- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.961
ooo hayatında görmediğin gaz burda...salmazsan işe yararbende ocak sonu diye hedef koyuyorum ya kendime bakalımbu sayfaları okuyorum epeydir üye olayım belk i gaza gelirim die düşündüm
teşekkürler :) kimseye anlatamamak çok zorooo hayatında görmediğin gaz burda...salmazsan işe yararşaka bir yana iyi etmişsin...başaramasan bile dertleşmek iyi geliyor...ama başaracağız...
Parmak egzersizi yaparken kendini zevk derecesine sokmadiktan sonra gerekmez diye dusundum ama tabi kisi kendini oyle rahat hissedecekse almali canim...yagmurzerresi .!.:Canım sanirim o arkadaş gusul abdestı almam gerekmez mi diye sormuş. Ben alıyordum
Doğru söylüyorsun aslında ama benim içim rahat etmiyordu ondan alıyordum canım.işte alıp almama konusunda kararsız kalınca alayım tiske girmeyım dıye dusunuyordumParmak egzersizi yaparken kendini zevk derecesine sokmadiktan sonra gerekmez diye dusundum ama tabi kisi kendini oyle rahat hissedecekse almali canim...
Gel canım gel burda hepimiz aynı duyguları yasıyoruz bu illetten kurtulacagız inşallah hepmiz Allah kuluna Yeter Cokca dua biraz kegel biraz parmak egzersizi birazda anestol ve zeytinyagı işte formül :)bende ocak sonu diye hedef koyuyorum ya kendime bakalımbu sayfaları okuyorum epeydir üye olayım belk i gaza gelirim die düşündüm
Zaten sudan cikamaz olduk şu ara en guzeli için rahat etmesi canimyagmurzerresi .!.:Doğru söylüyorsun aslında ama benim içim rahat etmiyordu ondan alıyordum canım.işte alıp almama konusunda kararsız kalınca alayım tiske girmeyım dıye dusunuyordum
Evet gusulu kastettim cunku namaz kiliorum almam gerekliCanım sanirim o arkadaş gusul abdestı almam gerekmez mi diye sormuş. Ben alıyordum
Sen basladin artik canim ocaga kalmaz duzenli bir sekilde yaparsan hirsli ol ve bir an once bitirKizlar evet hedefimiz ocak olsun yenelim su vaji illetini o da kimki bizim azmimiz karsisinda;-) yagmur zerresi ve ahuluma oncelik olarak tesekkur beni azmettirdiniz kizlar
Nasil cok yandi canim ya korktum simdi:'(yaa kızlarr ilk ilişkide canım çok yandı kastığım için galiba normal miiii? gel git yaparken bide nefes egzersizi yapmalımıyım o anda kasılmadan unutuorum bacaklarım titrio bu acıma ne zaman geçerr?
Nasil cok yandi canim ya korktum simdi:'(
Canim benim eşim de de varikosel var o ne oluyor tam bir bilgim yok amasevdim seni leylmira...yenicem ulan...ulan derken kendime yani yanlış anlaşılmasın :) yenicem çünkü yaşım ilerliyor...yenicem çünkü eşimde varikosel var...yenicem çünkü bebek istiyorum...yenicem çünkü psikolojim bozuldu...yenicem çünkü sıkıldım...YENMEM GEREK
Evet canim Allah'a şükür yendim ben ustte esim alltayken cok rahatim ama altta oldugumda hala zorlaniyorum o da zamanla duzelecek insallah...vajituba post: 38058541, member: 641348"]İnsaallah canim ya sen yendin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?