bu sorunları dönem dönem yaşayabiliyoruz, vajinismus sorunu varken,söylediği hiçbirşey için kendini suçlama tatlım, biz canımız istemese de deniyoruz, erkeklerse sadece canları isteyip hazır olduklarında dolayısıyla fazla sorun yaşamıyorlar, yaşarsa da erkeklik gururu senin üzerine atarak kurtulmuş oluyor. suçlu ne sensin nede eşin, asıl suçlu olumsuz deneyimlerini sağda solda anlatıp, bizlerin bilinçaltını korkularla dolduran insanlarda.

arkadaşım şurayıda bir okumanızı öneriyorum, sonrada sormak istediklerinizi sorabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/

ilk sayfayı lütfen sıkılmadan okuyun.

buda güzel olmuş aslında, fıkra, kahkaha atın diyorduk bir ara, ama eşinizin dikkatini dağıtmayacaksanız,bizim ki fıkrasızdı, sizin ki doğal süreç güzel olmuş.
Zaten o haldeyken biz vajılılerden başka kim fıkra anlatırki .hep diyorum gulun ozaman kasları kontrol edemıyorsun ve kayıp gidiyor anlamıyorsunuz

Zaten o haldeyken biz vajılılerden başka kim fıkra anlatırki .hep diyorum gulun ozaman kasları kontrol edemıyorsun ve kayıp gidiyor anlamıyorsunuz
oooo varya korkumu yenmek için ne şebeklikler yapardım, mahrem olmasa anlatsam gülmekten çatlarsınız ne manyaksın diye =))

dün deneme yaptık ben üstteyken ilk defa biraz alabildim sadece başımıydı yoksa biraz daha ilerledimi tam emin değilim ama bi yerde takıldı acı yanma hissettim baya bekledim ama geçmedi bıraktım sonrasında kendim parmak deniyim dedim sadece işaret parmağımı alabiliyordum dün iki parmağıda yapabildim şimdi ne yapmam lazım

birde bişey paylaşcam ben altta eşim üsste deneme yaptık girerken hafif değişik bi acı karın agrısı gıbı bır acı dogru yolda ilerliyoruzmu normal mı?
O acı kaslarını çok kasan bayanlarda oluyor tatlım.Bende 2 haftayı geçik bir süre yaşadım o tarifsiz acıyı ben kasıklarım çatlıcak zannediyodum :) Sen ekndini bıraktıkça alıştıkça eseri kalmıyor merak etme.

sertleşme sorunu yok istek olunca oluo ama uzun süre kalmıo hemen off hevesim, kırdın başta soğudum deyip duruo sinirim bozuluo onunda suclusu benım offff
Vajinusmusu biran önce yenmen gerekir canım yoksa eşinde isteksizlik oluşur zamanla yerini sertleşme sorununa bırakır.Erkek penisi sertleştikten sonra vajina girişi için kendini ayarlar ama bu her sertleşme sonrası hiç gerçekleşmezse artık penis uyarılmaz ve sertleşme gerçekleşmez.Bu sorun erkekler için ciddi anlam taşır aranız açılabilir.Ve bu konuda çoğu erkek anlayışsızdır.

Cahillik değilki bu güzelim.Tamamen bilinçaltımız.Farkında olmadan bedenimize yanlış şeyler anlatmışız.Özellikle kan olayı tamamen psikolojimizde farklı boyutta.Tek çarende egzersiz sana farklı olarak söyleyebileceğim tek şey yazılanları okumak yerine artık uygula.Yeterince beklemişsin kurtul bu dertten.İnsin omuzlarından .Ya burda yardımcı olan arkadaşlardan kendine bir arkadaş seç onunla birebir çalış yada herkesi takip et.Ama birebire inanan biriyim.Diğer türlü birgün yapıp birgün yapmıyorsunuz.Takip edende olmayınca kalıyor öle.Burdaki yenen eye yenemeyen hiç kimse senden farklı değil hepimiz aynı süreçten geçtik kimileri tükenmişti artık.Sen şanslısın ne kadar anlayışlı bir yere denk gelmişssin.Şimdi ayağa kalk silkelen ve çabala.Rabbim dileyenlerin hep yanında olur sen çabalaki Rabbimde sana başarma gücü versin kulum çabalıyor desin.

Başı girince popoya meyil ver canım yoksa ilerkemez ve canın yanar

yapmaya çalıştım öne arkaya sağa sola hareket ettim ama beceremedim ben kendimi mi hareket ederek meyil vericem elimle tutarak mı
şimdi üstte deniyorsunuz değil mi?
arkadaşım bak nasıl örnek vereyim hani bir reklam varya katlayarak balı çayına ekliyor, kat katla balla =)) hatırladın mı?
şimdi aynı mantık poponu belinden kıracaksın nasıl biliyor musun, şuan sandalyeye otur mesela bacaklarını hafif yana aç vajinan aşağı baksın popon o şekilde kalsın sen belinden doğrulmaya çalış, belinde bir ağrı hissettin mi? o kadar yüklenme tabi sadece anlatabilmek için söyledim,bu şekli düşün, senin yapacağın eş denemesinde poponu ileri geri öne arkaya sallayarak oturmaya çalış, gerekince ıkın gerektiğinde nefes alıp gevşemeye çalış, bir yere geldi sonra sanki duvara toslamış gibi ilerlemiyor mu, vajinanı aşağı doğru indir biraz daha ama eşine eğimin belin sabit kalsın.

giriş sırasında şöyle yapacaksınız, mesela bahçe çeşmesine hortum takarsın ya hani, hortum biraz darsa, ileri geri yapa yapa bir yandan da hafif bastırarak girdirmeye çalışırsın ya işte pns e de aynı muameleyi yapacaksın. ayşen guruda tarık akanı görünce ayyy anneee ne kadar yakışıklı di miii derdi ya =)) iç çekerdi işte öyle iç çekeceksin.karışık olduysa lütfen tekrar sorun.

Bacım ne karısıgı süper anlattın vallahi hayretler içinde kaldım. Canı gönülden kucaklıyorum

Ne utanıyorsun doktorlar bu tarıfı vermez ciddi soyluyorum.banada örnek Bi tarıf oldu işte sagol canım
estağfurullah canım, Allah razı olsun ne gaza geldim şimdi ama =))) valla bir işim vardı isteksizdim yapmaya,hemen gidip yapıyorum, öyle mutlu ettin beni çok sağol canm ya, hani işe yarar cümleler kurduysam diye mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…