Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yagmurzerresi .!.:
Canım sanirim o arkadaş gusul abdestı almam gerekmez mi diye sormuş. Ben alıyordum
Parmak egzersizi yaparken kendini zevk derecesine sokmadiktan sonra gerekmez diye dusundum ama tabi kisi kendini oyle rahat hissedecekse almali canim...

Parmak egzersizi yaparken kendini zevk derecesine sokmadiktan sonra gerekmez diye dusundum ama tabi kisi kendini oyle rahat hissedecekse almali canim...
Doğru söylüyorsun aslında ama benim içim rahat etmiyordu ondan alıyordum canım.işte alıp almama konusunda kararsız kalınca alayım tiske girmeyım dıye dusunuyordum

bende ocak sonu diye hedef koyuyorum ya kendime bakalım bu sayfaları okuyorum epeydir üye olayım belk i gaza gelirim die düşündüm
Gel canım gel burda hepimiz aynı duyguları yasıyoruz bu illetten kurtulacagız inşallah hepmiz Allah kuluna Yeter Cokca dua biraz kegel biraz parmak egzersizi birazda anestol ve zeytinyagı işte formül :)

Kizlar evet hedefimiz ocak olsun yenelim su vaji illetini o da kimki bizim azmimiz karsisinda;-) yagmur zerresi ve ahuluma oncelik olarak tesekkur beni azmettirdiniz kizlar

yaa kızlarr ilk ilişkide canım çok yandı kastığım için galiba normal miiii? gel git yaparken bide nefes egzersizi yapmalımıyım o anda kasılmadan unutuorum bacaklarım titrio bu acıma ne zaman geçerr?

Canim benim eşim de de varikosel var o ne oluyor tam bir bilgim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…