- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.941
canım ne kullndın yardımcı olur musunolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) sonunda oldu Rabbime binlerce şükürr hala inanamıyorummmmmmm başardımmm önce Allah sonra sizin sayenzzde ne kadar dua etsem azdır..YAĞMUR ZERRESİ çoooook teşekkür ederim canımm.diğer yardımcı olan arkadaşlarımada ahulum,orkide ve diğerleri..
o listede baş sıradayım kendimi tek geçerim o listede...zaten benden başkası yok ki :) ama yenicem...kafaya koydum yenicem ulan...
hiç sanmıyorum kafaya koydugunu !o listede baş sıradayım kendimi tek geçerim o listede...zaten benden başkası yok ki :) ama yenicem...kafaya koydum yenicem ulan...
vayyyyy devam...işte bu...gaz dediğin böyle olur....ben de bir haftaya güzel haber vermezsem buraya...söz egzersiz yapıcam :)hiç sanmıyorum kafaya koydugunu !
Hadi beni bir utandır egzersizin birini dene !
Benide egzersiz yapanlara yazarmısınız :)
Hadi bakalım mübarek olsun en kısa zamanda silmek duasıylainat ettim...beni de egzersiz yapamayanlara yazın :) ama yenicem göstericem kendime günümü... :) yenicem
Parmak egzersizlerinden sonra sadece vajinani su ile temizlemen yeterli canim dus almana gerek yok sonucta bu bir hastalik ve tedavi sureci sabun falan cok kullanip vajinana zarar vermePeki egzersiz sonrasi dus almam gerekmio mu
Bekliyorum bence yapamayacaksın ama neysevayyyyy devam...işte bu...gaz dediğin böyle olur....ben de bir haftaya güzel haber vermezsem buraya...söz egzersiz yapıcam :)
Canim egzersizler sirasinda zar iyice esniyor ve bir de esnek yapiya sahipse kan gelmiyor normali de bu zaten gelse bile peceteye surdugunde gelexek kadar oluyor bendende kan gelmedi cok egzersiz yapmak faydali oluyor hepsini kontrollu yapiyoruz peniside zaten kontrollu aliyoruz ondan digerlerinde kan gelmesi esnek yapiya sahip olmadigindan ya da sert giris yapildigindan vajina duvarlari da kanayabiliyor yani anlayacagin korkulacak bir durum yok tebrikler gozun aydin olsun...Arkadaşlar bir süredir foruma girmiyorum.. inşallah herkes iyi gidiyordur..
7 aylık evliyim, dün bitirdim vajinismusu diyebilirim.. fakat benim merak ettiğim konu şu ki, benden hiç kan gelmedi.. aparatlarla vss egzersiz yaparken de hiç gelmemişti..
yenen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.. sizlerde durum nasıldı bu konuda?
ne listesi bu? hangi sayfada
sevdim seni leylmira...yenicem ulan...ulan derken kendime yani yanlış anlaşılmasın :) yenicem çünkü yaşım ilerliyor...yenicem çünkü eşimde varikosel var...yenicem çünkü bebek istiyorum...yenicem çünkü psikolojim bozuldu...yenicem çünkü sıkıldım...YENMEM GEREKBekliyorum bence yapamayacaksın ama neyse
Canım sanirim o arkadaş gusul abdestı almam gerekmez mi diye sormuş. Ben alıyordumParmak egzersizlerinden sonra sadece vajinani su ile temizlemen yeterli canim dus almana gerek yok sonucta bu bir hastalik ve tedavi sureci sabun falan cok kullanip vajinana zarar verme
Gozun aydin canim tebrikler...olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) sonunda oldu Rabbime binlerce şükürr hala inanamıyorummmmmmm başardımmm önce Allah sonra sizin sayenzzde ne kadar dua etsem azdır..YAĞMUR ZERRESİ çoooook teşekkür ederim canımm.diğer yardımcı olan arkadaşlarımada ahulum,orkide ve diğerleri..
Benim birlikte çalıstıgım arkadaşlarla ozelde gorusuyoruz yenenin mesaj listemden çıkarıyorum.ne listesi bu? hangi sayfada
Bende seni sevdim Kardeş Gonuller bir ...sevdim seni leylmira...yenicem ulan...ulan derken kendime yani yanlış anlaşılmasın :) yenicem çünkü yaşım ilerliyor...yenicem çünkü eşimde varikosel var...yenicem çünkü bebek istiyorum...yenicem çünkü psikolojim bozuldu...yenicem çünkü sıkıldım...YENMEM GEREK
Hayali bir liste benim için gormedim çünkü hiç :)ne listesi bu? hangi sayfada
aynen ya...bir hedef koyalım kendimize...gaza basmaya devamBende seni sevdim Kardeş Gonuller bir ...
Hadi bakalım Hedefimiz Mart ayı olsun Yada subat bu surede kesin yenmemiz gerek :)
O zaman Hedef Ocak Sonu Subat Bası Gerci sen geriden gelirsin Sana Mart olsunaynen ya...bir hedef koyalım kendimize...gaza basmaya devam
puhahahah :) haklısın...hadi gazı biraz keselim bana mart olsun...sağ gösterip sol sallarsam görürsün leylmiraO zaman Hedef Ocak Sonu Subat Bası Gerci sen geriden gelirsin Sana Mart olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?