Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sonra eline doktor eldiveni takıp serce parmağını zeytınyagıyla yagla canım once parmagını cajına etrafında gezdir sonra burnundan nefes al ve ağzından verırken ıkın ve parmağını it her ıkınmandabbıraz daha it canım hıc korkma sakin sakin. Bir muzık aç yada tv karsısında yap ister wc pozısyonunda ister sırtustu yatıp ayaklarını yana Ac .parmagın ilk boğuma kadar girince popoya meyıl ver canım direk sokarsan girmez .

Ortamı kendine göre ayarlaki rahat çalışabıl muzık film tv ışık yada loş ortam basıl rahat olacaksan. Bunu yaparken herhangi Bi iş yapıyormuş gibi dusun mesela bulaşık yıkıyorsun ve şarkılar soyluyorsun. Başlayınca parmağı sokana kadar kalkma kendini sartlandır agla sızla tepin ama mutlaka yapta kalk.nefes ve ıkınma bunun puf noktası ıhmal etme canın

Canim cok sagol ya basaririm dimi benim canim o kadar tatli ki dokunamiom bile vajiye. Sayende bu illetten kurtulursam Allah ne muradin varsa versin ya

Kuzım benim hepimiz aynı şeyı soyluyoruz benim canım tatlı diye gerçekten can tatlılıgıyla alakası yok goreceksın . Acı yok yanma var oda vajına alısana kadar . Yanma olduğu zaman parmagını çıkarma beklet ve devam et hiç korkma oaktın bitarafların tıtrıyo korkudan uyuştun gez evın içinde dolas sonra tekrar başla

Nezaman başlıyorsun hatun öyle kaçıp gitmek yok ha sonuna kadar devam herkese sor bitek bana bağlı kalma belki baska biri baska degısık bişey söyler ne bileyim pozusyon olabılır seni rahtlatacak bir cümle olabılır yakamızı bırakma ne istersen açık seçik sor çekunmeden utanmadan.

Her yaptıgında bizide bilgilendirki hangi aşamadadın bilelim.zaten zırt pırt mesaj atarım sana be yaptın diye kaçısın anca siteye girmessen olur yoksa gozum üstünde. yetkı verseler gezındıgın sayfada bole kulakından tutar getırrım buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…