- 29 Kasım 2014
- 60
- 28
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.921
Canim bende ayni srnin gibiydim ama dun aksam yaptim Gozumu yumdum ve cok istedigim(kucagima bebegimi alabilmek) seyi hayal ettim ve ittim parmagi sonra isaret parmagi ve oda oldu ama daha yolun basindayum insaallah sende yaparsin canimşu parmağı nasıl yapıyorusnuz ya...kendimi hayal ettiğimde bile mideme kramplar giriyor....helal olsun zilere...allahım bana da yardım etsin
Ara verme sogukluk girmesin lavaboda yapabilirsin girip ciktikca yap erteleme devam et is yerinde lavobada calisanlar bile var sen evdeysen ihmal etme...Cesaret verdiniz o sayedeoldu hepiniz sagolyn iki parmak yapamam henuz arti esimin babasi geldi bugun bi kac gun kalcak anlayacaginiz ara vercem mecbur:-(
Kesinlikle arar verme tatlım bu şekilde devam et.Parmaklar aras geçişte mümkün olduğunca eğer tek parmağı başardıysan 2 parmağa geçene dek tek parmakla günde bir saatte bir mutlaka yap.Vajinan esneklik kazanınca aşama değiştir hızlı gidersen bir yerlerde takılırsın.Cesaret verdiniz o sayedeoldu hepiniz sagolyn iki parmak yapamam henuz arti esimin babasi geldi bugun bi kac gun kalcak anlayacaginiz ara vercem mecbur:-(
egzersiz sonrası duş gerekiyo malesef canım artık kendini ona göre ayarla gece falan yap egzersizlerini sonra duşunuda alıp yatarsın sorun olmaz ama ara vermePeki egzersiz sonrasi dus almam gerekmio mu
Tamam canimegzersiz sonrası duş gerekiyo malesef canım artık kendini ona göre ayarla gece falan yap egzersizlerini sonra duşunuda alıp yatarsın sorun olmaz ama ara verme
canım tebrik ederim çok sevindim... kan zarın esnekliğine göre gelmeyebiliyo onu problem etme benim kızlık zarım alınmıştı ameliyatla benden gelmedi.. ama o değişiyo yani canımbazılarından gelmiyoArkadaşlar bir süredir foruma girmiyorum.. inşallah herkes iyi gidiyordur..
7 aylık evliyim, dün bitirdim vajinismusu diyebilirim.. fakat benim merak ettiğim konu şu ki, benden hiç kan gelmedi.. aparatlarla vss egzersiz yaparken de hiç gelmemişti..
yenen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.. sizlerde durum nasıldı bu konuda?
Canım merhaba ben bugun Emla kremi denedim ama sadece tek parmagımı sokabildim hem isaret hem orta parmagımı ama es denemesinde basarısız oldum cunku yetrli ereksiyon saglanamadıBen hala iki parmaktayim halaes denemesi olmuyor emla kremla denesem
Canım sen emlayı kullanırken eşinin prrzervatıf takması lazım yoksa peniste uyusur ve sertleşme gecerCanım merhaba ben bugun Emla kremi denedim ama sadece tek parmagımı sokabildim hem isaret hem orta parmagımı ama es denemesinde basarısız oldum cunku yetrli ereksiyon saglanamadıbu bile benim için muthiş birsey parmakla bile olsa orayı kesfetmek delik oldugunu bulmak beni mutlu etmeye yetti.
Yalnız dusa gırdım o sırada uyusukluk tam gecmemişti ama yanma oldu sonradan halada acıyor :) olsun buda gecer inşallah p... yapabilirim :)
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) sonunda oldu Rabbime binlerce şükürr hala inanamıyorummmmmmm başardımmm önce Allah sonra sizin sayenzzde ne kadar dua etsem azdır..YAĞMUR ZERRESİ çoooook teşekkür ederim canımm.diğer yardımcı olan arkadaşlarımada ahulum,orkide ve diğerleri..
Canım nasıl yendigini acıklarsan bizlerede ornek olursun tebrik ederim inşallah sırada bebişiniz var :)olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) sonunda oldu Rabbime binlerce şükürr hala inanamıyorummmmmmm başardımmm önce Allah sonra sizin sayenzzde ne kadar dua etsem azdır..YAĞMUR ZERRESİ çoooook teşekkür ederim canımm.diğer yardımcı olan arkadaşlarımada ahulum,orkide ve diğerleri..
Tekrar hayırlı olsun tatlım ohhh yandan yandannnnolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) sonunda oldu Rabbime binlerce şükürr hala inanamıyorummmmmmm başardımmm önce Allah sonra sizin sayenzzde ne kadar dua etsem azdır..YAĞMUR ZERRESİ çoooook teşekkür ederim canımm.diğer yardımcı olan arkadaşlarımada ahulum,orkide ve diğerleri..
Listeden bir kişiyi daha sildimmmmm .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?